Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Barbarella - Wto 20 Maj, 2014 20:32
| akne napisał/a: | | Anaru napisał/a: | To można siąść w kafejce i wypić herbatkę, albo wszamać pod Wawelem kanapkę. |
KOBIETA:
Nie chcem kanapki pod Wawelkiem ! (kaprysi)
Nie chcem do meksykańskiej, bo nie jest zdrowa i bedem wyglondała tak ! ( desperuje)
Może chcem do indyjskiej abo gdziesik gdzie jest jakisik ryż czy cóś... (rozważa, ale od tego boli ją głowa).
Byle było fajniste, bo zwyczajne mom w chołpie. A potem kafka i (zgadza się, machając ręką).
The end |
GENIALNE!!!! Prawdziwy obraz kobiet.
Anaru - Wto 20 Maj, 2014 22:48
| Admete napisał/a: | To Kolanko może być.
Byle by było gniazdko w ścianie |
Jest szansa, że będzie
Mają fajne menu
trifle - Wto 20 Maj, 2014 22:51
No mówiłam od razu no
Ja będę później, raczej koło 12, więc dotrę, gdzie trzeba. Wiem gdzie empik był, luz. Jeśli będzie Anaru to mam numer, jakoś się znajdziemy
Anaru - Wto 20 Maj, 2014 22:59
Anaru zamierza być i oby nic się po drodze nie zwaliło.
Admete - Śro 21 Maj, 2014 07:05
trifle może daj numer telefonu jeszcze którejś z nas. Na 100% zaraz po 11 pójdziemy na Grodzką do księgarni, a potem pewnie na Kazimierz. Myślicie, że synagogę na Kazimierzu można zwiedzać?
Trzykrotka - Śro 21 Maj, 2014 09:52
Bardzo watpię, żeby teka na co dzień można było zwiedzać. Musisz przyjecjać na festiwal - już niedługo. Wtedy robią spacer szlakiem synagog - z przewodnikiem. A na Miodową, do synagogi Tempel można przyjść na modlitwę na rozpoczęcie i zakończenie szabatu (rewelacyjne przeżycie) i potem na koncerty.
W Kolanku jest dobrze jedzenie i - jak na Kraków - w miare tanie.
Możemy iść na tartę kaszatnowo - gruszkową do Zazie Admete i Riellę już tam kiedyś skusiłam.
Riella będzie? To będzie absynt?
Admete - Śro 21 Maj, 2014 09:56
Riella planuje być, więc absynt będzie Na razie trzeba ja popędzic trochę.
BeeMeR - Śro 21 Maj, 2014 10:01
| Admete napisał/a: | Riella planuje być, więc absynt będzie | Ooo, to tym razem i ja bym się pisała :drinks:
Anaru - Śro 21 Maj, 2014 10:18
| Trzykrotka napisał/a: | | Możemy iść na tartę kaszatnowo - gruszkową do Zazie |
| Admete napisał/a: | | Riella planuje być, więc absynt będzie;) |
Ja bym też spróbowała
Admete - Śro 21 Maj, 2014 10:23
Jasno, ciepło, więc nie musimy tak od razu wracać Posiedzimy mam nadzieję. Ja mam następny tydzień koszmarny, a potem jeszcze festyn 1 czerwca, muszę się odstresować na zapas.
Barbarella - Śro 21 Maj, 2014 13:10
| Admete napisał/a: | Riella planuje być, więc absynt będzie |
Ja też się piszę na absynt!
Aragonte - Śro 21 Maj, 2014 13:19
| BeeMeR napisał/a: | | Admete napisał/a: | Riella planuje być, więc absynt będzie | Ooo, to tym razem i ja bym się pisała :drinks: |
Zieloną wróżkę mam w domu (ale średnio za nią przepadam), więc wystarczyłoby mi Wasze towarzystwo
Trzykrotka - Śro 21 Maj, 2014 14:39
Ale w Absyncie robią z niej pyszne drinki o kuszących nazwach. I z parasolkami (chyba). Tylko Riella ortodoksyjnie wybiera absynt-absynt
Jotka - Śro 21 Maj, 2014 19:36
Może przyjadę autobusem
Anaru - Śro 21 Maj, 2014 19:55
Przyjedź
Aragonte - Pią 23 Maj, 2014 11:08
Chyba jednak nie przyjadę Wzdech.
Anaru - Pią 23 Maj, 2014 11:38
Bu
BeeMeR - Pią 23 Maj, 2014 12:10
Szkoda
Admete - Pią 23 Maj, 2014 14:53
Może jednak, proszę...Ja trochę nie w formie ejstem. Najwyżej będę prosiła o siedzenie, a nie łażenie Nie pisałąm wczęśniej,a le tydzień temu skończyłam znów zazywać antybiotyk i jeszcze nie całkiem z tego wyszłam.
Anaru - Pią 23 Maj, 2014 15:53
No a ja własnie kupiłam bilet na jutro na 8 rano, trzymajcie pliz kciuki, żeby nic nieprzewidzianego nie wyskoczyło.
Tym bardziej, że do popołudnia ma być ładna pogoda.
Oby
Admete - Pią 23 Maj, 2014 19:05
Może być jutro burza. Oby się im przepowiadanie pogody tym razem nie sprawdziło.
Anaru - Pią 23 Maj, 2014 19:24
Ale wedle godzinowej zapowiedzi dopiero po południu, najwcześniej koło 14. Oby nie wcześniej, a najlepiej jeszcze później.
http://www.twojapogoda.pl...kow/godzinowa/3
trifle - Pią 23 Maj, 2014 19:58
Ania, Lajkonik o 8 z Wro? Też tym jadę. Będę umierać, zamulać i się izolować, bo to nie moja pora do życia, ale o 11 już powinno być ok
Anaru - Pią 23 Maj, 2014 20:24
| trifle napisał/a: | | Ania, Lajkonik o 8 z Wro? Też tym jadę. Będę umierać, zamulać i się izolować, bo to nie moja pora do życia, ale o 11 już powinno być ok |
A owszem
To jeżeli Ty sie będziesz zamulać i izolować, to ja sobie wtedy obadam nową dramę , a jak będziesz zdolna do myślenia i gadania to wtedy jak najbardziej . A kiedy i czym wracasz?
trifle - Pią 23 Maj, 2014 20:30
Git. Poranki to nie są moje chwile na gadanie, wiedzą to w mojej robocie Nie chcę dziś długo siedzieć, żeby się chociaż trochę wyspać, bo może być ciężko
Wracam jutro wieczorem polskim busem.
|
|
|