Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anaru - Sob 04 Sty, 2014 12:14
Diplodokiem
Anonymous - Sob 04 Sty, 2014 12:23
Raczej Wawelskim. Jemu tez nie sluzylo jedzenie i poszedl potem sie napic
Deanariell - Sob 04 Sty, 2014 22:02
Mylicie się obie. Gdybym się miała do jakiegoś smoka porównać, to najpewniej do Smauga - też lubię jak on gromadzić skarby i wylegiwać się na ich stercie.
Anonymous - Sob 04 Sty, 2014 22:56
chcialabys. Jednakze Twoje zamilowania kulinarne daja poznac Twe imie
Deanariell - Pon 06 Sty, 2014 12:59
| AineNiRigani napisał/a: | | Jednakze Twoje zamilowania kulinarne daja poznac Twe imie |
Czyli jakie? Bo nie jem mięsa (przynajmniej zbyt wiele, a już tym bardziej nie pożeram dziewic), z siarką również mam niewiele do czynienia, nawet nie mieszkam w Krakowie, więc nie wiem skąd ten "Smok Wawelski".
Anaru - Pon 06 Sty, 2014 18:43
A jak z pożeraniem niewinnych owieczek i szewczyków?
Deanariell - Pon 06 Sty, 2014 19:04
| Anaru napisał/a: | | A jak z pożeraniem niewinnych owieczek i szewczyków? |
Tychże również nie pożeram.
praedzio - Pon 06 Sty, 2014 19:07
Dobra jagnięcina nie jest zła. Nie wiem, jak szewczyzna.
Deanariell - Pon 06 Sty, 2014 19:14
| praedzio napisał/a: | Dobra jagnięcina nie jest zła. Nie wiem, jak szewczyzna. |
Jagnięcina - masz na myśli takie śliczne, malutkie, niewinne owieczki? Nie, dziękuję. Szewczyzna pewnie ma ości w postaci igieł i gwoździ.
praedzio - Pon 06 Sty, 2014 19:20
Niewinną owieczkę w dzisiejszych czasach zaiste trudno znaleźć, podobnie jak dziewicę.
A szewczyzną możesz sobie podnieść poziom żelaza we krwi.
Anaru - Pon 06 Sty, 2014 19:45
Jagnięcina jest pyszna. Na szczęście nigdy nie musiałam pożerać z futrem, znaczy wełną . Ale racja chyba równie trudno dostępna jak niewinne dziewice w wieku poprzedszkolnym.
Anonymous - Pon 06 Sty, 2014 20:23
| Deanariell napisał/a: | | Anaru napisał/a: | | A jak z pożeraniem niewinnych owieczek i szewczyków? |
Tychże również nie pożeram. |
lykasz w calosci...
Deanariell - Wto 07 Sty, 2014 01:58
| AineNiRigani napisał/a: | | lykasz w calosci... |
Tak, tak Ainusiu, tak, tak... Chyba mnie pomyliłaś z samą sobą, bo to nie ja jestem pożeraczką "szewskich" serc obecnie, czyż nie?
| praedzio napisał/a: | | szewczyzną możesz sobie podnieść poziom żelaza we krwi |
Od nadmiaru żelaza zęby się podobno psują, poza tym to pewnie zbyt żylasty przysmak - chętnie odstąpię komu innemu.
Anaru - Wto 07 Sty, 2014 15:48
Przypomniało mi się, że mam Wam zdjęcia posłać. Za dużo to tych zdjęć nie ma tym razem . A robił ktoś w Absyncie? Aine? I Ganeshy? Aine? Lona, Ty chyba tez coś robiłaś?
Anonymous - Wto 07 Sty, 2014 20:15
Aine robila, Aine ma, Aine da. Najwczesniej jutro
Anaru - Wto 07 Sty, 2014 22:54
Ja się już zaczynam bać tych zdjęć...
Loana - Śro 08 Sty, 2014 05:53
Zrobiłam kilka, ale bardziej kręciłam,bo się nie dało inacej uwiecznić palącego alkoholu.
Anaru - Śro 08 Sty, 2014 09:00
Aa, to tam mnie nie ma , bardziej boję się tych strzelanych znienacka zza stołu.
Barbarella - Czw 16 Sty, 2014 18:43
Hm, hm. Z pewną taką nieśmiałością chciałam zapytać, czy ktoś wysyłał już zdjęcia?
BeeMeR - Czw 16 Sty, 2014 18:50
Ja miałam całe jedno zdjęcie Rielli w fartuszku i już jej (via Admete) posłałam
Loana - Czw 16 Sty, 2014 19:47
A mi wysłałaś? ja jeszcze nic nie wysyłałam, aparatu od przyjazdu nie miałam w ręku, bo nie mam kiedy teraz też siadłam do kompa, żeby wysłać klientowi papiery -_-' wracam robić obiad...
Anaru - Czw 16 Sty, 2014 20:42
| Barbarella napisał/a: | | Hm, hm. Z pewną taką nieśmiałością chciałam zapytać, czy ktoś wysyłał już zdjęcia? |
Ja jeszcze nie, bo chwilowo warunki kompletnie, ale to kompletnie nie sprzyjały , ale mam zamiar jak najszybciej. Ten zamiar mam wprawdzie od przyjazdu, ale się nieco popitoliło jak wiadomo .
Będę się starać , specjalnie nawet szukałam nowej wygodniejszej w użyciu stronki do przesyłania. Oby była dobra
Anaru - Pią 24 Sty, 2014 01:16
Zdjęcia poszły, kto z uczestników nie dostał to niech sie zgłosi
Admete - Pią 24 Sty, 2014 08:21
Dostałam i już nawet rozpakowałam, obejrzałam. Ciepło mi się na sercu zrobiło. I córeczka Gosi i Łukasza tak absolutnie słodka.
Anaru - Pią 24 Sty, 2014 10:04
Słodka i wielkooka.
|
|
|