Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
praedzio - Pią 12 Paź, 2007 08:23
Podobało mi się, kiedy House przygrywał sobie na pianinie melodię Happy Birthday. Takie smutno-rozczulające to było...
Admete - Pią 12 Paź, 2007 14:13
Uwielbiam Housa, a Wilsona kocham W kolejnej serii House wyprawia straszne brewerie
Nowa seria Greysów jest doskonała. Przy wcześniejszej miałam pod koniec pewne obiekcje i sądziłam,że autorom zabrakło pomysłów. Myliłam się na szczęście. Zauważyłam też, że mniej interesują mnie poszczególne postacie, a więcej ogólny rozwój sytuacji i różne "smaczki"
Anonymous - Nie 30 Gru, 2007 09:13
Z Papą oglądaliśmy odcinek kolejny w sumie(ale nasz drugi) serialu Halo Hans. Co tu dużo mówic, jako kopia "Alllo allo" to porażka, ale momentami jest się z czego pośmiać
miłosz - Śro 02 Sty, 2008 11:12
ja nie bardzo wiem gdzie go wkleić - ale też uwielbiam Housa. Normalnie
a to protest song w wukonaniu doktora
praedzio - Śro 02 Sty, 2008 11:18
Świetny!! Dzięki, Miłoszku!
Gitka - Śro 02 Sty, 2008 14:41
W nowej, zimowej ramówce Jedynki zagoszczą nowe seriale - "Miłość puka do drzwi" oraz "Bracia i siostry". Na antenę powróci z kolei "4400".
http://film.onet.pl/0,0,1666334,wiadomosci.html
praedzio - Śro 02 Sty, 2008 17:48
O, 4400 wracają! Fajnie!!
Ania1956 - Śro 02 Sty, 2008 18:10
| miłosz napisał/a: | | a to protest song w wukonaniu doktora |
A jaki uzdolniony Gra na gitarze, harmonijce i jeszcze śpiewa. Dobrze że na AXN od stycznia będą nowe odcinki. Też go bardzo lubie.
Gitka - Pon 07 Sty, 2008 10:54
Nie wiem czy oglądałyście, od niedzieli co tydzien na TVP1
Kyle XY
http://www.filmweb.pl/Kyl...,Film,id=318187
Telewizja Polsat rozwija swoją serialową ofertę. W tym roku kanał pokaże kolejne popularne w Stanach odcinkowe produkcje m.in. "Jericho" i "Cane". Na antenie pojawią się także nowe epizody "Skazanego na śmierć", "Gotowych na wszystko" oraz "Chirurgów".
więcej tu
http://www.stopklatka.pl/...ie.asp?wi=42666
Zwracam uwagę na serial
Rodzina Duque Cane, oglądałam pierwszy odcinek, ma swój klimat
http://www.filmweb.pl/Rod...,Film,id=432899
Marija - Wto 15 Sty, 2008 12:16
Zmienili porę nadawania i ja się nie mogę przestawić: Brzydula Betty o 21 - nie oglądałam!! Coś straciłam?
Caitriona - Wto 15 Sty, 2008 20:33
Mnie też ominął ten odcinek...
trifle - Nie 03 Lut, 2008 23:09
Obejrzałam dziś pierwszy odcinek "Kości". I stwierdzam, że to nie moja bajka Imponujące są te wszystkie nowinki techniczne, te możliwości nauki, ale jakieś to takie.. za amerykańskie? Nawet nie wiem, jak to ująć. I aktorzy mi się specjalnie nie podobają i tematyka. Lepiej mi wrócić do klasyki kostiumowej
Harry_the_Cat - Pon 04 Lut, 2008 00:00
Ja też obejrzałam "Kości". Miło się oglądało, ale fanką jakąś nie zostanę. Ale jak sobie przypomnę o odpowiedniej porze w niedziele to czemu nie
A tak z detali, to te nowinki tez mnie meczyły - ta cała technika odtwarzania... No i parę takich tanich strasznie chwytów - z tym siedzeniem całą noc... no i taki kontarst - on mięśniak, były snajper, a ona mózgowiec bez życia prywatnego.
Główna bohaterka też srednio wypadła, za to David B, ku mojemu zaskoczeniu, całkiem, całkiem. Muzyka była niezła.
I jednak mówienie do kogoś "Bones" brzmi lepiej niż "Kości"...
Admete - Pon 04 Lut, 2008 00:40
Harry to się ślicznie rozwija z czasem. Odcinek pierwszy to pilot, który dośc często odstaje od reszty. Seeley Booth to nie tylko mięśniak. Słodki jest, a Brennan też ma ludzka twarz. Oboje mają potem niesamowitą chemię ekranową. Ładnie jest pokazana ich przyjaźń później.
Harry_the_Cat - Pon 04 Lut, 2008 01:36
| Admete napisał/a: | | Seeley Booth to nie tylko mięśniak |
Wiem, to widac. Chodzi mi ogólnie o taki rys postaci, charakterystyke ogólną
| Admete napisał/a: | | Ładnie jest pokazana ich przyjaźń później. |
Przyjaźn powiadasz?
I jak mówię - jak bedę pamiętac, to pewnie rzucę jeszcze okiem
Admete - Pon 04 Lut, 2008 10:31
A tak przyjaźń taka prawdziwa, a stopniowo może cos więcej, choć na razie nawet w trzeciej serii nie potrafia się do tego przyznać Jednak oboje dali by się wzajemnie za siebie pokroić na plasterki Oni się nauczą ufać sobie i polegać na sobie całkowicie. Przy czym agent będzie taki słodko nadopiekuńczy, co zawsze będzie irytować dr Brennan.
Caitriona - Pon 04 Lut, 2008 11:59
Ja tam lubię seriale kryminalne, więc to jest jak najbardziej moja bajka. A co do bohaterów, to im dalej tym lepiej. Przede wszystkim bardzo fajni są ze sobą Bones i Booth - ich dialogi, rozmowy są naprawdę bardzo fajne (lektor jest beznadziejny!). Pozostali 'zezowaci' też są nieźli, szczególnie Hodgins. Ja ten serial lubię właśnie za połączenie humoru, lekkości i kryminału. I naprawdę miałam nadzieję, że nie bedą tłumaczyć jej ksywki...
Sofijufka - Pon 04 Lut, 2008 12:07
Tez mnie te 'Kości" denerwują! No, żeby jeszcze do niej mówił 'Kosteczki"... Albo "Kostko".... Chociaz toteż
Caitriona - Pon 04 Lut, 2008 13:37
Oj, nie! Powinni zostawć Bones. Czemy to tłumaczą??...
Harry_the_Cat - Pon 04 Lut, 2008 20:28
| Sofijufka napisał/a: | Tez mnie te 'Kości" denerwują! No, żeby jeszcze do niej mówił 'Kosteczki"... Albo "Kostko".... Chociaz toteż |
Zgadzam się... Też się zastanawiałam nad innymi wariantami...
Trzykrotka - Śro 06 Lut, 2008 00:31
Obejrzałam pierwszy odcinek Kości i chyba będę dalej, choć nie wystrzegam się jak ognia przywiązywania się do seriali. Dla Boreanaza choćby będę, bo dla niego, kiedy byłam młodsza, nawet Anioła ciemności zdzierżyłam i Buffy. Lubię go. Tutaj chyba nie będzie ponury i demoniczny?
Dzięki za info o emisji!
Sofijufka - Śro 06 Lut, 2008 09:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Sofijufka napisał/a: | Tez mnie te 'Kości" denerwują! No, żeby jeszcze do niej mówił 'Kosteczki"... Albo "Kostko".... Chociaz toteż |
Zgadzam się... Też się zastanawiałam nad innymi wariantami... |
Kostucho?
Caitriona - Śro 06 Lut, 2008 10:56
Sof, padłam przez Ciebie
Nie, Boreanaz nie jest tu w zadnym wypadku mroczny Jest czasami nawet słodki
Sofijufka - Śro 06 Lut, 2008 11:10
| Caitriona napisał/a: | Sof, padłam przez Ciebie
Nie, Boreanaz nie jest tu w zadnym wypadku mroczny Jest czasami nawet słodki |
Odetchnęłam, oglądając go w tym serialu, bo po Kruku bodaj IV, to....
Admete - Śro 06 Lut, 2008 12:25
Zdecydowanie słodki, choć tez bywa twardy.
|
|
|