Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anonymous - Sob 28 Gru, 2013 17:32
potem nie bylo od razu lepiej, a mimo to Pan nie wyrazal niezadowolenia.
ale biorac pod uwage jazgot 13 bab nad uchem, to ja mu sie nie dziwie - sori winetu...
Trzykrotka - Sob 28 Gru, 2013 20:45
Buahahahaha, wysypało się, co Trzykrotka nosi w komórce Dobrze, ze na końcu stołu siedziałam... albo i niedobrze właściwie, bo to okropnie ograniczało możliwości rozmowy - z Jotką i Loaną nie wiem, czy zamieniłyśmy dwa zdania, z Dorfi też nie bardzo... No nic, do następnego razu.
Ja kupiłam w taniej książce skandynawskie kryminały, ale Eco mnie też kusił, Szaleństwo katalogowania. Tylko ten ciężar...
Knajpka na Kazimierzu, choć wyglądała na mocno peerelowską, okazała się przyjazna i warto ją zapamiętać na kolejne okazje. Choć ten wczorajszy upał był nie do zniesienia. Przyznam się bez bicia, że kiedy Anaru zaczęła oprotestowywać miejsce, z powodu papierosów, pomyślałam, że trudno, niech się dzieje co chce, ja mam dość i się stamtąd nie ruszę
Rielka - zakładka grzeje moje serce i już pełni swoją funkcję.
Aine dzięki za inspirację - jest jakieś sylwestrowy Lotto? Kto wie, a nuż spełni się moje marzenie za rok w Jeruszalaim
No i oczywiście, że z BeeMer wcale nie omawiałyśmy kwestii grzywek, spojrzeń, generałów i w ogóle niczego takiego, oraz nie pokazywałam jej w komórce niczego właściwie takiego
Dziękuję Wam za spotkanie i że mogłam niektóre z Was zobaczyć na żywo (inne już znałam).
BeeMeR - Sob 28 Gru, 2013 20:54
| Trzykrotka napisał/a: | nie pokazywałam jej w komórce niczego właściwie takiego | Jasne, a mnie się wcale a wcale nie podoba to Siwonowe zdjęcie, które mi się regularnie w oczy pchało
Dla umartwienia możesz je kiedyś do dramowego wątku podrzucić
Trzykrotka - Sob 28 Gru, 2013 21:11
Podrzucam
Anonymous - Sob 28 Gru, 2013 21:15
| Trzykrotka napisał/a: | Aine dzięki za inspirację - jest jakieś sylwestrowy Lotto? Kto wie, a nuż spełni się moje marzenie za rok w Jeruszalaim |
wiesz, nie powiedzialam (a moze powinnam), ze kilka lat temu wygladalas znaczniestarzej niz wczoraj. Wczoraj wygladalas na ladne kilka lat mniej - inna fryzura, kolor, swiezosc na twarzy.
Zdecydowanie kilka lat ci posluzylo.
Dziekuje wszystkim, ktore mi prawily komplementy. Troche sobie kwitne?
BeeMeR - Sob 28 Gru, 2013 21:31
Aaa, zupełnie zapomniałam napisać że bardzo mi się podobała Riellowa inicjatywa loterii fantowej - śliczna ta zakładka
Anonymous - Sob 28 Gru, 2013 21:33
bo idea zacna, a zakladka przednia !!
Agn - Nie 29 Gru, 2013 00:04
| BeeMeRek napisał/a: | Agn, to ja jeszcze tylko dodam na marginesie, że ani przez chwilę, ani ciut ciut nie rozmawiałyśmy o żadnych butach lecących przez głowę czy księżyc, ani nie podziwiałyśmy ślicznych tapetek w komórce , ani o tym kto idzie niedługo do woja i jak będzie wyglądał w standardowym jeżyku ani nie poruszałyśmy żadnych takich tematów |
&
| Trzykrotka napisał/a: | No i oczywiście, że z BeeMer wcale nie omawiałyśmy kwestii grzywek, spojrzeń, generałów i w ogóle niczego takiego, oraz nie pokazywałam jej w komórce niczego właściwie takiego |
*łamiącym się głosem* Jak to dobrze, że nic nie straciłam...
| BeeMeR napisał/a: | A to taki "hermetyczny" żarcik (wątek dramowy się kłania, nic tajnego ), który Agn zrozumie. |
Chlip! Zrozumiała... *siąpi nosem*
Zwijam się poważnie z zazdrości. Rany, ale zlocik! Co za zestaw! Ile czarownic na tym sabacie. I mnie tam nie było. Ech...
*wróciła z pracy o kapkę nieludzkiej porze*
Ech...
Anaru - Nie 29 Gru, 2013 00:41
| Agn napisał/a: | | *wróciła z pracy o kapkę nieludzkiej porze* |
Toś chyba przez Psie Pole i Bielany wracała bidaku
Agn - Nie 29 Gru, 2013 00:49
Nie, aż tak źle nie było, jeno jak się kończy pracę o 21.30, to siłą rzeczy w domu byłam dopiero ok. 22.15...
CO TY TU ROBISZ O TEJ PORZE?! Natychmiast spać!!!
Anaru - Nie 29 Gru, 2013 00:59
| Agn napisał/a: | | CO TY TU ROBISZ O TEJ PORZE?! Natychmiast spać!!! |
No jak to co? Sprzątam chałupę i pakuję graty na wyjazd. *zieeew* Ale już uklepałam w walizce i nawet nie musiałam za bardzo dopychać kolanem, zaraz zrobię kanapki na jutro, bo jutro od rana jeszcze latanie i jadę z powrotem. Zrzędu - mam pinkiel więcej niż kiedy wyjeżdżałam.
Jeszcze będzie pól Generała, albo przynajmniej kawałek na dobranoc.
Ty też spać!
Agn - Nie 29 Gru, 2013 01:14
Nie kawałkuj Generała!!!
Zarozki, ino coco jumbo brakujące EK...
Anaru - Nie 29 Gru, 2013 09:43
| Agn napisał/a: | | Zarozki, ino coco jumbo brakujące EK... |
Jeżeli nie tenetego do konca to dostaniesz ode mnie, bom zaopatrzona przez Trzykrotkę
Agn - Nie 29 Gru, 2013 11:19
Ten tego tamtego, więc spoko.
BeeMeR - Nie 29 Gru, 2013 12:35
| Agn napisał/a: | Nie kawałkuj Generała!!! | Tez zabraniam!
W całości jest doskonały, doprawdy
Deanariell - Nie 29 Gru, 2013 22:42
| Trzykrotka napisał/a: | | Rielka - zakładka grzeje moje serce i już pełni swoją funkcję. |
Jeśli będziesz mogła, to wrzuć fotkę tym, które nie miały okazji zobaczyć.
| BeeMeR napisał/a: | | bardzo mi się podobała Riellowa inicjatywa loterii fantowej |
Pomyślałam, że będzie zabawnie, zwłaszcza przy okazji tych konkretnych świąt. Tylko nagród więcej nie zdążyłam przygotować ani wymyślić. Biorąc pod uwagę, że przyszło mi to do głowy w czwartek późnym wieczorem. Przypomniało mi się, jak to Wisława Szymborska organizowała loteryjki z zabawnymi nagrodami na spotkaniach ze znajomymi i przyjaciółmi u niej w domu - pozazdrościłam im tych emocji. W sumie więc pomysł tak nie do końca mój własny.
Loana - Wto 31 Gru, 2013 19:00
Riella, ale przeciez mysmy sie juz kiedys widzialy osobiscie
Deanariell - Czw 02 Sty, 2014 10:12
| Loana napisał/a: | | Riella, ale przeciez mysmy sie juz kiedys widzialy osobiscie |
Tak, wiem, ale to było już dawno temu, a ja mam sklerozę. To chyba był mój pierwszy zlot forumowy i szczerze powiedziawszy niewiele z niego pamiętam, zbyt przejęta byłam faktem spotkania i jak znam życie, to miałam głupawkę albo inną fazę. Admete mi przypomniała, że Ty wtedy byłaś w Krakowie - i po chwili namysłu sukienkę sobie skojarzyłam, taką oryginalną dosyć.
arlekin - Czw 02 Sty, 2014 18:49
Spóźnione, ale od serca duuuże podziękowania za to spotkanie. Uśmiałam się, naładowałam akumulatory i od razu lepszy humor miałam.
Czekam na następne spotkania i możliwość pogadania z tymi z którymi stół na Kazimierzu mi to unimożliwiał
Deanariell - Pią 03 Sty, 2014 10:35
| arlekin napisał/a: | | Czekam na następne spotkania i możliwość pogadania z tymi z którymi stół na Kazimierzu mi to unimożliwiał |
Eeeee tam stół , trzeba było ruszyć pupę z kanapy i zrobić sobie wycieczkę dookoła niego. Tak czy inaczej też czekam na kolejne okazje do pogadania na żywo.
Anonymous - Pią 03 Sty, 2014 15:37
| Deanariell napisał/a: |
Eeeee tam stół , trzeba było ruszyć pupę z kanapy i zrobić sobie wycieczkę dookoła niego. Tak czy inaczej też czekam na kolejne okazje do pogadania na żywo. |
... powiedziala Rielka siedzaca na niezaleznym foteliku, umozliwiajacym mobilnosc. Arlekin nie dosc, ze na rogu, to jeszcze z oby stron ludzie w 2 sztukach. Wyjscie przeszkadzaloby innym...
Anaru - Pią 03 Sty, 2014 15:56
Musiałaby po stole między omletami i kawusiami, albo pod stołem
arlekin - Sob 04 Sty, 2014 00:12
Oj tam oj tam.
Mogłam pod stołem się przedostać cichaczem i być po drugiej stronie . Następnym razem to uskutecznie
Anonymous - Sob 04 Sty, 2014 02:52
Rielka - jestes potffforem !!!
Deanariell - Sob 04 Sty, 2014 11:20
| AineNiRigani napisał/a: | | powiedziala Rielka siedzaca na niezaleznym foteliku, umozliwiajacym mobilnosc. Arlekin nie dosc, ze na rogu, to jeszcze z oby stron ludzie w 2 sztukach. Wyjscie przeszkadzaloby innym |
Noooooo, dlatego ja się przemieszczałam początkowo, ale potem omlet mnie przytłoczył.
| AineNiRigani napisał/a: | | Rielka - jestes potffforem |
Owszem, smokiem.
|
|
|