Mamy teraz niezbity dowód, że Kripke ma sadystyczne skłonności Agn - Wto 05 Maj, 2009 08:29
Admete napisał/a:
Cytat:
Just to torture our fans.
Mamy teraz niezbity dowód, że Kripke ma sadystyczne skłonności
A wcześniej miałaś jakieś wątpliwości? Ja i bez takich deklaracji wiedziałam, że ten facet to sadysta pierwszej wody.
Ten sadysta Kripke napisał/a:
there will be a big cliffhanger that will set the stage for season 5
Ktoś chce jeszcze jakieś dowody?
Ja finału bez wspomagania jakiejś dobrej wódki nawet nie tykam. *się boi*spin_girl - Wto 05 Maj, 2009 10:10 Ten Kripke wredny jest. Wszystko już nam zrobił: zabił Sama, Deana posłał do piekła, tatę W. też uśmiercił....Teraz jakiś złowieszczy cliffhanger się szykuje. Sprawił, że prawdziwy fan bez mocnego drinka i paczki husteczek nie zabiera się do oglądania SPN. On nas chyba nie lubi?Admete - Wto 05 Maj, 2009 14:47 Pewnie uważa, że jak na fanów za dużo narzekamy spin_girl - Wto 05 Maj, 2009 14:59
Admete napisał/a:
Pewnie uważa, że jak na fanów za dużo narzekamy
A jak mamy nie narzekać, skoro on co chwilę takie świństwa nam robi? I tworzy się błędne koło... Caitriona - Wto 05 Maj, 2009 15:14 Narzekamy, ale w sumie go kochamy Bez niego przeciez tego wszystkiegoby nie było. Burzliwy to związek, Kripke i fani...Agn - Wto 05 Maj, 2009 21:32
Admete napisał/a:
Pewnie uważa, że jak na fanów za dużo narzekamy
Facet ewidentnie żyje wedle zasady: "Nie podoba się? Ha! Popatrzcie, co ja TERAZ zrobię! I co? Nadal wam się poprzedni pomysł tak nie podoba?"
Drań jeden...
Ale fakt - kochamy go. Na swój sposób. Gdyby nie on, to by nie SPN... Kripke/fani to związek sado-masochistyczny w czystej postaci. BeeMeR - Śro 06 Maj, 2009 12:24 praedzio napisał/a:
Cytat:
Ja potrzebuję takiego serialu, który wywraca mnie na lewą stronę i który powoduje, że wszystkie moje myśli, a przynajmniej ich większość krążą wokół niego.
Przewróci na lewą stronę i przeszoruje po żwirze bez litości.
*podpisuje się obiema łapkami, a także nóżkami pod powyższym*
oj tak - też lubię takie seriale - a dokładnie ten serial
no, obejrzałyśmy odcinek z Castielem-Jimmiem No no...
Pisałam kiedykolwiek, że Castiel jest śliczny?
Oj, jest
Dean też i Sam - ale Castiel...
co do odcinka to
Spoiler:
- końcowa rozmowa Deana z Samem "nie zależy mi" jest świetna - a zamknięcie Sama może i przewidywalne, ale niezbędne, żeby spróbować choć sprowadzić go z powrotem na właściwą ścieżkę - choć czasami nie bardzo wiadomo, która ścieżka jest ta właściwą...
- miałam wrażenie, że w córce Jimmiego - małej dziewczynce - wróci Lilith, Castiela się nie spodziewałam, ale pomysł dobry, choć brakło mi lekkiego przekrzywienia głowy, charakterystycznego dla Castiela właśnie, a którego Jimmy nie miał
- a jak Castiel miał wrócić w ciało "świętego księgowego" to moja siostra rzekła: "no, jeszce tylko miłosne spojrzenie na Deana i będę pewna że to on"
no i spojrzał!
Więcej jak sobie przypomnę
Jakieś spotkanko się szykuje?
czy mogę się czuć zaproszona także? Admete - Śro 06 Maj, 2009 15:31
Cytat:
"no, jeszce tylko miłosne spojrzenie na Deana i będę pewna że to on"
Zeszłam ze śmiechu
Tak analfabetycznie - ślicznych panów wybrano do grania w Spn.spin_girl - Śro 06 Maj, 2009 16:03 Ciekawe ile slashowych opowiadań sie pojawiło po tych miłosnych spojrzeniach...
Im dalej od oglądania odcinka tym bardziej mi żal Sama Calipso - Śro 06 Maj, 2009 16:27
spin_girl napisał/a:
slashowych opowiadań
Nie podoba mi się te określenie,bo lubię Slasha spin_girl - Śro 06 Maj, 2009 16:58 No co ja zrobię, że tak to nazywają internauci...praedzio - Śro 06 Maj, 2009 17:59 Kolejny fragmencik 4x21: http://www.youtube.com/watch?v=94uM2d1RKi4Agn - Czw 07 Maj, 2009 08:39
spin_girl napisał/a:
Ciekawe ile slashowych opowiadań sie pojawiło po tych miłosnych spojrzeniach...
Zapewne miliony. Zapewne z detalami.
A że pięknych mężczyzn wybrano do SPNu - heh, najlepiej się takimi przejąć, jak wyglądają odpowiednio. Znaczy - najłatwiej. Harry_the_Cat - Czw 07 Maj, 2009 08:47 uznałam, ze bedę się wystrzegać spoilerów do tych dwóch ostatnich odcinków....spin_girl - Czw 07 Maj, 2009 10:27
Harry_the_Cat napisał/a:
uznałam, ze bedę się wystrzegać spoilerów do tych dwóch ostatnich odcinków....
Podjęłam identyczną decyzję. Zamierzam się zdziwić w finale.BeeMeR - Czw 07 Maj, 2009 11:01
Cytat:
bedę się wystrzegać spoilerów do tych dwóch ostatnich odcinków....
My się już od kilku odcinków wystrzegamy spoilerów, i to w ten sposób, że po prostu przestaję czytać watek, gdy zaczynają się spoilery (bo nie umiem ich nie czytać ) i czytam dopiero po obejrzeniu danego odcinka . Przy ostatnich dwóch odcinkach ostrożność będzie wzmożona praedzio - Czw 07 Maj, 2009 11:06 Aaaaa.... to dlatego nikt nie komentuje moich linków... Sasasasa.... BeeMeR - Czw 07 Maj, 2009 12:07 ale czytam! niektóre zapisuję i czytam trochę później!
czytam wszystkie! spin_girl - Czw 07 Maj, 2009 12:14 A ja nie czytam. Przeczytam po.Admete - Czw 07 Maj, 2009 14:45
Cytat:
czy mogę się czuć zaproszona także?
szykuje sie i będziesz miała blisko Deanariell - Czw 07 Maj, 2009 19:14 Praedzio napisała:
Cytat:
Ja potrzebuję takiego serialu, który wywraca mnie na lewą stronę i który powoduje, że wszystkie moje myśli, a przynajmniej ich większość krążą wokół niego. Tym serialem jest SPN. Żadne obyczajowe seriale nie wprawiają mnie w taki stan.
Mam dokładniusieńko tak samiusieńko Ale rozumiem, że się może komuś znudzić - mam tak z różnymi innymi rzeczami, Spn akurat do nich nie należy Mogę w kółko
Agn, wszystko, co dobre musi się skończyć - ciągną się jedynie flaki z olejem Dlatego jak powiedziałam - będę cierpieć, ale jak ma się skończyć, to niech tak będzie...
praedzio napisał/a:
Aaaaa.... to dlatego nikt nie komentuje moich linków... Sasasasa...
Ja oglądam z założenia wszelkie spoilery, nie zawsze jednak komentuję. Nie wiem, może jestem jakimś wyjątkowym gatunkiem (taki alien ) - mnie spoilery dodatkowo nakręcają Poza tym w przeciwnym razie groziłoby mi momentami zejście na zawał - a tak, dziękować Eru, żyję
BeeMeR napisał/a:
czy mogę się czuć zaproszona także?
Admete napisał/a:
szykuje sie i będziesz miała blisko
Admete, Ssskarbie, Ty może zrób za księgową i podlicz chętnych, bo ja straciłam rachubę - czy my się pomieścimy? Jak pisałam - opcja "na sardynkę" aktualna, więc pewnie damy radę
Ps. Thin napiszę Ci odnośnie przyjazdu już konkretniej na priva, co? Nie chcę tu offtopować, a poza tym musimy odbyć naradę z Admete Anaru - Czw 07 Maj, 2009 22:23
BeeMeR napisał/a:
Cytat:
bedę się wystrzegać spoilerów do tych dwóch ostatnich odcinków....
My się już od kilku odcinków wystrzegamy spoilerów, i to w ten sposób, że po prostu przestaję czytać watek, gdy zaczynają się spoilery (bo nie umiem ich nie czytać ) i czytam dopiero po obejrzeniu danego odcinka . Przy ostatnich dwóch odcinkach ostrożność będzie wzmożona
Nie czytam również przed - li i jedynie po obejrzeniu odcinka.
BeeMeR napisał/a:
ale czytam! niektóre zapisuję i czytam trochę później!
czytam wszystkie!
Ja mam łatwiej - jako, że zazwyczaj jestem w Wawie w czasie weekendu i nie mam netu, to nie mam z tym problemu, a w pn Basia znajduje odpowiedni kanał telewizyjny , albo ja w nd wieczorem i potem już na bieżąco na spokojnie doczytuję te 60-80 postów