To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Ogłoszenia drobne - Mam, szukam, oddam w dobre ręce :)

Anonymous - Śro 18 Sie, 2010 12:39

a ja mam do oddania drukarke (lub nawet i dwie) Lexmarka. Atramentowka kolorowa. Bardzo ladnie drukuje, mozna dobijac kardridze samodzielnie (ja mialam butle tuszu i strzykaweczka machalam...)
Deanariell - Śro 18 Sie, 2010 12:53

Jak to do oddania? :mysle: To znaczy "za ile"? ;) I dlaczego jej nie chcesz skoro dobra? :) Może ja bym się wstępnie zainteresowała? Dlatego tak wypytuję. :P
Anonymous - Śro 18 Sie, 2010 16:04

Za nico - jedynie wolalabym, aby obdarowany poniosl koszt przesylki . Nie bede tego sprzedawac, bo sama dostalam.
A dlaczego oddaje? Ja mam uklad z wujkiem, zawsze kupujemy tusze do nabijania na pol - przez co jest szybsza rotacja, nic nam nie wysycha i nie marnuje sie. Wujek kupil sobie Epsona - wiec i ja go kupilam (szczegolnie, ze okazja byla szalencza). Zreszta ten Epson w biurze troche bardziej reprezentacyjny jest).
I ten Lexmark juz sobie lezy tak i lezy z rok. Nie wiem, czy mam do niego instalki, tusz na pewno trzeba by dokupic (na wstepie zainwestowac w nowy kardridz, bo moj juz sie podsuszyl najprawdopodobniej nie do odratowania).
Ale potem - naprawde butle nam wystarczaly na pol roku (a drukujemy duzo - wujek zdjecia i program TV, a ja rozne duperele...)

Zastanow sie, zasiegnij opinii, ok? Szkoda mi jej wywalac na smietnik...

Deanariell - Śro 18 Sie, 2010 16:12

Ok. ;) Muszę poczekać aż mąż wróci z kursu "pracowego" i zapytam czy chce. Ja się na tym nie znam, ale o drukarce jest mowa od dawna (bo jak nam się zepsuła wieki temu, tak nie mam) - niestety zawsze jest coś innego do kupienia w pierwszej kolejności... :-|
Calipso - Śro 18 Sie, 2010 21:26

AineNiRigani napisał/a:
Nie wiem, czy mam do niego instalki

Podaj pełną nazwę, co ? :wink:

Anonymous - Czw 19 Sie, 2010 00:17

ale akurat instalki mozna sciagnac bezproblemowo :)
Tylko kabelek musze odnalesc - bo bez kabelka nie oddam, bo sie nie bedzie oplacalo wziac...

Calipso - Czw 19 Sie, 2010 07:25

AineNiRigani napisał/a:
ale akurat instalki mozna sciagnac bezproblemowo

Zależy dla kogo :ops1: Ja wolę niezawodną płytkę.

Anonymous - Czw 19 Sie, 2010 12:15

kiedy nic tak nie zawodzi jak plytka :P
Zreszta obecnie komputry pobieraja same potrzebne im rzeczy :)

Calipso - Czw 19 Sie, 2010 14:29

AineNiRigani napisał/a:
Zreszta obecnie komputry pobieraja same potrzebne im rzeczy

Chyba że mają wyłączone te funkcje :-P

Anonymous - Czw 19 Sie, 2010 15:36

Cal, ale to tylko te sprzed I wojny swiatowej ...
Calipso - Czw 19 Sie, 2010 16:36

Ćsssiii :rumieniec:
RaczejRozwazna - Pon 20 Wrz, 2010 22:25

Szukam pracy w Krakowie. Nie dla siebie, lecz dla przyjaciela. Najlepiej w księgarni, bibliotece, antykwariacie itp. Jeśli drogim Krakusom wpadła by w oko jakaś oferta proooszę o info :kwiatek:
Eeva - Czw 23 Wrz, 2010 20:05

Moje Drogie! może któraś z was jest fanka kobiecej siatkówki i jest z Warszawy bądz okolic? Jeśli tak to mam do oddania 2 bilety na sobotni mecz Polska - Urałoczka Jekaterynburg.
Mecz jest o 15 w Arenie Legionowo, miejsca w sektorze H, rząd VII.

Jeśli byłaby jakas chętna to proszę o kontakt na prv :-) To samo ogłoszenie zamieszczone jeszcze w dziale sport :-)

Anonymous - Śro 17 Lis, 2010 21:15

Kochani, szukam zabawkowej gitary - taka miniatura klasycznej. Jest na allegro, ale cena nie jest warta uwagi.

Nie musi miec strun, moze byc bardzo zniszczona - wazne jest dla mnie drewniane pudlo z gryfem. Moze ma ktos z was na strychu takowa - chetnie odkupie :)

Anonymous - Pią 15 Kwi, 2011 16:33

Zamówiłam prenumeratę Wielkich Biografii, ale przez pomyłkę dwa pierwsze tomy też dostałam i mam pytanie czy ktoś chce? Bo akurat nie potrzebuję trzech tych samych biografii Elżbiety i dwóch Aleksandra Wielkiego.

Jak coś walcie na PW :wink:

Anonymous - Pią 15 Kwi, 2011 22:54

Jaaa !!

Pewnie sie spoznilam...

Eeva - Pią 06 Maj, 2011 21:34

Szukam dobrej i szlachetnej duszy, któa za małego (bądź po prostu rozsądnego) pieniążka odstąpi mi śmigango (aczkolwiek nadal przyzwoicie wyglądajacego) harrego pottera i księcia półkrwi w miękkiej okładce :-)
Anonymous - Nie 05 Cze, 2011 19:02

Kasiek, zalatwilam dla Cię znaczki :) Prezetuja sie duzo ladniej niz w tym linku, ktory podeslalas :)

Czy ktos jeszcze reflektuje na komplet znaczkow z czarodziejami - mam jeszcze kilka karnetow

Chetnie sie wymienie (lub odsprzedam)

Anonymous - Nie 05 Cze, 2011 19:07

Ja naprawdę chyba Cię kocham :serce2:
Yvain - Nie 05 Cze, 2011 19:43

Świetna seria, aż zaczynam żałować, ze skończyłam ze zbieraniem :mrgreen:
Anonymous - Pon 06 Cze, 2011 00:13

naprawde pieknie wydane - duzo ladniej niz na tym linku, ktory Kasiek mi swego czasu rzucil.
Do tego stopnia, ze nawet dla siebie zostawilam jeden :P
A tutaj zblizenie na same znaczki:
http://www.guardian.co.uk...2442822&index=0

Caitriona - Śro 08 Cze, 2011 22:40

Chciałam tylko powiedzieć, że Niania Ogg wyszła im fatalnie. Ale tak, fajna rzecz.
Krybofa - Pią 08 Lip, 2011 18:54

Prośba do Dam z Warszawy, otóż niedługo będę na szkoleniu w Stolicy i potrzebowałabym namierzyć jakiś "pchli targ" lub niedrogi antykwariat, gdzie można by kupić stare zdjęcia samolotów, coś o lotnictwie (stare gazety itp.). Będę wdzięczna za pomoc :) .
Anaru - Pią 08 Lip, 2011 19:31

Zerknij tam:
http://www.tvnwarszawa.pl...ole,bawsie.html
http://wikimapia.org/3563...-targ-Ko%C5%82o
nie wiem co tam maja, ale pchli targ ;)

Krybofa - Pią 08 Lip, 2011 19:40

Dzięki :kwiatki_wyciaga: