Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
trifle - Pon 15 Lut, 2010 13:33
Ale fajne!
Anaru - Pon 15 Lut, 2010 14:14
Śliczne
Moje mniej poprawne politycznie niektóre i zdecydowanie mniej skomplikowane
ale odcinek był prowokujący
BeeMeR - Pon 15 Lut, 2010 14:25
Och, jakież te avki reumatyczne, Aniu - zwłaszcza ten z sercem na dłoni
Admete - Pon 15 Lut, 2010 14:26
Wklej trzecie, to cię pogonią Bardzo mi się wasze avki podobają
trifle - Pon 15 Lut, 2010 15:16
Ja zapisuję, ale muszę się moim pięknym nowym wizerunkiem nacieszyć Admete ładny sobie wybrała
W sumie też mojemu stanowi odpowiada
Gunia - Pon 15 Lut, 2010 15:44
| Deanariell napisał/a: | Guniu, chcesz o tym (ze mną) porozmawiać? |
Jestem otwarta na propozycje.
Pod względem psychologicznym zupełnie się zgadzam, że Dean miał prawo do stuporu, ale Jensen mógł to zagrać trochę lepiej <chowa się za kanapę> , bo w moich oczach wyglądało to, jakby dostał takiej bezmyślnej zwiechy, a chyba nie do końca o to chodziło.
Nie jestem przekonana, że turbulencje z treściami żołądkowymi to dość by wykończyć jeźdźca, w końcu widzieliśmy już dużo niższe rangą postaci znoszące gorsze numery bez mrugnięcia okiem. No i wątek pierścienia, który przewijał się ciągle zupełnie nie został zakończony. Wystarczyłoby jedno ujęcie w którym Dean przyczepia go sobie do kluczyków lub coś w tym stylu i kompozycja bardziej trzymałaby się kupy. Przy tym wszystkim zabrakło mi w zamian "tego czegoś" co stwarzałoby wrażenie celowej wieloznaczności.
Może z jakichś względów taki był właśnie zamysł, może to jest część czegoś większego - nie wiem. Na chwilę obecną uważam, że końcówka była trochę niedorobiona i w pierwszej chwili oberwało się Deanowi, bo był pod ręką.
Deanariell - Pon 15 Lut, 2010 16:34
| Gunia napisał/a: | | Pod względem psychologicznym zupełnie się zgadzam, że Dean miał prawo do stuporu, ale Jensen mógł to zagrać trochę lepiej <chowa się za kanapę> , bo w moich oczach wyglądało to, jakby dostał takiej bezmyślnej zwiechy, a chyba nie do końca o to chodziło. |
No może i mógł, przyjrzę się tej scenie, kiedy zrobię powtórkę z tego odcinka. A może właśnie miał zwiechę z nadmiaru wrażeń?
| Gunia napisał/a: | | Może z jakichś względów taki był właśnie zamysł, może to jest część czegoś większego - nie wiem. Na chwilę obecną uważam, że końcówka była trochę niedorobiona i w pierwszej chwili oberwało się Deanowi, bo był pod ręką. |
Mnie takie niedopowiedzenia pasują. Jeszcze się później okaże, że mu jednak zabrali ten pierścionek, ale poza kamerą... Ano, zobaczymy.
Avki super - to serce ociekające krwią - śliczna walentynka.
Anaru - Wto 16 Lut, 2010 08:17
| BeeMeR napisał/a: | Och, jakież te avki reumatyczne, Aniu - zwłaszcza ten z sercem na dłoni |
Prawda?
Nie mogłam się oprzeć, serducha w pudełkach nie wyglądały tak widowiskowo.
praedzio - Wto 16 Lut, 2010 08:41
Caitri, dla Ciebie tak pourodzinowo:
The Impalas - Soul Man
W skład zespołu wchodzą: Jensen Ackles (aktor), Robert Singer (reżyser, scenarzysta, producent wykonawczy), Jim Michaels (producent), Chris Glyn Jones (dźwiękowiec), Tracy Dunlop (dekoratorka planu), a także kilka innych osób, oczywiście także pracujących przy kręceniu Supernatural.
Caitriona - Wto 16 Lut, 2010 10:01
| praedzio napisał/a: | Caitri, dla Ciebie tak pourodzinowo:
The Impalas - Soul Man |
Rewelacja! Zespół fajnie gra, a Jensen jak śpiewa!! I jak na początku "tańczy"! Bardzo mi się podobało, dzięki!
Deanariell - Wto 16 Lut, 2010 16:17
| praedzio napisał/a: | Caitri, dla Ciebie tak pourodzinowo:
The Impalas - Soul Man |
I jak tu nie kochać Jensen'a? Tańczy, śpiewa, jest dobrym aktorem, ma poczucie humoru, na dodatek wygląda jak milion dolarów... Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
No to ja też coś na polepszenie humoru dla Caitri - już to znamy, ale uwielbiam do tego wracać...
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Admete - Wto 16 Lut, 2010 16:22
Jasne, że znamy, ale trzeba sobie jakoś humor poprawiać. Siedze i męczę pracę z logopedii...Nie napiszę tego nigdy...Nie wymodzę aż tylu stron.
Deanariell - Wto 16 Lut, 2010 16:42
| Admete napisał/a: | | Siedze i męczę pracę z logopedii...Nie napiszę tego nigdy...Nie wymodzę aż tylu stron. |
To siedź i pocieszaj się myślą, że ja nawet jeszcze nie zaczęłam - od razu poczujesz się lepiej... Ty przynajmniej trochę tych stron już masz.
trifle - Wto 16 Lut, 2010 16:52
| Deanariell napisał/a: | | No to ja też coś na polepszenie humoru dla Caitri - już to znamy, ale uwielbiam do tego wracać... |
Ten kot mnie będzie śmieszył po ostatnie dni
| Deanariell napisał/a: | | To siedź i pocieszaj się myślą, że ja nawet jeszcze nie zaczęłam - od razu poczujesz się lepiej... |
Zawsze jestem osobą, która tak pociesza
Deanariell - Wto 16 Lut, 2010 16:54
| trifle napisał/a: | | Zawsze jestem osobą, która tak pociesza |
No to mamy coś wspólnego...
Admete - Wto 16 Lut, 2010 17:23
No nie wiem, czy mi lepiej... Wyciągnęłąm kolejne książki, ale koleżanka przyszła po jakieś papiery z pracy. Ja teraz jak Dean na moim avku...
BeeMeR - Wto 16 Lut, 2010 18:45
Admete, Riella - szybkiego pisania
Deanariell - Śro 17 Lut, 2010 12:11
| BeeMeR napisał/a: | Admete, Riella - szybkiego pisania |
Dzięki - niech się spełni.
Trafiłam na fajny cytat, który jak znalazł pasuje do naszego wątku:
"- Jak już człowiek wlezie w ten okultyzm, to zaraz zacznie wierzyć w duchy. A jak już uwierzy w duchy, zacznie wierzyć w demony i ani się obejrzy, a będzie już wierzył w bogów. Wtedy ma prawdziwe kłopoty.
- Przecież one wszystkie istnieją.
- Ale to nie powód, żeby tak sobie w nie wierzyć. To tylko je zachęca."
(Terry Pratchett "Panowie i Damy")
Admete - Śro 17 Lut, 2010 14:17
Dobry cytat! Rzeczywiście bardzo do tych naszych supernaturalnych watków pasuje
Tutaj niepokojące wieści o tym, ze Kripke porzuci Spn po 5 sezonie i 6 zajmie się Sera Gamble. Jripke ma chyba jakis nowy pomysł. Dla mnie w zasadzie liczy sie zakonczenie 5 sezony, czy będe oglądać ewentualny 6? Tego nie wiem, bo porzuciłam Przystanek Alaskę po odejściu doktora i Archiwum X po odejściu Muldera.
| Cytat: | Aw, hell. I had a bad feeling Supernatural’s early season 6 renewal came with an asterisk.
Sources confirm to me exclusively that creator Eric Kripke will be stepping down as the CW drama’s day-to-day showrunner next season. Executive producer Sera Gamble, who has been with the show since season 1 and is awesome, is poised to succeed him.
But, and this is a big but, Kripke will remain actively involved in the show — and not just in name only. Although CW and Warner Bros. reps declined to comment, a Supernatural insider assures me that Kripke and his current co-showrunner, Robert Singer, will continue to function as hands-on executive producers.
“Eric and Bob will be working very closely with Sera,” says the source. “They are not abandoning the show.”
Kripke has long said that he envisioned Supernatural as a five-season show. But in an interview last August, he clarified that stance. “I’m looking at this season as the [last] chapter in this particular story,” he told me. “That doesn’t mean there can’t be a new story. Buffy did it. The X-Files did it. You close a chapter on a big mythology storyline and then you begin a new one.” Asked whether he would be involved in a possible sixth season, Kripke hedged, “I don’t know. I’m going to cross that bridge when I get to it.”
Kripke is said to be finalizing a new deal with Warner Bros. that will feature a big development component. In other words, his diminished role on Supernatural will free him up to create another awesome show.
It’s all about the silver lining, kids! C’mon, work with me here!
Okay, fine. I’m sure all you’re seeing is the dark cloud that is Kripke’s big (euphemism alert!) career transition, so use the comments section to work through your anger issues.
Read more: http://www.spoilertv.com/...l#ixzz0fnbyiDkJ |
A następny jeżdziec, którego w Spn spotkamy to Pestilence - Zaraza.
Jest też zapowiedź odcinka z 25 marca - chyba wracają zmarli.
http://www.spoilertv.com/search/label/Supernatural
praedzio - Śro 17 Lut, 2010 14:45
A ja właśnie słyszałam, że Kripke na bank podpisał umowę na szósty sezon.
Admete - Śro 17 Lut, 2010 14:56
No tak, ale nie on będzie czuwał nad szczegółami. Będzie się zajmował już czymś innym, a przekaże stery w ręce Sery Gamble. Tak wynika z tego powyżej. Pozyjemy - zobaczymy.
Deanariell - Śro 17 Lut, 2010 15:55
| Admete napisał/a: | | “I’m looking at this season as the [last] chapter in this particular story,” he told me. “That doesn’t mean there can’t be a new story. Buffy did it. The X-Files did it. You close a chapter on a big mythology storyline and then you begin a new one.” |
Buffy, X-Files... did it? No ja bym nie powiedziała, że te przypadki są zachęcającym do optymizmu przykładem... Ale nie ma się co bawić w Kasandrę na zapas... Sera też może mieć ciekawe pomysły. Zobaczymy - trzeba dać przynajmniej szansę szóstemu sezonowi, skoro ma powstać, a później się okaże...
Admete - Śro 17 Lut, 2010 15:59
| Cytat: | | No ja bym nie powiedziała, że te przypadki są zachęcającym do optymizmu przykładem |
Co do Buffy to sie nie wypowiadam, ale Archiwum z jego późniejszymi zmianami to raczej kiepski przykład
Deanariell - Czw 18 Lut, 2010 16:25
Niech diabli porwą ten hiatus do marca... nie mam czym poprawiać sobie humoru, bo nawet napić się winka teraz nie mogę...
Anaru - Czw 18 Lut, 2010 16:32
A jest znowu hiatus? Chyba mi umknęło...
Niech oni nie robią takich dziur, bo sie traci płynność oglądania i chęci czekania...
|
|
|