To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Plotki i newsy filmowe

Anaru - Czw 01 Lip, 2010 23:48

Artykuł "Sama zrób się aktorką" czyli również o Belli, tzn Kristen Stewart ;)
http://film.onet.pl/0,0,1617416,1,600,artykul.html
Ciekawy. A swoja droga widziałam ja niedawno w Posłańcach i nie była zła. A ja się zastanawiałam czy to ona czy nie ona.

Trzykrotka - Czw 01 Lip, 2010 23:56

Ale w Zmierzchu też ją widziałaś - i jaka była? :roll:
Anaru - Pią 02 Lip, 2010 00:07

Widziałam :roll: , smętniąca i rozwartousta.... :wink:
Ale ja nieobiektywna jestem. :mrgreen:

Caitriona - Pią 02 Lip, 2010 00:15

Ale z tego co się orientuję, ta taka powinna być ;) Nie wiem, ja tam się jej nie czepiam, zwykła dziewczyna, aktorskich zdolności jak kot napłakał, ale widywałam już gosze. W Zmierzchu dla mnie była ok.
Trzykrotka - Pią 02 Lip, 2010 08:35

Dla Zmierzchu to ona była w sam raz, choć trudno uwierzyć, patrząc na jej totalną bezbarwność, dlaczego akurat ona budzi takie namiętności. Mnie chodzi tylko o to, że ta niemrawa panna wymieniana jest wśród dziesiątki najbardziej obiecujących młodych aktorek. Strach się bać kina przyszłości :roll:
BeeMeR - Pią 02 Lip, 2010 10:50

Może to jest właśnie ten fenomen - dwa "najgorętsze" (jeden najzimniejszy gwoli ścisłości :P ) towary w mieście biegają za (uciekają przed :P ) totalnie przeciętna panną :roll:
Admete - Pią 02 Lip, 2010 12:44

Publice żeńskiej łatwo się z Belką utożsamiać, bo taka przeciętna ;)
Yvain - Pią 02 Lip, 2010 14:43

W Zmierzchu Bella nie wierzyła w to, że może się podobać, dopiero w ostatniej części :mrgreen: po przeobrażeniu zaczyna siebie tak naprawdę akceptować. Myślę, że do tego filmu pasowała, a jak będzie dalej zobaczymy :mrgreen:
Calipso - Pią 02 Lip, 2010 15:53

Yvain napisał/a:
W Zmierzchu Bella nie wierzyła w to, że może się podobać, dopiero w ostatniej części po przeobrażeniu zaczyna siebie tak naprawdę akceptować.

Dopięła swego? :paddotylu:

Caitriona - Pią 02 Lip, 2010 22:58

Trzykrotka napisał/a:
że ta niemrawa panna wymieniana jest wśród dziesiątki najbardziej obiecujących młodych aktorek

O, matulu... Kino schodzi na psy widać.

praedzio - Śro 14 Lip, 2010 19:41

O, wsi polska, wsi... straszna?

http://www.filmweb.pl/new...%20Polsce-62821

:rotfl:

Caitriona - Śro 14 Lip, 2010 20:20

O, matulu :zalamka:
Yvain - Śro 14 Lip, 2010 20:33

Ciekawe ile nad tym myślał, żeby coś takiego stworzyć. :thud: :zalamka: :obrzydzenie:
RaczejRozwazna - Śro 21 Lip, 2010 17:48

Robert Pattinson zagra Polaka w ekranizacji powieści "Woda dla słoni". Podobno już umie po polsku powiedzieć "ponieś nogę" :lol:

http://www.filmweb.pl/new...+słoni%22-62475

Yvain - Śro 21 Lip, 2010 17:54

No, no ciekawe co z tego wyjdzie :mrgreen:
Trzykrotka - Pon 26 Lip, 2010 18:28

RaczejRozwazna napisał/a:
Podobno już umie po polsku powiedzieć "ponieś nogę" :lol:

Pogromca audiotele - normalnie... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

BeeMeR - Pon 26 Lip, 2010 19:15

Trzykrotka - witaj :kwiatek:
Umie, sama słuchałam - gdzieś w Zmierzchowni był link

Trzykrotka - Pon 26 Lip, 2010 21:06

BeeMeR napisał/a:
Trzykrotka - witaj :kwiatek:

:kwiatek: Właśnie wróciłam i leczę czytaniem żal po wakacjach.
Może jednak z Patisona będzie coś więcej niż Edward? Na razie mu nie rokuję...

Agn - Śro 18 Sie, 2010 18:42

A, to już dawno wiedziałam. Coby być w temacie przeczytałam książkę i się po same uszy zakochałam w tej powieści. Cudna jest.
Mnie dzisiaj kumpela z pracy sprzedała wiadomość, która mnie postawiła na baczność. Niech no znajdę... O, jest: http://film.onet.pl/0,275...wiadomosci.html
LUDZIE, ZNOWU KRĘCĄ MOJEGO UKOCHANEGO PISARZA!!! :excited:

RaczejRozwazna - Śro 18 Sie, 2010 19:47

O, jasna pała... Ale Radcliffe... :?

Choć nie wiem, czy chcę to obejrzeć, wystarczy mi książka - wstrząsająca jest.

Agn - Śro 18 Sie, 2010 19:55

Ja tam nie mam nic przeciwko Danielowi. Chłopak całe życie gra Harry'ego Pottera i nie dziwię się, że chce od czasu do czasu zrobić coś innego.

Ja chcę obejrzeć. Widziałam ekranizację z lat 30-tych, kiedyś, kiedyś, niewiele już z niej pamiętam. Niemniej w tamtych czasach inaczej się robiło filmy, pisało inne dialogi. Jestem bardzo ciekawa, co teraz zrobią i już zacieram łapki z niecierpliwości. :)

A książka istotnie wbija w fotel.

Choć pewnie nigdy się nie doczekam ekranizacji mojej ukochanej książki Remarque'a, ale trzeba się cieszyć tym, co jest. :)

RaczejRozwazna - Czw 19 Sie, 2010 19:19

A która jest Twoja ulubiona? "Łuk triumfalny"?
Agn - Czw 19 Sie, 2010 20:22

Nie, choć też piekielnie lubię tę powieść. Moją najukochańszą jest "Czas życia i czas śmierci". Zakochałam się w tej książce od pierwszego wejrzenia.
Anaru - Pon 13 Wrz, 2010 14:40

Jennifer Grey (50 l.) miała wystąpić w najnowszej edycji amerykańskiego "Tańca z gwiazdami". Niestety, zamiast na parkiet trafiła na stół operacyjny. U aktorki "Dirty dancing" został zdiagnozowany guz mózgu. Potrzebna była szybka operacja. Mimo że nowotwór był złośliwy, Jennifer Grey (50 l.) nie poddaje się. Ba, aktorka nie zrezygnowała nawet z udziału w "Tańcu z gwiazdami". Jennifer Grey przychodzi na na treningi "Tańca z gwiazdami" z koszulką "Stand up 2 cancer". Chce pokazać, że się nie podda i wyjdzie z tej walki zwycięsko.
http://teleshow.pl/gid,12...=3&ticaid=5ae0e

miłosz - Śro 15 Wrz, 2010 15:12

nowa My fair lady a autorką scenariusza ma być Emma Thompson