Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...
Agn - Śro 18 Maj, 2011 18:29
Admete, kiedy się już obie reinkarnujemy, to zaklepiemy sobie mnóstwo czasu na seriale.
| Alicja napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Swoją szosą ten dzieciak na swój sposób jest przerażający, |
wystarczy , że spojrzy |
Znaczy się mnie przeraża jego inteligencja i takie... zimno. Ja wiem, że tam niejeden bohater może sobie kogoś torturować i się na to bez emocji patrzeć, ale jak ma się do czynienia tak młodego bohatera, to zaczynam odczuwać dreszcze.
| Alicja napisał/a: | i wykorzystuje jeszcze do tego swojego syna |
Jako matka Brutusa musi zadbać o historię.
| Alicja napisał/a: | i stanął na wysokości zadania |
NIEWĄTPLIWIE!
| Alicja napisał/a: | A Kleopatrę zadowolić nie jest łatwo |
Jak wyżej.
Alicja - Śro 18 Maj, 2011 20:37
| Admete napisał/a: | | Deadwood też mam do nadrobienia |
Admete, tam moi faworyci i Raylan w wersji westernowej nadrabiaj , nadrabiaj. Pomyśl, że już niedługo wakacje
Alicja - Śro 18 Maj, 2011 20:42
| Copycat napisał/a: | | Nie znam wielu kobiet, które by lubiły ten, chyba typowo "męski", serial, więc się kłaniam "fpas"! :] |
naprawdę? to chyba jakaś skrzywiona jestem serial jest wspaniały, uważam, zę trochę podobny do Deadwood - o ile można porównać serial o Dzikim Zachodzie z serialem o dzikich mężczyznach
muzyka jest trochę, troszeczkę podobna do tej z Justified ale dużo lepsza
i znowu robię offtop, niech mnie ktoś przeniesie
Anonymous - Czw 19 Maj, 2011 00:10
| Copycat napisał/a: | | Nie znam wielu kobiet, które by lubiły ten, chyba typowo "męski", serial |
tom winna...
Admete - Czw 19 Maj, 2011 06:35
Pomyślę, ale mam niestety sporo pracy w czasie teoretycznie wolnym...
Copycat - Pią 20 Maj, 2011 18:30
To cieszę się, że nie jestem sama :j Deadwood znam tylko z nazwy, więc się nie wypowiem. (Dobre to?) Zresztą ogólnie nie oglądam aż tak dużo seriali.
Alicja - Pią 20 Maj, 2011 19:04
| Copycat napisał/a: | | Deadwood znam tylko z nazwy, więc się nie wypowiem. (Dobre to?) |
wspaniałe klimat westernowsko awanturniczy, takie Sons of Anarchy na koniach też jest zły facet z saloonem który pilnuje porządku w miasteczku i nie dopuszcza obcych do miasteczka oraz szeryf ( obecnie Raylan Givens szeryf bis w Justified ), który dla wyższego dobra układa się ze "złym" facetem
Caitriona - Pią 20 Maj, 2011 20:55
| Copycat napisał/a: | | (Dobre to?) |
Bardzo dobre i dobrze zagrane. Końcówka sezonu I była rewelacyna. Ja polecam!
Copycat - Pią 20 Maj, 2011 21:41
| Alicja napisał/a: | Sons of Anarchy na koniach |
Dobra, namówiłyście mnie, hahah : D
Alicja - Pon 23 Maj, 2011 18:53
podziel się z nami wrażeniami, gdy zaczniesz oglądać
Agn - Pon 23 Maj, 2011 21:24
Ja też się podzielę, jak tylko zacznę oglądać, bo już CocoJumboTV zaoferowało mi dwa pierwsze odcinki bez lektora. Powinno być dobrze, w obsadzie jak nie Raylan, to Bobby.
Copycat - Wto 24 Maj, 2011 11:11
| Alicja napisał/a: | podziel się z nami wrażeniami, gdy zaczniesz oglądać |
Na pewno to zrobię, ale to za jakiś czas, jak już zdobędę i znajdę czas :j
milenaj - Sob 18 Cze, 2011 22:06
Zainteresowałam się przypadkiem tym serialem.
http://www.teleman.pl/pro...jrzeniem-2.html
Pierwszy odcinek był taki sobie, ale zobaczymy, co będzie dalej.
Fibula - Sob 18 Cze, 2011 22:33
Wcześniej była pierwsza seria. Można obejrzeć, ale rzeczywiście jest taki sobie. Irytuje mnie pani posterunkowa
Anonymous - Nie 19 Cze, 2011 12:50
Zaczęłam wczoraj oglądać detektywa Murdocha. Podoba mi się. Nie zaprzestanę na tym co już widziałam. Podoba mi się klimat. Chociaż Murdocha wyobrażałam sobie inaczej i mniej gejowato.
Czy dobrze mi się wydaje, że te książki wydane w Polsce nie posłużyły jeszcze za kanwę odcinków?
Jestem na trzecim...
milenaj - Nie 19 Cze, 2011 12:56
W zeszłą niedzielę na Ale Kino był chyba jakiś maraton. Obejrzałam dwa i też mi się podobało.
Anonymous - Nie 19 Cze, 2011 13:08
Też mam z Ale kino..
Sofijufka - Nie 19 Cze, 2011 15:11
| lady_kasiek napisał/a: | | Chociaż Murdocha wyobrażałam sobie inaczej i mniej gejowato |
gejowato?!!!!! Murdoch gejowaty? Jakież to słowa wyrwały Ci się zza zagrody zębów ?
milenaj - Nie 19 Cze, 2011 15:14
Gejowaty nie, ale wymuskany już tak.
Anonymous - Nie 19 Cze, 2011 15:26
| Sofijufka napisał/a: | | Murdoch gejowaty? |
Ok oczka ma jak czekolada pełnomleczna, takie że mhrau, ale całokształt gejowaty.
Nie odwołam, chyba, ze obaczę jak mu zmysły na usty wypełzają...
Sofijufka - Nie 19 Cze, 2011 16:03
przy doktor Julii wypełzają... I jak dostał amnezji, to i o skrupułach zapomniał. I rzęsami żyrafimi damsko-mesko czaruje....
Alicja - Nie 19 Cze, 2011 16:29
nareszcie usiadłam do serialu 1920. Mmm, lubię seriale historyczne, a w tym jest mało znanych aktorów co jest plusem. Mało tzn. nie występują ci sami co w każdym innym polskim serialu Pierwszy odcinek był trochę nudnawy, ale pozostałe coraz lepsze. Teraz nie mogę przestać
Anonymous - Nie 19 Cze, 2011 18:59
Sofi jak dojdę i zmienie zdanie to dotychczasowe odszczekam
Alicjo masz wszystkie odcinki?
Bo ja tak zaczęłam oglądać, ale później przestałam, bo się zaczęłam wiarygodności historycznej czepiać i w zawieszeniu trwa a skoro mówisz, ze warto, myślę czy nie zmienić zdania...
Alicja - Nie 19 Cze, 2011 20:58
mam wszystkie, oglądam właśnie 9, razem jest 13. Im dalej w las tym więcej drzew, obejrzyj do końca z wiarygodnością historyczną jest jak w Czasie Honoru ale postacie rozwijają się i dramat pogania dramatem u wszystkich z nich
Anonymous - Pon 20 Cze, 2011 10:22
Na razie jestem wciągnięta w Murdocha, mam nadzieję, ze Tobie też się spodoba.
Dalej sądzę, że jest gejowaty, ale zmysły mu czasami piękniuśko wypełzają
|
|
|