Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie II
praedzio - Śro 29 Kwi, 2015 09:28
Dopiszę do zamówienia. W wątku Marvelowym podałam linkę do artykułu na temat serialu. Myślę, że by Ci się spodobał.
Admete - Śro 29 Kwi, 2015 10:54
A to już się cieszę
Caitriona - Śro 29 Kwi, 2015 11:50
Jezu, Daredevil czeka, i czeka, i doczekać się nie może, nie mam jak się za niego zabrać. A Gotham widziałam i też miałam nadzieję (matka gupich) że ją ubiją... Niestety nie było dane...
Admete - Śro 29 Kwi, 2015 18:21
Aaaaa...obejrzałam Person 4x21 i teraz będę czekać jak na szpilkach na ostatni odcinek. Na dodatek nie wiadomo czy serial dostanie 5 sezon, więc zasadniczo może to być naprawdę ostatni odcinek. Wszystkie osoby dramatu już zgromadzono - Team Machine, Team Samaritan, Control, Elias, Brotherhood i Dominick. Ostatni odcinek ma tytuł YHWH czyli Jahwe. To teraz zobaczymy, która AI zostanie tym bogiem...Ostrzegam was tylko, że po 5 maja to różnie może być - correction day
Jotka - Śro 29 Kwi, 2015 20:24
Przeglądałam dzisiaj ale czekam na wspomaganie i też zastanawiam się, który bóg jest mocniejszy choć osobiście uważam, że bóg jest kobietą
Admete - Śro 29 Kwi, 2015 20:25
O tak - kobietą i to wrażliwą kobietą. Zobaczysz do czego zdolna jest Maszyna, gdy na szali jest życie jej ludzi.
Jotka - Śro 29 Kwi, 2015 20:28
"Maszyna czuje a Samarytanin jest bezdusznym mordercą czyli każda maszyna ma cechy swojego stwórcy"
Admete - Śro 29 Kwi, 2015 20:32
Hmmm, ale Samarytanina stworzył dobry człowiek, tyle, że był to produkt niedoskonały podrasowany potem przez Greera i resztę. Greer jest niewątpliwie bezduszny.
Jotka - Śro 29 Kwi, 2015 20:34
Fakt zapomniałam, że stworzył go Artur
Admete - Śro 06 Maj, 2015 19:52
Nowe zapowiedzi Pana Norrela...Pierwszy odcinek 17 maja.
http://www.spoilertv.com/...ll-episode.html
Obejrzałam dziś ostatni odcinek 4 serii Person of interest. Jeśli nie będzie 5 serii to takie zakończenie jest smutne...
Jotka - Śro 06 Maj, 2015 20:59
Nawet bardzo smutne
BeeMeR - Śro 06 Maj, 2015 21:06
ja na razie po 4x18, o ile mogę łyknąć Fincha próbującego oddać za kogoś życie o tyle nie kupuję tego, że w poprzednim odcinku próbował - choć przez chwilę - komuś je odebrać.
Admete - Czw 07 Maj, 2015 05:27
| BeeMeR napisał/a: | | że w poprzednim odcinku próbował - choć przez chwilę - komuś je odebrać. |
W retrospekcjach, nie obecnie.
BeeMeR - Czw 07 Maj, 2015 08:43
owszem - ale i tak mnie nie przekonuje.
Admete - Czw 07 Maj, 2015 11:13
Jak widzisz nie zabił. Myślał, planował. On jednak w przeszłości był trochę inny, a wypadek go w jakis sposób zradykalizował na moment. Mnie to nie przeszkadzało.
Szafran - Pon 11 Maj, 2015 09:47
Uf, nadrobiłam zaległe odcinki "Gotham":).
Nawyprawiało się. "Śledztwo" małego Bruce'a, ewolucja postaci Nygmy, wydarzenia z Barbarą. Ale było:).
praedzio - Pon 11 Maj, 2015 09:48
Noooo.
Admete - Pon 11 Maj, 2015 11:01
Mnie sie Gotham wyjątkowo podoba. Ma swój własny styl.
BeeMeR - Pon 11 Maj, 2015 12:01
Ja po Impersonalnych 4x20 - cameo Carter było dla mnie za długie
Do idei nic nie mam, ale za dużo dialogu za mało na temat (który mnie interesuje) .
Caitriona - Pon 11 Maj, 2015 12:01
| Szafran napisał/a: | | "Śledztwo" małego Bruce'a |
Jak dla mnie jest to najsłabszy wątek w tym serialu. Zdarza mi się nawet przewijać niektóre sceny.
Szafran - Pon 11 Maj, 2015 12:49
| Caitriona napisał/a: | | Szafran napisał/a: | | "Śledztwo" małego Bruce'a |
Jak dla mnie jest to najsłabszy wątek w tym serialu. Zdarza mi się nawet przewijać niektóre sceny. |
Choć mały Bruce wciąż nieodparcie kojarzy mi się ze spanielem szczenięciem, to teraz, pod koniec sezonu, zaczynam dostrzegać tu jakieś ciekawe zarysy - więc i ten wątek mnie wciągnął.
praedzio - Pon 11 Maj, 2015 13:05
Mnie akurat ten wątek się podoba. Za to Pingwin ostatnio mnie mierzi i nudzi. Zdarza mi się zawiesić na momencie z nim... i wracać po paru dniach do odcinka dopiero.
Szafran - Pon 11 Maj, 2015 13:10
A wiesz, mam podobnie z Pingwinem. Wcześniej mój ulubiony bohater, ale teraz... stał się dla mnie jakby zbyt przewidywalny.
Barbary po ostatnich wydarzeniach nie lubię jeszcze bardziej niż wcześniej:).
Admete - Pon 11 Maj, 2015 13:57
| BeeMeR napisał/a: | | Ja po Impersonalnych 4x20 - cameo Carter było dla mnie za długie |
Nie obejrzałam za bardzo. Niepotrzebny odcinek. Znaczy się wiem, że to był ukłon w stronę fanów Carter. Ja tam lubię wątek młodego Batmana. Nie lubię Fish.
BeeMeR - Pon 11 Maj, 2015 15:46
| Admete napisał/a: | | Znaczy się wiem, że to był ukłon w stronę fanów Carter. | Też to wiem, ale jak się pojawiała kolejny raz to tylko wzdychałam "znowu"...
Też uważam odcinek za mało potrzebny, tym bardziej, że wątek z panią psycholog i gadkami-szmatkami-być może miłością Reesa mi nie leży również a te rozmowy z Carter to jakby pchnięcie go w stronę związku. No i sprawa gostka oskarżonego o zabójstwo rodziny została niedopracowana - bez wykończenia.
|
|
|