Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Caroline - Pią 29 Maj, 2015 11:01
| Eeva napisał/a: | | A co z praedziowym zaproszeniem? |
Klęska urodzaju
Ja bardzo chętnie dołączę wieczorem w sobotę - czy to do Eevy czy do Aragonte. Jeśli chodzi o spotkanie popołudniowe jutro - postaram się dotrzeć.
Ustalmy może godziny i miejsca.
Fibula - Pią 29 Maj, 2015 11:21
Ja dzisiaj pod znakiem zapytania, bo muszę być na 17:00 na Ursynowie, jutro mogę się dostosować.
Szafran - Pią 29 Maj, 2015 11:22
Gdybyście planowały jakoś dłużej się zasiedzieć, to ja ewentualnie i dziś mogę dołączyć. Z teatru wychodzę o 21. Tetar Wielki, więc w Centrum mogę być w chwilę:).
A sobota, jak już mówiłam, dość elastyczna:).
Aragonte - Pią 29 Maj, 2015 11:24
Sobota ok. 13-14.00????
A co do miejsca, to zależy od tego, czy chcemy jeść coś konkretnego, czy tylko pić kawkę - bo wtedy wystarczy nasz stały lokal
A co do spotkania wieczornego - nie upieram się, że musi być u mnie Ale jeśli miałoby to, wolałabym wiedzieć to dziś, żeby coś kupić, bo planowałam zrobić bulgogi
Agn - Pią 29 Maj, 2015 11:25
| Aragonte napisał/a: | Może ta ogólna kawa forumowa na mieście jednak w sobotę? Szafran pasuje dopiero w sobotę.
Ja dzisiaj wyjdę z roboty dopiero około 18.00 |
Bedziesz jeszcze w nastroju, by sie zobaczyc? Jutro tak czy siak sie pewnie zobaczymy (moze ustalcie, gdzie najlatwiej wszystkim dotrzec, bo ja dotre wszedzie, serio), ale wiesz...
Eeva - Pią 29 Maj, 2015 11:25
Czy przejawię skrajne lenistwo zapraszając na gotowanie do siebie?
Agn - Pią 29 Maj, 2015 11:27
Hehehehhehehe czulam ze tak bedzie Mnie nie wadzi to absolutnie
Aragonte - Pią 29 Maj, 2015 11:28
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Może ta ogólna kawa forumowa na mieście jednak w sobotę? Szafran pasuje dopiero w sobotę.
Ja dzisiaj wyjdę z roboty dopiero około 18.00 |
Bedziesz jeszcze w nastroju, by sie zobaczyc? Jutro tak czy siak sie pewnie zobaczymy (moze ustalcie, gdzie najlatwiej wszystkim dotrzec, bo ja dotre wszedzie, serio), ale wiesz... |
Mam nadzieję, że będę, chociaż na razie jestem masakrycznie niewyspana (mam tak od początku tygodnia) i w kiepskim nastroju. Ale w sumie brałam pod uwagę, że się z wami dzisiaj zobaczę i nawet "Pat" zabrałam, żeby oddać Eevie
Może udadzą nam się plotki, a może oglądanie magów w Anglii czasów JA???
Agn - Pią 29 Maj, 2015 11:30
Wlasnie chcialam to polaczyc. Zwlaszcza ze trzeba przetestowac nowy serwis do herbaty Eevy - z recznie malowanymi wrabkami.
Nawet go chyba widzialam katem oka - sliczny! Szkoda, by sie marnowal.
Aragonte - Pią 29 Maj, 2015 11:31
| Eeva napisał/a: | Czy przejawię skrajne lenistwo zapraszając na gotowanie do siebie? |
Ekhm, w cudzej kuchni nie gotuję Muszę wiedzieć, gdzie co jest, żeby czuć się swobodnie. No to chyba gotowanie wypadnie na ciebie albo na Praedzio (już widze, jak się ucieszy ).
Aragonte - Pią 29 Maj, 2015 11:32
| Agn napisał/a: | Wlasnie chcialam to polaczyc. Zwlaszcza ze trzeba przetestowac nowy serwis do herbaty Eevy - z recznie malowanymi wrabkami. |
Royal Dulton z ręcznie malowanymi wrąbkami? No to już zaczynam ćwiczyć odstawianie małego paluszka w bok
Agn - Pią 29 Maj, 2015 11:32
Ja dzis zdolalam ugotowac sobie jajo na sniadanie i nawet nie wysadzilam kuchni w powietrze. Znaczy ze kazdy da rade.
praedzio - Pią 29 Maj, 2015 11:35
Jesteście pewne, że chcecie jeść to, co ja ugotuję?
Konkrety, kobietki, konkrety. Ja też chcę wiedzieć, czy mam sprzątać na jutro chałupę.
A Fibulę proszę o PW.
Agn - Pią 29 Maj, 2015 11:35
| Aragonte napisał/a: | | Agn napisał/a: | Wlasnie chcialam to polaczyc. Zwlaszcza ze trzeba przetestowac nowy serwis do herbaty Eevy - z recznie malowanymi wrabkami. |
Royal Dulton z ręcznie malowanymi wrąbkami? No to już zaczynam ćwiczyć odstawianie małego paluszka w bok |
To nieladny gest, moze lepiej nie.
Ale Royal Dulton czeka o stygnie.
Dobra, wstaje od owocowego deserku z Turkawki i ruszam dalej (do CNK sie nie dostalam).
Eeva - Pią 29 Maj, 2015 11:44
| Aragonte napisał/a: | | Ale w sumie brałam pod uwagę, że się z wami dzisiaj zobaczę i nawet "Pat" zabrałam, żeby oddać Eevie |
To jak Pat zapakowana to trzeba sie koniecznie spotkac
| Aragonte napisał/a: | | No to chyba gotowanie wypadnie na ciebie |
Ja podziękuję, bo nie mam nabożeństwa do gospodarstwa domowego
| Agn napisał/a: | | Nawet go chyba widzialam katem oka - sliczny! Szkoda, by sie marnowal. |
Jak w kuchni za szybką, to potwierdzam - dobrze widziałaś
| praedzio napisał/a: | | Konkrety, kobietki, konkrety. Ja też chcę wiedzieć, czy mam sprzątać na jutro chałupę. |
z konkretami zawsze najtrudniej:-)
Ale ja też poprosze co do soboty, bo nie wiem czy mam zabierać od tescia gps
Szafran - Pią 29 Maj, 2015 11:50
Co do konkretów, rzucona przez Aragonte 13-14 w sobotę jest bardzo ok:).
Miejsce - dojadę, gdzie każecie:D.
Aragonte - Pią 29 Maj, 2015 12:13
| Eeva napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | No to chyba gotowanie wypadnie na ciebie |
Ja podziękuję, bo nie mam nabożeństwa do gospodarstwa domowego |
No to zapraszam do siebie na wczesny sobotni wieczór, na żarełko Muszę tylko dzisiaj zrobić małe zakupy
zooshe - Pią 29 Maj, 2015 12:37
Z wiadomych przyczyn muszę się wymówić ze wspólnego gotowania. Agn jeśli chcesz jakoś dzisiaj się zobaczyć mogę być wolna od 17 tej
Aragonte - Pią 29 Maj, 2015 12:52
Oj, faktycznie, zapomniałam o Twojej alergii na koty tzn. nie byłam też pewna, czy w ogóle reflektujesz na to spotkanie, bo ostatnio byłaś mocno zajęta.
praedzio - Pią 29 Maj, 2015 13:00
A kto może dzisiaj koło 18.00 (plus minus) się spotkać? Uradziłoby się wtedy na spokojnie, co z jutrem.
Eeva - Pią 29 Maj, 2015 13:03
| praedzio napisał/a: | | A kto może dzisiaj koło 18.00 (plus minus) się spotkać? Uradziłoby się wtedy na spokojnie, co z jutrem. |
Bardzo dobry pomysł!
My z Agn ok 17 będziemy w Groolach na śniadeckich, a potem mozemy sie spotkac w zwyczajowym CH?
praedzio - Pią 29 Maj, 2015 13:10
Dla mnie brzmi ok. Ja mogę być z lekkim poślizgiem, bo będę jechać z Józefowa. Czy coś komuś mam przywieźć?
Caitriona - Pią 29 Maj, 2015 14:09
Jeśli chodzi o mnie, to ja dziś na 100% nie dam rady się spotkać. A co do jutra to też chyba mi nie wyjdzie... Agn, nam się nie jest chyba pisane spotkać...
Wyjeżdżamy z mamą 8 czerwca, a przyjeżdża wujek żeby pomóc tacie w remoncie dużego pokoju. Zeby do tego doszło musimy przenieść książki, szkła, zastawy itp. oraz pochować to jakoś bezpiecznie w pozostałych pokojach. Kupa roboty. A w niedzielę jesteśmy zaproszeni na Dzień Dziecka.
zooshe - Pią 29 Maj, 2015 14:35
| Aragonte napisał/a: | Oj, faktycznie, zapomniałam o Twojej alergii na koty tzn. nie byłam też pewna, czy w ogóle reflektujesz na to spotkanie, bo ostatnio byłaś mocno zajęta. |
I w sumie nadal jestem ale czasem trzeba się wyrwać z tego kociołka.
Czyli kto dziś by był?
Czy oprócz tradycyjnej kawy planujecie jakieś jadełko? Pewnie będę głodna.
Eeva - Pią 29 Maj, 2015 14:41
| zooshe napisał/a: | | Czy oprócz tradycyjnej kawy planujecie jakieś jadełko? Pewnie będę głodna. |
Masz ochotę spotkać sie z nami w groolach na Śniadekich???
|
|
|