Aktorzy - Hugh Jackman
Caitriona - Pon 02 Kwi, 2007 12:07
Widziałam Prestiż i mi się podobało, wszystko. Kostiumy, intryga, bohaterowie, realizacja. Nie lubiłam nigdy magicznych sztuczek, ale za to niemalże uwielbiam Hugh - i się chłopak spisał; w końcu nieco ciemniejszy wizerunek słodkiego Leopolda Bale'a też lubię i pasował mi jako prosty, ale ambitny chłopak, który pragnie do czegoś dojść. Plus Scarlett do której jestem przychylnie nastawiona i jak zwykle dobry Caine.
Parę rzeczy przewidziałam, ale i tak do końca świetnie się oglądało.
Zawsze miło mi się ogląda 'kostiumy', a te dobrze zrobione tym bardziej.
Polecam.
Co do Van Helsinga to dla mnie jest to już film niemalże kultowy Oglądaliśmy to całą paczką, cały czas leciały jakieś komentarze, mieliśmy taki ubaw Film jest chyba w sumie nakręcony z przymrużeniem oka i tak go należy traktować. Czyta akcja, trochę humoru, totalna mieszanina legend i historii, Hugh Dla rozrywki naprawdę można
miłosz - Wto 03 Kwi, 2007 16:59
zdecydowanie wielbicielkom Hugh J. polecam "Scoopa" ujmująco szarmancki tamże
Caitriona - Wto 03 Kwi, 2007 18:40
I to do samego końca :razz:
Film zdecydowanie wart uwagi fanek Hugh I nie tylko.
malmik - Wto 03 Kwi, 2007 18:49
.... i ja nic o tym nie wiem???
Anonymous - Wto 03 Kwi, 2007 20:01
bo sie zapatrzyłaś w tego ślicznego Tobika, to i nic do Ciebie nie dociera...
malmik - Wto 03 Kwi, 2007 20:08
To fakt, ale mnie rozgryzłaś, nie sądziłam to takie ewidentne
Anonymous - Wto 03 Kwi, 2007 20:39
Nie tyle ewidentne, co naturalne. Przynajmniej dla mnie. Też się gapię na niego jak pies w gnat.
Gunia - Wto 03 Kwi, 2007 21:07
A ja nie. ??: Raz w życiu Aine nawrócona, akurat wtedy me serce ni huhu. :cry:
Anonymous - Wto 03 Kwi, 2007 21:46
No widzisz? Żuraw i czapla z nas
Ale proponuje przejśc do tematu - czyli boskiego Hugh.
Gunia - Wto 03 Kwi, 2007 21:49
Co do boskiego Hugh, to chcemy iść na "Wiekie kino", ale będę musiała obejrzeć "X-manów", żeby zrozumieć dowcipy. Do tej pory nie mogę się zmusić, mimo Hugh.
Kaziuta - Śro 04 Kwi, 2007 18:42
Hugh dzisiaj na Polsacie o 21.00 w "Serce nie sługa".
Alison - Śro 04 Kwi, 2007 19:35
| Kaziuta napisał/a: | | Hugh dzisiaj na Polsacie o 21.00 w "Serce nie sługa". |
Oglądamy, oglądamy! Wszak kochamy komedie romantyczne, w dodatku z Hugh Jackmanem
Kaziuta - Śro 04 Kwi, 2007 19:49
I chyba sobie jeszcze nagramy, bo dwa spojrzenia na Hugh sa zawsze lepsze od jednego spojrzenia.
Alison - Śro 04 Kwi, 2007 19:56
| Kaziuta napisał/a: | I chyba sobie jeszcze nagramy, bo dwa spojrzenia na Hugh sa zawsze lepsze od jednego spojrzenia. |
Niektórzy to się mają fajnie... :sad: a inni to muszą tylko patrzeć i tylko zapamiętać :cry:
laura - Śro 04 Kwi, 2007 20:49
Na polsacie jest "Serce nie sługa",a na tvn o 21.30 "Kod dostępu"-też z Hugh.Nie wiem,na który się zdecydować
miłosz - Śro 04 Kwi, 2007 22:17
| laura napisał/a: | Na polsacie jest "Serce nie sługa",a na tvn o 21.30 "Kod dostępu"-też z Hugh.Nie wiem,na który się zdecydować |
"koda" nie ma zostaje serce
Alison - Śro 04 Kwi, 2007 23:17
Ach Hugh jako słodki drań jest słodki! Uwielbiam takich. Oczywiście oglądać, niekoniecznie mieć do czynienia. Ashley była w tym filmie też jak czekoladka, zauważyłyście, że przez pół filmu jadła? Dopiero pod koniec przestała. Ona ma niesamowicie mimiczną twarz, na której widać każdy odcień uczucia. Hugh wachlujący się laptopem - I love him!
Natomiast przy ostatniej scenie i tak widziałam Colina. Ta piosenka, którą puścili w tle "Someone exactly like you" jest już w mojej głowie na amen zrośnięta z Colinem, Bridget w majtkach oraz padającym cichutko śniegiem.
Kaziuta - Śro 04 Kwi, 2007 23:57
A ja się zastanawiałam gdzie już słyszałam tę melodię (tu następuje pukanie się w czoło).
Hugh podobał mi się jeszcze jak siedział z gołym pięknym torsem na kuchennym blacie i z takim uwielbieniem patrzył jak ona sie wygina zapominając o kobitce w sypialni. :grin:
Anonymous - Czw 05 Kwi, 2007 00:05
| Alison napisał/a: | Natomiast przy ostatniej scenie i tak widziałam Colina. Ta piosenka, którą puścili w tle "Someone exactly like you" jest już w mojej głowie na amen zrośnięta z Colinem, Bridget w majtkach oraz padającym cichutko śniegiem.
|
Mam tak samo.
Czy któraś z Was rozpoznała tę angielską pastorałke lecąca w tle na przyjeciu bożonarodzeniowym? Szukam tego z szaleństwem w oczach...
Dodam,, że Hugh to pyszne ciasteczko czekoladowe co to rozpuszcza sie w ustach, a nie w dłoni
Alison - Czw 05 Kwi, 2007 08:24
| Kaziuta napisał/a: | A ja się zastanawiałam gdzie już słyszałam tę melodię (tu następuje pukanie się w czoło).
Hugh podobał mi się jeszcze jak siedział z gołym pięknym torsem na kuchennym blacie i z takim uwielbieniem patrzył jak ona sie wygina zapominając o kobitce w sypialni. :grin: |
Pocieszycielski i obudzony, też był fajny... :oops:
migotka - Czw 05 Kwi, 2007 09:02
ja tylko zdążyłam na ostatnie 10 minut, ale jakie;)))
Alison - Czw 05 Kwi, 2007 20:44
| migotka napisał/a: | | ja tylko zdążyłam na ostatnie 10 minut, ale jakie;))) |
Żałuj! :sad: ale może jeszcze gdzieś to powtórzą.
Kaziuta - Pią 06 Kwi, 2007 08:35
| AineNiRigani napisał/a: | | Czy któraś z Was rozpoznała tę angielską pastorałke lecąca w tle na przyjeciu bożonarodzeniowym? Szukam tego z szaleństwem w oczach... |
Wsłuchiwałam się intensywnie ale niewiele się dało usłyszeć. Jeżeli chodzi Ci o tego pianistę co podgrywał na tym przyjęciu, to moim zdaniem były to jakieś wariacje na temat "O tannenbaum", a po angielsku to jest zdaje się "O Christmas tree".
laura - Sob 07 Kwi, 2007 17:12
| Cytat: | | "koda" nie ma zostaje serce |
Zamiast tego był film z Van Damem.Wcześniej powiedziałam siostrze,żeby oglądała film tvn,bo tam taki fajny aktor gra.Teraz się ze mnie śmieje,że się podkochuję w facecie od super szpagatu
Alison - Śro 18 Kwi, 2007 20:21
Kod jest dzisiaj o 21.30 na TVN, a Hugh ma w Kodzie taką klatę, że Boże zmiłuj się nad nami... :oops:
|
|
|