Literatura - Proza i poezja - NOWOŚCI W KSIĘGARNIACH
akne - Czw 24 Wrz, 2015 17:13
Dzięki
Jotka - Pią 25 Wrz, 2015 08:24
Akne gratulacje !!!
A ja dziś zamiast książki dostałam informację, że opóźniają dostawę o 7 dni !!!!!
Trzykrotka - Pią 25 Wrz, 2015 12:16
Wielkie, wielkie gratulacje To musi być wspaniałe uczucie.
Barbarella - Pią 25 Wrz, 2015 19:27
Dzisiaj nabyłam i już trochę podczytywałam w autobusie.
akne - Pią 25 Wrz, 2015 20:16
| Jotka napisał/a: | Akne gratulacje !!!
A ja dziś zamiast książki dostałam informację, że opóźniają dostawę o 7 dni !!!!! |
A nie możesz anulować takiej transakcji? To jest ważny powdó do rezygnacji. I kupić gdzieś od ręki.
Dzięki za gratulacje Właśnie wróciłam ze spotkania w Matrasie. Lało dziś jak z cebra, ale parę osób przyszło i przegadaliśmy prawie trzy godziny
Agn - Pią 25 Wrz, 2015 22:31
Rozumiem, że spotkanie się udało?
akne - Sob 26 Wrz, 2015 19:58
W pewnym sensie tak. Atmosfera była bardzo miło i bardzo wyczerpująca Jedna pani przyszła tylko po to, żeby sobie ze mną zrobić zdjęcie w swoim pięknym kapeluszu Ale to zawsze kolejne doświadczenie. Szkoda tylko, że ja się tak okropnie wszytskim stresuję.
Agn - Pon 28 Wrz, 2015 19:42
Ja na razie zatonęłam po uszy w Turnieju cieni Elżbiety Cherezińkiej.
Może już kiedyś wspominałam, że ubóstwiam tę autorkę.
Rewelacyjnie napisane, wciąga jak bagno, intryga nie jest prosta, a jaki klimat... Mrrrrauuuu!!!
Jeśli ktoś lubi jej twórczość, to nie muszę zachęcać. A jeśli ktoś się zraził, że w książkach u Cherezińskiej za dużo (ładnie opisanego, ale jednak) seksu, to uprzedzam - 200 stron przejechałam, seksu prawie nie ma. Znaczy się był akapit, ale tak opisany bezdetalistycznie i oględnie, że jak by go nie było.
W planach zaraz po mam Wilka Marka Hłaski. W liceum, pamiętam, przerabiało się kilka jego opowiadań i tak mi się spodobało jego pióro, że jak poparzona ganiałam do biblioteki za resztą jego twórczości. No to taki Wilk to dla mnie manna z nieba.
Admete - Pon 28 Wrz, 2015 19:58
Agn ostrzegam, że Wilk to taka trochę nie do końca opracowana powieść, którą znaleziono w papierach po Hłasce niedawno. Nie spodziewaj się arcydzieła.
Agn - Pon 28 Wrz, 2015 20:05
Wiem, ale i tak chcę przeczytać. Bo to Hłasko. I napaliłam się już jak szczerbaty na suchary.
Jotka - Śro 07 Paź, 2015 16:56
Akne, Ty zła kobieto . Jesteś winna mojego niewyspania w tym tygodniu. A i zamiast zakładki powinni dodawać do Twojej książki paczkę chusteczek, poryczałam się jak bóbr . Dziękuję to była przyjemność
akne - Śro 07 Paź, 2015 17:05
| Jotka napisał/a: | Akne, Ty zła kobieto . Jesteś winna mojego niewyspania w tym tygodniu. A i zamiast zakładki powinni dodawać do Twojej książki paczkę chusteczek, poryczałam się jak bóbr . Dziękuję to była przyjemność |
Zła kobieta przeprasza
A na paczkę chusteczek nie wpadłam
Wielki uścisk
Admete - Śro 07 Paź, 2015 18:08
Zawsze może ci kupić jedną paczkę w ramach rekompensaty
Jotka - Śro 07 Paź, 2015 18:19
Już za późno ale dziękuję, dawno tak nie płakałam nad książką i miałam wrażenie, że parę historii mojej rodziny jest w niej zawarte
Harry_the_Cat - Śro 07 Paź, 2015 20:55
Chyba prezent dla mamy na swieta mam rozwiazany
Talk muse teraz pomyslwc, jak dostarczyc.
Agn - Czw 08 Paź, 2015 13:44
| Jotka napisał/a: | | Już za późno ale dziękuję |
Lepiej przyjmij te chusteczki na zaś - Akne na pewno jeszcze coś napisze i co wtedy?
Jotka - Czw 08 Paź, 2015 16:59
Mówisz uprzedzony = zabezpieczony
Szafran - Czw 08 Paź, 2015 17:28
Tak, tak, kupujcie, czytajcie koniecznie:). Powinna być jakaś emotka z chirliderką wymachującą stronami:).
Agn - Czw 08 Paź, 2015 19:27
Stronami? Sugerujesz niszczenie książki?
Szafran - Czw 08 Paź, 2015 20:06
Stronami z gazety, o:).
Agn - Czw 08 Paź, 2015 23:13
No, wybroniłaś się. Ale jesteś na cenzurowanym.
praedzio - Pią 16 Paź, 2015 19:38
Wiem, co chcę przeczytać: http://booklips.pl/premie...w-ksiegarniach/
Agn - Pią 16 Paź, 2015 22:10
U nas sobie stoi na stole.
Agn - Wto 03 Lis, 2015 00:54
*złośliwy komentarz Agn*
U mnie w pracy zawalenie Małgorzatą Rozenek. Można z nią perfekcyjnie sprzątać, perfekcyjnie urządzić ogród, a teraz dbać o siebie - oczywiście PERFEKCYJNIE. Podśmiewam się, że czekam, aż wyda perfekcyjną kamasutrę. Doczekać się wprost nie mogę.
Jotka - Wto 03 Lis, 2015 09:55
Ja nawet reklamę z nią przełączam, jest tak prawdziwa jak trzyzłotówka
|
|
|