Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Agn - Pon 02 Lut, 2015 15:55
| Aragonte napisał/a: | to miały być oczy a la Fingin, a nie rodem ze Zmierzchu |
Myślałam, że soczewki czerwone, a tu - złote... esz...
Aragonte - Pon 02 Lut, 2015 16:06
| Agn napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | to miały być oczy a la Fingin, a nie rodem ze Zmierzchu |
Myślałam, że soczewki czerwone, a tu - złote... esz... |
Złotobrązowe. Czerwonych nie mam.
Jeszcze
Caroline - Pon 02 Lut, 2015 16:16
Tak mi się właśnie skojarzyło , oczy może nie aż tak jasne, ale równie wyraziste:
imgurl
Rozumiem facepalm, Aragonte, ja i moje prymitywne popkulturowe skojarzenia się wstydzimy za siebie
Co nie zmienia faktu, że bardzo ładnie w tych oczach wyglądasz.
Aragonte - Pon 02 Lut, 2015 16:25
Nie wstydź się, sama powinnam się wstydzić, że wymyśliłam coś tak mało oryginalnego jak złotobrązowe ślepia (no, czasem też czerwone )
Ale przed Zmierzchem, wcześniej niż Meyer, bo jakoś w latach dziewięćdziesiątych
Agn - Pon 02 Lut, 2015 20:52
No nie, teraz to juz nie unikniesz sprawy - zycze sobie prywatny pokaz tych soczewek, kiedy sie spotkamy.
Agn - Wto 21 Kwi, 2015 15:51
Warszawo! Przybywam! *słyszy jęki: "Znowu???"*
Będę dręczyć stolicę swoją obecnością od 28 maja (po południu) do wyjazdu w niedzielę (31-ego). Proszę, odwołajcie wszystkie pilne delegacje do Abudabi. ^^
Aragonte - Wto 21 Kwi, 2015 16:33
Czyli spotkanie ogólniejsze byłoby (jeśli będzie) jakoś 29 ?
Oglądamy razem coś skośnego?
Agn - Wto 21 Kwi, 2015 17:30
Jak by nie było Eeva będzie musiała mnie zabawiać, z pewnością doceni chwilę odsapnięcia od tego przykrego obowiązku.
| Aragonte napisał/a: | | Oglądamy razem coś skośnego? |
Nie unikniesz tego!
Caitriona - Śro 22 Kwi, 2015 17:11
| Agn napisał/a: | | Warszawo! Przybywam! |
Ja jak zwykle, pisze się na spotkanie, ale jak będzie pokaże życie.
Harry_the_Cat - Śro 22 Kwi, 2015 22:03
Bawcie sie dobrze
Agn - Śro 22 Kwi, 2015 22:22
Caitri, kolejna szansa na spotkanie. Bedzie mi bardzo milo, jesli dasz rade.
Szafran - Pon 27 Kwi, 2015 13:28
Ja się chętnie dołączę, raczej nie będę nigdzie wyjeżdżać:).
Eeva - Pon 27 Kwi, 2015 14:03
Super, wspaniale się bedzie poznać
Aragonte - Pon 27 Kwi, 2015 14:46
Szafran, to Ty z W-wy jesteś? Jakoś mi to umknęło
W sumie to możemy zrobić spotkanie warszawskie jakoś wcześniej, np. w przyszłym tygodniu - byliby chętni???
Agn - Pon 27 Kwi, 2015 16:11
| Cytat: |
Ja się chętnie dołączę, raczej nie będę nigdzie wyjeżdżać:). |
Ooo, super!
Szafran - Pon 27 Kwi, 2015 18:27
| Aragonte napisał/a: |
W sumie to możemy zrobić spotkanie warszawskie jakoś wcześniej, np. w przyszłym tygodniu - byliby chętni??? |
Tak z wyprzedzeniem trudno mi powiedzieć (znaczy chęci są, ale z czasem może być gorzej:)). Znów wybywam z domu i nie wiem, ile spraw się znowu przez długi weekend wyjechany uzbiera:).
Fibula - Pon 27 Kwi, 2015 22:43
| Aragonte napisał/a: | Szafran, to Ty z W-wy jesteś? Jakoś mi to umknęło
W sumie to możemy zrobić spotkanie warszawskie jakoś wcześniej, np. w przyszłym tygodniu - byliby chętni??? |
Wstępnie tak, książki bym Ci oddała.
Aragonte - Wto 28 Kwi, 2015 15:32
| Fibula napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Szafran, to Ty z W-wy jesteś? Jakoś mi to umknęło
Wstępnie tak, książki bym Ci oddała. |
Przydałyby się jakieś inne informacje zwrotne, bo reszta warszawianek chwilowo olała tę propozycję
Eeva - Wto 28 Kwi, 2015 15:58
Ja wstępnie chetna!
Wypraszam sobie, nie olałam tylko byłam na fascynującym szkoleniu odnośnie sieci telekomunikacyjnych, zajetosci pasa drogowego, kosztów budowy infrastruktury, obszarow interwencji, upgradu DSLa, oraz sposobu wyznaczania backhallu (cokolwiek by to nie bylo), kosztu polozenia swiatlowodu, sposob przewiecenia się pod jezdnia bez koniecznosci naruszania i odbudowy nawierzchni bądź kosztu postawienia masztu telekom. Więcej trudnych sformułowań nie pamiętam bo wyłączyłam się gdzieś w połowie
Agn - Wto 28 Kwi, 2015 20:59
Ja się wyłączyłam po czwartym haśle. Nie lubię, jak ktoś do mnie mówi w suahili.
| Aragonte napisał/a: | | W sumie to możemy zrobić spotkanie warszawskie jakoś wcześniej, np. w przyszłym tygodniu |
Dziewczyny, ja przyjeżdżam w pokojowych zamiarach, nie musicie się skrzykiwać i sprzątać Warszawy.
Aragonte - Wto 28 Kwi, 2015 21:00
No dobra, jesteś usprawiedliwiona
Ale co z Praedzio? Caitrioną? Caroline?
Pewnie przeczuwają, że będę marudzić (bo będę, wzdech ) i się ukrywają...
Eeva - Wto 28 Kwi, 2015 21:40
| Agn napisał/a: | | Dziewczyny, ja przyjeżdżam w pokojowych zamiarach, nie musicie się skrzykiwać i sprzątać Warszawy. |
Okna trzeba pomyć, rozplanować gdzie rozłożyć czerwone dywany, gdzie bedą stać dziewczynki sypiące kwiaty, rozdzielić zadania i funkcje. Weź to poważna operacja logistyczna!
| Agn napisał/a: | | Ja się wyłączyłam po czwartym haśle. Nie lubię, jak ktoś do mnie mówi w suahili |
Ja też. Na początku było nawet interesująco, szcsególnie przy wyznaczaniu obszarów interwencji i przy budowie masztów i kładzenia światłowodów. Reszta to czarna magia, ale siedziałąm, potakiwałam i miałam wielce zainteresowaną minę
praedzio - Wto 28 Kwi, 2015 21:44
Obawiam się, że przez różne sprawy trochę zdziczałam i zapomniałam, że forum to nie tylko virtual. Nic nie obiecuję, ale może wpadnę. Tam, gdzie zawsze?
Agn - Wto 28 Kwi, 2015 21:44
| Eeva napisał/a: | | Weź to poważna operacja logistyczna! |
Zrezygnuj z dziewczynek z kwiatami - jak już poodkurzacie, to co wam będą śmiecić? Wystarczy czerwony dywan. No, niech będzie, jeśli chcesz rozmach, to orkiestra (na)dęta też może być.
Zrobię wam święto i nie będzie testu białej rękawiczki, niech stracę.
| Eeva napisał/a: | | Reszta to czarna magia, ale siedziałąm, potakiwałam i miałam wielce zainteresowaną minę |
Mam nadzieję, że nie będą wam później robili testu z tego szkolenia.
Eeva - Wto 28 Kwi, 2015 21:47
| Agn napisał/a: | | jeśli chcesz rozmach |
No raczej!
Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony. Wiesz dobrze, ze ja nie uznaję półśrodków - ma być z rozmachem albo wcale!
| Agn napisał/a: | | Mam nadzieję, że nie będą wam później robili testu z tego szkolenia. |
To szkolenie dla naszego wewnętrznego rozwoju osobistego i zewnętrznego rozwoju zawodowego wiec raczej nie
|
|
|