Seriale - Wójt, pleban i s-ka, czyli Ranczo ;)
akne - Pon 24 Sie, 2015 14:05
Mam nadzieję, że nie myślisz o mordowaniu głównych bohaterów
Anaru - Pon 24 Sie, 2015 14:06
Powinni, bo już chyba sami aktorzy mają siebie dośc, przynajmniej w niektórych przypadkach. Ja z 9 widziałam chyba 1 odcinek i sama nie wiem czy chce mi się to nadrabiać, bo już 8 mnie drażnił wycudaczeniem akcji i wrzaskami .
akne - Pon 24 Sie, 2015 23:16
9 warto obejrzeć dla nowej wójt i dla Solejukowej, która wygrała w totka. Ale generalnie można pominąć środek i obejrzeć 4 ostatnie odcinki.
Anaru - Wto 25 Sie, 2015 14:13
Solejukowa mnie drażni okrutnie, wrzeszczy baba i wrzeszczy, mówić normalnie nie potrafi. Podobnie mnie drażni Szydło jak się odzywa, tylko, że ta nie wrzeszczy, a jęczy.
Aragonte - Pią 27 Sty, 2017 18:14
Umknęło mi - "Ranczo" już się definitywnie skończyło, jak rozumeiem, i dalszego ciągu twórcy nie przewidują:
http://wiadomosci.wp.pl/k...wiadomosc.html?
Anaru - Pią 27 Sty, 2017 20:23
Chyba nie oglądałam ostatniego sezonu
Ale faktycznie udało im sie odwzorować rzeczywistość. Albo sprowokować
Jotka - Pią 27 Sty, 2017 20:57
| Anaru napisał/a: | | Ale faktycznie udało im sie odwzorować rzeczywistość. Albo sprowokować |
Chyba jednak sprowokować albo "natchnąć"
Ostatnia seria ma za dużo polityki ale to i tak jeden z lepszych seriali, powtarzam go tak jak Zmienników czy Alternatywy 4. Tylko ja nigdy nie zapominam, że to nie są filmy dokumentalne czy reality show (choć i tu jest scenariusz rozpisany co do minuty )
Po sukcesie Solejukowej pierogarni powstało sporo ale czy ktoś pomyślał o kozach jak Hadziukowa
Anaru - Sob 28 Sty, 2017 01:35
Pierogi się chyba jednak łatwiej robi niż hoduje kozy
Jotka - Sob 28 Sty, 2017 12:38
Ale kozy bardziej dochodowe
akne - Pon 30 Sty, 2017 15:11
Niestety, ale finał bardzo dobry. Tak nierealnie optymistyczny.
|
|
|