Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
praedzio - Sob 02 Maj, 2009 09:24
Ja parsknęłam przy zamianie w zombie. No, cóż, wampirka właśnie przerabiamy.
praedzio - Sob 02 Maj, 2009 10:05
AAAAA!!!!
Fragment odcinka następnego:
http://www.youtube.com/watch?v=yVsJ6_8EyGc
Admete - Sob 02 Maj, 2009 14:02
Sam ma niezłe zwidy na tym odwyku...Ale sie porobiło.
Harry zaraz wrzucimy zdjęcia koszulki. Jak już wrócisz do Polski, zrobiłabys projekt na koszulkę z Castielem? Może to zdjęcie ze skrzydłami? Tylko tym razem na biały podkoszulek.
Harry_the_Cat - Sob 02 Maj, 2009 15:54
Wygląda fajnie! moge u siebie na LJ (jest zamkniety) wrzucic fotki?
Spoko, chętnie się pobawię ale na moim domowym sprzecie... *nie lubi laptopow...*
I jeszcze - cała plejada znanych nazwisk w kolejnym odcinku: http://www.imdb.com/title/tt1222608/
(plejada to moze byc chyba tylko gwiazd... )
Admete - Sob 02 Maj, 2009 16:11
Wrzuć na LJ jeśli masz ochotę Poczekam cierpliwie na projekt Będę mieć komplecik Do Castiela to pasuje napis - wojownik Pana, tylko oczywiście po angielsku W tyle chyba tradycyjnie Supernatural.
Aragonte - Sob 02 Maj, 2009 16:13
Świetnie wyszła ta koszulka!
Kurrrka wodna, a ja chyba nie mam już tego projektu Skąd można go wziąć? Bo nie wiem, czy siedzi mi w poczcie, czy nie.
Harry_the_Cat - Sob 02 Maj, 2009 16:24
Przesłałam Ci, mialam w wyslanych
Aragonte - Sob 02 Maj, 2009 16:31
Thx
Jak będę miała jakieś zbywające pieniążki, zrobię na bank. Tylko też wolałabym mieć taką bardziej w kobiecym stylu koszulkę, lekko dopasowaną, a nie zwykły prostokąt.
Agn - Sob 02 Maj, 2009 17:38
Sulwen, koszulka bossska! Czy zaprezentujesz się w niej, kiedy przybędę zwiedzać wasze włości? XD
Cocojumbo 04x20. YAY!!!
Admete - Sob 02 Maj, 2009 17:49
Jasne, że sie zaprezentuję. Może do tego czasu Harry zrobi kolejny projekt. I może jeszcze któraś z Supernaturalnych Sióstr nas wtedy odwiedzi? Noleg w mieszkaniu mamy Rielli się znajdzie. Tak przynajmniej sądzę
Aragonte - Sob 02 Maj, 2009 18:23
Obiecuję Was odwiedzić w wakacje - chcę poznać Riellę
Admete - Sob 02 Maj, 2009 18:25
Wspaniale Najlepiej po połowie lipca, bo my mamy do tego czasu praktyki w poradni.
praedzio - Sob 02 Maj, 2009 18:45
Ty, Admete, uważaj z zapraszaniem gości, bo jak się Wam zwalimy całą hurmą...
Też bym Was chciała w końcu poznać. A skoro nie chce Mahomet do góry...
Agn - Sob 02 Maj, 2009 19:13
Obejrzałam.
Ożeszku!!!!!!!!!!!!
Japier...!!!
Ow...!!!
Ojaciękręcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zajebiaszczy odcinek, wybaczcie głupotkowatość wypowiedzi. Mishą jestem zachwycona. Świetny był. I się autentycznie wzruszyłam.
I ta końcówka... Wmordęjeżawędrowniczka...
I jeszcze na dobicie thin zapodali zapowiedź, co będzie dalej.
Ja się nie pozbieram po tym sezonie. Będzie rzeźnia, płacz i zgrzytanie ząbków. Nawiasem pisząc - serio muszę iść do zębologa.
Admete - Sob 02 Maj, 2009 19:31
| praedzio napisał/a: | Ty, Admete, uważaj z zapraszaniem gości, bo jak się Wam zwalimy całą hurmą...
Też bym Was chciała w końcu poznać. A skoro nie chce Mahomet do góry... |
Tam są dwa pokoje Mama Rielli wypozycza nam mieszkanie U Rielli nadal remont. U mnie nie da rady, a szkoda, byłoby najlepiej.
Agn - Sob 02 Maj, 2009 19:53
| Admete napisał/a: | Wspaniale Najlepiej po połowie lipca, bo my mamy do tego czasu praktyki w poradni. |
Eee?! PO połowie lipca???
Deanariell - Sob 02 Maj, 2009 20:36
Aragonte napisała:
| Cytat: | Riella, i znowu podejrzałam spoiler, tym razem Twój... i parsknęłam śmiechem przy najczystszej AB RH - Nie da się czytać Twoich postów z ponurą miną, to pewne |
Bo ja mam wielki, zmarnowany talent komediowy Jeśli nawet Błotosmętek uśmiecha się czytając moje posty, to dla mnie zaszczyt
| Agn napisał/a: | | Sulwen, koszulka bossska! Czy zaprezentujesz się w niej, kiedy przybędę zwiedzać wasze włości? |
Thin, Ssssskarrrbie, a kiedy Ty masz w końcu ten urlopik? Tak konkretnie, hmmmm? To ja będę bezczelnie paradować w oryginalnym T-shirt'cie z SPN, który mam w prezencie od siostrzycy z USA - ale chcę mieć jeszcze taki sam, jaki sobie zrobiła Admete, będziemy prawie jak bliźniaczki
| Aragonte napisał/a: | | Obiecuję Was odwiedzić w wakacje - chcę poznać Riellę |
Wow! Fajnie Nie wiem czy ze mnie aż taki atrakcyjny obiekt, ale postaram się jak najlepiej sprostać oczekiwaniom
| Aragonte napisał/a: | | Jak będę miała jakieś zbywające pieniążki, zrobię na bank. Tylko też wolałabym mieć taką bardziej w kobiecym stylu koszulkę, lekko dopasowaną, a nie zwykły prostokąt. |
Niestety strasznie ciężko jest znaleźć punkt (przynajmniej u nas), gdzie mieliby odpowiednie koszulki, Admete się sporo za tym nabiegała, żeby w ogóle na czarnym tle robili... Oczywiście idealnie, gdyby mieli takie kobiece podkoszulki, lekko dopasowane w talii, może w większych miastach coś takiego istnieje... Bo tutaj - jak się nie ma, co się lubi... Rozmiary też mają dziwne - Admete wydrukowali na XL, a mierzyłam i pasuje jak M - no i weź tu sobie wybierz rozmiar w ciemno...
| praedzio napisał/a: | | Ty, Admete, uważaj z zapraszaniem gości, bo jak się Wam zwalimy całą hurmą... Też bym Was chciała w końcu poznać. A skoro nie chce Mahomet do góry... |
Thin już gościła w moim starym, rodzinnym (znaczy się mamusinym) mieszkaniu - łóżek nie ma za wiele (dwa) i luksusy nie za bardzo, bo to stare, pokomunistyczne M3 w bloku (przy czym jeden pokój jest obecnie zamkniętym magazynem rupieci), ale miejsca na podłodze w dużym pokoju powinno na kilka osób wystarczyć (opcja "na sardynkę" dostępna bez dodatkowych opłat ). Jest tylko jeden drobny problem - mama ma tam tak stary telewizor, że nie można do niego podłączyć DVD W moim obecnym mieszkaniu luksusy dopiero się tworzą - w bólach i wyrzeczeniach... Z pół roku to jeszcze potrwa, jak nie więcej... żyjemy na tobołkach, jak Cyganie Ale co to dla fanek Winchesterów - skoro Dean mógł wyspać się w Impali... Damy radę.
Admete - Sob 02 Maj, 2009 20:37
Thin będzie wtedy, gdy przyjedziesz Nie przejmuj się Tak tylko napisałam. Zawiesimy najwyżej praktyki
Deanariell - Sob 02 Maj, 2009 20:40
| Agn napisał/a: | | Eee?! PO połowie lipca? |
Nie denerwuj się na zapas, tylko określ konkretny termin przyjazdu W poradni możemy się zawsze dogadać, co do praktyki (coś się tam poczaruje) - zresztą w weekendy i tak mają zamknięte...
Admete - Sob 02 Maj, 2009 20:42
| Deanariell napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Eee?! PO połowie lipca? |
Nie denerwuj się na zapas, tylko określ konkretny termin przyjazdu W poradni możemy się zawsze dogadać, co do praktyki (coś się tam poczaruje) - zresztą w weekendy i tak mają zamknięte... |
Właśnie, właśnie. Ja tak sobie pomyślałam, że może ktoś by laptopa przywiózł albo co? Bo ja raczej sobie nie kupię Choć bardzo bym chciała
Agn - Sob 02 Maj, 2009 20:43
Dobra, więc tak. Ja mam urlopik 30.06-13.07 (o ile mojej pracy szlag nie trafi, ale zakładamy optymistyczną wersję). Kiedy wam najbardziej pasuje, ja się wtedy zjawię.
Riella, i pragnę zauważyć, że obie z Sulwen stanowicie bardzo atrakcyjne obiekty. Niby czemu mi się do was chce?
Admete - Sob 02 Maj, 2009 20:45
| Cytat: | | Riella, i pragnę zauważyć, że obie z Sulwen stanowicie bardzo atrakcyjne obiekty. Niby czemu mi się do was chce? |
Ona to uroda i wdzięk, a ja intelekt
praedzio - Sob 02 Maj, 2009 20:50
Ja co prawda, urlop mam od 20 lipca, ale jeśli to miałby być weekend, to może być kiedykolwiek. Mogłabym przywieźć laptop.
Deanariell - Sob 02 Maj, 2009 20:54
| Admete napisał/a: | | Ona to uroda i wdzięk, a ja intelekt |
Ej, mój intelekt może i czasem robi sobie wczasy, ale ogólnie też się dobrze miewa Uroda to pojęcie względne
| Agn napisał/a: | | pragnę zauważyć, że obie z Sulwen stanowicie bardzo atrakcyjne obiekty |
Kurcze... jak to zabrzmiało Miło nam, miło
[Thin jeszcze jedno - a na jak długo chciałabyś zagościć? Bo to też ważne w planowaniu ]
Praedzio napisała:
| Cytat: | | Ja co prawda, urlop mam od 20 lipca, ale jeśli to miałby być weekend, to może być kiedykolwiek. Mogłabym przywieźć laptop. |
Mogłabyś dojechać na weekend - zwłaszcza jeśli przywieziesz laptopika
Aragonte - Sob 02 Maj, 2009 20:56
A ja w ogóle nie wiem, kiedy mam urlop i czy w ogóle, a w lipcu w pracy będzie pewnie szaleństwo w pracy, ale co tam, na weekend mogę się wyrwać
Admete, jeśli do tego czasu napisze się jakiś nowy rozdział, to dostaniesz wydruk do rąk własnych - czego się nie robi, żeby zwiększyć gwarancję przeczytania
I chyba sobie zmienię avka i tytuł, bo się skojarzę wyłącznie z błotosmęceniem
|
|
|