To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Nowe emotki?

Anaru - Wto 26 Sie, 2008 22:39

Ułatw sobie życie - załóż sobie album z emotkami na photobucket i korzystaj wielokrotnie z tego samego emotkowego linka, który nie znika jak przy jednorazowym zastosowaniu np. w żabie ;) . W żabie chyba też się można zarejestrować... :mysle:
Calipso - Śro 27 Sie, 2008 00:02

Gunia napisał/a:

Tzn. ładowałaś obrazek na Żabę lub kopiowałaś jego adres, wrzucałaś go między znaczniki [img][/img] i nie działało? :mysle:

Na żabę nie wrzucałam.Tak poprostu kopiowałam link z tej strony http://www.cosgan.de/smil...hl=18&ziel=bigs i wrzucałam go go Img i do Url,ale nico z tego nie wyszło :-| a i bukieta nie potrafię założyć :cry2:

Gunia - Śro 27 Sie, 2008 00:05

No mi wyszło. Kliknęłam prawym przyciskiem myszy na dany obrazek, wybrałam "Kopiuj adres obrazka", wkleiłam go między [img][/img] i jest.

Calipso - Śro 27 Sie, 2008 00:14

Calipso - Śro 27 Sie, 2008 00:19

uffff :thud: dwa razy sprawdzałam i wreszcie wyszło :banan:
Gunia - Śro 27 Sie, 2008 00:30

To super! :D :oklaski:
Calipso - Śro 27 Sie, 2008 00:36

Ślicznie Wam dziękuje

Marija - Czw 28 Sie, 2008 11:43

Był już taki niegrzeczny emotek? (nawet nie jestem pewna, czy wypada go wklejać :roll: )

BeeMeR - Czw 28 Sie, 2008 12:00

Och, sliczny emotek :mrgreen:
Anonymous - Czw 28 Sie, 2008 12:25

i jaki przydatny
:banan_czerwony:

Calipso - Czw 28 Sie, 2008 12:51

Długo szukałam i wreszcie znalazłam
jeszcze takie cuś
a ta jest poprostu cudna
a tego proszę śmiało używać,jakby kiedyś zbłądziła,co ostatnio często mi się zdarza

praedzio - Czw 28 Sie, 2008 13:43

Ta ostatnia jest świetna! :rotfl:
Marija - Czw 28 Sie, 2008 13:52

"Dziergające" emotki powinny się kilku osobom spodobać szczególnie :mrgreen:

A tu się podzielę zdobyczą z forum...filipińskiego, na naszych takiej nie spotkałam :mysle:

Specjalnie dla Dam Orientalnych :wink: ...

BeeMeR - Czw 28 Sie, 2008 13:58

cudna! :cheerleader2:
Anonymous - Czw 28 Sie, 2008 16:16

:rotfl: świetne macie zdobycze :mrgreen:
asiek - Czw 28 Sie, 2008 16:53

Fajowe, :-D ....
...A ta dziergająca w sam raz dla mnie, bo od wczoraj wyrabiam poncho. :wink:
Marija napisał/a:
Był już taki niegrzeczny emotek?

Maryś, ale zaszalałaś. :mrgreen:

Calipso - Czw 28 Sie, 2008 19:51

Marija napisał/a:
"Dziergające" emotki powinny się kilku osobom spodobać szczególnie :mrgreen:

Dziergająco-maszynowe wyszukałam specjalnie dla Dorfi,która wcześniej wspomniała o maszynie i dla Aine,bo wiem że ślicznie haftuje :mrgreen: No i cieszę się,że trafiły do innych osób,Asiek :wink:
Marija napisał/a:
A tu się podzielę zdobyczą z forum...filipińskiego, na naszych takiej nie spotkałam

Faktycznie,na naszych trudno o taką emotkę,ale jak tylko net mi przyspieszy,to zapodam Wam podobną :-D
Mam
Ta też jest świetna :-D

Marija - Czw 28 Sie, 2008 21:30

Ależ to można już emotkowy balet ułożyć :mrgreen: ...
Admete - Pią 29 Sie, 2008 00:09

Kiedyś miałam włączony komputer i nasza stronę. Pisałam odpowiedż, z boku oczywiście skakały emotki ;-) Moja mała bratanica weszła do pokoju i jak zaczarowana wpatrywała się w ekran. Pytała oczywiście co to jest i dlaczego się rusza ;-)
Marija - Pią 29 Sie, 2008 07:52

Moja córka mi podbiera emotki z prywatnego zbioru - ostatnio się przyznała,że czerpie z mojej skarbnicy :cool: . Dlatego "łóżkowego" emotka mam tylko w kolekcji pracowej :mrgreen: .
BeeMeR - Pią 29 Sie, 2008 15:25

Marija napisał/a:
Dlatego "łóżkowego" emotka mam tylko w kolekcji pracowej :mrgreen: .
kiedy on taki śliczny :mrgreen:
ŁukaszG - Nie 31 Sie, 2008 14:26

Jeśli chcecie, aby któryś z ostatnio tu przedstawionych emotków był na stałe dostępny w polu przy edycji posta, dajcie mi znać. Najlepiej tworząc nowy post wklejcie te, które wybraliście.

Pozdrawiam
Luc

Gosia - Nie 31 Sie, 2008 14:30

Ja bym byla za tym :mrgreen:

A w ogole jestem za malymi emotkami.

Admete - Nie 31 Sie, 2008 15:05

To ja prosze o taniec orientalny ;-) tancerkę z chustą.
praedzio - Nie 31 Sie, 2008 15:35

Gosia napisał/a:
Ja bym byla za tym :mrgreen:

Ja też!!!!! I też wolę małe emotki. Duże, mimo, że czasem przecudne, zabierają zbyt dużo transferu i na niektórych wolniejszych kompach (kłania się mój pracowy wół) mogą się w ogóle nie wyświetlić, spowalniając jednocześnie prawidłowe wyświetlanie strony.