To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

Wiedźma - Nie 17 Lut, 2008 20:21

winterm napisał/a:
A ja go lubię takiego
http://www.gerard-butler....?g2_itemId=3741

Pięknie na tym zdjęciu wyszła barwa jego oczu. Są zielone jak morze koło Carrickarede w Irlandii Północnej :serce2:

winterm - Nie 17 Lut, 2008 20:32

Cały Gerry! I jak go nie kochać?
Wiedźma - Nie 17 Lut, 2008 21:56

Droga Winterm, uprzejmie proszę nie przysyłaj mi na priva takiej korespondencji jak przed chwilą. Jeśli masz mi coś do powiedzenia na temat mojego stosunku do Gerarda możesz to zrobić publicznie. Dziękuję za uwagę.
winterm - Nie 17 Lut, 2008 22:09

Ups. Ty nieprzemakalna jesteś! Przepraszam!!!
Świetnie piszesz, masz bardzo obrazowy język i swoiste poglądy. Zabójcza kombinacja! Życzę szczęścia!

malmik - Nie 17 Lut, 2008 22:19

Kobitki - spokojnie - przecież to forum i ten wątek (dla mnie w szczególności) są po to żebyśmy się trochę oderwały od życia codziennego - nerwów i stresów. Jak zauważyłyście jak dotąd nie traktowałyśmy tego co piszemy i zamieszczamy zbyt poważnie - bo chodziło o to, żeby się trochę pobawić i pozachwycać przystojnym facetem, a nie dodawać sobie jeszcze niepotrzebnych negatywnych wrażeń. Fakt, że każdą z nas fanek Gerrego zasmuca myśl, że może facet się stacza, ale chyba nie mamy na to żadnego wpływu i nic nie jesteśmy w stanie z tym zrobić. Możemy najwyżej dalej się nim zachwycać i dalej się fajnie bawić.
Wiedźma - Nie 17 Lut, 2008 22:24

malmik napisał/a:
Kobitki - spokojnie - przecież to forum i ten wątek (dla mnie w szczególności) są po to żebyśmy się trochę oderwały od życia codziennego - nerwów i stresów. Jak zauważyłyście jak dotąd nie traktowałyśmy tego co piszemy i zamieszczamy zbyt poważnie - bo chodziło o to, żeby się trochę pobawić i pozachwycać przystojnym facetem, a nie dodawać sobie jeszcze niepotrzebnych negatywnych wrażeń. Fakt, że każdą z nas fanek Gerrego zasmuca myśl, że może facet się stacza, ale chyba nie mamy na to żadnego wpływu i nic nie jesteśmy w stanie z tym zrobić. Możemy najwyżej dalej się nim zachwycać i dalej się fajnie bawić.

Racja, proszę pani.

Caitriona - Nie 17 Lut, 2008 22:24

Popieram inż. Malmika ;)

malmik - Nie 17 Lut, 2008 22:27

Wiedźma napisał/a:
malmik napisał/a:

Racja, proszę pani.

No i tak ma być!!!!
Malmik ma zawsze rację a jak malmik nie ma racji to patrz punkt pierwszy!!! :bejsbol: :bejsbol: :bejsbol:

Harry_the_Cat - Nie 17 Lut, 2008 22:32

Malmik ma ... zwykle rację. A juz na pewno w tym przypadku ;)
Wiedźma - Nie 17 Lut, 2008 22:32

Tak, proszę pani. Dobrze, proszę pani. Oczywiście, proszę pani. :rumieniec:
winterm - Nie 17 Lut, 2008 22:35

Wszystkie macie rację! Butler wspamiały jest
Wiedźma - Nie 17 Lut, 2008 22:38

...to niech mi teraz ktoś powie jak mam zabrac monitor z tym zdjęciem [do którego przed chwilą był link powyżej] do kąpieli...? Bo bez niego nie ide... :serce:
Wiedźma - Nie 17 Lut, 2008 22:45

O, ten link był:

http://i42.photobucket.co...ermz/32_001.jpg

winterm - Nie 17 Lut, 2008 23:00

Przyjemnej kąpieli!

Wiedźma - Wto 19 Lut, 2008 18:23

winterm napisał/a:
Lexus nie lexus mordkę ma obitą a fajnym samochodem jeździ i rejestrację ma niezłą: Bob Smith. Chyba, że znowu coś pokręciłam.

"Bob Smith"? Znaczy ta szlyczna "bejca" wynajętą jest. "Bob Smith" to firma z L.A. wynajmująca i dajaca w leasing samochody.

trifle - Wto 19 Lut, 2008 18:36

winterm napisał/a:
A ja go lubię takiego
http://www.gerard-butler....?g2_itemId=3741

Fajne to zdjęcie :cool:
A ja sobie obejrzałam wczoraj "P.S. I love you" (ten tytuł jakiś żenujący jest... :roll: ) i mi się Gerard B. w nim podobał i to bardzo nawet. Ale więcej to się może w wątku o filmach wypowiem ;)

Wiedźma - Wto 19 Lut, 2008 21:30

Obiecane Gerardośpiewanie. Jakośc dźwięku i obrazu obsysa niemożebnie, ale... On jest taki slodki... :serduszkate: I ten jego głos... :serduszkate: :serduszkate: :serduszkate:

http://www.youtube.com/watch?v=dxDWX6Nm-l0

trifle - Wto 19 Lut, 2008 22:09

Hmmm, nie rusza mnie to jakoś :D
Wiedźma - Wto 19 Lut, 2008 22:14

Mnie tam rozkłada na łopatki :thud: Tak wizja jak i fonia. Ale, jako żem ostro zaczadzona Butlerem, nie jestem sędzią obiektywnym.
Wiedźma - Wto 19 Lut, 2008 23:05

Tak na marginesie, piosenka którą śpiewa Gerry ma świetny tekst. Dla tych którym nie chce się przebijać przez fatalną jakość dźwięku oraz dykcję i akcent Gerarda:

First Time Ever I Saw Your Face

The first time ever I saw your face
I thought the sun rose in your eyes
And the moon and stars were the gifts you gave
To the dark and the empty skies, my love,
To the dark and the empty skies.

The first time ever I kissed your mouth
And felt your heart beat close to mine
Like the trembling heart of a captive bird
That was there at my command, my love
That was there at my command.

And the first time ever I lay with you
I felt your heart so close to mine
And I knew our joy would fill the earth
And last till the end of time my love
It would last till the end of time my love

The first time ever I saw your face, your face,
your face, your face

Harry_the_Cat - Czw 21 Lut, 2008 20:31

Nie wiem, czy to juz było: http://community.livejour...891.html#cutid1
Wiedźma - Czw 21 Lut, 2008 20:46

Harry_the_Cat napisał/a:
Nie wiem, czy to juz było: http://community.livejour...891.html#cutid1

Dobra. To teraz powiedzcie temu pierzastemu kurduplowi z łukiem ze może się wreszcie przestać pastwić nad moim sercem :serce2: . Wpadlam po uszy dawno temu...

Tak na marginesie, nie wiem kto to była ta pani do której wywalał jęzor, wiem tylko ze bardzo sie dziwię ze go nie zgwałciła na miejscu...

miłosz - Śro 27 Lut, 2008 12:37

mam nadzieje, że wilbicielki upiornego zaopatrza sie w nową "Galę" :obrzydzenie: .... bo o upiornym tam wiele piszą pod wiele mówiacym okresleniem "gorący singiel" :excited:

http://www.gala.pl/

Wiedźma - Śro 27 Lut, 2008 12:51

Wielbicielki przeczytały. Wielbicielki chciałyby mu wierzyć, ale niestety nie potrafią.
miłosz - Śro 27 Lut, 2008 12:56

Wiedźma napisał/a:
Wielbicielki przeczytały. Wielbicielki chciałyby mu wierzyć, ale niestety nie potrafią.

że goracy?? czy że singiel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale zdjecia ładniunie :cool: