To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Anaru - Sob 04 Sty, 2014 12:14

Diplodokiem :mrgreen:
Anonymous - Sob 04 Sty, 2014 12:23

Raczej Wawelskim. Jemu tez nie sluzylo jedzenie i poszedl potem sie napic :twisted:
Deanariell - Sob 04 Sty, 2014 22:02

Mylicie się obie. :-P Gdybym się miała do jakiegoś smoka porównać, to najpewniej do Smauga - też lubię jak on gromadzić skarby i wylegiwać się na ich stercie. :mrgreen:
Anonymous - Sob 04 Sty, 2014 22:56

chcialabys. Jednakze Twoje zamilowania kulinarne daja poznac Twe imie :P
Deanariell - Pon 06 Sty, 2014 12:59

AineNiRigani napisał/a:
Jednakze Twoje zamilowania kulinarne daja poznac Twe imie

Czyli jakie? :-P Bo nie jem mięsa (przynajmniej zbyt wiele, a już tym bardziej nie pożeram dziewic), z siarką również mam niewiele do czynienia, nawet nie mieszkam w Krakowie, więc nie wiem skąd ten "Smok Wawelski". :roll: :-P

Anaru - Pon 06 Sty, 2014 18:43

A jak z pożeraniem niewinnych owieczek i szewczyków? :mrgreen:
Deanariell - Pon 06 Sty, 2014 19:04

Anaru napisał/a:
A jak z pożeraniem niewinnych owieczek i szewczyków?

Tychże również nie pożeram. :-P

praedzio - Pon 06 Sty, 2014 19:07

Dobra jagnięcina nie jest zła. ;) Nie wiem, jak szewczyzna. :P
Deanariell - Pon 06 Sty, 2014 19:14

praedzio napisał/a:
Dobra jagnięcina nie jest zła. ;) Nie wiem, jak szewczyzna.

Jagnięcina - masz na myśli takie śliczne, malutkie, niewinne owieczki? :twisted: Nie, dziękuję. :-P Szewczyzna pewnie ma ości w postaci igieł i gwoździ. :lol:

praedzio - Pon 06 Sty, 2014 19:20

Niewinną owieczkę w dzisiejszych czasach zaiste trudno znaleźć, podobnie jak dziewicę. ;)
A szewczyzną możesz sobie podnieść poziom żelaza we krwi. ;)

Anaru - Pon 06 Sty, 2014 19:45

Jagnięcina jest pyszna. :slina: Na szczęście nigdy nie musiałam pożerać z futrem, znaczy wełną ;) . Ale racja chyba równie trudno dostępna jak niewinne dziewice w wieku poprzedszkolnym. :P
Anonymous - Pon 06 Sty, 2014 20:23

Deanariell napisał/a:
Anaru napisał/a:
A jak z pożeraniem niewinnych owieczek i szewczyków?

Tychże również nie pożeram. :-P

lykasz w calosci...

Deanariell - Wto 07 Sty, 2014 01:58

AineNiRigani napisał/a:
lykasz w calosci...

Tak, tak Ainusiu, tak, tak... :-P Chyba mnie pomyliłaś z samą sobą, bo to nie ja jestem pożeraczką "szewskich" serc obecnie, czyż nie? :twisted: :lol:
praedzio napisał/a:
szewczyzną możesz sobie podnieść poziom żelaza we krwi

Od nadmiaru żelaza zęby się podobno psują, poza tym to pewnie zbyt żylasty przysmak - chętnie odstąpię komu innemu. :-P :wink:

Anaru - Wto 07 Sty, 2014 15:48

Przypomniało mi się, że mam Wam zdjęcia posłać. Za dużo to tych zdjęć nie ma tym razem ;) . A robił ktoś w Absyncie? Aine? :mysle: I Ganeshy? Aine? :flirtuje1: Lona, Ty chyba tez coś robiłaś? :flirtuje2:
Anonymous - Wto 07 Sty, 2014 20:15

Aine robila, Aine ma, Aine da. Najwczesniej jutro :)
Anaru - Wto 07 Sty, 2014 22:54

Ja się już zaczynam bać tych zdjęć... :zawstydzona2:
Loana - Śro 08 Sty, 2014 05:53

Zrobiłam kilka, ale bardziej kręciłam,bo się nie dało inacej uwiecznić palącego alkoholu.
Anaru - Śro 08 Sty, 2014 09:00

Aa, to tam mnie nie ma :mrgreen: , bardziej boję się tych strzelanych znienacka zza stołu. :-P
Barbarella - Czw 16 Sty, 2014 18:43

Hm, hm. Z pewną taką nieśmiałością chciałam zapytać, czy ktoś wysyłał już zdjęcia? :flirtuje1:
BeeMeR - Czw 16 Sty, 2014 18:50

Ja miałam całe jedno zdjęcie Rielli w fartuszku i już jej (via Admete) posłałam :)
Loana - Czw 16 Sty, 2014 19:47

A mi wysłałaś? ja jeszcze nic nie wysyłałam, aparatu od przyjazdu nie miałam w ręku, bo nie mam kiedy :( teraz też siadłam do kompa, żeby wysłać klientowi papiery -_-' wracam robić obiad...
Anaru - Czw 16 Sty, 2014 20:42

Barbarella napisał/a:
Hm, hm. Z pewną taką nieśmiałością chciałam zapytać, czy ktoś wysyłał już zdjęcia?

Ja jeszcze nie, bo chwilowo warunki kompletnie, ale to kompletnie nie sprzyjały :roll: , ale mam zamiar jak najszybciej. Ten zamiar mam wprawdzie od przyjazdu, ale się nieco popitoliło jak wiadomo :roll: .
Będę się starać :trzyma_kciuki: , specjalnie nawet szukałam nowej wygodniejszej w użyciu stronki do przesyłania. Oby była dobra :trzyma_kciuki:

Anaru - Pią 24 Sty, 2014 01:16

Zdjęcia poszły, kto z uczestników nie dostał to niech sie zgłosi ;)
Admete - Pią 24 Sty, 2014 08:21

Dostałam i już nawet rozpakowałam, obejrzałam. Ciepło mi się na sercu zrobiło. I córeczka Gosi i Łukasza tak absolutnie słodka.
Anaru - Pią 24 Sty, 2014 10:04

Słodka i wielkooka. :-D