Aktorzy - Pierce Brosnan
Anonymous - Sob 15 Wrz, 2007 21:19
Jakbys czytała w moich myślach !!!!
Ale wrażenie piorunujące - że się tak powtórze:
Alison - Sob 15 Wrz, 2007 21:24
| AineNiRigani napisał/a: | Jakbys czytała w moich myślach !!!!
Ale wrażenie piorunujące - że się tak powtórze: |
To widziałaś tylko tę twarz? A tego w garniturku z raczką w kieszeni nie? W sobotę bądź wcześniej, zazyj relanium, to zaprowadzę Cię w takie miejsce, że
Anonymous - Sob 15 Wrz, 2007 22:14
Matuchno, to było to z rączką. Twarzowe było ciutke później (piosenka ta sama )
Alison - Sob 15 Wrz, 2007 22:20
| AineNiRigani napisał/a: | Matuchno, to było to z rączką. Twarzowe było ciutke później (piosenka ta sama ) |
Eeee to już wszystko widziałaś... Ale w sobotę i tak se pójdziemy popatrzeć topraaa?
Anonymous - Sob 15 Wrz, 2007 22:47
... ze śliniaczkiem - a juści !!!
Alison - Nie 16 Wrz, 2007 10:47
| AineNiRigani napisał/a: | ... ze śliniaczkiem - a juści !!! |
Mnie już ze śliniaczkiem nie wypada, ale z chusteczką higieniczną przy uściech, jak najbardziej
Harry_the_Cat - Nie 16 Wrz, 2007 20:38
Ale tez wątek zronił się ostatnio popularny...
Marija - Nie 16 Wrz, 2007 21:20
| AineNiRigani napisał/a: | | Wyobraźcie sobie - ciemna noc, błyszczą jeno gwiazdy i podświetlona droga, w tle z radia idzie nastrojowy kawałek i w tym samym momencie kiedy melodia nabiera mocy do refrenu i padają słowa "Łooooooooo aj low ju" wyłania sie ON !!!! :: | Jak to - na środku drogi stał czy jak? Sprawa zrobiła się niebezpieczna ywidentnie, jak się Pirs wyłania znienacka na podświetlonej (czym? ) drodze. Proszę mię objaśnić, czy to hologramy jakieś przed maską wyskakują, żebym była zwarta i gotowa, jakby co .
Anonymous - Nie 16 Wrz, 2007 22:23
marijko, z racji braku prawa jazdy (jestem w trakcie, ale kruca banda, jakbym dostawala znaki z gory, ze nie teges...) posluguje sie srodkami komunikacji miejskiej, w tym przypadku busikiem koloru bialego z wygodnymi siedzonkami. Bardzo komfortowo sie w nim podrozuje (o ile ma sie miejsce siedzace - a ja takowe miałam przy olbrzymiej szybie ).
No wiec jade se tym busikiem, przez to olbrzymie okno widzę ciemność i gwiazdy, słucham o tym, że najt jest jak łajt satin i że aj low ju i w tej satinie i aj low ju wyłania się Pirs... Podświetlony, z rączką a potem z twarzą. Odjazd. A że potem siedziałam z zamkniętymi łoczetami w przerwach sesemesując z Macierzą - dzielac sie wrazeniami pirsowymi (i nie tylko), to i czas zleciał błyskawicznie i nie wiedziec kiedy godzinka zleciala.
Czy taka spowiedz wystarczy?
Marija - Pon 17 Wrz, 2007 07:38
| AineNiRigani napisał/a: | jade se tym busikiem, przez to olbrzymie okno widzę ciemność i gwiazdy, słucham o tym, że najt jest jak łajt satin i że aj low ju i w tej satinie i aj low ju wyłania się Pirs... Podświetlony, z rączką a potem z twarzą. Odjazd. | Odjazd , bez dwóch zdań. Podstawowa przewaga komunikacji zbiorowej: można zamknąć oczy i odpływać (i jeszcze esemesować z Matką ).
Ale tu na tej dzikiej prowincji jak nie było Pirsa tak nie ma (przynajmniej przy drogach ).
Alison - Pon 17 Wrz, 2007 08:22
| Marija napisał/a: | Ale tu na tej dzikiej prowincji jak nie było Pirsa tak nie ma (przynajmniej przy drogach ). |
Się przeprowadź gdzieś, bo tak to rolmalnie nie poznasz życia, jak nie posłużysz w marynarce (z Vistuli )
Marija - Pon 17 Wrz, 2007 08:30
W jakiejś gazecie były zdjęcuszka podobno? Bo bym sobie zrobiła plakat osobisty i przykleiła na oknie w pracy ...
"Mężu mój, nie ma to tego, wyprowadzamy się, bo u nas Pirsa nie ma przy drogach!"
Alison - Pon 17 Wrz, 2007 08:41
| Marija napisał/a: | :(
W jakiejś gazecie były zdjęcuszka podobno? Bo bym sobie zrobiła plakat osobisty i przykleiła na oknie w pracy ...
"Mężu mój, nie ma to tego, wyprowadzamy się, bo u nas Pirsa nie ma przy drogach!" |
Maryś wsiadaj w autko w sobotkę, przyjedź na zlocik śląski, oprowadzim Cię po każdym Pirsie jakiego tu mamy. Słowo Matki! Pomdlejesz trochę, Jane obejrzysz, kaffkę wypijesz z nami - bedziesz jak nowa!
Marija - Pon 17 Wrz, 2007 08:47
| Alison napisał/a: | | Maryś wsiadaj w autko w sobotkę, przyjedź na zlocik śląski, oprowadzim Cię po każdym Pirsie jakiego tu mamy. Słowo Matki! Pomdlejesz trochę, Jane obejrzysz, kaffkę wypijesz z nami - bedziesz jak nowa! | W sobotę żadną miarą nie mogę. Zlocik jest?
Sercem z Wami będę na pewno !
Alison - Pon 17 Wrz, 2007 09:26
| Marija napisał/a: | | Alison napisał/a: | | Maryś wsiadaj w autko w sobotkę, przyjedź na zlocik śląski, oprowadzim Cię po każdym Pirsie jakiego tu mamy. Słowo Matki! Pomdlejesz trochę, Jane obejrzysz, kaffkę wypijesz z nami - bedziesz jak nowa! | W sobotę żadną miarą nie mogę. Zlocik jest?
Sercem z Wami będę na pewno !
[url=http://img453.images...iu4.gif]Obrazek[/URL] |
Marija - Pon 17 Wrz, 2007 10:42
Zrób fotkę Pirsa, będziem się ślinić na forum .
A co macie w planach?
Alison - Pon 17 Wrz, 2007 10:48
Plany są takie:
Pkt. 1 Pirs od frontu (mam na myśli front Centrum Handlowego Silesia, ale dziwnym zbiegiem okoliczności chodzi również front a nawet facjatę Pirsa)
Pkt. 2 Pirs przy sklepie Wólczanki
Pkt. 3 Napoje wzmacniające serce, na dojście do siebie po Pirsie.
Pkt. 4 Becoming Jane
Pkt. 5 Kaffa/herbata i gadki szmatki o Jane tudzież, nie wykluczam, że również o Pirsie
Pkt. 6. Jak tam komu będzie po drodze, może być też Powtórka z Pirsa.
Marija - Pon 17 Wrz, 2007 10:56
Fenomenalnie urozmaicone plany , tyle różnych rzeczy (Pirs od frontu, z tyłu i en face ). Ach, jak ja Wam zazdroszczę !
Anonymous - Pon 17 Wrz, 2007 14:55
| Alison napisał/a: | Pkt. 5 Kaffa/herbata i gadki szmatki o Jane tudzież, nie wykluczam, że również o Pirsie |
I nie tylko, Matuś, i nie tylko. Ach serce kobiety pojemnym jest, jak to mawia pewna Matka Przedłużona
Alison - Pon 17 Wrz, 2007 15:00
| AineNiRigani napisał/a: | | Alison napisał/a: | Pkt. 5 Kaffa/herbata i gadki szmatki o Jane tudzież, nie wykluczam, że również o Pirsie |
I nie tylko, Matuś, i nie tylko. Ach serce kobiety pojemnym jest, jak to mawia pewna Matka Przedłużona |
I chwała na niebiesiech, że tak nas skonstruowano. Nie ma tak, zeby tylko faceci się cieszyli, że wg praw natury są poligamiczni. Nam nie dosyć, że na jajeczkach nie zbywa, tylko się oszczędniej nimi gospodarujemy, to w sercu miejsca, że HA! Jak stąd do Bajkonuru.
Anonymous - Pon 17 Wrz, 2007 17:42
i z powrotem
lizzzi - Sob 22 Wrz, 2007 20:23
W plotkarkiej gazecie Pierce na wakacjach w Grecji z żoną i tu
Żona na zdjęciu wyszła jak baleron do kwadratu. Czyżby gustował w pulchnych?
Wydawało mi się, że była ładna i szczupła.
Alison - Sob 22 Wrz, 2007 20:25
U mnie jakby co ma i za to plus. Czyli co... jakąś bułeczke by trzeba sobie na kolacyjkę
Anonymous - Sob 22 Wrz, 2007 22:12
Matuś - noremalni z ust mech własnym mi to wyrwałaś (nie buleczke, a plusa )
Matylda - Sob 22 Wrz, 2007 23:12
A Pierce był tam z nami
|
|
|