Aktorzy - Gerard upiór
Caitriona - Czw 07 Lut, 2008 20:48
Oki
Wiedźma - Czw 07 Lut, 2008 20:59
| malmik napisał/a: | | O rany baby - może się chłopak jeszcze nawróci. Przecież nie z takich rzeczy wychodził. |
Możesię, możesię... Nieztakich, nieztakich... Ruskie gadanie. Za stara ze mnie Wiedźma i za dużo w życiu widziałam żeby wierzyć że się facet, tak deuseksmachinalnie, naprostuje. Mam tylko nadzieję że Butler posiada przytomnych przyjaciół, którzy będą potrafili dać mu w łeb zanim sytuacja dotrze do punktu krytycznego.
Dobra. idę walnąć zdrowego baranka w ścianę bo chyba się za bardzo zaangażowałam emocjonalnie.
Anonymous - Czw 07 Lut, 2008 21:01
a mozesz poszukac dwoch?
malmik - Czw 07 Lut, 2008 21:13
Penie, ze mogę ale mam nadzieję, ze mnie żaden znajomy nie zobaczy.... Bo ja w końcu publicznie uchodzę za poważną osobę. Którą zresztą jestem oczywiście
Harry_the_Cat - Czw 07 Lut, 2008 23:05
Jakieś pozytywy czyżby?
http://www.contactmusic.c...smoking_1058105
Gerry podobno rzucił palenie...
Wiedźma - Czw 07 Lut, 2008 23:33
W 2004 robił dwudzieste piąte podejście, więc teraz to będzie... Trzydzieste? Albo coś w tych okolicach. No ale nic, poczekamy, zobaczymy, może tym razem będzie skutecznie. Aczkolwiek wątpię, zważywszy ze Butler rzuca fajki przeciętnie dwa razy do roku. Tak na marginesie, news jest starszy od wungla, bo "P.S. I love you" kręcili latem 2006, a zatem skoro przestał palić w tym czasie i nie palił osiem miesięcy to... Liczymy na paluszkach... Wypowiedź pochodzi z kwietnia/maja 2007 roku. Od tego czasu Gerard mógł zdążyć zacząć palić a potem znowu zacząć rzucać.
Poza tym, Gerard, mam oczy, widzę jak wyglądasz, wiec nie wstawiaj mi głodnych kawałków o dbaniu o siebie.
Harry_the_Cat - Czw 07 Lut, 2008 23:38
Widziałam kiedyś taki wywiad z nim, gdzie wyliczał czego próbował, żeby rzuciś... Ale podobno nie pali od 7 miesięcy - moze dlatego taki "spuchnięty"...
Wiedźma - Czw 07 Lut, 2008 23:47
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Widziałam kiedyś taki wywiad z nim, gdzie wyliczał czego próbował, żeby rzuciś... Ale podobno nie pali od 7 miesięcy - moze dlatego taki "spuchnięty"... |
Jak się rzuca palenie można przytyć (i faktycznie, te cztery lata temu Gerry miał lekką nadwagę) ale zaręczam, a mam dwoje palaczy rzucających z regularnością zegara z kukułką w domu, nie puchnie się od tego na twarzy i nie zaczyna zaniedbywać własnego wyglądu. Nie miewa się również przekrwionych i mętnych oczu (patrz "słynna" sylwestrowa fotografia z jednopalczastym pozdrowieniem). Poza tym po rzuceniu fajek cera się poprawia, a nie pogarsza.
winterm - Nie 10 Lut, 2008 21:35
Hej! Witajcie, gdzie Butler, tam ja! A widzieliście ostatnie zdjęcia z ulicy w LA, Pan GB w Lexusie ale mordeczka jak po zejsciu z ringu! Och gdzie te szlachetne rysy z "Frankie" czy czasów "Upiora"....
http://www.gbgalsgallery....2608/2.jpg.html
Anonymous - Nie 10 Lut, 2008 21:44
ha - cmf winterm
Harry_the_Cat - Nie 10 Lut, 2008 21:49
cmf to ma być Caed Mile Falitem... czyli tradycyjne powitanie Aine.
Witaj w naszym upiornym zakątku
Gosia - Nie 10 Lut, 2008 22:00
Ja juz nie mam sily
winterm, nie przejmuj sie moja reakcja, ja zewszad jestem atakowana Butlerem
Na tej fotce faktycznie nie wyglada najlepiej
primavera - Nie 10 Lut, 2008 22:01
| winterm napisał/a: | Hej! Witajcie, gdzie Butler, tam ja! A widzieliście ostatnie zdjęcia z ulicy w LA, Pan GB w Lexusie ale mordeczka jak po zejsciu z ringu! Och gdzie te szlachetne rysy z "Frankie" czy czasów "Upiora"....
http://www.gbgalsgallery....2608/2.jpg.html |
to chyba raczej BMW ....
| Harry_the_Cat napisał/a: | cmf to ma być Caed Mile Falitem... czyli tradycyjne powitanie |
a w jamkimże to języku to powitanie bo chyba nie Gaidhlig????
Sofijufka - Nie 10 Lut, 2008 22:03
| winterm napisał/a: | Hej! Witajcie, gdzie Butler, tam ja! A widzieliście ostatnie zdjęcia z ulicy w LA, Pan GB w Lexusie ale mordeczka jak po zejsciu z ringu! Och gdzie te szlachetne rysy z "Frankie" czy czasów "Upiora"....
Przestałyby narzekać, skrzyknęły się, wyskoczyły za wielka wodę, porwały chłopa, przywiozły tu i odwykówke mu zrobiły, a potem to juz możecie w kości zagrać, której ci on będzie....
Caroline - Nie 10 Lut, 2008 22:07
| AineNiRigani napisał/a: | ha - cmf winterm | Niedługo nawet CIA nas nie rozszyfruje
Witaj winterm!
Anonymous - Nie 10 Lut, 2008 22:09
prawie, prawie.
Wprawdzie Kotek wymyslil tłumaczenie alternatywne, ale to tak publicznie sie nie nadaje do cytowania
Harry_the_Cat - Nie 10 Lut, 2008 22:22
| AineNiRigani napisał/a: | prawie, prawie.
Wprawdzie Kotek wymyslil tłumaczenie alternatywne, ale to tak publicznie sie nie nadaje do cytowania |
malmik - Nie 10 Lut, 2008 22:32
Witaj - tak widziałam ale nie zamieściłam bo to niestety potwierdza teorię Wiedźmy A ja jeszcze mam szczyptę nadziei co do tego pana
Wiedźma - Nie 10 Lut, 2008 22:55
Noooo, sądząc z tej zapuchniętej twarzyczki chlańsko było niewąskie
Jak sobie wspomnę tego attylowego przystojniaka o oczach jak gwiazdy, co mi swym widokiem wyrywał z pamięci listę nazw męskich bóstw solarnych i herosów, od Dyaeusa Pithy, przez Trackiego Jeźdźca a na Finnie Mac Coolu kończąc, to chce mi się wyć. Serio.
Rok temu Gerard wyglądał na młodszego niż wskazuje na to jego metryka, na tym zdjęciu wygląda jakby się zbliżał do pięćdziesiątki. Koszmar.
Bogowie, ześlijcie na niego opamiętanie, bo jak mu znowu bezpieczniki do reszty puszczą, to będziemy mieć hardcore i jazdę po krawędzi na całego.
[minęło dwanaście strzałów znikąd i Wiedźma zdążyła sie zastanowić]
Winterm..? Winterm z Filmwebu???
winterm - Nie 10 Lut, 2008 23:43
Tak to ja! Uwielbiam pana GB chociaż chyba inaczej niż Ty Wiedźma. Może dlatego, że cokolwiek starsza jestem. Ale cóż, podobno siła nałogów jest stała!!!
Anonymous - Nie 10 Lut, 2008 23:51
och, same osobistosci do nas sciagnely. Kruca bulka, jak Gerry zjawi sie osobiscie to chyba sie nie zdziwie
winterm - Nie 10 Lut, 2008 23:56
Lexus. Tak napisali w artykule, przy którym były te fotki, ja tam sie na samochodach nie znam. BMW jest napisane jak byk. Czy Lexus to odmiana BMW?
winterm - Nie 10 Lut, 2008 23:59
O jakich osobistościach mówisz? Chcę je poznać!
Harry_the_Cat - Pon 11 Lut, 2008 00:01
| winterm napisał/a: | | Lexus. Tak napisali w artykule, przy którym były te fotki, ja tam sie na samochodach nie znam. BMW jest napisane jak byk. Czy Lexus to odmiana BMW? |
Z tego, co wiem, to nie
winterm - Pon 11 Lut, 2008 00:07
Lexus nie lexus mordkę ma obitą a fajnym samochodem jeździ i rejestrację ma niezłą: Bob Smith. Chyba, że znowu coś pokręciłam.
|
|
|