Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu
Eeva - Pon 18 Sie, 2014 11:31
| BeeMeR napisał/a: | | Ja widziałam - ale w dramie |
W dramie to może i bym to zrozumiała, no ale na saunie?
BeeMeR - Pon 18 Sie, 2014 11:44
W saunie to bym chyba też wstała i wyszła, odkrywszy, że ludzie basen traktują jak spłukiwalnię potu
Eeva - Pon 18 Sie, 2014 11:52
Nie ukrywam, ze jest to dość obleśne. Dlatego ja bardzo rzadko wchodzę do basenów w saunariach. Nie korzystam z jacuzzi i tym podobnych udogodnień, bo mam odruch wymiotny jak widzę ludzi, którzy najwyraźniej nie wiedzą do czego służą prysznice w takich miejscach.
Agn - Pon 18 Sie, 2014 13:55
Obawiam się, że sama siedziałabym w saunie w ręczniku - nigdy nie byłam, a nie mam wielkich chęci obnażania się przed innymi ludźmi. Zresztą - co kraj, to inne podejście do sauny. Np. w Maroko wchodząc do sauny musisz mieć na sobie bieliznę. Więc gdyby mi się zdarzyło wcześniej korzystać z sauny w innym kraju, to pewnie u siebie też bym tak zrobiła, bo uznałabym, że wszędzie jest tak samo.
Acz do basenu bez opłukania bym nie wlazła.
Eeva - Pon 18 Sie, 2014 14:19
Ja też często saunuję w ręczniku ale tylko w saunach suchych. Bardziej chodzi mi o bezsens ręcznikowania się w saunie parowej, gdzie generalnie wchodzi się nago, gdyż mamy parę, wilgotność 100%, ręcznik potem jest caly mokry i nie nadaje się do użycia. Poza tym widoczność w saunie parowej (jak jest dobra) ogranicza sie do odległości "na wyciągnięcie ręki"
Nie kazdy musi mieć ekshibicjonistyczną naturę jak ja No ale w takich miejscach są zasady i jak ktoś w saunie suchej siedzi w kostiumie, niepodłożywszy ręcznika pod tyłek i stopy i opaca deski no to jednak fuj I jeszcze jak w tym kostiumie włazi do basenu to podwójne fuj.
Agn - Pon 18 Sie, 2014 16:12
W mokrej pewnie też bym siedziała w ręczniku. Nic na to nie poradzę, że jeśli nie otula mnie materiał, to ni choinki nie będę sobie siedziała ze świadomością, że obok mnie ktoś jest.
BeeMeR - Pon 18 Sie, 2014 16:15
Ja byłam w saunie raz, nawet nie wiem jakiej - to było małe, wyłożone drewnem pomieszczenie, a my w trzy osoby - i na pewno potem był prysznic, a nie było basenu
Eeva - Pon 18 Sie, 2014 18:50
Jak drewnem to sauna sucha Mokra jest wyłożona płytkami które się spłukuje zanim się na nie usiadzie.
| Agn napisał/a: | | W mokrej pewnie też bym siedziała w ręczniku. Nic na to nie poradzę, że jeśli nie otula mnie materiał, to ni choinki nie będę sobie siedziała ze świadomością, że obok mnie ktoś jest. |
No to w takim razie sauna parowa jest nie dla Ciebie. Ale w suchej można w ręczniku
BeeMeR - Pon 18 Sie, 2014 19:01
| Eeva napisał/a: | Ale w suchej można w ręczniku | i chyba właśnie tak siedziałyśmy
Agn - Sob 22 Lis, 2014 19:37
Kochane! Czy spotykamy się w Sylwestra?
BeeMeR - Sob 22 Lis, 2014 19:40
Chciałabym, chciała...
Barbarella - Nie 23 Lis, 2014 18:54
Jestem za!!
Agn - Śro 03 Gru, 2014 13:09
Super!
A wroclawianki milcza jak zaklete.
Anaru - Śro 03 Gru, 2014 14:00
To jak? Organizujemy coś?
Agn - Śro 03 Gru, 2014 14:43
Jak by co, to zawsze możemy przegadać u mnie całą noc. Mam mały pokój, ale usiąść jest gdzie, więc, Barbarello, nastawiaj się na Wrocław, bo Wrocław chętnie przyjmie.
Nie wiem, jakie plany ma "małżonka", jak coś, będzie muzyka zza ściany. Aaa, zawsze można też wyskoczyć gdzieś w miasto - na jakiegoś noworocznego drinka czy coś. No i na rynku pewnie będą fajerwerki.
Aragonte - Śro 03 Gru, 2014 17:18
| Agn napisał/a: | A wroclawianki milcza jak zaklete. |
Ja mogę włączyć Skype'a, jakby ktoś chciał pogadać
W sylwestra jak zwykle będę siedzieć z kotami, żeby było im raźniej podczas kanonady.
Admete - Śro 03 Gru, 2014 18:34
Też raczej zostanę w domu. Skype może być
Agn - Śro 03 Gru, 2014 18:38
Aż chyba zainstaluję tego Skype'a...
Barbarella - Śro 03 Gru, 2014 18:47
| Agn napisał/a: | Barbarello, nastawiaj się na Wrocław, bo Wrocław chętnie przyjmie. |
Cieszę się.
"Małżonkę" w razie czego przygarniemy.
Agn - Śro 03 Gru, 2014 18:49
Oddam ci tapczan, jak będziesz chciała położyć się spać, ja się urządzę na podłodze i będzie siupcio. A rano zrobię jajecznicę.
Barbarella - Śro 03 Gru, 2014 19:09
| Agn napisał/a: | A rano zrobię jajecznicę. |
Serio?
Agn - Śro 03 Gru, 2014 19:12
Na masełku!
Mogę się zaopatrzyć nawet w pieczywo, jeśli będziesz potrzebowała. Zrobię solidne zakupy, będzie dobrze.
Barbarella - Śro 03 Gru, 2014 19:19
Ociec, Ty mnie zawstydzasz.
Myślę, że rano będziemy kończyć pizzę, którą sobie zamówimy wieczorem.
Aragonte - Śro 03 Gru, 2014 19:26
| Admete napisał/a: | Też raczej zostanę w domu. Skype może być |
To co, jesteśmy umówione na sylwestra na piżama party?
Anaru - Śro 03 Gru, 2014 19:31
| Agn napisał/a: | Aaa, zawsze można też wyskoczyć gdzieś w miasto - na jakiegoś noworocznego drinka czy coś. No i na rynku pewnie będą fajerwerki. |
Jestem za, fajerwerki kocham i uwielbiam.
|
|
|