To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 16:42

no to i ja avkowo deklaruję się do swojej frakcji wielbicielek Sama :wink:
aneby - Sob 27 Gru, 2008 16:43

Hmmmm :mysle: to się zdeklarować trzeba .... :mysle:
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 16:43

Harry nie poznałam Cię w tym avku! :shock: :rotfl: To się nazywa podstępna bestia :D
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 16:48

Deanariell napisał/a:
Harry nie poznałam Cię w tym avku! :shock: :rotfl: To się nazywa podstępna bestia :D

No przyznaję, czuję się dziwnie... :lol:

zaraz może skołuje sobie jakiś baner z rozebranym Deanem chociaż... :rumieniec:

Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 17:05

Z tym kupowaniem Harry to dobra jesteś :oklaski: - ja nie wiem czy udałoby mi się coś kupić na szwedzkiej stronie :shock: , oni mają dziwny język - taki chyba bardziej pod niemiecki, którego ja kompletnie nie jarzę :P To już zdecydowanie wolę anglojęzyczne strony :roll: :D A cena za przesyłkę w normie... kto wie, skoro tak, to może przy następnej okazji też sobie zamówię coś bezpośrednio do Polski? :mysle: Tym bardziej jeśli siostra w końcu wróci, czego bym sobie niezmiernie życzyła, bo strasznie długo się nie widziałyśmy - tylko gg i telefony :cry2:

A właśnie - jak pojedziesz na ten konwent na wiosnę i uda Ci się zadać pytanie Jensenowi, to zapytaj dlaczego zmienili mu tę bransoletkę na ręce (jak pamiętacie w I serii miał inne ;) )? Pewnie nikt jeszcze o to nie pytał :P Chciałabym wiedzieć, bo mam swoją teorię na ten temat - podejrzewam, że tamte czarne wkurzały Jensena i aktor sam zażądał zmiany :rotfl: Pytam, bo tak się składa, że mam taką jedną jak nosił w pierwszej serii i sama stwierdziłam, że straaaasznie badziewna - mnie by wkurzała (a już dwie takie na ręce, to w ogóle :obrzydzenie: ) , więc jestem ciekawa czy taki właśnie był powód tej zmiany... Może się uda dowiedzieć... Btw tą z czaszkami też sobie teraz zamówiłam (w ramach gwiazdkowej rozpusty) - faktycznie świetna jest ;) Czyli wreszcie mam Dean'owy komplecik: amulet na szyję, obrączkę i bransoletkę :mrgreen: A Admete dostała właśnie obrączkę w prezencie ode mnie - jako Siostry Zakonu Starszego Winchester'a zostałyśmy oficjalnie zaślubione Dean'owi... :rotfl:

Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 17:07

Deanariell napisał/a:
to zapytaj dlaczego zmienili mu tę bransoletkę na ręce

i zapytaj jakie sterydy bierze :mrgreen: :rotfl:

Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 17:11

lady_kasiek napisał/a:
i zapytaj jakie sterydy bierze

Ale to Jared pakuje na siłowni :zalamka: , Jensen jest chyba bardziej leniwy :-P (najwyżej można go jeszcze spytać dlaczego unika rozbieranych scen? :twisted: )

Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 17:13

Deanariell napisał/a:
lady_kasiek napisał/a:
i zapytaj jakie sterydy bierze

Ale to Jared pakuje na siłowni :zalamka: , Jensen jest chyba bardziej leniwy :-P (najwyżej można go jeszcze spytać dlaczego unika rozbieranych scen? :twisted: )

Wiesz nie chce mu podpaść przy pewnie jedynej szansie zobaczenia go na żywo ;) :mrgreen:

praedzio - Sob 27 Gru, 2008 17:17

Rety, Kot się nam roznegliżował na maksa... :shock: Jak nie avek, to sygna... Zaraz nam wystrzeli jeszcze z niezbyt kompletnie odzianym Papą, to nawet quizu nie doczekam... :paddotylu:
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 17:18

Deanariell napisał/a:
Z tym kupowaniem Harry to dobra jesteś :oklaski: - ja nie wiem czy udałoby mi się coś kupić na szwedzkiej stronie :shock: , oni mają dziwny język - taki chyba bardziej pod niemiecki, którego ja kompletnie nie jarzę :P To już zdecydowanie wolę anglojęzyczne strony :roll: :D A cena za przesyłkę w normie... kto wie, skoro tak, to może przy następnej okazji też sobie zamówię coś bezpośrednio do Polski? :mysle:

Szczerze mówiąc pierwszy raz był dosyć stresujący - na Amazonie kupowałam Dumę i Uprzedzenie 1995... Ech dawne czasy.... teraz to jest już za proste :rumieniec: Dobrze, że mam niski limit miesięczny na karcie, bo bym poszła z torbami normalnie....

Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 17:19

praedzio napisał/a:
Rety, Kot się nam roznegliżował na maksa... :shock: Jak nie avek, to sygna... Zaraz nam wystrzeli jeszcze z niezbyt kompletnie odzianym Papą, to nawet quizu nie doczekam... :paddotylu:

Musiałam jakoś ten avek zneutralizować :rotfl: :rotfl:

Spoko, jutro może się jakoś przyodzieję ;)

Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 17:20

praedzio napisał/a:
to nawet quizu nie doczekam...

Trzymaj się Praedziu. Trzymaj. Nie daj się wykluczyć Jensenowej konkurencji.

Harry_the_Cat napisał/a:
pewnie jedynej szansie zobaczenia go na żywo

na pewno na jednej się nie skończy :mrgreen:

Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 17:51

Harry_the_Cat napisał/a:
Wiesz nie chce mu podpaść przy pewnie jedynej szansie zobaczenia go na żywo ;) :mrgreen:

Ale o bransoletki mogłabyś spytać - oczywiście, jak się uda w tej sytuacji coś z siebie składnie wydusić i przekrzyczeć tłum fanek dodatkowo... :rotfl: Nie przypominaj mi nawet, że masz wykupioną audiencję u Jego Wysokości, bo mi serce krwawi :serce2: :cry2: (choć oczywiście z drugiej strony cieszę się szczerze z Twojego powodu ;) Zawsze to jedna z nas - pamiętaj tylko o tych sznurówkach! :P :rotfl: )

Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 18:03

Ktoś tu wywoływał nagiego Papę Winchestera? Niestety mam tylko avek :P

Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 18:06

Deanariell napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

Ale o bransoletki mogłabyś spytać - oczywiście, jak się uda w tej sytuacji coś z siebie składnie wydusić i przekrzyczeć tłum fanek dodatkowo... :rotfl: Nie przypominaj mi nawet, że masz wykupioną audiencję u Jego Wysokości, bo mi serce krwawi :serce2: :cry2: (choć oczywiście z drugiej strony cieszę się szczerze z Twojego powodu ;) Zawsze to jedna z nas - pamiętaj tylko o tych sznurówkach! :P :rotfl: )

Z tą audiencją to się nie denerwuj, bo czytałam, że to trwa około 30 sekund :lol: także raczej nawet nie zdążę powiedzieć, że jestem z Polski :rotfl:

Odnotuję w kajeciku o tych bransoletkach ;) Ale w sumie, biorąc pod uwagę, że tą z czaszkami nosi już trzeci sezon, to Twoja teoria tym bardziej zdaje się mieć ręce i nogi.

Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 18:06

Deanariell napisał/a:
Obrazek

O rany.... :shock: :paddotylu:

praedzio - Sob 27 Gru, 2008 18:11

O, ... piiiip! :shock:
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 18:13

Harry_the_Cat napisał/a:
Z tą audiencją to się nie denerwuj, bo czytałam, że to trwa około 30 sekund :lol: także raczej nawet nie zdążę powiedzieć, że jestem z Polski :rotfl:

Absolutnie nie chcę Cię denerwować :mrgreen: :kwiatki_wyciaga: - dobre i 30 sekund... żeby tylko przyjechał... :roll: (chociaż jak za 30 sekund, to drogo liczą... :shock: zaskocz ich i przypnij się kajdankami do ręki Jensena... :rotfl: )

Harry_the_Cat napisał/a:
Odnotuję w kajeciku o tych bransoletkach ;) Ale w sumie, biorąc pod uwagę, że tą z czaszkami nosi już trzeci sezon, to Twoja teoria tym bardziej zdaje się mieć ręce i nogi.

Teoria spiskowa :P Dlatego właśnie jestem ciekawa czy mam rację ;)

EDIT: Ten avek z JDM powyżej miał się ruszać - poprawiłam :D

Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 18:14

Deanariell napisał/a:
zaskocz ich i przypnij się kajdankami do ręki Jensena...

:shock: :paddotylu:

Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 18:20

No co? Chwilę to potrwa zanim ich rozkują - a Harry zyska na czasie :P
Anaru - Sob 27 Gru, 2008 18:20

Deanariell napisał/a:

AAAAAA! :shock:
Taka malutka wersja tylko? :twisted:

Ja chyba pouczestniczę jako widz, bo mamy z Basią za sobą li i jedynie 5 odcinków... :rumieniec: (na razie), czyli nasza wiedza o serialu jest więcej niż skromna :lol:

(Jaki odcinek z papą W. toczył się częściowo w jakiejś stodole? Bo mnie mękoli, a zanim dojdziemy do tego, biorąc pod uwagę, że nie mam pojęcia, który to sezon... :roll: )

Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 18:26

Deanariell napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

Absolutnie nie chcę Cię denerwować :mrgreen: :kwiatki_wyciaga: - dobre i 30 sekund... żeby tylko przyjechał... :roll: (chociaż jak za 30 sekund, to drogo liczą... :shock: zaskocz ich i przypnij się kajdankami do ręki Jensena... :rotfl: )

dobre! :mrgreen: o jejku, mam nadzieję, że nie odwoła... złamałby mi serce...

Anaru - Sob 27 Gru, 2008 18:29

Harry_the_Cat napisał/a:

Jaką audiencję? :mysle:

Admete - Sob 27 Gru, 2008 18:35

Anaru pięć odcinków wystarczy, zapewniam Cię ;-) Ostatnio chyba Aneby uczestniczyła w quizie bez znajomości 3 sezonu :-D Widzę, że tu małe szaleństwo...trzeba było jednak ten quiz zaplanowac na inny termin. U mnie teraz rodzina, a potem inni goście...Wszyscy jacyś tacy towarzyscy ;-)
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 19:10

Anaru napisał/a:
(Jaki odcinek z papą W. toczył się częściowo w jakiejś stodole? Bo mnie mękoli, a zanim dojdziemy do tego, biorąc pod uwagę, że nie mam pojęcia, który to sezon... :roll: )

to sezon 1 - odcinek Dead Man's Blood :)

Anaru napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
Cytat:

Jaką audiencję? :mysle:

a nic, odbiło mi nieco i wybieram się na konwencję fanowską - i dosyć niedawno obecność zapowiedział Jensen. (yes! yes! yes)