Literatura - Proza i poezja - NOWOŚCI W KSIĘGARNIACH
Agn - Pon 13 Lip, 2015 21:32
Kusi mnie to, bo bym potem mogła obejrzeć sobie serial.
Agn - Czw 16 Lip, 2015 16:46
Eeva, czy ty to już widziałaś?
http://bonito.pl/k-904140...-i-proba-zelaza
Ciągle zapominam ci o tym napisać, teraz mi się przypomniało.
Eeva - Pią 17 Lip, 2015 08:26
Czekałam na to bardzo! Mam juz zamówione w bonito, myślę że w przyszłym tygodniu już bedzie
Anonymous - Pią 17 Lip, 2015 11:29
Zażyłyście mnie z tym "Końcem defilady"... mam straszną ochotę. Taką mega, mega i trzymam w koszyku i próbuję sobie perswadować, że.... sama nie wiem... Mam jeszcze i inne książki i myślę sobie, że w sumie nie jestem zmęczona i urlop mi nie potrzebny, tym bardziej, że we wrześniu muszę jechać na konferencję, która kosztuje sto piniędzy, więc to w sumie wakacje, a tych książek w koszyku nie mam tak wiela...
Justine - Pią 17 Lip, 2015 20:02
Też się waham czy kupić Koniec defilady, bo miałam już więcej na książki nie wydawać do końca wakacji, ale z drugiej strony... to taki zdrowy nałóg Widziałam serial i chciałam przeczytać książkę, ale zrezygnowałam jak okazało się, że tylko 1 tom jest u nas wydany. A teraz wznowili i będą dalsze tomy więc nie ma wymówek
Caitriona - Pią 17 Lip, 2015 20:13
| Justine napisał/a: | | Widziałam serial i chciałam przeczytać książkę, ale zrezygnowałam jak okazało się, że tylko 1 tom jest u nas wydany. A teraz wznowili i będą dalsze tomy więc nie ma wymówek |
U mnie jest tak samo Póki co, wrzucam na listę "ew. zakupić", pomyślę jeszcze, moze moja biblioteka będzie to miała.
Anaru - Sob 08 Sie, 2015 10:18
Agn, czy mogłabyś zerknąć czy macie u siebie:
http://www.matras.pl/lwow...tyczna,p,234830
Agn - Sob 08 Sie, 2015 10:35
Nie mamy tego, książka jest niedostępna.
Anaru - Sob 08 Sie, 2015 21:33
No nic, to poszperam gdzie się da, bo tacie zależy, ale jak nie będzie to nie będzie, powie się trudno.
Fibula - Sob 08 Sie, 2015 21:38
Anaru, jest w Bonito (firma z Krakowa, a we Wrocławiu też chyba mają księgarnie), mogę zamówić z odbiorem w dowolnym punkcie, jeśli nie masz u nich konta.
Agn - Sob 08 Sie, 2015 21:49
O, tez moze zrobic na wlasnym koncie. Albo zalozysz wlasne, to nietrudne.
Aragonte - Nie 09 Sie, 2015 21:28
Rebis wydaje kolejny tom o hrabim Saint Germain
http://lubimyczytac.pl/ks...3/kuszenie-losu
A już się zapowiadało, że skończę "Pisane krwią" i będę na bieżąco z Yarbro
Anaru - Nie 09 Sie, 2015 23:57
| Fibula napisał/a: | | Anaru, jest w Bonito (firma z Krakowa, a we Wrocławiu też chyba mają księgarnie), mogę zamówić z odbiorem w dowolnym punkcie, jeśli nie masz u nich konta. |
Super, Jupi! Dzięki wielkie za informację
To chyba wykorzystam niecnie w tej kwestii Agn bo bliżej , nie mam konta.
Agn - Pon 10 Sie, 2015 00:18
| Aragonte napisał/a: | | A już się zapowiadało, że skończę "Pisane krwią" i będę na bieżąco z Yarbro |
Oooo, to super! Ja tam się cieszę, że będzie.
Och, mniam! Ciekawy moment w historii będzie. *Agn oblizuje paluszki*
| Anaru napisał/a: | | To chyba wykorzystam niecnie w tej kwestii Agn bo bliżej , nie mam konta. |
To co? Zamawiać?
Aragonte - Pon 10 Sie, 2015 01:21
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | A już się zapowiadało, że skończę "Pisane krwią" i będę na bieżąco z Yarbro |
Oooo, to super! Ja tam się cieszę, że będzie.
Och, mniam! Ciekawy moment w historii będzie. *Agn oblizuje paluszki* |
Noo, ciekawy, ale ja nie przepadam za historią XX wieku. Już obecnie czytana Yarbro idzie mi dość ślamazarnie z uwagi na epokę (choć nie tylko). Najlepiej na razie czytało mi się "Pałac"
Fibula - Pon 10 Sie, 2015 09:08
| Anaru napisał/a: | | Fibula napisał/a: | | Anaru, jest w Bonito (firma z Krakowa, a we Wrocławiu też chyba mają księgarnie), mogę zamówić z odbiorem w dowolnym punkcie, jeśli nie masz u nich konta. |
Super, Jupi! Dzięki wielkie za informację
To chyba wykorzystam niecnie w tej kwestii Agn bo bliżej , nie mam konta. |
Oki.
Anaru - Pon 10 Sie, 2015 18:22
| Agn napisał/a: | | Anaru napisał/a: | | To chyba wykorzystam niecnie w tej kwestii Agn bo bliżej , nie mam konta. |
To co? Zamawiać? |
Zamawiać , tylko konkretnie tą właśnie niebieską Dudy, bo szarą Urbanka już ma
Tamara - Nie 30 Sie, 2015 12:03
Nie w księgarniach co prawda , tylko w kioskach , ale Prószyński wydaje "Świat Dysku" jako kolekcję , pierwszy tom za 9 zł wyszedł w ostatni czwartek , następny będzie 3 września , potem do dwa tygodnie http://hitsalonik.pl/produkt/swiat-dysku
Anaru - Nie 30 Sie, 2015 13:30
O, bardzo tanio i ślicznie , ale ja tak z połowę mam w tym pierwszym wydaniu i w miękkiej oprawie, więc chyba nie skorzystam, bo mi się nie dopasują do reszty (a w niektórych sprawach jestem pedantka, Agn może zaświadczyć )
Widzę, że te inne książki jak np Ciutludzi też wydają w kolekcji
Musze sobie sprawdzić co mam, może się pojawią taniej te dawne wydania
Agn - Nie 30 Sie, 2015 18:14
Słyszałam o tym. Jak ktoś chce zacząć kolekcję, to jak znalazł.
akne - Śro 23 Wrz, 2015 15:42
No cóż... czas się pochwalić Dzisiaj premiera mojej nowej książki pt. "Znów nadejdzie świt".
Jeśli ktoś miałby ochotę podlinkować wieści na swoim FB, to dziękuję
http://annajszepielak.blo...15/09/jest.html
BeeMeR - Śro 23 Wrz, 2015 17:08
| akne napisał/a: | No cóż... czas się pochwalić | To i czas gratulować kolejnej książki
akne - Śro 23 Wrz, 2015 18:28
Caitriona - Śro 23 Wrz, 2015 19:26
| akne napisał/a: | | Dzisiaj premiera mojej nowej książki pt. "Znów nadejdzie świt". |
Gratulacje!!
Anaru - Śro 23 Wrz, 2015 21:53
Super, gratulacje!
|
|
|