To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Anaru - Sob 31 Maj, 2014 23:25

arlekin napisał/a:
też mi sie tak wydaje, ale to na mnie często działa

Dobra, następnym razem zaczniemy Ci wdeptywać na ambicję wcześniej. :mrgreen:
Rodzina naprawdę przeżyje jak przez tych kilka godzin ich zostawisz samym sobie. ;)

Anaru - Nie 01 Cze, 2014 00:18

Trifle, nie gniewaj się :kwiatek: , ale po całodniowej wycieczce, z której wróciłam wieczorem, padam na twarz. Dokończę juro.
trifle - Nie 01 Cze, 2014 00:31

A ja czekam i czekam! :wink: :roll:

Nie no, luz, wrzuć jak będziesz mieć czas (oby prędko :P ), siedzę w domu i nudzę się przeokropnie już.

Fantazjuję o muffince, którą zjadłam jeszcze później wieczorem na Grodzkiej - czekoladowa, bez mąki, ze startych migdałów, z nerkowcami sprażonymi na górze, och, jaka była pyszna :slina:

Anaru - Nie 01 Cze, 2014 10:56

trifle napisał/a:
Fantazjuję o muffince, którą zjadłam jeszcze później wieczorem na Grodzkiej - czekoladowa, bez mąki, ze startych migdałów, z nerkowcami sprażonymi na górze, och, jaka była pyszna

W takiej małej narożnej cukierence może? Bo tam są rewelacyjne rzeczy :slina: , a na razie tam cały jeden raz byłam. ;)

trifle napisał/a:
Nie no, luz, wrzuć jak będziesz mieć czas (oby prędko :-P ), siedzę w domu i nudzę się przeokropnie już.

Wiesz, problem w tym, że ja nie siedzę za bardzo, dopiero wieczorem. W ciągu dnia jak tylko mam możliwośc to gdzieś latam, tylko na forum łatwiej mi podskoczyć w chwili przerwy niż wziąć się za segregacje zdjęć, co trwa jednak dłużej niż napisanie posta. :mrgreen:

Ale obiecuję się sprężyć. :trzyma_kciuki: :mrgreen:

trifle - Nie 01 Cze, 2014 11:39

Ja siedzę przez zwolnienie i to dlatego tak marudze :-(

Będę cierpliwa ;-)

A muffinka to byla w jakiejs sieciowce, cupcake corner czy cos takiego? Nie jestem pewna nazwy. Mieli rozne, sa tez super lody - ja namietnie lubie czekoladowe smaki ostatnio, wiec lody brownies mnie usatysfakcjonowaly ;-)

BeeMeR - Nie 01 Cze, 2014 14:01

lody brownies? Chętnie bym spróbowała :slina:
trifle - Nie 01 Cze, 2014 14:21

(Wybaczcie jeśli czasem piszę bez polskich znaków - to znaczy, że z telefonu, a on nie zawsze mi dobrze poprawia.)

http://cupcakecorner.pl/pl/icecream.shtml Lody pycha. Można albo jeden smak albo trzy różne - odpowiednio mniej - w większym kubeczku, ja jadłam peanut butter, chocolate brownie i sweet carrot - takie marchewkowo-cynamonowe, tej marchewki to raczej nie było czuć. Czekoladowe - ekstra, kocham brownie :serce2: A babeczka to był "czekoladowy orzech nerkowca" ;) Mniam.

BeeMeR - Nie 01 Cze, 2014 14:55

Ooo, w Krakowie mamy - mus będzie obadać osobiście to lodowe brownie :kwiatek:
trifle - Nie 01 Cze, 2014 14:58

No ja właśnie w Krakowie jadłam ;) Przed wyjazdem, wieczorem. Są tylko w Krakowie, niestety, a szkoda.
Anaru - Nie 01 Cze, 2014 15:15

trifle napisał/a:
Są tylko w Krakowie, niestety, a szkoda.

Oo, kompletnie ich nie znam z dawnych czasów, więc chyba coś w miarę nowego ;) (przynajmniej dla mnie :mrgreen: )

Jotka - Nie 01 Cze, 2014 18:28

Tak ich muffinki są wspaniałe i niektóre bardzo słodkie ale lodów tam jeszcze nie jadłam :mysle:
Anaru - Nie 01 Cze, 2014 22:59

Zawsze można tam podejść następnym razem. :wink:
Za to w środku Grodzkiej są genialne ciasta, śliczne i pyszne. :slina:
https://plus.google.com/113367903516708713010/about

Anonymous - Pon 02 Cze, 2014 00:36

no ja mam inne ciacha :twisted:
Anaru - Pon 02 Cze, 2014 00:56

Zdjęcia pooooszły (wreszcie!) :mrgreen:
Jakby ktoś z obecnych na spotkanku nie dostał to dajcie znać.

Anaru - Pon 02 Cze, 2014 09:17

Dajcie znać czy sie wam zdjęcia rozpakowują, dobrze? :kwiatek:
Admete - Pon 02 Cze, 2014 09:43

Mnie się nie rozpakowały.
trifle - Pon 02 Cze, 2014 09:52

Wszystko jest ok, hasło działa, zdjęcia obejrzane :kwiatek:
Admete - Pon 02 Cze, 2014 09:53

To u mnie nic nie działa. Potem spróbuje raz jeszcze na innym komputerze. Informacja, że pliki usunięte albo w nieznanej lokalizacji. Teraz się może w końcu otworzy...
BeeMeR - Pon 02 Cze, 2014 10:27

Pobrałam, otwarłam, zobaczyłam :kwiatek:
Widziałam szaloną krewetkę :mrgreen:
I Riellę pozującą pod obrazem :kwiatek: - i klimatyczne zdjęcia Trifle :serce:

Anaru - Pon 02 Cze, 2014 10:31

Aragonte, sprawdź czy masz plik takiej wielkości jak opisany, bo może zszedł cały? :mysle: Skoro macie te same linki, to powinno działać u wszystkich. :mysle:
BeeMeR - Pon 02 Cze, 2014 10:33

Aniu, znowu mylisz Admete z Aragonte ;)
Anaru - Pon 02 Cze, 2014 10:43

Nie mylę :P , bo Admete w ogóle adres nie zadziałał, nie wiem czemu :mysle: , Aragonte rozpakowanie pliku, więc sądzę, że się ściągnęło z błędem, tak częściowo. :mysle: Tylko łatwiej mi tu napisać w wątku niż w kilku pw, potem można będzie techniczne fotkowe posty ciachnąć. ;)
BeeMeR - Pon 02 Cze, 2014 10:48

oki :kwiatek:
Admete - Pon 02 Cze, 2014 11:19

Już wszystko w porzadku.
akne - Pon 02 Cze, 2014 12:42

Zdjęcia super. Jedna uwaga. W Absyncie chyba tylko ja i druga Ania nie piłyśmy nic, a za to na zdjęciach wyglądam jakbym była nieźle zaprawiona i do tego jeszcze publicznie śpiewała :mrgreen: Uprzejmie proszę o nieudostępnianie szerokiej publiczności :party: :rotfl: