To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Bones (Kości)

Anonymous - Nie 28 Sie, 2011 11:36

Tak sobie powtarzałam odcinki Bonesowe, bo okazuje się, że pozapominałam kto zabił. I nadal ubolwem nad odejściem Nigela, no ale rozjaśniająca się twarz Bootha mnie rotkliwia ogromelnie!!

A na ciąg dalszy mam czekać do Listopada?? Poszaleli??

Alicja - Pon 29 Sie, 2011 09:40

na pocieszenie fragment pierwszego odc. 7 sezonu :-D

http://hatak.pl/aktualnos...7_sezonu_Kosci/

Anonymous - Pon 29 Sie, 2011 09:41

O nie, ja czekam dziewiczo, bezspojlerowe na premierę :D
Alicja - Pon 29 Sie, 2011 14:41

jednakże widok Temperance w ciąży po tylu latach jest miły dla oka :wink:
Admete - Pon 29 Sie, 2011 14:43

Chyba jednak pooglądam trochę, bo jak obejrzałąm ten fragment, to zaczęłam się śmaić.
Alicja - Pon 29 Sie, 2011 14:47

mnie ten fragment zachęcił do powrotu po bardzo długiej przerwie. Przecież nie obejrzę 7 sezonu bez dokończenia poprzednich :wink: Temperance zapowiada się na świetną matkę, chociaż pewnie wielokrotnie zdziwioną, a Booth będzie równie dobrym ojcem, po raz kolejny :lol: już widzę jak wymieniają poglądy na temat wychowania dziecka :rotfl:
Admete - Wto 01 Lis, 2011 17:01

W tym tygodniu wraca Bones. Tutaj można obejrzeć fragmenty pierwszego odcinka. Cały czas mówiłam, że BiB powinni byc razem już dawno i żadna chemia im nie ucieknie.

http://www.spoilertv.com/...in-shallow.html

I jeszcze bardzo fajne muzyczne video -

http://www.spoilertv.com/...-and-booth.html

Alicja - Śro 02 Lis, 2011 20:29

świetny ten spoiler - one bed, one place :mrgreen: mała kuchnia, większa Bones i Booth w pełnym uzbrojeniu bez spodni, tak swojsko :lol: :lol:
Admete - Śro 02 Lis, 2011 21:10

Bardzo swojsko :D tez mi sie podoba i zamierzam oglądać.
milenaj - Śro 02 Lis, 2011 21:51

Może ciąża aktorki stanie się "wybawieniem" dla serialu. Przynajmniej scenarzyści musieli pokombinować nad czymś, czego bardzo się bali.
Anonymous - Sob 05 Lis, 2011 11:20

Oglądnęłam, oglądnęłam :banan:
Z jednej strony dużo słodyczy bo i Hodginsy z bobasem i Bones taka, taka inna, ale z drugiej strony jej rozmowy z Boothem są takie miłe w oglądaniu, chociaż doskonale rozumiem Bootha, że się wkurzył... No nic z niecierpliwością oczekuję ciągu dalszego.

Admete - Sob 05 Lis, 2011 12:48

Pasują mi do siebie. Mimo róznic :)
Alicja - Sob 05 Lis, 2011 13:46

może właśnie dlatego pasują tak dobrze do siebie :-D gdyby byli podobni to byłoby nudno :wink:
milenaj - Sob 05 Lis, 2011 20:49

Podoba mi się nowe "Bones". Bardzo się z tego cieszę, bo szkoda mi było zrezygnować z oglądania. Poprzedni sezon mocno skakałam z odcinka na odcinek. Ten póki co zapowiada się optymistycznie. :trzyma_kciuki:
Caitriona - Sob 05 Lis, 2011 21:58

A mnie się nie podoba :rotfl: :rotfl: Nie wiem, czekałam aż będą razem i czekałam i jakoś ta magia minęła. Ta słodka sielanka jakoś mi nie gra. Tęsknię za Bones z pierwszych dwóch sezonów...
Anonymous - Sob 05 Lis, 2011 22:14

ale ten powoli wypelzajacy usmiech Bootha na wiesc o dziecku cudny jest :)
Admete - Nie 06 Lis, 2011 09:05

Caitrii, ale to co było na poczatku, nie może byc zawsze. Ja właśnie dlatego przestałam oglądac. To było nierealiatyczne.
Alicja - Nie 06 Lis, 2011 15:23

Admete napisał/a:
To było nierealiatyczne

7 lat razem i żadnej chemi? :wink:

Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012 06:26

Wróciłam do serialu i oglądnęłam odcinek 7 i 8 no kurczę. Słodko jest...
Admete - Pon 30 Kwi, 2012 06:53

Słodko, ale za późno. Oglądam siła rozpędu, nie wiem, jak długo.
Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 11:35

Admete napisał/a:
Słodko, ale za późno. Oglądam siła rozpędu, nie wiem, jak długo.

mam podobnie... nudzi mnie już ten serial. Jest za słodko, mało humoru, mało wzruszeń. Nijakie to.

milenaj - Sob 05 Maj, 2012 13:18

Ja juz zrezygnowałam. Od czasu do czasu podejmuję próby powrotu, ale łapię sięna tym, że po prostu się nudzę, a mam ciekawsze rzeczy do robienia. :roll:
Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 14:36

Dla mnie każdy oglądany odcinek ma minim 5 przerw w trakcie... chyba że oglądam w łóżku przed snem to lecę cięgiem. Chyba wrócę do I sezonu...
milenaj - Sob 05 Maj, 2012 14:42

lady_kasiek napisał/a:

Dla mnie każdy oglądany odcinek ma minim 5 przerw w trakcie... chyba że oglądam w łóżku przed snem to lecę cięgiem. Chyba wrócę do I sezonu...

W pierwszym sezonie są dwa moje ulubuine odcinki. :-D

Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 14:59

Które? :>