Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anaru - Sob 31 Maj, 2014 23:25
| arlekin napisał/a: | | też mi sie tak wydaje, ale to na mnie często działa |
Dobra, następnym razem zaczniemy Ci wdeptywać na ambicję wcześniej.
Rodzina naprawdę przeżyje jak przez tych kilka godzin ich zostawisz samym sobie.
Anaru - Nie 01 Cze, 2014 00:18
Trifle, nie gniewaj się , ale po całodniowej wycieczce, z której wróciłam wieczorem, padam na twarz. Dokończę juro.
trifle - Nie 01 Cze, 2014 00:31
A ja czekam i czekam!
Nie no, luz, wrzuć jak będziesz mieć czas (oby prędko ), siedzę w domu i nudzę się przeokropnie już.
Fantazjuję o muffince, którą zjadłam jeszcze później wieczorem na Grodzkiej - czekoladowa, bez mąki, ze startych migdałów, z nerkowcami sprażonymi na górze, och, jaka była pyszna
Anaru - Nie 01 Cze, 2014 10:56
| trifle napisał/a: | | Fantazjuję o muffince, którą zjadłam jeszcze później wieczorem na Grodzkiej - czekoladowa, bez mąki, ze startych migdałów, z nerkowcami sprażonymi na górze, och, jaka była pyszna |
W takiej małej narożnej cukierence może? Bo tam są rewelacyjne rzeczy , a na razie tam cały jeden raz byłam.
| trifle napisał/a: | Nie no, luz, wrzuć jak będziesz mieć czas (oby prędko ), siedzę w domu i nudzę się przeokropnie już. |
Wiesz, problem w tym, że ja nie siedzę za bardzo, dopiero wieczorem. W ciągu dnia jak tylko mam możliwośc to gdzieś latam, tylko na forum łatwiej mi podskoczyć w chwili przerwy niż wziąć się za segregacje zdjęć, co trwa jednak dłużej niż napisanie posta.
Ale obiecuję się sprężyć.
trifle - Nie 01 Cze, 2014 11:39
Ja siedzę przez zwolnienie i to dlatego tak marudze :-(
Będę cierpliwa
A muffinka to byla w jakiejs sieciowce, cupcake corner czy cos takiego? Nie jestem pewna nazwy. Mieli rozne, sa tez super lody - ja namietnie lubie czekoladowe smaki ostatnio, wiec lody brownies mnie usatysfakcjonowaly
BeeMeR - Nie 01 Cze, 2014 14:01
lody brownies? Chętnie bym spróbowała
trifle - Nie 01 Cze, 2014 14:21
(Wybaczcie jeśli czasem piszę bez polskich znaków - to znaczy, że z telefonu, a on nie zawsze mi dobrze poprawia.)
http://cupcakecorner.pl/pl/icecream.shtml Lody pycha. Można albo jeden smak albo trzy różne - odpowiednio mniej - w większym kubeczku, ja jadłam peanut butter, chocolate brownie i sweet carrot - takie marchewkowo-cynamonowe, tej marchewki to raczej nie było czuć. Czekoladowe - ekstra, kocham brownie A babeczka to był "czekoladowy orzech nerkowca" Mniam.
BeeMeR - Nie 01 Cze, 2014 14:55
Ooo, w Krakowie mamy - mus będzie obadać osobiście to lodowe brownie
trifle - Nie 01 Cze, 2014 14:58
No ja właśnie w Krakowie jadłam Przed wyjazdem, wieczorem. Są tylko w Krakowie, niestety, a szkoda.
Anaru - Nie 01 Cze, 2014 15:15
| trifle napisał/a: | | Są tylko w Krakowie, niestety, a szkoda. |
Oo, kompletnie ich nie znam z dawnych czasów, więc chyba coś w miarę nowego (przynajmniej dla mnie )
Jotka - Nie 01 Cze, 2014 18:28
Tak ich muffinki są wspaniałe i niektóre bardzo słodkie ale lodów tam jeszcze nie jadłam
Anaru - Nie 01 Cze, 2014 22:59
Zawsze można tam podejść następnym razem.
Za to w środku Grodzkiej są genialne ciasta, śliczne i pyszne.
https://plus.google.com/113367903516708713010/about
Anonymous - Pon 02 Cze, 2014 00:36
no ja mam inne ciacha
Anaru - Pon 02 Cze, 2014 00:56
Zdjęcia pooooszły (wreszcie!)
Jakby ktoś z obecnych na spotkanku nie dostał to dajcie znać.
Anaru - Pon 02 Cze, 2014 09:17
Dajcie znać czy sie wam zdjęcia rozpakowują, dobrze?
Admete - Pon 02 Cze, 2014 09:43
Mnie się nie rozpakowały.
trifle - Pon 02 Cze, 2014 09:52
Wszystko jest ok, hasło działa, zdjęcia obejrzane
Admete - Pon 02 Cze, 2014 09:53
To u mnie nic nie działa. Potem spróbuje raz jeszcze na innym komputerze. Informacja, że pliki usunięte albo w nieznanej lokalizacji. Teraz się może w końcu otworzy...
BeeMeR - Pon 02 Cze, 2014 10:27
Pobrałam, otwarłam, zobaczyłam
Widziałam szaloną krewetkę
I Riellę pozującą pod obrazem - i klimatyczne zdjęcia Trifle
Anaru - Pon 02 Cze, 2014 10:31
Aragonte, sprawdź czy masz plik takiej wielkości jak opisany, bo może zszedł cały? Skoro macie te same linki, to powinno działać u wszystkich.
BeeMeR - Pon 02 Cze, 2014 10:33
Aniu, znowu mylisz Admete z Aragonte
Anaru - Pon 02 Cze, 2014 10:43
Nie mylę , bo Admete w ogóle adres nie zadziałał, nie wiem czemu , Aragonte rozpakowanie pliku, więc sądzę, że się ściągnęło z błędem, tak częściowo. Tylko łatwiej mi tu napisać w wątku niż w kilku pw, potem można będzie techniczne fotkowe posty ciachnąć.
BeeMeR - Pon 02 Cze, 2014 10:48
oki
Admete - Pon 02 Cze, 2014 11:19
Już wszystko w porzadku.
akne - Pon 02 Cze, 2014 12:42
Zdjęcia super. Jedna uwaga. W Absyncie chyba tylko ja i druga Ania nie piłyśmy nic, a za to na zdjęciach wyglądam jakbym była nieźle zaprawiona i do tego jeszcze publicznie śpiewała Uprzejmie proszę o nieudostępnianie szerokiej publiczności
|
|
|