Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Calipso - Nie 28 Lut, 2010 15:40
Przyznam że nie bardzo zrozumiałam tekst.
| Cytat: | | So, do you guys want to see more of Castiel/Jimmy in season six of Supernatural? Use the comments to tell the powers-that-be how you feel about Misha! |
Czy wszystko zależy od fanów ?
Admete - Nie 28 Lut, 2010 17:59
Na stronie, z której brałam cytat mozna dyskutowac na forum, zapomniałam skasować ten fragment.
praedzio - Nie 28 Lut, 2010 20:37
No i już po ślubie...
Admete - Nie 28 Lut, 2010 20:39
Jared już zaobrączkowany A Jensen kiedy?
soph - Nie 28 Lut, 2010 20:49
| praedzio napisał/a: | | No i już po ślubie... |
Łączę się z Tobą w bólu .
Agn - Nie 28 Lut, 2010 20:49
Ciekawe, czy Jensen był na tym ślubie.
Wszystkiego najlepszego młodym Padaleckim!!!
Admete - Nie 28 Lut, 2010 20:50
| soph napisał/a: | | praedzio napisał/a: | | No i już po ślubie... |
Łączę się z Tobą w bólu . |
To moze chwilowa żałoba? Chociaz z drugiej strony Praedzia ostatnio zdradza Sama z pewnym kapitanem
soph - Nie 28 Lut, 2010 20:52
Jeśli z tym kapitanem, o którym myślę, to potwierdza się, że mamy podobny gust, jeśli chodzi o urokliwych panów . Choć moje serce jest, obawiam się, dość pojemne .
Agn - Nie 28 Lut, 2010 20:53
Nie ma to jak własny haremik...
Admete, pamiętasz haremy na KB? XD
Deanariell - Nie 28 Lut, 2010 20:55
| praedzio napisał/a: | | No i już po ślubie... |
Wow! Szybko im poszło... Mam nadzieję, że będą żyli długo i szczęśliwie. Fanki Jared'a musiały chyba wylać sporo łez, że ich idol już zaobrączkowany na amen. Ciekawe czy będą zdjęcia ze ślubu Jensen'a?
Admete - Nie 28 Lut, 2010 20:55
Jasne, że pamiętam - klony Patrona, kolanka, różne bezeceństwa, specjalne przesyłki i pojemne szafy
praedzio - Nie 28 Lut, 2010 20:55
Co se będę żałobować... Cieszyć się trzeba!! I pić!! Smutek (i kac) przyjdzie pewnie później...
Lista gości państwa młodych:
http://www.supernatural.c.../listagosci.jpg
P.S. Kurde, nawet pocieszyć się nie mam czym, bo mam zastój w Castle.
P.S.2. Hm, sama sobie zaprzeczam... Nie zwracajcie na mnie uwagi.
Admete - Nie 28 Lut, 2010 20:57
Jensen był drużbą - fajnie
praedzio - Nie 28 Lut, 2010 21:00
| soph napisał/a: | Jeśli z tym kapitanem, o którym myślę, to potwierdza się, że mamy podobny gust, jeśli chodzi o urokliwych panów . Choć moje serce jest, obawiam się, dość pojemne . |
Cieszę się, że mamy podobny gust, jeśli chodzi o obiekty naszych westchnień.
Deanariell - Nie 28 Lut, 2010 21:01
| Agn napisał/a: | | Admete, pamiętasz haremy na KB? |
Ale mój nadal jest wyjątkowo ubogi... Dzięki temu wygodniej im w tej szafie. Cóż, ja to jednak od dziecka monogamiczna raczej byłam w swych upodobaniach.
praedzio - Nie 28 Lut, 2010 21:03
Ja tam do swojej szafy czasem napuszczam świeżej krwi.
Khem, to nie miało zabrzmieć tak makabrycznie.
Agn - Nie 28 Lut, 2010 21:12
O, faktycznie. Jensen był drużbą. Aww. ^^
| Deanariell napisał/a: | Ale mój nadal jest wyjątkowo ubogi... Dzięki temu wygodniej im w tej szafie. Cóż, ja to jednak od dziecka monogamiczna raczej byłam w swych upodobaniach. |
Bo to trzeba sobie załatwić szafę w stylu narnijskim - za szafą caaaaaaaaaały świat. I harem się nie ciśnie, mój ssskarbie.
Harry_the_Cat - Nie 28 Lut, 2010 21:13
Nawiazując do posta Admete - tam gdzies wyzej - zdaje mi sie, ze sezon 6 juz potwierdzony....
Agn - Nie 28 Lut, 2010 21:15
O rany... Ale kwestie anielsko-armagedonowate mają skończyć w piątym!!! Bo się zrobię nieobliczalna.
Admete - Nie 28 Lut, 2010 21:19
Rozwiążą się i to mnie martwi - co niby wymyślą, tym bardziej, że Kripke ma zamiar odejśc do innych projektów.
Agn - Nie 28 Lut, 2010 21:21
Sprzątanie po apokalipsie?
Deanariell - Nie 28 Lut, 2010 21:28
| Admete napisał/a: | | Rozwiążą się i to mnie martwi - co niby wymyślą, tym bardziej, że Kripke ma zamiar odejśc do innych projektów. |
Nie tylko Ciebie martwi - myślę, że wielu fanów SPN na świecie ma podobne odczucia... No i co zrobią z Castielem? Przykro byłoby się z nim rozstać... Chętnie bym go jeszcze pooglądała na ekranie w tym 6 sezonie...
Harry_the_Cat - Nie 28 Lut, 2010 21:29
Moze go uczlowiecza?
Deanariell - Nie 28 Lut, 2010 21:38
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Moze go uczlowiecza? |
To też nie byłby głupi pomysł.
Harry_the_Cat - Nie 28 Lut, 2010 21:44
Ale nie wiem, czy troche nie za bardzo w duchu "Happy Ending"....
|
|
|