Seriale - SUPERNATURAL
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 11:58
| praedzio napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Kurcze, mój folderek jeszcze nie jest gotowy.. *pędzi przekopywać kolekcję fotek Jensena* |
Folderek? Jaki folderek?
Aaaaa....! *pędzi w drugą stronę* |
Aż właśnie z ciekawości spojrzałam... mój folder o nazwie "jensen" ma... 16 GB
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 12:03
| Harry_the_Cat napisał/a: | mój folder o nazwie "jensen" ma... 16 GB |

Cholera...
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 12:06
Nie no, teraz właśnie muszę go przejrzeć, żeby się w czasie quizu nie pogubić Nie wrzucę Wam tu 16 GB tam są i jakieś zdjęcia i filmy i wywiady...
Caitriona - Sob 27 Gru, 2008 12:23
Na szybko, jeden z moich ulbuinych momentów:
pilot/sezon1/"Sam: Jerk. Dean: Bitch."
spin_girl - Sob 27 Gru, 2008 12:25
16 GB?!
Ok, OK- przekonałyście mnie, najwyżej będę strzelać, ale postaram się wziąć udział w konkursie Ostrzegam jedynie, że zamierzam offtopować na całej linii
Calipso - Sob 27 Gru, 2008 12:26
| praedzio napisał/a: | | Cholera... |
Cudny emotek,już jest mój
Mam nadzieję,że nadążę odpowiadać na pytania A może by tak skombinować jakieś piffko na wieczór
spin_girl - Sob 27 Gru, 2008 12:28
| Calipso napisał/a: | | A może by tak skombinować jakieś piffko na wieczór |
Ja się na ostatnim konkursie N&S urżnęłam winkiem, które popijałam między udzielaniem odpowiedzi
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 12:32
Piffko, winko - wszystko dozwolone tylko przygotujcie sobie zawczasu
@ Cait - dzięki! nawet już ten kawałek zripowałam sobie
Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 12:43
| Calipso napisał/a: | | A może by tak skombinować jakieś piffko na wieczór |
zapraszam na Likier
ulżyło. Mój folder Iker Casillas jest mniejszy
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 12:49
Juz dla uspokojenia sumienia spojrzałam na foldr o niepozornej nazwie spn... 58 GB!
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 12:52
No ja niestety raczej nie będę dziś dostępna o tej porze Znów mnie ominie cała zabawa Taki to już mój los Życzę jednak wszystkim dobrej zabawy - na pewno później poczytam Mam nadzieję, że nie jest to ostatni quiz z tej serii - zostały przecież jeszcze sezon II i IV w trakcie emisji Liczę więc, że na kolejny już jakoś się załapię...
Spin_girl - odpowiedź na Twoje pytanie - tak, wszystkie fotografowane przeze mnie i Admete gadżety mamy prosto z USA, dzięki uprzejmości mojej młodszej Sis, która tam przebywa od jakiegoś czasu - w rezultacie stała się właściwym człowiekiem na właściwym miejscu Owszem, Harry też coś sobie sprowadzała w inny zdaje się sposób, ale szczegółów operacji nie znam - ja jestem pewniejsza, kiedy nad zamówieniem czuwa moja siostrzyczka (póki jeszcze jest taka możliwość...) Co prawda dolar skoczył ostatnimi czasy w górę, mimo wszystko radość z posiadania niektórych z oferowanych tam rzeczy jest i tak znacznie większa, niż ich cena w przeliczeniu na złotówki Dla koleżanek, które jeszcze nie przeglądały tej stronki, link: http://www.tvmerch.com/cgi-bin/shop/tvcart.cgi (gdyby komuś w ten sposób nie działało, to jeszcze można wejść tędy: http://www.tvmerch.com/ ) Miłego oglądania gadżetów (oczywiście część z nich to straszna komercja i tandeta, ale... momentami trudno się oprzeć, zwłaszcza, kiedy człowiek ma obsesję na jakimś punkcie... ) - jak pewnie zauważyłyście są tam jeszcze inne lubiane seriale i żałuję, że nie mogę sobie pozwolić na większe zakupy - znalazłam bowiem dla siebie sporo "obiektów pożądania"... Cóż... lepszy rydz, niż nic
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 13:15
| Deanariell napisał/a: | | Harry też coś sobie sprowadzała w inny zdaje się sposób |
Tak, kupowałam parę rzeczy - w sumie chyba dwa razy - i nie mam najmniejszych zarzutów. Bardzo sprawnie, szybko i bardzo profesjonalnie zapakowane.
Deanariell - Sob 27 Gru, 2008 13:24
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Tak, kupowałam parę rzeczy - w sumie chyba dwa razy - i nie mam najmniejszych zarzutów. Bardzo sprawnie, szybko i bardzo profesjonalnie zapakowane. |
I też Ci przesyłali ze Stanów do Polski prosto? A pamiętasz ile liczyli za zagraniczną przesyłkę? Pytam na wszelki wypadek, gdyby siostra wróciła do kraju przed końcem V serii SPN-u [wtedy pewnie sama będę zmuszona dokonywać tych wszystkich operacji związanych z kupnem (np. kolejnych wydań dvd), nie mówię, że to jakiś wielki problem, ale u mnie z językiem to tak średnio i boję się, że coś jednak mogłabym przy tym pokręcić... ]
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 13:31
Tak, prosto do Polski
Jeśli chodzi o koszty przesyłki, to zależą one od wagi - jeśli dobrze pamiętam, to przy ostatnim zamówieniu zapłaciłam za przesyłkę jakieś 20 dolarów /w paczce był kubek, bransoletka dla Cait, kalendarz i gazeta/
I spoko z tym językiem - ja już coś kiedys kupowałam na szwedzkiej stronie
Calipso - Sob 27 Gru, 2008 15:04
| lady_kasiek napisał/a: | | zapraszam na Likier |
Ziarnko do ziarnka.... Ja dokładam piffko,winko też się znajdzie Może Harry znów coś poleje Aaaa i ostatnio były żelki
Teraz pozostaje przygotować kule i mogę strzelać w płot
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie podawania odpowiedzi.Ostatnio na to były chyba trzy minuty,w tym przypadku jest tak samo?
Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 15:08
| Calipso napisał/a: | | Aaaa i ostatnio były żelki |
żelków nie mam...
ale dokłądam się orzeszkami, sernikiem, kremówką.. kawą i herbatą z sokiem( z racji bogactwa napitku postuluję o przerwę gdzieś w środku )
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 15:10
No założenie jest takie, że od 3 do 5, ale ostatnio to się rozlazło....
Trochę zależy od ilości uczestników Jeśli będzie ok. 10 osób to raczej 5
Calipso - Sob 27 Gru, 2008 15:18
| Harry_the_Cat napisał/a: | | ostatnio to się rozlazło.... |
Co pani poradzisz...nic nie poradzisz
Pytałąm,bo z racji końca miesiąca net mi się muli jak choleryczna choroba Poprzedną stronę otwierało mi aż 1.5 minuty
aneby - Sob 27 Gru, 2008 16:16
| Calipso napisał/a: | | skombinować jakieś piffko na wieczór |
Chyba trzeba będzie. Zaczęłam winko do obiadu, ale do 21 nie dotrwa
Anonymous - Sob 27 Gru, 2008 16:22
| aneby napisał/a: | | Zaczęłam winko do obiadu, ale do 21 nie dotrwa |
jestem już spokojna o swój alkoholizm
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 16:24
Ja tam zasiądę tradycyjnie - z capuccino. Chcę mieć jasny umysł.
P.S. Wybrałam 58 zdjęć Jaredowych. Cięęężżżżki wybór....
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 16:25
58? ja mam jeno 36 Jensena!!!!
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 16:27
Spoko - i tak nawet jednej trzeciej nie wykorzystam.
Harry_the_Cat - Sob 27 Gru, 2008 16:29
<-- zmieniłam avek, żeby Wam przeszkadzać
praedzio - Sob 27 Gru, 2008 16:31
*mruczy do siebie* Gdzie tu w tym Firefoksie wyłącza się grafikę...?
Ale ten avek bossski!
|
|
|