To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Eeva - Pon 27 Lip, 2015 08:29

Potwierdzam się!
Szafran - Pon 27 Lip, 2015 09:41

O, Eeva, to wezmę Twoją "Złodziejkę". :)
Eeva - Pon 27 Lip, 2015 09:42

Super, dzięki! A wiadomo co z resztą? Czy to przy innej okazji?
Szafran - Pon 27 Lip, 2015 10:02

O, to chcesz je zamówić? Myślałam, że odkładasz na kiedyś później. Napisz, co chcesz, to jeszcze powinni mi dziś zdążyć przywieżć:).
Eeva - Pon 27 Lip, 2015 10:05

Dwie części Zostań jeśli kochasz.
Zastanawiałam się też nad Ten jeden dzień ale już brak kasy :(

dziekuje bardzooooooo :-)

Szafran - Pon 27 Lip, 2015 11:05

"Ten jeden dzień" będziesz mogła zamówić potem z "Ten jeden rok" (cd, oczywiście;)), który już za chwilę trafi na półki:).
Eeva - Pon 27 Lip, 2015 11:09

O fajnie, to sobie zaczekam.
Eeva - Pon 27 Lip, 2015 14:11

Ja sie spóznie tak ok 15-30 minut bo muszę iść do Damiana na Foksal, ale będę na 100% :-)
praedzio - Pon 27 Lip, 2015 14:16

Ja pewnie będę między 18 a 19.
Szafran - Pon 27 Lip, 2015 21:39

Cóż, myślę, że sąsiednim stolikom dostarczyłyśmy rozrywki naszymi rozważaniami o rozmaitych dziełach literackich. ;) I rozprawianiem o tym, kto kogo czym ewentualnie będzie przywiązywał i kogo gdzie przejechała koparka.

A na zamknięcie wieczoru opowieści grozy o psach Baskervillów, straszliwych świetlikach i duchach w piwnicy i nie tylko;).

Jak zawsze miło się było spotkać. Dzięki wszystkim za pochirchranie i odstresowanie:D

Anaru - Pon 27 Lip, 2015 21:43

Szafran napisał/a:
Cóż, myślę, że sąsiednim stolikom dostarczyłyśmy rozrywki naszymi rozważaniami o rozmaitych dziełach literackich. I rozprawianiem o tym, kto kogo czym ewentualnie będzie przywiązywał i kogo gdzie przejechała koparka.

A na zamknięcie wieczoru opowieści grozy o psach Baskervillów, straszliwych świetlikach i duchach w piwnicy i nie tylko;).

Cudne forumowe rozmowy :rotfl:

Agn - Pon 27 Lip, 2015 21:45

Szafran napisał/a:
Cóż, myślę, że sąsiednim stolikom dostarczyłyśmy rozrywki naszymi rozważaniami o rozmaitych dziełach literackich. I rozprawianiem o tym, kto kogo czym ewentualnie będzie przywiązywał i kogo gdzie przejechała koparka.

Jak zawsze miło się było spotkać. Dzięki wszystkim za pochirchranie i odstresowanie:D

Taaa, to brzmi jak spotkanie forumowe. :mrgreen:
*zazdrości*

praedzio - Pon 27 Lip, 2015 22:26

Ano, jakoś tak płynnie przeszłyśmy od Opowieści z Narnii do historii rodem z Supernatural. :lol:
Tamara - Pon 27 Lip, 2015 22:28

Dzięki dziewczyny :hug_grupowy: :kwiatki_wyciaga:
Eeva , i jak , zaczęłaś już lekturę :mrgreen: ?

Admete - Wto 28 Lip, 2015 06:51

To kogo i gdzie przejechała ta koparka?
Szafran - Wto 28 Lip, 2015 08:05

No właśnie kogo nie bardzo mogłyśmy dojść. Ale w "Samotności w sieci".
Eeva - Wto 28 Lip, 2015 08:22

Tamara napisał/a:
Eeva , i jak , zaczęłaś już lekturę

Zaczęłam! Miałam doczytać dziś w busie jadąc do pracy ale zaspałam i tak się spieszyłam, ze zapomniałam zabrać książki :(

Tamara - Wto 28 Lip, 2015 14:30

Szafran napisał/a:
No właśnie kogo nie bardzo mogłyśmy dojść. Ale w "Samotności w sieci".

no jak to kogo , głuchoniemą narzeczoną przecież , Eeva wyguglała :mrgreen:

Eeva , niedopatrzenie nie do darowania , ale domyślam się że nie możesz usiedziec w pracy , tak Cię ciekawość zżera :mrgreen:

Agn - Wto 28 Lip, 2015 22:14

Eevuś, ty się tu sianem nie wykręcaj, czekamy na Michalak. :twisted:
Aragonte - Wto 28 Lip, 2015 23:17

Eeva - ruszaj na Ferrin!! :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2:
Target nr 1 dał radę to przeczytać (zaraz mnie palnie w łeb, jak to zauważy...), to i ty dasz radę, wierzę w ciebie! :cheerleader2: :cheerleader2:

praedzio - Śro 29 Lip, 2015 05:01

O tej porze to target spał już snem sprawiedliwego, więc ani w głowie mu było walenie kogokolwiek w czapę. ;)
Agn - Śro 29 Lip, 2015 13:19

Ale rozbudzony mis, to zly mis...
praedzio - Śro 29 Lip, 2015 14:32

... to z kolei ewentualny target rozbudzonego targetu spał w najlepsze. :P
Agn - Śro 29 Lip, 2015 23:38

Kochane warszawianki!
W przyszłym tygodniu muszę przyjechać do waszego miasta celem delegacjowym. Zamierzam przyjechać 3-ego i właśnie owego 3-ego wieczorem miałabym czas na jakąś wspólną herbatkę. Może...? *znacząco zawiesza głos*

Aragonte - Śro 29 Lip, 2015 23:41

3 lipca wieczorem mogę, chociaż dopiero trzeciego wracam od rodziców i mam też zaplanowane spotkanie z Zuzą - ale jakoś to wszystko upchnę, mam nadzieję :mysle:
Kiedy wracasz? Tzn. zostajesz tylko na jeden dzień czy jakoś dłużej?