To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Deanariell - Czw 18 Lut, 2010 16:38

Anaru napisał/a:
A jest znowu hiatus? Chyba mi umknęło...

No niestety... coś do 20 marca... :frustracja: Zapewne jakiś "ważny" (komercyjnie) powód mają, żeby tak robić, co mnie wcale nie pociesza... :( Źle się czuję bez swojego antydepresanta... :cry2: A jeszcze na dodatek przedwiośnie to taki mało optymistycznie nastrajający mnie czas... Mokro, szaro, brudno, śnieg topnieje, a na zieleń trzeba będzie jeszcze trochę poczekać... :? Apokalipsa...

Admete - Czw 18 Lut, 2010 16:43

Wszędzie takie hiatusy. Zawsze na wiosnę są. Na dodatek teraz olimpiada.
Deanariell - Czw 18 Lut, 2010 16:47

Admete napisał/a:
Wszędzie takie hiatusy. Zawsze na wiosnę są. Na dodatek teraz olimpiada.

No właśnie... nic, tylko wyć do księżyca w bezksiężycową noc... :frustracja:

Calipso - Czw 18 Lut, 2010 18:54

Deanariell napisał/a:
nie mam czym poprawiać sobie humoru, bo nawet napić się winka teraz nie mogę...

A może czerwone spodenki.... idealnie uszyte :-P http://www.youtube.com/wa...feature=related ( zwłaszcza w 26 sekundzie ).

Deanariell - Czw 18 Lut, 2010 19:17

Calipso napisał/a:
zwłaszcza w 26 sekundzie

Chodzi Ci o to wybrzuszenie - patrząc z boku? :mysle: :rotfl: Trochę mi lepiej... :kwiatek:

Calipso - Pią 19 Lut, 2010 13:54

Deanariell napisał/a:
Trochę mi lepiej...

Cieszę się :-) :przytul:

Edit: zapomniałam napisać,że dzisiaj dzwoniła moja ciotka żeby oświadczyć mi,że mam z nią oglądać wieczorem fajny serial.Jest przeświadczona że mi się spodoba :lol:

Admete - Pią 19 Lut, 2010 14:17

Chodzi jej o Spn? Bo w piątki pokazują na TVN7 ;)
aneby - Pon 22 Lut, 2010 22:01

TADAAAM ! :mrgreen: :banan:

Admete - Pon 22 Lut, 2010 22:14

Aneby gdzie kupiłaś taką białą torbę? Planuję zrobić od dawna, bo Caitri projekt czeka. Rewelacyjnie to wygląda :)
aneby - Pon 22 Lut, 2010 22:20

W drukarni mieli torby z długimi, albo z krótkimi uszami. Razem z wydrukiem dałam 24 zł. Torby widziałam też na allegro, ale niektórzy nie sprzedają na sztuki.
Caitriona - Pon 22 Lut, 2010 23:37

Aneby, extra to wygląda! :D :D Fajny pomysł :oklaski:
Harry_the_Cat - Pon 22 Lut, 2010 23:46

Ja tez taka chce!!!!
aneby - Wto 23 Lut, 2010 00:11

Harry podaj maila, to wyślę Ci projekt :wink:
Deanariell - Śro 24 Lut, 2010 00:52

aneby napisał/a:
W drukarni mieli torby z długimi, albo z krótkimi uszami. Razem z wydrukiem dałam 24 zł.

Super! :excited: Też bym taką chciała, przydałaby się np. na pewne rzeczy do pracy... :mysle: :wink: Admete ma w kompie projekt. Tylko czy u nas będzie możliwość kupienia takiej torby w drukarni? Trzeba zdaje się popytać w najbliższej przyszłości... Może humor by mi się poprawił. :roll:

Hiatus-szmatus, psia mać! :obrzydzenie: :wsciekla:

Anonymous - Śro 24 Lut, 2010 01:03

http://www.mcollection.ws...c8087&PID=62164
Calipso - Śro 24 Lut, 2010 19:13

Admete napisał/a:
Chodzi jej o Spn? Bo w piątki pokazują na TVN7

Tak :-) Obejrzałam z nią drugi odcinek,ale jak bór mi światkiem,wszystkie zęby prawie mnie rozbolały od słuchania lektora :? :bejsbol: Na domiar złego tej samej nocy śnił mi się Zbyszek Hołdys z maczetą w ręku :shock: :?

Agn - Śro 24 Lut, 2010 19:32

Deanariell napisał/a:
Anaru napisał/a:
A jest znowu hiatus? Chyba mi umknęło...

No niestety... coś do 20 marca... :frustracja: Zapewne jakiś "ważny" (komercyjnie) powód mają, żeby tak robić, co mnie wcale nie pociesza... :( Źle się czuję bez swojego antydepresanta... :cry2: A jeszcze na dodatek przedwiośnie to taki mało optymistycznie nastrajający mnie czas... Mokro, szaro, brudno, śnieg topnieje, a na zieleń trzeba będzie jeszcze trochę poczekać... :? Apokalipsa...

Jednakowoż śnieg topnieje i robi się coraz cieplej, ptaszki świergolą na całego. Ja już czekam na tę wiosnę. :mrgreen:

A hiatusa faktycznie niech szlag trafi...

Admete - Śro 24 Lut, 2010 20:01

Hołdys? Meczeta? Cos ty oglądała oprócz Spn? ;)

Hiatus jakoś przeczekamy. najgorsze, ze jakies osłabienie wiosenne mnie bierze, a tu tyle pracy.

Aragonte - Śro 24 Lut, 2010 20:18

aneby napisał/a:
W drukarni mieli torby z długimi, albo z krótkimi uszami. Razem z wydrukiem dałam 24 zł. Torby widziałam też na allegro, ale niektórzy nie sprzedają na sztuki.

Nie na sztuki, tylko na co? Dziesiątkami czy na kilogramy?
Daj namiar, co?

Torba super :-D Też taką chcę.

aneby - Śro 24 Lut, 2010 22:37

Aragonte napisał/a:
Nie na sztuki, tylko na co? Dziesiątkami czy na kilogramy?

Niektórzy sobie zastrzegają, że minimalne zamówienie to np. 50 szt :roll:
Tutaj sprzedaje pojedynczo http://www.allegro.pl/ite...i_raczkami.html
A w drukarni mają torby/koszulki czyste, do nadrukowania http://www.mixim.pl/index.php?page_id=49
Mogę zamówić taką torbę i wysłać Ci pocztą :wink:

Calipso - Czw 25 Lut, 2010 15:34

Admete napisał/a:
Hołdys? Meczeta? Cos ty oglądała oprócz Spn?

Tylko SPN :wink: Po nim,jako grzeczna uczennica,poszłam spać :wink:

praedzio - Pią 26 Lut, 2010 12:27

Ktoś na forum supernaturalnym fajną tapetę popełnił:

Deanariell - Pią 26 Lut, 2010 15:42

Admete napisał/a:
Hiatus jakoś przeczekamy. najgorsze, ze jakies osłabienie wiosenne mnie bierze, a tu tyle pracy.

Współczuję, mogę wesprzeć jedynie duchowo... :pociesz:
praedzio napisał/a:

Ładny widoczek. ;) Brakuje mi w tym wszystkim jednak choćby cienia Impali zmierzającej nieuchronnie w stronę tego piekła... :mysle: :wink:

Agn - Pią 26 Lut, 2010 20:12

praedzio napisał/a:
[url=http://www.otofotki....itq.jpg]Obrazek[/URL]

Fiuuuuu! Fajowska!

Admete - Sob 27 Lut, 2010 22:28

Dość ważne pytanie - czy Castiel będzie w sezonie 6 ( zakładając, że nakręcą kolejny sezon ):

Cytat:
Denise in Janesville, Wis.: I'm hoping you can answer this question since it has turned into a very heated debate among the Supernatural fandom. The so-called hot topic is this: Does Misha Collins' contract with the show end this year, or does it run through the newly announced season six? Any help would be greatly appreciated.

We checked on this for you, and insiders tell us that as of right now, Misha Collins' Supernatural contract is just through to the end of the current fifth season—in part because when his deal was being worked out, there was no such thing as a season six.

Sources close to the CW Award-winning Best Supporting Actor are "hopeful" that Misha will be asked back for season six, but as of right now, folks close to the recurring player are in the same holding pattern as the rest of us.

News about whether or not we'll get more Misha should come down over the coming weeks and months as the writing staff sorts out storylines for season six.

So, do you guys want to see more of Castiel/Jimmy in season six of Supernatural? Use the comments to tell the powers-that-be how you feel about Misha! It might make all the difference in the world...