Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie
BeeMeR - Pon 21 Cze, 2010 21:53
| praedzio napisał/a: | Jaki długi i obfitujący w zdarzenia... | uhum
Mniej zabawne jest to, że zaczęłam czytać Grę o tron i umarłam w którymś z pierwszych rozdziałów
Aragonte - Pon 21 Cze, 2010 21:54
| praedzio napisał/a: | Jaki długi i obfitujący w zdarzenia... |
Faktycznie
Muszę wreszcie Martina skończyć czytać...
Skończyłam Warehouse 13. Wrrrrr! Kiedy ten drugi sezon?
Caitriona - Pon 21 Cze, 2010 22:07
| BeeMeR napisał/a: | | Mniej zabawne jest to, że zaczęłam czytać Grę o tron i umarłam w którymś z pierwszych rozdziałów |
Ja sobie sporo obiecuję po książkach Martina. Mam nadzieję, że się nie zawiodę Mam je już na półce, skończę czytać to co czytam i mam zaplanowane i zabiorę się za Martina.
A trailer mnie powalił
Admete - Wto 22 Cze, 2010 15:09
To daletgo teaser-trailer Myślę Caitri, ze Ci się Martin spodoba. Następny sezon Warehouse już 6 lipca
Calipso - Wto 22 Cze, 2010 21:45
| Admete napisał/a: | | To jest serial, zresztą Nezt Generation tez by mnie interesoało |
Aragonte <pełznie na kolanach> przez lata bedę Ciebie wychwalać po wszystkich parafiach za ST <robi bardzo bardzo koto-szrekowe oczy>
Aragonte - Wto 22 Cze, 2010 22:23
Zobaczę, co się da zrobić
Admete - Śro 23 Cze, 2010 15:26
Na początek poproś go o dwie pierwsze serie Star Trek Deep Sapce - płyty moge przesłac
Aragonte - Śro 23 Cze, 2010 22:40
| Admete napisał/a: | Na początek poproś go o dwie pierwsze serie Star Trek Deep Sapce - płyty moge przesłac |
Zapomnij o czystych płytach - przyjmę je tylko wtedy, jeśli przyjedziesz do W-wy
Admete - Śro 23 Cze, 2010 22:54
Kto wie, może przyjadę
praedzio - Śro 23 Cze, 2010 22:59
Uwierzę, jak zobaczę.
Aragonte - Śro 23 Cze, 2010 23:29
| Admete napisał/a: | :D Kto wie, może przyjadę |
Przyjedź, przyjedź - zrobimy sobie wieczór babylonowy
A Praedzio przywiążemy wtedy ewentualnie do fotela
Admete - Śro 23 Cze, 2010 23:31
Kuszące to, nie powiem. Normalnie brak mi strasznie fantastyki...
Caitriona - Śro 23 Cze, 2010 23:42
W takim towarzystwie to nawet Babylon bym pooglądała
Aragonte - Śro 23 Cze, 2010 23:46
Nawet???
Ale masz rację - kuś, kuś
Caitriona - Śro 23 Cze, 2010 23:52
Sooori! Przyjaciel próbował mnie zainteresować tym serialem, obejrzałam pięć początkowych odcinków i więcej nie dałam rady... Ja nie przepadam za s-f (wyjątek stanowi BSG)...
Ale kuszę, kuszę
Aragonte - Śro 23 Cze, 2010 23:58
A ja z BSG nadal jestem na etapie pilota - chyba za nerwowo mi się żyje, żebym mogła to spokojnie oglądać B5 to zupełnie inna bajka, tam nawet tragedie są jakoś oczyszczające
Fibula - Czw 24 Cze, 2010 00:07
Właśnie odkryłam, że pojawił się u nas drugi sezon BSG. Oczywiście bez dodatków, ale i tak fajnie.
Admete - Czw 24 Cze, 2010 06:54
| Aragonte napisał/a: | A ja z BSG nadal jestem na etapie pilota - chyba za nerwowo mi się żyje, żebym mogła to spokojnie oglądać B5 to zupełnie inna bajka, tam nawet tragedie są jakoś oczyszczające |
Masz rację z tymi tragediami. Ten serial jest jak greckie tragedie - dostarcza katharsis i czowiek najpierw płacze, a potem znajduje pocieszenie
Ja naprawde przyjadę - mówię Wam
praedzio - Czw 24 Cze, 2010 06:56
Aragonte - Czw 24 Cze, 2010 17:14
| Admete napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | A ja z BSG nadal jestem na etapie pilota - chyba za nerwowo mi się żyje, żebym mogła to spokojnie oglądać B5 to zupełnie inna bajka, tam nawet tragedie są jakoś oczyszczające |
Masz rację z tymi tragediami. Ten serial jest jak greckie tragedie - dostarcza katharsis i czowiek najpierw płacze, a potem znajduje pocieszenie
Ja naprawde przyjadę - mówię Wam |
Zacytuję - i będę trzymać za słowo
praedzio - Śro 30 Cze, 2010 21:45
Oglądam sobie The Gates. Podoba mi się. Nie tylko ze względu na przystojnego komendanta. (Co uważniejsi pamiętają go z pierwszego sezonu Prison Break).
Admete - Śro 07 Lip, 2010 16:25
obejrzałam pierwszy odcinek 2 serii Warehouse 13! Strasznie lubię ten serial - mają naprawdę sympatyczne pomysły i sporo humoru Pojawia sie nowy Zuy
Caitriona - Pią 09 Lip, 2010 22:43
Zekranizowali kolejnego Pratchetta, tym razem Going Postal - Piekło pocztowe.
Zwiastun: http://www.youtube.com/wa...player_embedded
Też już obejrzałam nowy Warehouse, podobało mi się Serial dobry na wakacje.
praedzio - Sob 10 Lip, 2010 10:07
Gioing Postal czeka od ponad miesiąca na obejrzenie. Może w końcu mi się uda.
Aragonte - Sob 10 Lip, 2010 20:57
A ja zaczęłam oglądać Star Treka New Generation - oglądało mi się sympatycznie i niezobowiązująco. Ponieważ spędziłam dzisiaj dzień wyszywając i ukrywając się przed słońcem, to przeleciało jakieś pięć odcinków, zaczęłam szósty.
Zakamieniałą fanką jednak raczej nie zostanę, pozostanę wierna B5
|
|
|