Filmy - Hornblower
Caitriona - Wto 11 Wrz, 2007 09:39
W końcu zrobiłam sobie tapetę z Horatio:
edit:
i jeszcze druga opcja tej samej tapetki:
edit2:
i kolejna wersja, z cytatem:
Narya - Wto 11 Wrz, 2007 10:06
Och och Ależ się pienknie na pulpicie prezentuje Ale spojrzenie Dzięki Caitri
Caitriona - Wto 11 Wrz, 2007 10:15
Nie mogłam się zmusić żeby jakoś obrabiać czy zmniejszyć to zdjęcie
Dzięki!
Narya - Wto 11 Wrz, 2007 10:33
No ja myślę, że nie mogłaś zmniejszać Usprawiedliwione by było tylko powiększenie
migotka - Pon 31 Mar, 2008 17:46
obejrzałam wszystkie odcinki o przygodach Horatio Hornblawera i jestem zafascynowana:) właśnie skończyłam ósmy. Czy jest coś dalej jeszcze? a może planują nagrywać?
Aragonte - Pon 31 Mar, 2008 18:20
Nie
Caitriona - Pon 31 Mar, 2008 18:40
| migotka napisał/a: | | obejrzałam wszystkie odcinki o przygodach Horatio Hornblawera i jestem zafascynowana |
Witamy w klubie!!
| migotka napisał/a: | | Czy jest coś dalej jeszcze? |
Niestety nie...
Gosia - Pon 31 Mar, 2008 21:09
Ja jestem zwlaszcza w klubie porucznika Busha
Ale sam Hornblower byl też fajna postacią.
migotka - Wto 01 Kwi, 2008 08:44
jaka szkoda że nie
porucznik Bush jest niezwykle przystojny i ma w sobie pewną siłę oddziaływania:) to fakt
ast73 - Wto 02 Mar, 2010 09:46
Obejrzałam dopiero dwa pierwsze filmy o Hornblowerze. Jestem pod wrażeniem, akcja wciąga i czeka się z niecierpliwością na ciąg dalszy.Do końca miesiąca może obejrzę całą resztę.Ioan jest fantastyczny w tej roli.Pomyśleć,że ja go na filmikach z youtube nie rozpoznałam,a tak mi się spodobał w "Królu Arturze"
Anaru - Nie 07 Mar, 2010 11:34
A ja mam za sobą właśnie przed chwilką skończoną pierwszą część - wciągnęła. Nie mam pojęcia kto kogo gra, ale postacie mi się podobają, nawet wredny i zły... (ee, zapomniałam nazwiska ). Z niecierpliwością czekam na możliwość sukcesywnego oglądania reszty.
ast73 - Wto 06 Kwi, 2010 23:19
Skończyłam oglądać całą serię.Podobało mi się,po każdym odcinku miałam wypieki na twarzy i przyspieszone tętno,chociaż nastolatką nie jestem.Nawet kilka naiwności przełknęłam(ogolony gładko po wyciągnięciu z doła),polecam każdemu!
Caitriona - Śro 07 Kwi, 2010 11:41
| ast73 napisał/a: | | Nawet kilka naiwności przełknęłam(ogolony gładko po wyciągnięciu z doła), |
Na takie rzeczy nie zwraca się uwagi Całość bardzo wciąga i zapewnie niezłą rozrywkę. Szkoda tylko, że nie będzie kolejnych części...
migotka - Czw 08 Kwi, 2010 06:52
lubię tę serię również:)
aneby - Wto 04 Maj, 2010 23:55
Korzystając z deszczowego weekendu "napoczęłam" Hornblowera
Wow, jakie tu były zachwyty, tyle mnie ominęło
| Caitriona napisał/a: | ast73 napisał/a:
Nawet kilka naiwności przełknęłam(ogolony gładko po wyciągnięciu z doła),
Na takie rzeczy nie zwraca się uwagi |
No niestety ja zwróciłam uwagę - wyjątkowy brak logiki w tej scenie pomyślałam, że może się jeszcze nie musi golić ale przecież chwilę wcześniej była mowa o braku brzytwy.
Nic to, oglądam dalej Ioan w mundurze wygląda we współczesnym również
Alicja - Śro 05 Maj, 2010 00:52
Oglądaj, oglądaj Hornblowera dzięki BeeMer połknęłam w ekspresowym tempie, nawet nie pomyślałam, że tak wciąga jest rewelacyjny, a w miarę dorastania ( w filmie oczywiście ) coraz przystojniejszy
współcześnie czyli gdzie
Anonymous - Śro 05 Maj, 2010 02:37
Król Artur, Wojownicy, 102 dalmatynczyki, Fantastyczna CZworka i (mniej wspolczesne) Wielkie nadzieje. A ja gdzies mialam odcinek serialu, w ktorym Ioan sie onanizowal. A po scenie prysznicowej w HH wiadomo jak wyglada nago
praedzio - Śro 05 Maj, 2010 05:18
Warriors.
aneby - Śro 05 Maj, 2010 07:11
Zarywając noc skończyłam część 3. Zastanowiło mnie jeszcze gdzie się podziali uratowani w sztormie Hiszpanie Bo w łodzi ostała się tylko diuszesa ...
Alicja - Śro 05 Maj, 2010 10:00
tej nawet rekiny nie chciały
Wielkie nadzieje oglądałam i Amazing Grace ( raczej tak mało współcześnie) poa tym dalmatyńczyki i Helikopter w ogniu, chociaż nie przypominam go sobie tam . Poza tym nic.
aneby - Śro 05 Maj, 2010 10:17
Ja bym chciała obejrzeć Man and boy http://www.filmweb.pl/f110905/Man+and+Boy,2002 na podst. książki Mężczyzna i chłopiec. Książkę mam i czytałam, filmu chyba nigdzie nie można zdobyć
Fantastyczne czwórki raczej sobie odpuszczę
Alicja - Śro 05 Maj, 2010 15:47
książka jest ciekawa to i film mógłby być niczego sobie
aneby - Sob 08 Maj, 2010 18:17
Już wiem o co Wam chodziło z tym prysznicem
W niektórych momentach ten film jest tak naiwny ... Ale dla ładnych okoliczności przyrody oglądam dalej
Caitriona - Sob 08 Maj, 2010 21:31
Naiwny? Bez przesady Pewnie mają te filmy sporo niedociągnięć i zdecydowanie były tworzone tak żeby i młodzież mogła je oglądać, ale z tego co pamiętam, to trzymają się całkiem nieźle książek, na podstawie, których były nakręcone.
A prysznic był niezły
aneby - Sob 08 Maj, 2010 21:36
Książek niestety nie znam. Naiwny, w sensie - mało wiarygodny. Np. zdobycie hiszpańskiego fortu, uzbrojonego po zęby przez kilkudziesięciu chłopa, z czego jedynie część stanowili żołnierze
Ale dobra, nie czepiam się
|
|
|