Filmy - Fajny film wczoraj widziałam... II
Marija - Śro 02 Sty, 2008 10:10
| Alison napisał/a: | Nie mniej jednak, gdyby ktos chciał mnie zamordować, to może mi kazać obejrzeć to po raz drugi bez reklam | Ciiiiiiiii..........
Niemniej jednak, liczą się szczere intencje .
Gosia - Śro 02 Sty, 2008 10:53
Jak ogladalam to kiedys (tym razem bylam za bardzo skupiona na Robin Hoodzie ) to pamietam, ze z facetow najbardziej podobal mi sie w tym filmie ojciec glownego bohatera
Alison - Śro 02 Sty, 2008 10:57
| Gosia napisał/a: | Jak ogladalam to kiedys (tym razem bylam za bardzo skupiona na Robin Hoodzie ) to pamietam, ze z facetow najbardziej podobal mi sie w tym filmie ojciec glownego bohatera |
Bo był całkiem całkiem, jakby mu jeszcze tę czarną treskę, z przedziałkiem przez półkule mózgowe odjmnął, to no, no
Marija - Śro 02 Sty, 2008 11:08
Trzeba go było widzieć ze 30 lat temu , cud miód (Amitabh Bachchan)
Alison - Śro 02 Sty, 2008 11:24
| Marija napisał/a: | Trzeba go było widzieć ze 30 lat temu , cud miód (Amitabh Bachchan) |
Że niby tak?

to ja już wolę treskę z tą siwą brodą
Marija - Śro 02 Sty, 2008 11:29
| Alison napisał/a: | | Marija napisał/a: | Trzeba go było widzieć ze 30 lat temu , cud miód (Amitabh Bachchan) |
Że niby tak? | Mniej więcej . Ale uwierz mi, widziałam fragmenty "Dona" z Bachchanem, no, mucha nie siądzie . Te zdjęcia jakieś lekko kulawe są , widać niefotogieniczny jakiś.
Alison - Śro 02 Sty, 2008 11:31
| Marija napisał/a: | Te zdjęcia jakieś lekko kulawe są , widać niefotogieniczny jakiś. |
Ładnieś to waćpanna ujęła
Wy mnie tu dzisiaj wszystkie śmiechem zabijecie Idę dziecku ruskie pierożki lepić
miłosz - Śro 02 Sty, 2008 11:31
ali matko - ani tera ani 30 lat temu ani za 30 lat
jedyne bolly jakie trawie to w wydaniu "Bride and p." innego nie zmogie.Nawet nie próbuję.
Alison - Śro 02 Sty, 2008 11:34
| miłosz napisał/a: | | jedyne bolly jakie trawie to w wydaniu "Bride and p." innego nie zmogie.Nawet nie próbuję. |
Siestro, znaczy córko, masz moje full understanding!
Anonymous - Śro 02 Sty, 2008 11:41
Polsat przesadził z reklamami, jak w środku mojej ukochanej pisoenki walnął trzy reklamy pod rząd to zaklęłam brzydko i wyszłam z pokoju w akciebojkotu. Mamy film nie poruszył owszem podobały jej się, kolory, i stroje i to na tyle
Gosia - Śro 02 Sty, 2008 11:48
Ja tez go wole starego i siwego
Marija - Śro 02 Sty, 2008 11:53
| Gosia napisał/a: | Ja tez go wole starego i siwego | Powinnyśmy to ogłosić, jak słowo... "Tu się lubi starych i siwych!!"
miłosz - Śro 02 Sty, 2008 11:57
[quote="Marija"] | Gosia napisał/a: | "Tu się lubi starych i siwych!!" |
no to moja pni tylko sean Connery
Sofijufka - Śro 02 Sty, 2008 12:00
[quote="miłosz"] | Marija napisał/a: | | Gosia napisał/a: | "Tu się lubi starych i siwych!!" |
no to moja pni tylko sean Connery |
Clooney też przystojnieje, jak mu zmarszczek i srebrych nitek przybywa
Marija - Śro 02 Sty, 2008 12:07
[quote="Sofijufka"] | miłosz napisał/a: | | Marija napisał/a: | | Gosia napisał/a: | "Tu się lubi starych i siwych!!" |
Clooney też przystojnieje, jak mu zmarszczek i srebrych nitek przybywa | A łysiejących też przygarniemy?
Trzykrotka - Śro 02 Sty, 2008 12:09
| Alison napisał/a: | | utrwalał we mnie głęboki szok co trzeba mieć w sobie, żeby z taką urodą i talentem, oszołomić takie tabuny kobiet na całym świecie. |
Alison, jak wiadmomo, gustów tyle, ile kobiet. Dzięki za miłe, w sumie nic nowego.
Ja mam dokładnie te same refleksje i oczy o takie , kiedy patrzę na niektóre avatary Dam oraz czytam salonowy watek aktorski - bez obrazy. Wreszcie sobie ulżę noworocznie i to napiszę.
Alison - Śro 02 Sty, 2008 12:10
[quote="Marija"] | Sofijufka napisał/a: | | miłosz napisał/a: | | Marija napisał/a: | | Gosia napisał/a: | "Tu się lubi starych i siwych!!" |
Clooney też przystojnieje, jak mu zmarszczek i srebrych nitek przybywa | A łysiejących też przygarniemy? |
To zależy, ale mają zdecydowanie mniejsze szanse, ja tam wolę mieć palce w czym zanurzyć, niz łapać za flanelkę i polerować
A Sean wszystkich siwych i przystojnych ma pod sobą. Ot co!
miłosz - Śro 02 Sty, 2008 12:11
| Trzykrotka napisał/a: | | Alison napisał/a: | | utrwalał we mnie głęboki szok co trzeba mieć w sobie, żeby z taką urodą i talentem, oszołomić takie tabuny kobiet na całym świecie. |
Alison, jak wiadmomo, gustów tyle, ile kobiet. Dzięki za miłe, w sumie nic nowego.
Ja mam dokładnie te same refleksje i oczy o takie , kiedy patrzę na niektóre avatary Dam oraz czytam salonowy watek aktorski - bez obrazy. Wreszcie sobie ulżę noworocznie i to napiszę. |
aleś se ulżyła
Alison - Śro 02 Sty, 2008 12:12
| Trzykrotka napisał/a: | | Alison napisał/a: | | utrwalał we mnie głęboki szok co trzeba mieć w sobie, żeby z taką urodą i talentem, oszołomić takie tabuny kobiet na całym świecie. |
Ja mam dokładnie te same refleksje i oczy o takie , kiedy patrzę na niektóre avatary Dam oraz czytam salonowy watek aktorski - bez obrazy. Wreszcie sobie ulżę noworocznie i to napiszę. |
No to możemy na siebie o tak popatrzeć Przy rozszerzonych źrenicach wiecej światła wpada i więcej szczegółów można dostrzec i sie sobie lepiej przyjrzeć. Co do niektórych avatarów... mam podobnie
EDIT: nie mam na mysli Twoich, na Twoje zawsze miło sppojrzeć. Żeby nie było, że to była jakas aluzja
Trzykrotka - Śro 02 Sty, 2008 12:17
Dokładnie! Więc wiesz...... możnaby pisać w tym stylu i zapełniać całe watki podobnymi dywagacjami. Tylko, że tu Salon....
Polsat przerywał wczoraj projekcję w sposób niedopuszczalny: zrobienie przerwy na reklamę w połowie piosenki jest co najmniej irytujące . I tak dobrze, ze lektor nie czytał tekstów. Z uczuciem.
Miłoszku, Ty wogóle nie trawisz filmów muzycznych, więc czemu miałabyś trawić bollywood, pytam się?
Edit: dzięki za pochwałę avków. Dziś mam na sobie prawdziwą pretty woman: Preity Zintę z bollywood
Sofijufka - Śro 02 Sty, 2008 12:19
| Trzykrotka napisał/a: | Dokładnie! Więc wiesz...... możnaby pisać w tym stylu i zapełniać całe watki podobnymi dywagacjami. Tylko, że tu Salon....
Polsat przerywał wczoraj projekcję w sposób niedopuszczalny: zrobienie przerwy na reklamę w połowie piosenki jest co najmniej irytujące . I tak dobrze, ze lektor nie czytał tekstów. Z uczuciem.
Miłoszku, Ty wogóle nie trawisz filmów muzycznych, więc czemu miałabyś trawić bollywood, pytam się? |
Ojjjj, co najmniej jedną czytał
Kaziuta - Śro 02 Sty, 2008 12:25
| Sofijufka napisał/a: | Clooney też przystojnieje, jak mu zmarszczek i srebrych nitek przybywa |
Jak to przystojnieje, jak to przystojnieje?
On był, jest i będzie przystojny.
Alison - Śro 02 Sty, 2008 12:29
| Kaziuta napisał/a: | | Sofijufka napisał/a: | Clooney też przystojnieje, jak mu zmarszczek i srebrych nitek przybywa |
Jak to przystojnieje, jak to przystojnieje?
On był, jest i będzie przystojny. |
Kaziutko, to że ktoś jest coraz piękniejszy, nie znaczy, że przedtem nie był piękny. Tzn. czasem tak bywa (vide powyższy przykład ), ale z Dżordżykiem tak nie jest
Kaziuta - Śro 02 Sty, 2008 12:31
Obejrzałam "Czasem słońce... " dosyć dawno temu i był to pierwszy film bolly jali widziałam. Bardzo podobały mi sie stroje i tańce. Głównego bohatera tez byłam w stanie przeżyć, bo bardzo przypominał mi mojego kolegę, ale ta długość filmu mnie przytłoczyła.
Próbowałam potem przebrnąć przez Devdas i inne, i na miły Bóg nie mogę
miłosz - Śro 02 Sty, 2008 12:32
| Trzykrotka napisał/a: | Dokładnie! Więc wiesz...... możnaby pisać w tym stylu i zapełniać całe watki podobnymi dywagacjami. Tylko, że tu Salon....
Miłoszku, Ty wogóle nie trawisz filmów muzycznych, więc czemu miałabyś trawić bollywood, pytam się? |
o wypraszam sobie muzyczne cierpie takie jak "Hair' albo siem nie mogiem doczekać "Across the universs"
a przerywnie reklamami czegokolwiek w połowie jest niedopuszczalne
|
|
|