Aktorzy - Gerard upiór
Wiedźma - Wto 18 Mar, 2008 11:37
| achata napisał/a: | | Upiorny jest zniewalajacy ale jaki z niego człowiek, to trudno wywnioskować. To nie jest tak jak RA serce na dłoni.... |
Z Upiornego jest dobry człowiek. Może w problemach, może pogubiony, ale dobry.
Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 17:45
Jemu za dobrze z oczu patrzy by był jakiś wrednym typem.
asiek - Wto 18 Mar, 2008 20:16
| malmik napisał/a: | | winterm napisał/a: | | Czy już nikt nie kocha Butlera? |
Kochamy w milczeniu
|
Pewnie, że kochamy !
winterm - Śro 19 Mar, 2008 01:06
Będzie podkładał głos w filmie animowanym. Jakie zwierzątka mówia ze szkockim akcentem? I gdzie jest fabryka produkująca takich facetów jak Butler? A może to jest ręczna robota? Hand Make?
Anonymous - Śro 19 Mar, 2008 07:14
Hmmm... reczna robota? Że co? Z probówki? In vitro?
Seplenienie to na węża, ale tak ogólnie może być na jakies zwierzatko o charakterze trampa
Wiedźma - Śro 19 Mar, 2008 10:18
| winterm napisał/a: | | Będzie podkładał głos w filmie animowanym. Jakie zwierzątka mówia ze szkockim akcentem? I gdzie jest fabryka produkująca takich facetów jak Butler? A może to jest ręczna robota? Hand Make? |
Fabryka takich facetów jest w Szkocji (to ten górzysty kraj powyżej Anglii) ale obawiam sie że takie egzemplarze jak Gerry wypuszczają wyłącznie w krótkich seriach
Anonymous - Śro 19 Mar, 2008 20:24
... patrz opis Wiedźmy
winterm - Sob 22 Mar, 2008 03:03
Krótkie numerowane? Fabryka wielka, czy wypuścili jeszcze coś godnego uwagi poza Seanem Connery, Seanem Beanem i Ewanem McGregorym (och ta polska odmiana!!)?
Anonymous - Sob 22 Mar, 2008 09:17
Jamesa McAvoya na ten przykład
Do tego Seana Biggerstaffa,
Angusa Macfadyena
Tommego Flanagana,
Billy Connolly'ego (który może grać młodszego brata Seana Conneryego bez charakteryzacji).
edit: W kolejnym podejsciu dodaję Johna Hannah,
i specjalnie z dedykacją dla Gosiałka - Paula McGanna.
Panowie z drugiego podejscia mają dość skomplikowaną urodę, ale sa bardzo pociągający (do tej własnie kategorii dorzuciłabym również i Gerrego )
Anonymous - Sob 22 Mar, 2008 10:15
Po wielkim wahaniu dorzuciłabym jeszcze dwóch panów, bo szczególnie ten drugi wzbudzał olbrzymie palpitacje w moim sercu. Panowie - ojciec i syn, są Szkotami z pochodzenia, ale krew synów bitwiy pod Largs i pod Louden daje wybitnie o sobie znać. O kogóż chodzi?
Giaccomo Rossi-Stuart i Kim Rossi-Stuart (znany jako Romualdo). Dwaj wspaniali Szkoci (jakies domieszki europejskie mozemy sobie darowac )
Ojciec:
Syn:
Harry_the_Cat - Sob 22 Mar, 2008 11:41
Przepraszam bardzo, ale chciałam przypomnieć, że wątek ma tytuł Gerard Upiór..
Anonymous - Sob 22 Mar, 2008 12:00
który jest Szkotem...
I jako dziecie Ziemi Szkockiej ma genialnych braci - równiez Szkotów
Kotek, nie raz i w niejednym watku schodziła rozmowa z tematu głównego i zejdzie wielokrotnie. A Dzema obawiac sie nie musisz
Harry_the_Cat - Sob 22 Mar, 2008 12:15
| AineNiRigani napisał/a: | | A Dzema obawiac sie nie musisz |
Ale ja się go właśnie obawiam. Panicznie się go boję wręcz....
Anonymous - Sob 22 Mar, 2008 12:34
wiem i dlatego Cie uspokajam
Wiedźma - Sob 22 Mar, 2008 18:19
Angus MacFayden! Jest jedynym co uwielbiam w "Braveheart"! I Tommy Flanagan, szkoda że go tak rzadko widać na ekranie.
Jeszcze dorzucę też Briana Coxa, Robbiego Coltrane (może nie są śliczni, ale aktorzy genialni), Iana McDiarmida (teraz jest stary, ale kiedyś...), Billego Boyda (Pippin też był Szkotem, a co!), Johna Barrowmana (mało znany ale przystojny Glasgowianin), Tony Currana (ten seksowny rudzielec z "Trzynastego wojownika", też Weggie), Craiga Ferusona (następny mało znany acz przystojny Weggie), Paula McGilliona (prawie Weggie, bo z Paisley), Kevina McKidda (Lucjusz Worenus we własnej osobie),
z nieaktorów dorzucę Rory'ego i Caluma MacDonald (filary i współtwórcy zespołu Runrig), Donniego Munro (były wokalista Runriga), Marka Knopflera (też Weggie, co jest z tym Glasgow?)...
Wiedźma - Sob 22 Mar, 2008 18:22
Oczy Gerarda są jak morze, a ono nie ma stałego koloru. Są zatem niebieskie/szaroniebieskie gdy Gerry jest zmęczony, szmaragdowozielone gdy ponoszą go emocje, bywają też niebieskozielone, niczym akwamaryna, stalowosine jak burzowa chmura...
Anonymous - Sob 22 Mar, 2008 19:03
Nad Brianem, Robbiem i Billym zastanawiałam sie, ale chociaz kapitalnie grają (aczkolwiek Billego raczej mało widać, uwielbiam jego głos w laleczce Chuckie ) to raczej ich typ urody nawet trudny już nie jest. Sprawa beznadziejna.
Co do reszty panów, rzeczywiscie nieznani mi bliżej (poza Tonym, którego bardziej kojarze ze Skrzatów i elfów, no i Lucjuszem, na którego bardzo przyjemnie sie patrzy ).
Nieznanych mi panów sprawdziłam, a jakze, no i nie wszyscy mi sie podobaja (bo skoro ich nie znam z gry, to przynajmniej tutaj powinni mnie rajcowac), poza Johnem, który wywołuje westchnienia - ale on nie dla nas...
Gosia - Nie 23 Mar, 2008 16:04
Az mi serce skoczylo do gory! Sliczny on tu jest! Nikt sie do niego nie umywa
Jedno z moich ulubionych zdjec Paula!
Wiedźma - Nie 23 Mar, 2008 18:26
E tam. Oczywista że Upiorny jest śliczniejszy. A która się sprzeciwi na ubitą ziemię wyzwę, na walkę konną alibo pieszą, do pierwszego klęknięcia lub ostatniego tchu!
Anonymous - Nie 23 Mar, 2008 20:15
| Gosia napisał/a: | | Jedno z moich ulubionych zdjec Paula! |
Toż ja to wiem, a jak myslisz dlaczego wsrod morza zdjec, wlasnie to wybralam? Czytam uwaznie i pamietam
jak to zawsze mowiłam paul jest dla mnie tym aktorem co to ma imponujacy aparat - głosowy rzecz jasna
Ale zgadzam sie z Wiedźmą. Ja tam prosta baba ze wsi jestem, zadne tam ubite ziemie, pojedynki i turnieje - wprost dam becki gumowym młotkiem i tyle
Gosia - Nie 23 Mar, 2008 20:40
Wiesz jak mnie przyciagnac do wątku
Paul ma wszystko ładne.
Natomiast o potężnosci innych jego aparatow poza glosowym trudno mi wyrokowac, bo nie widzialam, ale glos ma faktycznie potezny
Anonymous - Nie 23 Mar, 2008 22:08
mnie inne aparaty u niego nie pociagaja
Caitriona - Pon 24 Mar, 2008 21:32
Dziewczęta, w piątek na tvn po 20:00 będzie Tomb Raider z Upiorem. Flm jak film, ale Gerry smakowity
malmik - Pon 24 Mar, 2008 21:35
W piątek na TVN-ie o 20.00 Lara Croft Tomb Rider - Kolebka Życia.
Lara Larą ale ten Rider (na motorze w ciemnych okularach - mniam)
Anonymous - Pon 24 Mar, 2008 21:56
ale to chyba powtorka bedzie, bo Rider z Lara wczoraj leciał...
|
|
|