Seriale - Bones (Kości)
Harry_the_Cat - Sob 29 Mar, 2008 12:04
Picspam/ fanfictionspam...
http://users.livejournal.com/_theguest/182624.html
Trzykrotka - Pon 31 Mar, 2008 12:17
Może mało merytorycznie będzie, ale wczoraj namęczyłam się okrutnie przy Kościach. Odcinek był bardzo fajny, a zbiorowy wzrok zezoli utkwiony w panu profesorze doprowadzał mnie do chichotu za każdym razem. Jednak zanim ja doszłam do odpowiedzi na pytanie skąd ja go znam, już mi mózg parował. Podejrzewałam już Shane Westa i nie wiem kogo jeszcze...
Ale doszłam!
Admete - Pon 31 Mar, 2008 12:42
A skąd go znasz? Przyznam się, że nie wiem, o którym odcinku mówisz
Trzykrotka - Pon 31 Mar, 2008 12:54
Odcinek, w którym Booth przywozi Bones lodówkę z szkieletem w środku, a wraz z nim pojawia się dawny wykładowca i kochanek Bones. Wszyscy, a najbardziej Booth, robią na jego widok miny pod tytułem "opowiedz, jak było z Bones"
O tego wykładowcę mi chodziło, bo wiedziałam,że gdzieś ten uśmieszek widziałam.
W sumie - nic takiego, ale przestałam już cierpieć na odwieczny syndrom "skąd ja go znam" od kiedy mam imdb.
Harry_the_Cat - Wto 01 Kwi, 2008 23:54
Oglądam sezon trzeci
Caitriona - Wto 01 Kwi, 2008 23:57
Yupi!
Ja doszłam (w powtórkach) tylko do odcinka 3: Death in the Saddle - niezły
Jakiego sympatycznego Seeleya znalazłam:
Harry_the_Cat - Sob 05 Kwi, 2008 12:41
odcinek z serii 2 będzie wyemitowany 21 kwietnia - zrezygnowano z emisji w sezonie 2 ze względu na jakieś podobienstwo fabuły do jakichs wydarzen... nie pamiętam dokładnie.
BRENNAN AND BOOTH INVESTIGATE THE UNTIMELY DEATH
OF A RISING COLLEGE BASKETBALL STAR
ON BONES; MONDAY, APRIL 21, ON FOX
Brennan and Booth visit a college campus where human remains are found under the bleachers of a basketball court. Although the body had been crushed beyond recognition underneath the bleachers, a gold “#11” necklace identifies the victim as RJ Manning, the star point guard of the school’s nationally ranked basketball team. After reconstructing RJ’s skull, the team determines that he was dead before the bleachers crushed him. Brennan and Booth navigate the world of big-time collegiate basketball and interview multiple leads to find out who could possibly have benefited from RJ’s demise. After investigating those with the closest ties to RJ, including his faithful girlfriend, his future basketball agent and his replacement on the school’s team, Brennan and Booth uncover several different plausible motives for RJ’s murder. Later the team discovers that RJ may have been caught up in a rather risqué situation at the time of his death, and they wonder if more than one person could have been involved in his murder. Meanwhile, Hodgins attempts to take his relationship with Angela to the next level, but his courting methods prove to be far less tactful than his scientific ones in the “Player Under Pressure” episode of BONES airing Monday, April 21
a tu fotki: http://community.livejour...880.html#cutid1
Admete - Sob 05 Kwi, 2008 12:42
Chodziło o strzelaninę na amerykanskim uniwersytecie. troche go przerobli i puszczą w serii 3.
Harry_the_Cat - Sob 05 Kwi, 2008 12:51
Z komentarzy, jakie czytałam, nie do końca wszyscy są pewni, czy zmienili tyle, żeby wpasowało się dobrze w sezon trzeci.
Caitriona - Sob 05 Kwi, 2008 16:59
Mi krzyczy ze musze być zalogowana zeby je zobaczyc
Harry_the_Cat - Sob 05 Kwi, 2008 17:50
Hmm... dziwne.
No to dwie wrzucam:
Caitriona - Sob 05 Kwi, 2008 20:04
No, ale tak do mnie woła
Dzięki za te fotki! Czyli B&B wracają do szkoły - fajnie!
Harry_the_Cat - Wto 08 Kwi, 2008 20:07
Bones jus za tydzień, a dziś - nowa zajawka:
http://www.youtube.com/watch?v=MbVLZK5sIW4
Harry_the_Cat - Śro 09 Kwi, 2008 21:14
Player under pressure - nieemitowany odcinek z sezonu 2 - puślili wczoraj w Hiszpanii..
Admete - Śro 09 Kwi, 2008 21:16
To znaczy, że będzie po hiszpańsku...
Harry_the_Cat - Śro 09 Kwi, 2008 21:21
Tego nie wiem. Ale czytałam, że to wersja niewyedytowana - zawiera elementy fabuły sezonu 2 (Angela I Hodgins), więc to raczej taki Bonus.
a tu strzeszczenie: http://community.livejour...53.html?#cutid1
EDIT 2: tak, było po hiszpansku...
Harry_the_Cat - Czw 10 Kwi, 2008 20:53
Spiolery: Bones Stars Answer Your Q's About Season Three and Beyond
Admete - Czw 10 Kwi, 2008 20:59
Całkiem dobre wiadomości Sądzę, że sezon 4 może byc udany Czekam na rodzinę agenta
Caitriona - Czw 10 Kwi, 2008 21:10
Czytać, nie czytać - oto jest pytanie!...
A ja sobie obejrzałam wczoraj ostatni póki co odcinek III serii - pocałunek nadal wygląda rewelacyjnie!
Harry_the_Cat - Pią 11 Kwi, 2008 10:52
Jest wysyp wiadomości o Bonesach.
Spoilery do Baby in the Bough i The Wannabe in the Weeds
(a ja mam wolne dziś )
Admete - Pią 11 Kwi, 2008 12:48
Nie mogę sie doczekac Jaka szkoda, że we wtorek jestem w pracy do późna :-(
Harry_the_Cat - Pią 11 Kwi, 2008 13:15
Admete, czekam na PW w pewnej sprawie
Harry_the_Cat - Nie 13 Kwi, 2008 00:32
Z tego, co czytam w różnych miejscach to wydaje mi się, że
Admete - Nie 13 Kwi, 2008 12:54
Byłabym nieszczęśliwa, gdyby to był: