To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Alessio Boni

Gosia - Sob 29 Gru, 2007 21:38

Dobrze nam znane ujecie z czolowki filmu:

Wiecie, ze zaczynam czekac ze moze powstana klipy muzyczne z W&P tylko ze scenami z Alessio :serduszkate:

Anonymous - Sob 29 Gru, 2007 21:40

Gosia napisał/a:
Wiecie, ze zaczynam czekac ze moze powstana klipy muzyczne z W&P tylko ze scenami z Alessio

nie ty jedna, a tu na razie jak coś to same zdjęcia migają :|

praedzio - Sob 29 Gru, 2007 21:49

Na razie takie cuś mi się znalazło: http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Około 1:33 można usłyszeć Alessio, jak mówi w swoim rodzimym języku. :paddotylu:

Gosia - Sob 29 Gru, 2007 22:46

No to dwie nastepne fotki Alessio z filmu:

Biala koszula:

Bolkonski a la Zywago:

Maryann - Nie 30 Gru, 2007 20:30

Kaziuta napisał/a:
PS. Czy to jest wątek o wyższości jednego języka nad drugim czu o naszym słodkim Alessio :slina:

No właśnie... Megaofftop się zrobił (i to chyba ja zaczęłam :ops1: ).
Ktoś tu wspomniał o jakimś odrębnym wątku... :wink:

Gunia - Nie 30 Gru, 2007 20:32

Wróćmy do adremu. ;)

:serce2:

Gosia - Nie 30 Gru, 2007 20:33

Adrem jest bardzo pociagajacy :serduszkate:
Maryann - Nie 30 Gru, 2007 20:34

Gosia napisał/a:
Adrem jest bardzo pociagajacy :serduszkate:

To ON się teraz tak nazywa ? :mrgreen:

Alison - Nie 30 Gru, 2007 20:37

Kij w oko jak sie nazywa, ale jak wygląda! :wink:
Maryann - Nie 30 Gru, 2007 20:39

Alison napisał/a:
ale jak wygląda! :wink:

Nooo... Wygląda... :serduszkate:

Kaziuta - Nie 30 Gru, 2007 20:39

On mi kogoś przypomina tylko już od tygodnia nie moge sobie przypomniec kogo. Jak tak dalej pójdzie to popadnę w jakąś paranoje. :frustracja:
praedzio - Nie 30 Gru, 2007 20:46

Cytat:
On mi kogoś przypomina tylko już od tygodnia nie moge sobie przypomniec kogo. Jak tak dalej pójdzie to popadnę w jakąś paranoje. :frustracja:

Kaziutko, tobie też? A już myślałam, że to ja mam jakieś zwidy...

Gunia - Nie 30 Gru, 2007 20:50

Maryann napisał/a:
Alison napisał/a:
ale jak wygląda! :wink:

Nooo... Wygląda... :serduszkate:

To nienormalne, ale pierwsze, co mi przyszło na myśl, to głupie powiedzonko mojego brata "Jak przez okno". :lol:

Maryann - Nie 30 Gru, 2007 20:51

Gunia napisał/a:
ale pierwsze, co mi przyszło na myśl, to głupie powiedzonko mojego brata "Jak przez okno". :lol:

No bo słów mię zabrakło... :wink:

Gunia - Nie 30 Gru, 2007 22:02

Oto, czym się dla człowieka rodzeństwo kończy.
Na tym zdjęciu wygląda intygująco:
.

Gosia - Nie 30 Gru, 2007 22:04

i dosc mlodo. :D co nie znaczy w jego przypadku, ze zle ;)
w ogole zarosniety, wyglada bardzo apetycznie. Na tym lozu bolesci tez mial ujecia takie ze ach! :slina:

Gunia - Nie 30 Gru, 2007 22:11

Gosia napisał/a:
w ogole zarosniety, wyglada bardzo apetycznie

Nooo. :serduszkate: A na tym zdjęciu to jeszcze widać, jaki ma ładny nos, a to ostatnia brakująca pozycja na liście rzeczy niezbędnych, żebym mogła umierać z miłości.
Gosia napisał/a:
i dosc mlodo. :D

Miał trzydzieści cztery lata. Bo teraz to on ma 41. :shock: Jakoś nie widać tego po nim. Włosi po czterdziestce zawsze mi się kojarzyli ze pączkiem, w najlepszym wypadku. W życiu bym nie pomyślała, że jeden z nich może wyglądać tak. :slina:

Marija - Nie 30 Gru, 2007 22:55

Gunia napisał/a:
Miał trzydzieści cztery lata. Bo teraz to on ma 41. :shock: Jakoś nie widać tego po nim. Włosi po czterdziestce zawsze mi się kojarzyli ze pączkiem, w najlepszym wypadku. W życiu bym nie pomyślała, że jeden z nich może wyglądać tak. :slina:
Guniu, jak to wygląda z Twojej strony? Facet ma 41 lat - stary jest? :wink:
Gunia - Nie 30 Gru, 2007 22:58

Z mojej? Nie. Stary to pojęcie względne i od samego wieku najmniej zależne, ale żeby mieć raptem 41 lat i być starym, to już by trzeba było mieć totalnie złe chęci. :roll:
Marija - Nie 30 Gru, 2007 22:59

Gunia napisał/a:
Z mojej? Nie. Stary to pojęcie względne i od samego wieku najmniej zależne, ale żeby mieć raptem 41 lat i być starym, to już by trzeba było mieć totalnie złe chęci. :roll:
:-D Znaczy, umierać nam jeszcze nie pora, jeszcze wnuki przed nami :cheerleader2: ...
Anonymous - Nie 30 Gru, 2007 23:06

Słoneczka dla Was dobra wiadomosc - Włosi baaaaardzo długo wyglądaja młodo. I długo zyją. Tak wiec od wieku przecietnego Włocha odejmijcie 10 lat i bedziecie mieli polskie realia :D
Anonymous - Nie 30 Gru, 2007 23:08

Kaziuta napisał/a:
Nie pamiętam rosyjskiego biegle ale znajomośc alfabetu i umiejętnośc czytania bardzo się przydaje szczególnie przy buszowaniu na rosyjskich stronach internetowych. :wink:
PS. Czy to jest wątek o wyższości jednego języka nad drugim czu o naszym słodkim Alessio :slina:

Tiaaa, rozumiem i moge powiedzec to samo. te wzory :thud:

Gunia - Nie 30 Gru, 2007 23:25

AineNiRigani napisał/a:
Słoneczka dla Was dobra wiadomosc - Włosi baaaaardzo długo wyglądaja młodo. I długo zyją. Tak wiec od wieku przecietnego Włocha odejmijcie 10 lat i bedziecie mieli polskie realia :D

No proszę. Czyli wszystko przed nami. ;)
:serce2:

Marija - Nie 30 Gru, 2007 23:27

Gunia napisał/a:
Jak dobrze pójdzie, to go usynowię :-P . Zawsze Matka usynawia - czas Matce ulżyć :sorry3: .
Gunia - Nie 30 Gru, 2007 23:29

Marija napisał/a:
Gunia napisał/a:
Ja dobrze pójdzie, to go usynowię

Marudzicie, lepiej byście się zajęły oglądaniem namiętnych dialogów. ;)
Na ten przykład...