Seriale - SUPERNATURAL
Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 16:42
no to i ja avkowo deklaruję się do swojej frakcji wielbicielek Sama
aneby - Sob 27 Gru, 2008 16:43
Hmmmm to się zdeklarować trzeba ....
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 16:43
Harry nie poznałam Cię w tym avku! To się nazywa podstępna bestia
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 16:48
| Deanariell napisał/a: | Harry nie poznałam Cię w tym avku! To się nazywa podstępna bestia |
No przyznaję, czuję się dziwnie...
zaraz może skołuje sobie jakiś baner z rozebranym Deanem chociaż...
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 17:05
Z tym kupowaniem Harry to dobra jesteś - ja nie wiem czy udałoby mi się coś kupić na szwedzkiej stronie , oni mają dziwny język - taki chyba bardziej pod niemiecki, którego ja kompletnie nie jarzę To już zdecydowanie wolę anglojęzyczne strony A cena za przesyłkę w normie... kto wie, skoro tak, to może przy następnej okazji też sobie zamówię coś bezpośrednio do Polski? Tym bardziej jeśli siostra w końcu wróci, czego bym sobie niezmiernie życzyła, bo strasznie długo się nie widziałyśmy - tylko gg i telefony
A właśnie - jak pojedziesz na ten konwent na wiosnę i uda Ci się zadać pytanie Jensenowi, to zapytaj dlaczego zmienili mu tę bransoletkę na ręce (jak pamiętacie w I serii miał inne )? Pewnie nikt jeszcze o to nie pytał Chciałabym wiedzieć, bo mam swoją teorię na ten temat - podejrzewam, że tamte czarne wkurzały Jensena i aktor sam zażądał zmiany Pytam, bo tak się składa, że mam taką jedną jak nosił w pierwszej serii i sama stwierdziłam, że straaaasznie badziewna - mnie by wkurzała (a już dwie takie na ręce, to w ogóle ) , więc jestem ciekawa czy taki właśnie był powód tej zmiany... Może się uda dowiedzieć... Btw tą z czaszkami też sobie teraz zamówiłam (w ramach gwiazdkowej rozpusty) - faktycznie świetna jest Czyli wreszcie mam Dean'owy komplecik: amulet na szyję, obrączkę i bransoletkę A Admete dostała właśnie obrączkę w prezencie ode mnie - jako Siostry Zakonu Starszego Winchester'a zostałyśmy oficjalnie zaślubione Dean'owi...
Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 17:07
| Deanariell napisał/a: | | to zapytaj dlaczego zmienili mu tę bransoletkę na ręce |
i zapytaj jakie sterydy bierze
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 17:11
| lady_kasiek napisał/a: | | i zapytaj jakie sterydy bierze |
Ale to Jared pakuje na siłowni , Jensen jest chyba bardziej leniwy (najwyżej można go jeszcze spytać dlaczego unika rozbieranych scen? )
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 17:13
| Deanariell napisał/a: | | lady_kasiek napisał/a: | | i zapytaj jakie sterydy bierze |
Ale to Jared pakuje na siłowni , Jensen jest chyba bardziej leniwy (najwyżej można go jeszcze spytać dlaczego unika rozbieranych scen? ) |
Wiesz nie chce mu podpaść przy pewnie jedynej szansie zobaczenia go na żywo
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 17:17
Rety, Kot się nam roznegliżował na maksa... Jak nie avek, to sygna... Zaraz nam wystrzeli jeszcze z niezbyt kompletnie odzianym Papą, to nawet quizu nie doczekam...
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 17:18
| Deanariell napisał/a: | Z tym kupowaniem Harry to dobra jesteś - ja nie wiem czy udałoby mi się coś kupić na szwedzkiej stronie , oni mają dziwny język - taki chyba bardziej pod niemiecki, którego ja kompletnie nie jarzę To już zdecydowanie wolę anglojęzyczne strony A cena za przesyłkę w normie... kto wie, skoro tak, to może przy następnej okazji też sobie zamówię coś bezpośrednio do Polski? |
Szczerze mówiąc pierwszy raz był dosyć stresujący - na Amazonie kupowałam Dumę i Uprzedzenie 1995... Ech dawne czasy.... teraz to jest już za proste Dobrze, że mam niski limit miesięczny na karcie, bo bym poszła z torbami normalnie....
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 17:19
| praedzio napisał/a: | Rety, Kot się nam roznegliżował na maksa... Jak nie avek, to sygna... Zaraz nam wystrzeli jeszcze z niezbyt kompletnie odzianym Papą, to nawet quizu nie doczekam... |
Musiałam jakoś ten avek zneutralizować
Spoko, jutro może się jakoś przyodzieję
Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 17:20
| praedzio napisał/a: | | to nawet quizu nie doczekam... |
Trzymaj się Praedziu. Trzymaj. Nie daj się wykluczyć Jensenowej konkurencji.
| Harry_the_Cat napisał/a: | | pewnie jedynej szansie zobaczenia go na żywo |
na pewno na jednej się nie skończy
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 17:51
| Harry_the_Cat napisał/a: | Wiesz nie chce mu podpaść przy pewnie jedynej szansie zobaczenia go na żywo |
Ale o bransoletki mogłabyś spytać - oczywiście, jak się uda w tej sytuacji coś z siebie składnie wydusić i przekrzyczeć tłum fanek dodatkowo... Nie przypominaj mi nawet, że masz wykupioną audiencję u Jego Wysokości, bo mi serce krwawi (choć oczywiście z drugiej strony cieszę się szczerze z Twojego powodu Zawsze to jedna z nas - pamiętaj tylko o tych sznurówkach! )
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 18:03
Ktoś tu wywoływał nagiego Papę Winchestera? Niestety mam tylko avek
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 18:06
| Deanariell napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Wiesz nie chce mu podpaść przy pewnie jedynej szansie zobaczenia go na żywo |
Ale o bransoletki mogłabyś spytać - oczywiście, jak się uda w tej sytuacji coś z siebie składnie wydusić i przekrzyczeć tłum fanek dodatkowo... Nie przypominaj mi nawet, że masz wykupioną audiencję u Jego Wysokości, bo mi serce krwawi (choć oczywiście z drugiej strony cieszę się szczerze z Twojego powodu Zawsze to jedna z nas - pamiętaj tylko o tych sznurówkach! ) |
Z tą audiencją to się nie denerwuj, bo czytałam, że to trwa około 30 sekund także raczej nawet nie zdążę powiedzieć, że jestem z Polski
Odnotuję w kajeciku o tych bransoletkach Ale w sumie, biorąc pod uwagę, że tą z czaszkami nosi już trzeci sezon, to Twoja teoria tym bardziej zdaje się mieć ręce i nogi.
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 18:06
| Deanariell napisał/a: | Ktoś tu wywoływał nagiego Papę Winchestera? Niestety mam tylko avek
Obrazek |
O rany....
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 18:11
O, ... piiiip!
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 18:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | Z tą audiencją to się nie denerwuj, bo czytałam, że to trwa około 30 sekund także raczej nawet nie zdążę powiedzieć, że jestem z Polski |
Absolutnie nie chcę Cię denerwować - dobre i 30 sekund... żeby tylko przyjechał... (chociaż jak za 30 sekund, to drogo liczą... zaskocz ich i przypnij się kajdankami do ręki Jensena... )
| Harry_the_Cat napisał/a: | Odnotuję w kajeciku o tych bransoletkach Ale w sumie, biorąc pod uwagę, że tą z czaszkami nosi już trzeci sezon, to Twoja teoria tym bardziej zdaje się mieć ręce i nogi. |
Teoria spiskowa Dlatego właśnie jestem ciekawa czy mam rację
EDIT: Ten avek z JDM powyżej miał się ruszać - poprawiłam
Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 18:14
| Deanariell napisał/a: | | zaskocz ich i przypnij się kajdankami do ręki Jensena... |
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 18:20
No co? Chwilę to potrwa zanim ich rozkują - a Harry zyska na czasie
Anaru - Sob 27 Gru, 2008 18:20
| Deanariell napisał/a: | Ktoś tu wywoływał nagiego Papę Winchestera? Niestety mam tylko avek |
AAAAAA!
Taka malutka wersja tylko?
Ja chyba pouczestniczę jako widz, bo mamy z Basią za sobą li i jedynie 5 odcinków... (na razie), czyli nasza wiedza o serialu jest więcej niż skromna
(Jaki odcinek z papą W. toczył się częściowo w jakiejś stodole? Bo mnie mękoli, a zanim dojdziemy do tego, biorąc pod uwagę, że nie mam pojęcia, który to sezon... )
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 18:26
| Deanariell napisał/a: | Harry_the_Cat napisał/a:
Z tą audiencją to się nie denerwuj, bo czytałam, że to trwa około 30 sekund także raczej nawet nie zdążę powiedzieć, że jestem z Polski
Absolutnie nie chcę Cię denerwować - dobre i 30 sekund... żeby tylko przyjechał... (chociaż jak za 30 sekund, to drogo liczą... zaskocz ich i przypnij się kajdankami do ręki Jensena... ) |
dobre! o jejku, mam nadzieję, że nie odwoła... złamałby mi serce...
Anaru - Sob 27 Gru, 2008 18:29
| Harry_the_Cat napisał/a: | dobre! o jejku, mam nadzieję, że nie odwoła... złamałby mi serce... |
Jaką audiencję?
Admete - Sob 27 Gru, 2008 18:35
Anaru pięć odcinków wystarczy, zapewniam Cię Ostatnio chyba Aneby uczestniczyła w quizie bez znajomości 3 sezonu Widzę, że tu małe szaleństwo...trzeba było jednak ten quiz zaplanowac na inny termin. U mnie teraz rodzina, a potem inni goście...Wszyscy jacyś tacy towarzyscy
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 19:10
| Anaru napisał/a: | (Jaki odcinek z papą W. toczył się częściowo w jakiejś stodole? Bo mnie mękoli, a zanim dojdziemy do tego, biorąc pod uwagę, że nie mam pojęcia, który to sezon... ) |
to sezon 1 - odcinek Dead Man's Blood
| Anaru napisał/a: | Harry_the_Cat napisał/a:
| Cytat: | dobre! o jejku, mam nadzieję, że nie odwoła... złamałby mi serce... |
Jaką audiencję? |
a nic, odbiło mi nieco i wybieram się na konwencję fanowską - i dosyć niedawno obecność zapowiedział Jensen. (yes! yes! yes)
|
|
|