Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Agn - Śro 06 Maj, 2015 10:06
| BeeMeR napisał/a: | | Pranie to będzie jak przyjedziesz. Cztery |
No tak, zapomniałam.
| Barbarella napisał/a: | | A widzisz i to jest doskonała okazja, żeby się z nim przeprosić.... |
Dobrze gada! Polać jej!
Anaru - Śro 06 Maj, 2015 10:59
| Agn napisał/a: | | Barbarella napisał/a: | | A widzisz i to jest doskonała okazja, żeby się z nim przeprosić.... |
Dobrze gada! Polać jej! |
Cyderek raz!
BeeMeR - Śro 06 Maj, 2015 11:29
| Anaru napisał/a: | Agn napisał/a:
Barbarella napisał/a:
A widzisz i to jest doskonała okazja, żeby się z nim przeprosić....
Dobrze gada! Polać jej!
Cyderek raz! | oj, mądrze gada
Szafran - Śro 06 Maj, 2015 13:04
| BeeMeR napisał/a: | Oj, co też Kraków Ci zawinił |
A jak pisałam, bez szczególnej przyczyny:). Pewnego dnia przestałam się tam dobrze czuć. Tak jak z ludźmi, nasze drogi się rozeszły, nasze cele przestały być wspólne;).
Ale ciągną oczywiście rozmaite imprezy i wydarzenia kulturalne. Nie bywam głównie przez to, że w sezonie, kiedy chcę gdziekolwiek jeździć - czyli poza zimą - zwykle mam mocno pozajmowane weekendy.
A propos tych atrakcji kulturalncyh, ktoś był może o na tej na sztuce
http://www.stary.pl/pl/spektakl/id/658 ?
Loana - Śro 06 Maj, 2015 14:13
| Cytat: | | Faktycznie, pamiętam parasolkę Elbereth |
To była moja parasolka! Dalej ją mam Pożyczyłam ją wtedy El.
Byłam w ciąży z Izą, to się zgadza
A w Krynolinie mamy kilka członkiń z Warszawy I dziewczyny chętnie robią tam zdjęcia. Jak znowu będą się umawiały dam znać, bo my również chętnie szukamy fotografów
Eeva - Śro 06 Maj, 2015 14:29
| Loana napisał/a: | | bo my również chętnie szukamy fotografów |
To dobrze wiedzieć, daj znać, bo mąż mój kazał mi sie spytać czy by nie mógł porobić zdjęć! Tylko oczywiscie, ja sierota, zapomnialam
Szafran - Śro 06 Maj, 2015 14:30
| Loana napisał/a: |
A w Krynolinie mamy kilka członkiń z Warszawy I dziewczyny chętnie robią tam zdjęcia. Jak znowu będą się umawiały dam znać, bo my również chętnie szukamy fotografów |
O, cudownie:).
Aragonte - Pon 25 Maj, 2015 22:34
Ja tak dyskretnie podrzucę wątek, bo chyba wizyta Agn już za pasem, więc można by się zastanowić nad miejscem spotkania, a spóźnialskim przypomnieć, że to już w ten weekend
Agn - Pon 25 Maj, 2015 22:35
Ummmm! Agn już odlicza godziny do wyjazdu.
Agn - Czw 28 Maj, 2015 00:11
Dobra, waliza z grubsza spakowana, torba i bilety są na miejscu, tablet gotowy, książka w pogotowiu... Zamykam lapka i kładę się spać. Do zobaczenia!!!
Aragonte - Czw 28 Maj, 2015 12:00
To ty już dzisiaj będziesz? Byłam pewna, że przyjeżdżasz w piątek
Co razem oglądamy? Jeśli czytałaś Jonathana Strange & pana Norrella, to możemy sobie obejrzeć razem pierwszy odcinek (jestem w połowie drugiego i chętnie powtórze sobie pierwszy).
A z koreańskich klimatów to jeszcze nie wiem, negocjujmy
I chyba muszę nabyć ligawę wołową (lub inną dobrą wołowinkę - najpóźniej jutro, żeby zdążyła się porządnie zamarynować do soboty), jeśli mam robić bulgogi
Szafran - Czw 28 Maj, 2015 13:37
A będzie jakieś publiczne spotkanie:)?
Nazbierało mi się trochę rzeczy na ten weekend i próbuję je jakoś poukładać:).
Aragonte - Czw 28 Maj, 2015 16:54
Myślę, że będzie
Eeeeej, warszawianki! Co ze spotkaniem z Agn jako ozdobą towarzystwa, hę???
praedzio - Czw 28 Maj, 2015 18:23
Nie wiem, jakie Agn i Eeva maja plany. Ja bardzo chetnie widzialabym u siebie wszystkich w sobote. Ale oczywiscie to jest jedna z propozycji. Jesli pogoda nie dopisze albo czesc osob uzna, ze ma lepszy pomysl na sobote, to nie bede sie upierac.
Anaru - Czw 28 Maj, 2015 19:38
| Szafran napisał/a: | | A będzie jakieś publiczne spotkanie:)? |
Zazwyczaj jest
Aragonte - Czw 28 Maj, 2015 23:21
| praedzio napisał/a: | Nie wiem, jakie Agn i Eeva maja plany. Ja bardzo chetnie widzialabym u siebie wszystkich w sobote. Ale oczywiscie to jest jedna z propozycji. Jesli pogoda nie dopisze albo czesc osob uzna, ze ma lepszy pomysl na sobote, to nie bede sie upierac. |
Ja z kolei miałam ochotę ściągnąć towarzystwo warszawskie do siebie na kawałek soboty (późne popołudnie/wieczór?), zwłaszcza że obiecałam Agn wspólne pichcenie a ona z kolei odgrażała się, że musze w jej towarzystwie coś obejrzeć z pewnym panem o pięknych oczach - ale pewnie już zapomniała
A co do spotkania na mieście - wydawało mi się, że najlepszy będzie jeden z dwóch terminów, tj. piątek wieczorem lub sobota w środku dnia, ale nikt na razie niczego nie zaproponował w ten deseń, więc nie wiem, co wolicie
Szafran - Czw 28 Maj, 2015 23:53
Ja grzecznie przyjdę, gdzie mi wskażą;). Jednakowoż z ograniczeniami takimi, że w piątek wieczorem jestem w teatrze, sobotni późniejszy wieczór również zajęty, ale to już elastyczniej, tj. nie muszę nigdzie dotrzeć na bardzo konkretną godzinę jak to w wypadku spektaklu;).
Aragonte - Czw 28 Maj, 2015 23:54
No to może nastawmy się na ogólny zlocik w sobotę wczesnym popołudniem?
A poza tym jakieś spotkania w podgrupach
I wracam do Niewidocznych akademików
zooshe - Pią 29 Maj, 2015 06:58
Ja to mam czas dziś po pracy choć nie wiem w jakim stanu z niej wyjdę. A jutro jestem przez większość dnia na Matsuri chyba że jakoś też wieczorem.
Eeva - Pią 29 Maj, 2015 08:24
Uwaga uwaga, informuję, ze Agn wczoraj bezpiecznie dotarła!
Postała ze mną w giga korku na Spacerowej a potem na Czerniakowskiej, po czym pojechała ze mną odwiedzić moją przychodnię (niestety nie było warszawskich staruszek kolejkowych do obejrzenia).
Takie to nasze warszawskie zabawy - korek i przychodnia
| praedzio napisał/a: | | Nie wiem, jakie Agn i Eeva maja plany. Ja bardzo chetnie widzialabym u siebie wszystkich w sobote. |
Tez nie wiem jakie mamy plany bo ja się dostosowuje grzecznie do Agn
Co do soboty to Moja Kocia Łapa zostawia mi samochód więc będziemy miały jak dotrzeć
Czy dziś jakos się spotykamy?
Agn - Pią 29 Maj, 2015 08:43
| Aragonte napisał/a: | | To ty już dzisiaj będziesz? Byłam pewna, że przyjeżdżasz w piątek |
Nieeee, w czwartek przybyłam, celem wybycia w piątek i bliższego zapoznania się z muzeum Kopernika (czy jakoś tak to się zwie).
| Aragonte napisał/a: | | Co razem oglądamy? Jeśli czytałaś Jonathana Strange & pana Norrella, to możemy sobie obejrzeć razem pierwszy odcinek (jestem w połowie drugiego i chętnie powtórze sobie pierwszy). |
Oooo, to niegłupi pomysł, jeśli masz ochotę na powtórkę, bo my z Eevą wczoraj o tym mówiłyśmy, więc... może jakoś by się spotkać wieczorkiem i machnąć wspólnie odcinek?
(A o pewnym pięknookim to ja nie zapomniałam, mowy nie ma! )
| Aragonte napisał/a: | | najlepszy będzie jeden z dwóch terminów, tj. piątek wieczorem lub sobota w środku dnia, ale nikt na razie niczego nie zaproponował w ten deseń, więc nie wiem, co wolicie |
Jestem za. To faktycznie najlepsze terminy. Myślałam nad sobotą, bo wiadomo - jest wolna, nikt nie jest po pracy, ergo nikt nie jest padnięty (teoretycznie). Wspólna kawa mi się bardzo marzy *nieśmiało się wyszczerza*
| zooshe napisał/a: | | Ja to mam czas dziś po pracy choć nie wiem w jakim stanu z niej wyjdę. A jutro jestem przez większość dnia na Matsuri chyba że jakoś też wieczorem. |
Hmmm... a o której kończysz robotać?
| Aragonte napisał/a: | | Co ze spotkaniem z Agn jako ozdobą towarzystwa, hę??? |
Że Agn jako co?
| Eeva napisał/a: | | niestety nie było warszawskich staruszek kolejkowych do obejrzenia |
Bardzo tego żałuję.
Eeva - Pią 29 Maj, 2015 08:57
| Agn napisał/a: | | bliższego zapoznania się z muzeum Kopernika (czy jakoś tak to się zwie). |
Centrum Nauki Kopernik
| Agn napisał/a: | | Oooo, to niegłupi pomysł, jeśli masz ochotę na powtórkę, bo my z Eevą wczoraj o tym mówiłyśmy, więc... może jakoś by się spotkać wieczorkiem i machnąć wspólnie odcinek? |
Ja, Naczelny Leniwiec, oczywiście zapraszam do siebie
| Agn napisał/a: | | Wspólna kawa mi się bardzo marzy *nieśmiało się wyszczerza* |
A moze dziś po pracy kawa w naszym klasycznym miejscu?
Albo np koło 18? Bo ja jeszcze na ziemniorowy obiad chce zabrać Agn
Agn - Pią 29 Maj, 2015 09:07
| Eeva napisał/a: | A moze dziś po pracy kawa w naszym klasycznym miejscu?
Albo np koło 18? Bo ja jeszcze na ziemniorowy obiad chce zabrać Agn |
Dziewczyny, co wy na to??? Ja zaraz wykończę śniadanko i ruszam w miasto. Aaaaa, jaka piękna pogoda!!! Warszawo, nadciągam!!!
Aragonte - Pią 29 Maj, 2015 10:54
Może ta ogólna kawa forumowa na mieście jednak w sobotę? Szafran pasuje dopiero w sobotę.
Ja dzisiaj wyjdę z roboty dopiero około 18.00
Eeva - Pią 29 Maj, 2015 10:58
Ja się dostosuję
A co z praedziowym zaproszeniem?
|
|
|