Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Admete - Pon 10 Sie, 2009 09:37
W sobotę to wy jesteście gdzie indziej. To napiszcie mi, jak sprawa wygląda z niedzielą i gdzie, kiedy mamy się spotkać.
Calipso - Pon 10 Sie, 2009 15:45
Admete,wybierzcie najwygodniejsze dla Was połączenie.Moze nie takie,żeby w Krakowie być na 8 czy 9 rano,ale i żeby nie przyjechać tylko na dwie godziny.Co do miejsca spotkania,to niech wypowie się ktoś inny.Zresztą mój przyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania
Anaru - Pon 10 Sie, 2009 22:03
Ty się nie wygłupiaj, tylko pakuj i przyjeżdżaj.
Calipso - Pon 10 Sie, 2009 22:58
Tak dzisiaj ? Teraz ? Poczekaj,a będziesz miała mnie dosyć
Anaru - Pon 10 Sie, 2009 23:40
Żebym Cię mogła mieć dosyć musisz się pojawić osobiście
BeeMeR - Wto 11 Sie, 2009 07:52
| Anaru napisał/a: | Żebym Cię mogła mieć dosyć musisz się pojawić osobiście | popieram!
Calipso - Wto 11 Sie, 2009 10:39
No dobra,nie będę łapać za słówka
Dziewczyny pomyślcie nad miejscem spotkania.Dla mnie to wsio rawno,ale Admete musi wiedzieć gdzie nas szukać.
Anonymous - Wto 11 Sie, 2009 18:50
pewnie bedzie jak zawsze - ustalimy cos na goraco
Calipso - Wto 11 Sie, 2009 20:16
No dobła,ale może punkt stykowy ? Pomnik,latarnia... ?
Anonymous - Wto 11 Sie, 2009 20:57
Pomnik lub latarnia
Ja tam nie wiem. Jak sobie przypomne nasze poprzednie spotkania, to ogolnie ustalalysmy godzine, a potem dopiero szczegoly na komorke...
Anaru - Wto 11 Sie, 2009 21:01
| AineNiRigani napisał/a: | | Ja tam nie wiem. Jak sobie przypomne nasze poprzednie spotkania, to ogolnie ustalalysmy godzine, a potem dopiero szczegoly na komorke... |
Dokładnie , planowanie to zuuuuooooo i tak się pozmienia.
A serio - koło której macie chętkę?
ja jeszcze zobaczę jak bardzo żywa będę do soboty i na co będę miała siłę. Na razie już wiem, że abstynencja pełna...
Calipso - Wto 11 Sie, 2009 21:19
| Anaru napisał/a: | | Dokładnie , planowanie to zuuuuooooo i tak się pozmienia. |
Nie chodzi mi o planowanie całego dnia,tylko o miejsce spotkania.Potem cokolwiek,oby coś się działo
| Anaru napisał/a: | | Na razie już wiem, że abstynencja pełna... |
Twoje zdrowie najważniejsze,ale te kropki niosą nadzieję....
Anaru - Wto 11 Sie, 2009 21:36
| Calipso napisał/a: | | Twoje zdrowie najważniejsze,ale te kropki niosą nadzieję.... |
Anonymous - Śro 12 Sie, 2009 00:30
Anaru - to sie robi podejrzane... Ciagle jak mamy jakas posiadowe, to Ty abstynencko chora...
Ogolnie co chcecie do picia? Po piffku czy winko (polwytrawne lub polslodkie - i nie ma dosladzania ) A moze wodeczka?
Calipso - Śro 12 Sie, 2009 09:41
Anaru,powiem wprost.Mam nadzieje że wypijesz chociaż naparstek winka czy naleweczki
| AineNiRigani napisał/a: | | A moze wodeczka? |
Ja nie Zresztą okaże się w praniu
Anaru - Śro 12 Sie, 2009 15:04
| AineNiRigani napisał/a: | Ciagle jak mamy jakas posiadowe, to Ty abstynencko chora... |
A ostatnią mieliśmy kiedy? Jak akurat miałam dwa antybiotyki naraz?
Teraz mam tylko jeden
Admete - Śro 12 Sie, 2009 15:38
Dziewczyny to ja chyba przyjadę w niedzielę na 11, bo wczesniej nie ma sensu. Namawiam Riellę, żeby przyjechała. Wstepnie się zgodziła, ale z nią to nigdy nie wiadomo Gdzie mam się udac po przyjeżdzie?
Anaru - Śro 12 Sie, 2009 16:11
| AineNiRigani napisał/a: | | Ogolnie co chcecie do picia? |
Chyba hierbatka.........
| Admete napisał/a: | | Gdzie mam się udac po przyjeżdzie? |
Uhm, a będziemy łazić czy siądziemy gdzieś w jakiejś knajpeczce?
Admete - Śro 12 Sie, 2009 16:23
A tego to ja nie wiem zupełnie. Ja tam mogę siedzieć...
Calipso - Śro 12 Sie, 2009 16:24
| Admete napisał/a: | | Namawiam Riellę, żeby przyjechała. Wstepnie się zgodziła, ale z nią to nigdy nie wiadomo |
O nie,zaraz ja jej powiem Riella,słyszysz ? Masz być !
| Anaru napisał/a: | | Uhm, a będziemy łazić czy siądziemy gdzieś w jakiejś knajpeczce? |
To zależy jak będziesz się czuła.Ja chciałabym coś zobaczyć,ale jeśli masz mi paść po drodze,to wybieram siedzenie w knajpie.
Admete - Śro 12 Sie, 2009 16:28
Tak w ogóle to możemy przyjechac do Ciebie przeciez. Najwyżej jakąs pizzę zamówimy przez telefon. Tramwaj 4 tam do Ciebie chyba jedzie? Musiałabym tylko przypomniec sobie, na którym przystanku wysiadać.
Anonymous - Śro 12 Sie, 2009 18:55
| Anaru napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | Ciagle jak mamy jakas posiadowe, to Ty abstynencko chora... |
A ostatnią mieliśmy kiedy? Jak akurat miałam dwa antybiotyki naraz?
Teraz mam tylko jeden |
Wtedy, kiedy z konicznosci opedzlowalysmy we dwie z Patrycja butelke Ginu
Ogolnie wydaje mi sie, ze byloby szkoda, gdyby Cal przejechala taka droge i niczego nie widziala. Z drugiej strony jesli Anaru bedzie sie kiepsko czula, nie ma sensu jej ciagac. Po prostu przejde sie z Cal drogą krolewska - ale nie za duzo. Zeby zatesknila i wiedziala do czego ma w przyszlosci przyjechac
aneby - Śro 12 Sie, 2009 19:10
Zaklepałam wolny wieczór w sobotę i wolną niedzielę. Chętnie się przyłączę
Admete - Śro 12 Sie, 2009 19:36
Fajnie To ja będę o 11 na dworcu. Może umówmy się na 11.30 gdzieś w centrum? Miejmy nadzieję, że do niedzieli Anaru wydobrzeje.
Calipso - Śro 12 Sie, 2009 19:46
| AineNiRigani napisał/a: | | Zeby zatesknila i wiedziala do czego ma w przyszlosci przyjechac |
No weź bo się zarumienię Pogadamy w poniedziałek i zobaczymy czy zmienisz zdanie.W końcu mam Ci zrobić awanturę
|
|
|