Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Aragonte - Pią 29 Maj, 2015 14:58
Caitri, szkoda, że cię nie będzie
A ja nie wiem, czy dzisiaj dotrę na kawę
Jestem półprzytomna i do niczego się nie nadaję, jeśli jutro mam podejmować gości, to raczej muszę wrócić do domu i zrobić zakupy. Najwyżej spotkam się z Wami jutro na mieście i chętnych zabiorę ze sobą do Ursusa.
zooshe - Pią 29 Maj, 2015 15:22
| Eeva napisał/a: | | zooshe napisał/a: | | Czy oprócz tradycyjnej kawy planujecie jakieś jadełko? Pewnie będę głodna. |
Masz ochotę spotkać sie z nami w groolach na Śniadekich??? |
A jak tam dojechać?
praedzio - Pią 29 Maj, 2015 16:02
Czymkolwiek do pl. Konstytucji.
Eeva - Pią 29 Maj, 2015 16:05
Trzeba przejśc przez bramę po drugiej stronie od Szwejka
Caroline - Pią 29 Maj, 2015 20:06
Droga ekipo, jak już zakończycie nasiadówkę przy groolach a potem kawce , dajcie proszę znać, jakie ustalenia co do jutra. Co, gdzie, kiedy i co przynieść?
Aragonte - Pią 29 Maj, 2015 22:45
| Caroline napisał/a: | Droga ekipo, jak już zakończycie nasiadówkę przy groolach a potem kawce , dajcie proszę znać, jakie ustalenia co do jutra. Co, gdzie, kiedy i co przynieść? |
Wróciłam niedawno i po małych perturbacjach związanych z zepsutym domofonem przy bramie (żeby było ciekawiej - nie ma możliwości otworzenia tego draństwa kluczem, dopiero drzwi na klatkę można tak otworzyć, wrrrrr) odzyskałam net, więc piszę.
Caroline, jutro około 13-14.00 spotykamy się w stałym lokalu forumowym, a potem jedziemy na podwieczorek do Praedzio, do Józefowa (i nie, nie napiszę tu, kogo ma za sąsiada, jak się okazało ). Co zabrać? Hmmm, najlepiej spytać Praedzio, ona obiecała poczęstować nas domowej roboty chałwą
praedzio - Pią 29 Maj, 2015 23:08
Na pewno zabierzcie ze sobą wygodne buty, bo nie podaruję Wam przynajmniej minimalnego spaceru.
Ja ze swojej strony zapewniam po kawałku babki ziemniaczanej, rzeczonej chałwy dwojga rodzajów (sezamowej i słonecznikowej), kawę, herbatę i ewentualnie brownie. Wino też się jakieś znajdzie.
Szafran - Pią 29 Maj, 2015 23:17
Brzmi rajsko:).
praedzio - Pią 29 Maj, 2015 23:22
Tylko mi jeszcze mniej więcej powiedzcie, o której mam się Was spodziewać, żebym zdążyła trawę na zielono pomalować.
Aragonte - Sob 30 Maj, 2015 00:46
Jeśli będę miała taki nastrój jak obecnie, to poprzestanę na przekazaniu Agn i Eevie książek, po czym zmyję się po angielsku Już dzisiaj było tak se, a teraz jest dużo gorzej.
Admete - Sob 30 Maj, 2015 07:21
A może właśnie rozmowa z dziewczynami humor ci poprawi?
To kto jest sąsiadem Praedzi?
Szafran - Sob 30 Maj, 2015 09:52
Nie daj się paskudnemu nastrojowi:(.
praedzio - Sob 30 Maj, 2015 10:26
Aragonte...
Admete, w moim bliskim sąsiedztwie mieszka jeden ze znanych polityków. Startował w ostatnich wyborach prezydenckich.
Anaru - Sob 30 Maj, 2015 10:40
| praedzio napisał/a: | Admete, w moim bliskim sąsiedztwie mieszka jeden ze znanych polityków. Startował w ostatnich wyborach prezydenckich. |
Wyguglałam , no to masz piękne towarzystwo
Ale pewnie go nie ma zazwyczaj w domu
Aragonte
Zazdroszczę spotkania, następnym razem stanę na głowie żeby być.
I jeszcze na dobicie
| praedzio napisał/a: | | po kawałku babki ziemniaczanej, rzeczonej chałwy dwojga rodzajów (sezamowej i słonecznikowej) |
Musze babkę ziemniaczaną koniecznie kiedyś jakoś dopaść
BeeMeR - Sob 30 Maj, 2015 11:24
| Anaru napisał/a: | praedzio napisał/a:
Admete, w moim bliskim sąsiedztwie mieszka jeden ze znanych polityków. Startował w ostatnich wyborach prezydenckich.
Wyguglałam , no to masz piękne towarzystwo | Mnie to trzeba napisać prosto z mostu który - może być na pw
Zazdroszczę wam spotkania - bawcie się dobrze
Anaru - Sob 30 Maj, 2015 12:57
| BeeMeR napisał/a: | | Anaru napisał/a: | praedzio napisał/a:
Wyguglałam , no to masz piękne towarzystwo | Mnie to trzeba napisać prosto z mostu który - może być na pw |
Szlachetny Janusz Korwin-Mikke
Czytaj więcej: http://www.gazetawroclaws...lista,id,t.html
http://www.gazetawroclaws...lista,id,t.html
BeeMeR - Sob 30 Maj, 2015 13:37
Szlachetny? Hm, skoro tak uważasz
Anaru - Sob 30 Maj, 2015 14:51
Znalazłabym jeszcze parę lepszych określeń, ale sie powstrzymałam.
Barbarella - Sob 30 Maj, 2015 18:42
Anaru, ode mnie za szlachetnego
Anaru - Sob 30 Maj, 2015 20:11
Nawet nie będę się broniła
(chyba miało być szanowny, ale mi się omskło )
Szafran - Nie 31 Maj, 2015 00:07
Praedzio to jest gospodyni:). Poza tym, że poczęstunek przepyszny, to nawet tęczę nad Świdrem we właściwym momencie wyczarowała:D.
Eeva - Nie 31 Maj, 2015 00:40
Zooshe i Caroline bezpiecznie odstawione do domu, Szafran widzę też dotarła spod Stadionu, my z Agn też właśnie dotarłyśmy:-)
U Praedzia MEGA pycha babka ziemniaczana i domowa chałwa oraz wspomiana przez Szafran podwójna tęcza jak na zamówienie
Szafran - Nie 31 Maj, 2015 00:47
Po dzisiejszym marszowym treningu zmieniłam rowerowe plany i spod stadionu wróciłam do siebie piechotą:).
Dobrze, że już wszyscy "powracani":). Branoc!
praedzio - Nie 31 Maj, 2015 08:46
Ciesze sie, ze wrocilyscie bezpiecznie. Dziekuje za przemile spotkanie, przepraszam za wszelkie niedociagniecia. Pogoda faktycznie dopisala. Nie padalo, a to najwazniejsze. Tecza wyskoczyla bonusowo. Bylo troche Mrocznej Puszczy, Swider, piekny zachod slonca i nawet fontanny dopisaly. O ktorej Agn masz dzisiaj wyjazd?
P.S. Spacer z forumowiczkami to zupelnie nowa jakosc. Tylko one potrafia wszedzie widziec tajemnicze samochody, zwloki pod drzewami, psy, ktore nie sa psami... Ja sie powaznie zastanowie nad samotnymi spacerami o takiej porze.
Caroline - Nie 31 Maj, 2015 10:59
Praedzio dzięki za spacerek i pyszności. Jóefów i Świder rulez!
I specjalne podziękowania dla Eeevy za komfortowe dostarczenie nas swoją srebrną strzałą Tam i Z Powrotem
|
|
|