Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Aragonte - Nie 26 Sie, 2018 21:56
Chyba tak - ósmy I sezonu, tytuł to bodajże "Bugs"
Agn - Pon 27 Sie, 2018 09:24
A to nie ten - do tego juz nie dotarlam, zrezygnowalam po sezonie nr 6.
Deanariell - Wto 28 Sie, 2018 10:45
Na Deana zawsze miło popatrzeć, w ręczniku czy bez. A ja znowu nie pamiętam, w którym sezonie "utknęłam". Ale przyjdzie ten czas kiedyś w końcu, że obejrzę wszystkie nakręcone odcinki, nie ma opcji, że nie nadrobię zaległości!
Aragonte - Wto 28 Sie, 2018 11:16
| Agn napisał/a: | | A to nie ten - do tego juz nie dotarlam, zrezygnowalam po sezonie nr 6. |
Ósmy odcinek pierwszego sezonu raczej oglądałaś
Ja nie przeszłam chyba piątego sezonu
BeeMeR - Wto 28 Sie, 2018 11:24
Ja skończyłam po lewiatanach-nie wiem czy i tak nie obejrzałam o sezon za dużo
Fibula - Wto 28 Sie, 2018 21:22
Po lewiatanach jest dużo lepiej, to był najgorszy sezon.
Deanariell - Śro 29 Sie, 2018 01:09
Ja zatrzymałam się gdzieś w historii o proroku Kevinie i tych kawałkach tablic, które tłumaczył.
Fibula - Śro 29 Sie, 2018 12:32
Czyli szczęśliwie minęłaś lewiatany. W 10 sezonie pojawia się interesująca postać.
Deanariell - Śro 29 Sie, 2018 15:36
| Fibula napisał/a: | | Czyli szczęśliwie minęłaś lewiatany. |
Szczęśliwie, zaiste.
Agn - Pią 07 Wrz, 2018 22:27
Iiii... pół pierwszego sezonu za mną. Fajnie się to ogląda. I nawet z pewnym rozrzewnieniem - Sam czyta e-maile na jakimś czytniku, który wtedy był pewnie szczytem techniki, a dziś pewnie robiłby to na smartfonie. Gdzieś mi mignął plakat z Avril Lavigne, komórki z klapką... Eeeech...
Odcinek z robalami nie wydał mi się teraz bezsensowny - ma jak najbardziej sens i ciekawe rozwiązanie. No i chłopcy wzięci za parę gejów, khem. Aczkolwiek te ilości robactwa, szczególnie pająków... Brrr!
Skończyłam zaraz potem Asylum - to mi dopiero zadziałało na wyobraźnię.
Na co zwróciłam uwagę - wszystkie panie, które pojawiają się na drodze braci reprezentują m/w ten sam typ, tak samo się ubierają. Wiem, że była moda na dżinsy biodrówki i obcisłe topy, ale na widok córki pastora (odcinek "Człowiek z hakiem") zrobiło mi się milej - choć raz ktoś ubrany ciut inaczej.
Rozbroił mnie też "Wendigo", kiedy to panna na wyprawę do lasu, gdzie zamierzają polować na niebezpieczne grizzly (hyhyhy), a poza tym w lasach są kleszcze i takie tam - ona idzie w szortach. A jej brat lezie przez las ze słuchawkami na uszach.
Ale ogląda się sympatycznie.
Tylko dziwi mnie, czemu ja byłam Sam-girl na początku. Znaczy się ok, wiem czemu - Sam to typ romantyka. Dziewczynę mu zabiło coś, on jedzie w podróż, by to coś dorwać i skopać mu rzyć. Ale rany, jak ten dzieciak ma pod kopułą narąbane, ojoj...
Dzisiaj zdecydowanie wolę Deana (na gorący krótki romans, rzecz jasna - chętnie! ), choć i on przeżywa swoje demony, ale jak dla mnie raczej lepiej sobie z tym wszystkim radzi. I fakt, że Jensen Ackles jest tak cholernie przystojny w niczym nie przeszkadza.
No i papa Winchester - uch... to ci ojczulek. Znaczy się wiadomo - po tym co się wydarzyło w ich domu nie mogło być inaczej, ale chłopcy z nim łatwo nie mieli.
Dobra, to jeszcze Scarecrow na dobranoc i idę spać.
Aragonte - Pią 07 Wrz, 2018 22:36
| Agn napisał/a: | | Skończyłam zaraz potem Asylum - to mi dopiero zadziałało na wyobraźnię. |
Oj, mnie też Ale kilka innych odcinków (jak ten z obrazem, brrr!) też było dla mnie mocno niepokojących. I nie cieszyło mnie wtedy, że mieszkam sama
Agn - Śro 12 Wrz, 2018 19:31
Boru, ileż ja pozapominałam z tego serialu. Sam z wizjami, w jaki sposób umarł John Winchester (coś mi się kołacze, że chłopcy coś potem zrobią, że wyjdzie z piekła i pójdzie do nieba). Miło sobie to wszystko przypomnieć.
Znaczy się umieranie nie - to nie jest miłe. Ale serial ogląda się super.
Był już oczywiście odcinek ze świrami od szukania duchów (pamiętam, że potem się jeszcze kiedyś pojawili), a za chwil parę usłyszę: "Dude, he totally Obi-Waned me!" (chyba dobrze pamiętam ten tekst).
Anaru - Czw 13 Wrz, 2018 11:03
| Agn napisał/a: | | Tylko dziwi mnie, czemu ja byłam Sam-girl na początku. Znaczy się ok, wiem czemu - Sam to typ romantyka. |
Zawsze bardziej mi się Dean podobał
Ale jakie to są dzieciaki na początku, rety
Z przyjemnością obejrzałam sobie 3 odcinki
Polowanie na "grizzly" faktycznie absurdalne, dzieciaki ubrane jak na piknik, a jak coś niewidocznego wrzeszczy to tak, należy iść za nim i poszukać
Ale wendigo fajnie zrobione, ociupinę mi się kojarzy z Archiwum X, które z prawdziwa przyjemnością (czasem bardzo guilty bo im później tym odcinki chwilami coraz głupsze ) odświeżyłam sobie chyba w zeszłym roku
Trup w wodzie prawie jak japońskie horrory
Pogrzebałam w zasobach, nie wiem czemu mam zdekompletowany mój komplecik odcinków , trza będzie po dyskach poszperać, może się gdzieś poniewierają . A były na pewno, bo skończyłam oglądać w 10 sezonie
I napisy przelatują mi coś za szybko w BSPlayerze
Agn - Pią 14 Wrz, 2018 06:43
Ja jestem po 6 odcinku sezonu nr 2. Dobry odcinek. Jo, musze przyznac, nie zachowywala sie jak rozhisteryzowana panienka, czego by sie mozna spodziewac, ale walczyla jak tylko mogla. A Dean musial tego "dzieciaka" pilnowac, Ellen by go chyba zywcem ze skory obdarla, gdyby Jo sie cos stalo.
Usmialam sie przy koncowce, kiedy wszyscy jada samochodem w morderczej ciszy, Dean usiluje rozluznic atmosfere i wlacza muzyke, a tam "You're as cold as ice".
Agn - Sob 22 Wrz, 2018 13:22
Zaczelam sezon nr 3. Zdalam sobie sprawe, ze zeby pojawil sie Castiel, to Dean musi najpierw trafic do piekla. Wierzyc sie nie chce, ze aniolek jest z chlopakami dopiero od 4. sezonu - wydaje sie, jakby byl od zawsze.
Ale juz sie zjawila Ruby. Bede bacznie obserwowac te postac, bo pamietam, ze na koncu mialam jedno wielkie "wtf?!", ale moze tak naprawde od poczatku sie na to zanosilo.
Jestem po odcinku, w ktorym pojawia sie Lisa i Ben. Po trosze zaluje, ze jednak Lisa nie ma Bena z najlepsza-noc-w-moim-zyciu-Deanem.
Deanariell - Sob 22 Wrz, 2018 17:58
| Agn napisał/a: | | Dzisiaj zdecydowanie wolę Deana (na gorący krótki romans, rzecz jasna - chętnie! (...) fakt, że Jensen Ackles jest tak cholernie przystojny w niczym nie przeszkadza |
Nie ma takiej opcji! Mój ci on! For ever and ever!
Admete - Sob 22 Wrz, 2018 19:15
Odezwała się z zaświatów
Deanariell - Sob 22 Wrz, 2018 19:21
Wyczułam spisek, że ktoś mi tu Deana chce "poderwać na gorący krótki romans". Nie oddam! Pierwsza "zaklepałam" - proszę sobie Sama obściskiwać.
praedzio - Sob 22 Wrz, 2018 19:26
| Deanariell napisał/a: | | proszę sobie Sama obściskiwać |
Chyba tylko w snach.
Deanariell - Sob 22 Wrz, 2018 20:31
| praedzio napisał/a: | | Chyba tylko w snach. |
Powiedz to Agn.
Agn - Sob 22 Wrz, 2018 23:32
| Deanariell napisał/a: | | Nie ma takiej opcji! Mój ci on! For ever and ever! |
*zgarnia Deana i odchodzi z nim w stronę zachodzącego słońca* Gadaj zdrowa!
Ja tu miłość swą podsycam, a ty co? Oglądasz? Nie oglądasz. A Dean się kurzy. Ktoś musi mu zapewnić... eeeee... zajęcie, tak, właśnie, ZAJĘCIE.
Nie chcę się obściskiwać z Samem - on sam dobrze chyba nie wie, na ile jest ludziem, a na ile nieludziem, czasem mu zdrowo odwala.
A propos Sama! Jestem na odcinku, w którym przytrafiła mu się rzecz przykra...
Deanariell - Nie 23 Wrz, 2018 11:50
| Agn napisał/a: | *zgarnia Deana i odchodzi z nim w stronę zachodzącego słońca* Gadaj zdrowa!
-----> Bo on się akurat da "zgarnąć", jasssssne.
Ja tu miłość swą podsycam, a ty co? Oglądasz? Nie oglądasz. A Dean się kurzy. Ktoś musi mu zapewnić... eeeee... zajęcie, tak, właśnie, ZAJĘCIE. |
A ja nie muszę tej miłości podsycać, bo nadal jest wielka i wieczna. Ciastko sobie zjedz - zamiast. Dean MA zajęcie non stop - azaliż spojrzałaś może łaskawie na mój avek i na swój dla porównania?
| Agn napisał/a: | | A propos Sama! Jestem na odcinku, w którym przytrafiła mu się rzecz przykra... |
Agn - Nie 23 Wrz, 2018 12:33
| Deanariell napisał/a: | | -----> Bo on się akurat da "zgarnąć", jasssssne. |
Dean miałby się nie dać kobiecie zgarnąć?
| Deanariell napisał/a: | | azaliż spojrzałaś może łaskawie na mój avek i na swój dla porównania? |
Ty masz obrazek, jak oglądam Deana w akcji. Hyhyhy. Zabroń mi. Na mym obrazku jak na dłoni widać, że tym wachlarzem oberwiesz, jak mi zabronisz z Deanem się bawić.
Deanariell - Nie 23 Wrz, 2018 13:36
| Agn napisał/a: | | oglądam Deana w akcji. Hyhyhy. Zabroń mi |
Oglądać możesz, od tego go nie ubędzie. Natomiast rączki grzecznie przy sobie - masz wachlarz, to się z nim pobaw.
| Agn napisał/a: | | Dean miałby się nie dać kobiecie zgarnąć? |
Jako blondynka mam lekką przewagę. Poza tym nawet Dean potrafi być wstrzemięźliwy i nie każdej kobiecie daje się zgarniać. Zwłaszcza, gdy wcześniej była w fanklubie Sama.
Agn - Nie 23 Wrz, 2018 13:45
| Deanariell napisał/a: | | Natomiast rączki grzecznie przy sobie - masz wachlarz, to się z nim pobaw. |
Widziałyście ją? Pozwala oglądać Winchesterów i każe być grzeczną. A idź mi! Niewykonalne i dobrze o tym wiesz.
A ja mam serduszko pojemne. Pan z wachlarzem na pierwszym miejscu tak czy siak.
| Deanariell napisał/a: | | Zwłaszcza, gdy wcześniej była w fanklubie Sama. |
Smerferere! Tym większe zwycięstwo. A może i uznałby, że mi dobry gust wrócił.
To nie tak, że ja Sama nie lubię. Lubię. Tylko... eeee... po latach dostrzegam, że on ma jednak niegodną zazdrości eeee sytuację.
|
|
|