To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Deanariell - Nie 28 Lut, 2010 21:53

Harry_the_Cat napisał/a:
Ale nie wiem, czy troche nie za bardzo w duchu "Happy Ending"...

Ale skoro ma być sezon 6, to i tak wiadomo, że głównych bohaterów nie uśmiercą, a liczyłyśmy z Admete na inny koniec... :P W tej sytuacji nie zaszkodziłoby, gdyby Castiel (a właściwie jego "nosiciel") również pozostał w obsadzie - oczywiście pewnie nie byłby już Castielem, ale przynajmniej mogłybyśmy nadal oglądać Mishę w serialu... Jestem pewna, że przy odrobinie chęci mogliby jakiś ciekawy wątek z tym aktorem dalej pociągnąć. Warto. :trzyma_kciuki:

Admete - Nie 28 Lut, 2010 21:54

No właśnie, ja liczyłam na ostateczne poświęcenie braci i jeśi będzie inaczej, to się rozczaruje ;)
Harry_the_Cat - Nie 28 Lut, 2010 21:56

No tak - bracia przezyją, chyba usiądziemy i będziemy plakac ;)
Deanariell - Nie 28 Lut, 2010 22:03

Admete napisał/a:
No właśnie, ja liczyłam na ostateczne poświęcenie braci i jeśi będzie inaczej, to się rozczaruje

W obliczu 6 sezonu nie mogą ich poświęcić... :roll: Mam jednak nadzieję, ze całkiem nie sp.... zakończenia tej części historii... Cóż, to w końcu Amerykanie - biznes to biznes, w Europie pewnie takie przeciąganie na siłę by nie przeszło, lepszy byłby dramatyczny i mocny koniec. Na wszelki wypadek nie oczekujmy zbyt wiele - może jednak mimo wszystko coś ciekawego wymyślą? :P

Agn - Pon 01 Mar, 2010 13:40

Deanariell napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
Moze go uczlowiecza?

:mysle: To też nie byłby głupi pomysł. ;)

I niech to będzie Castiel jak w tym odcinku, w którym Dean zobaczył potencjalną przyszłość. "A teraz obmyjcie się przed orgią." :rotfl:

Deanariell - Pon 01 Mar, 2010 14:18

Agn napisał/a:
I niech to będzie Castiel jak w tym odcinku, w którym Dean zobaczył potencjalną przyszłość. "A teraz obmyjcie się przed orgią."

Chciałabyś, o grzeszna istoto... :-P :rotfl:

Agn - Pon 01 Mar, 2010 16:55

Moi? *niewinnie trzepoce rzęsami* Nie, no skąd... :twisted:
BeeMeR - Pon 01 Mar, 2010 18:35

Cytat:
Ale skoro ma być sezon 6, to i tak wiadomo, że głównych bohaterów nie uśmiercą,
Może i uśmiercą - dotychczas to nie przeszkadzało w byciu dalej w obsadzie ;)

Jared zaobrączkowany, nono - jak ten czas leci :mysle:

Admete - Pon 01 Mar, 2010 18:46

Deanariell napisał/a:
Agn napisał/a:
I niech to będzie Castiel jak w tym odcinku, w którym Dean zobaczył potencjalną przyszłość. "A teraz obmyjcie się przed orgią."

Chciałabyś, o grzeszna istoto... :-P :rotfl:

Ja bym nie chciała. Taki Castiel straciłby cały swój urok ;)

Agn - Pon 01 Mar, 2010 18:59

Och, kiedy on zarośnięty i gotowy do orgii był pełen uroku! A jak gadał z Deanem! "No co? Lubię dawnego ciebie!" :lol:
Choć fakt, że Cas taki, jakiego mamy "na co dzień" jest fajny.

BeeMeR - Pon 01 Mar, 2010 19:18

Agn napisał/a:
Och, kiedy on zarośnięty i gotowy do orgii był pełen uroku!
Był :mrgreen:
ale na raz, na zasadzie kontrastu :mrgreen:

soph - Pon 01 Mar, 2010 19:20

BeeMeR napisał/a:
Był :mrgreen:
ale na raz, na zasadzie kontrastu :mrgreen:

O, tak, tak. Czytasz w moich myślach :mrgreen: .

Agn - Pon 01 Mar, 2010 19:35

Ale coś czuję, że jak go uczłowieczą, to będzie to polegało na tym, że Castiel sobie odfrunie, a zostanie ciało Jimmy'ego z Jimmym w środku (on miał na imię Jimmy, prawda?).
Harry_the_Cat - Pon 01 Mar, 2010 22:03

A wiecie kto dzis mamy urodziny? Pan Ackles!!! :party: :party: :party: :party: :party:
praedzio - Pon 01 Mar, 2010 22:08

O, masz! Na śmierć zapomniałam. ;)
100 lat! :party:

Caitriona - Pon 01 Mar, 2010 22:13

Sto lat!!!!!!!!!!!! :party: :party: :party:
Admete - Wto 02 Mar, 2010 12:21

To wszystkiego dobre. Żeby dostawał ciekawe role, które potem mogłybyśmy podziwiać :)
Deanariell - Wto 02 Mar, 2010 19:32

Jensen ma urodziny! :serce: :kwiatek: :tort: :party: :love_shower: :banan_Bablu: Życzę mu, żeby kariera nie zrobiła z niego psychicznego kaleki, zmanierowanej gwiazdy ze skrzywioną osobowością - najlepiej niech pozostanie sobą. ;) I oby życie uczuciowe dawało mu zawsze wiele radości, szczęścia oraz wszelkiej przyjemności - sto lat w miłości Jensen! :kwiatki_wyciaga: :cmok:
Calipso - Wto 02 Mar, 2010 21:38

Sto lat Jensen
Agn - Wto 02 Mar, 2010 22:53

200 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurde, zapomniałam... Ech... to przez Jareda i jego ślub. ;)

Za Jensena! Wielu wspaniałych ról, niezmiennego poczucia humoru, uśmiechu i spojrzenia, które zniewala kobiety (stale i wciąż)! :party: :party: :party:

Admete - Sob 06 Mar, 2010 16:05

Garść spoilerów:

Spoiler:
We already know that Samantha Smith will return as Mary Winchester in ‘Supernatural’s 100th episode. Can you tell us more about the other characters they are bringing back? – Leticia
Actually, Smith is returning not for the milestone outing, but for the episode airing two weeks prior, on April 1 (no joke). No. 100 will offer longtime fans a couple blasts from the past, but it’d spoil all the fun if I ID’d them for you. Just pay close attention come April 15.

Agn - Sob 06 Mar, 2010 16:20

No nieee, zaczyna się podkręcanie fanów, nie fair.

A kiedy będą nowe odcinki? Za 2 tygodnie, tak?

Harry_the_Cat - Sob 06 Mar, 2010 21:21

na imdb czytalam, ze pojawia sie tez

Spoiler:
Jo, Ruby i Bella

Agn - Sob 06 Mar, 2010 21:25

Że... WHAT?! :shock: Chyba jako duchy...
Spoiler:
A Ellen?

Harry_the_Cat - Sob 06 Mar, 2010 21:26

Na imdb nic o tym nie bylo, ale nie wygladalo, jakby mieli pelna liste.