Richard Armitage - Robin Hood (seria 2) 2007
Harry_the_Cat - Nie 11 Lis, 2007 21:02
Picspamy:
http://dollsome.livejournal.com/819378.html
http://three-nails.livejournal.com/263912.html
Gosia - Nie 11 Lis, 2007 21:10
Inny fragment filmu, z Guyem przebierającym się (prosze zwrocic uwage na rozdziawiona gębę Allana )
LINK
Zamieszczam jako materiał promujący serial
7 MB
Reklama tego pliku:
Harry_the_Cat - Nie 11 Lis, 2007 21:35
Myslę, że Gosia powinna przerobić to zdjęcie na avek:
Anonymous - Nie 11 Lis, 2007 21:39
to Ryś jest??
Padłam. Wygląda, jak dziewoja
Gosia - Nie 11 Lis, 2007 23:58
Tylko ze w tej scenie nie zachowuje sie jak dziewoja. Biedny Denis
Dwie fotki z odcinka:
Anonymous - Pon 12 Lis, 2007 00:02
O proszę jak pozory mogą mylic.
A Marian to Xena wojownicza walcząca feministka czy jakaś posłanka bo dośc współcześnie wygląda
Gosia - Pon 12 Lis, 2007 00:06
Marian w drugiej serii, wlasciwie zawsze wyglada wspolczesnie
w ogole o realiach historycznych w tej serii trudno dyskutowac...
Dlaczego zrobili to Denisowi?
Jak ja kocham jego glos i przechylenia glowki
achata - Pon 12 Lis, 2007 15:28
Ciekawe kiedy Gisbourne w końcu postawi się szeryfowi. Kochany był jak przyszedł Mariana ostrzec. Szkoda, że ma tak mało charakteru
Harry_the_Cat - Pon 12 Lis, 2007 19:07
Denis to niezłe ziółko w tym odcinku....
Harry_the_Cat - Pon 12 Lis, 2007 20:02
Podobno tam gdzies jest napisane, że Lucy wystąpi w TRZECIEJ serii RH...
http://robinhood2006.com/...cy/lucygfhm.jpg
niezła fotka, nie?
Caitriona - Pon 12 Lis, 2007 20:42
| Harry_the_Cat napisał/a: | niezła fotka, nie? |
Marian wyglądający jak prawdziwa kobieta
Harry_the_Cat - Pon 12 Lis, 2007 21:23
EP 10: http://www.bbc.co.uk/pres.../wk50/sat.shtml
Sir Guy of Gisborne (Richard Armitage) risks his life standing by Marian
achata - Wto 13 Lis, 2007 21:44
No z tego streszczenia wynika, że Gisbourne się w końcu zrehabilituje i pokaże klasę. Tylko jak twórcy się mogą łudzić, żeby w tej sytuacji ktokolwiek jeszcze zachował ciepłe uczucia dla Robina. Przy takim bohaterze negatywno-pozytywnym? Może Rysiu już nie zagra w trzeciej części skoro jego bohater staje się taki dobry...
Tylko niech go nie zabijają w szlachetnej obronie Marian, bo się zaczynam obawiać, że wszystko zmierza w tym kierunku
Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 21:50
Ja tam słyszałam jakies plotki o serii nr 3, wiec nie mogą Ryska ukatrupic, bo im oglądalność spadnie...
achata - Wto 13 Lis, 2007 22:09
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ja tam słyszałam jakies plotki o serii nr 3, wiec nie mogą Ryska ukatrupic, bo im oglądalność spadnie... |
Jeśli w ogóle jakowaś by wtedy była. Chyba już poszli po rozum do głowy i odkryli co im widownię napędza bo teraz to zdaje się co drugi odcinek klata Rysia działa w roli magnesu
Harry_the_Cat - Wto 13 Lis, 2007 22:15
Tak... tez mnie to ubawiło.
Ja widzialam jeno 2 odcinki, ale słyszalam, ze prym w tej serii wiodą Marian i Guy...
achata - Wto 13 Lis, 2007 23:03
| Harry_the_Cat napisał/a: | Tak... tez mnie to ubawiło.
Ja widzialam jeno 2 odcinki, ale słyszalam, ze prym w tej serii wiodą Marian i Guy... |
Ja nie widziałam żadnego, tylko skrawki na youtube, ale ogólnie wrażenia lepsze niż w serii1. Marian wreszcie wygląda kobieco a Guy zachowuje się rozsądniej. A że zrezygnowali z żałosnych pozorów realizmu historycznego, może to i lepiej. I tak ten serial od początku nie miał wiele wspólnego z prawdziwym średniowieczem. Jak ma być czysta rozrywka to zdaje mi się, że teraz jest jej więcej. Czekam na koniec serii w nadziei, że ktoś to jednak skompletuje
Harry_the_Cat - Śro 14 Lis, 2007 21:56
Too late to apologize: http://www.youtube.com/watch?v=_q9zcIIwK3A
Gosia - Nie 18 Lis, 2007 15:54
Fotka z wczorajszego odcinka "Robin Hooda" czyli zaplakana Marian w objeciach Guya.

Swoja droga glupia ona, ze uciekla z Robinem
praedzio - Nie 18 Lis, 2007 16:18
O, matko z córką! Z odcinka na odcinek coraz lepsze rzeczy się dzieją! Czyżby któraś z nas szepnęła coś niecoś scenarzystom, a oni posłuchali?!
Pomału nadganiam odcinki RH. Na razie jestem po trzecim i nieco zniechęcona stwierdzam, że o ile zdjęcia są piękne, zwłaszcza lasu, aktorzy może trochę nie teges, ale też ujdą (nie mówię tutaj o Ryśku, bo on tutaj jest gwiazdą na niebiesiech w porównaniu z całą resztą), o tyle osoby odpowiedzialne za fabułę i kostiumy powinny wylecieć na zbity pysk.
Czy oni sądzą, że ten serial oglądają tylko idioci? Albo dzieci w wieku przedszkolnym? (chociaż nawet dzieci by się tu kapnęły, że pewne rzeczy są tu bardzo mocno naciągane - typu: wycinanie dziury nożem w i tak wypadającej desce w ścianie ).
Kurczę, pomyśleć, że w Hameryce scenarzyści strajkują i żądają ostrej kasy za swoją pracę... A ci tutaj (od RH), uważam, że są przepłacani...
Gosia - Nie 18 Lis, 2007 16:26
Takich szmiesznostek jest tam sporo, ale pare rzeczy mi sie podoba, miedzy innymi watek Allana jest ciekawy. W sumie na nim jeszcze mozna oko zawiesic, a wlasciwie na jego oczach. Bo Will to niestety za pare lat bedzie interesujacy.
O ciuchach i roznych innych rozwiazaniach nie bede sie wypowiadac, co by nie pognebiac realizatorow
Natomiast Marian i jej wybor chlystka-Robina jest co najmniej dziwny, no ale rozumiem, ze w koncu on jest niby postacią pozytywna, choc ja w nim widze wiele wad, poczawszy od zawzietosci a skonczywszy na pyszalkowosci.
Guy ma swoje wady, ale jedna istotna zalete - jest najprzystojniejszym facetem w tym gronie, o fanstastycznym glosie juz nie wspominajac.
Mam tylko nadzieje ze Rys dostanie jakas dobra propozycje i daruje sobie trzecia czesc Robina
praedzio - Nie 18 Lis, 2007 16:37
O, tak. Niektóre z postaci są mimo swej absurdalności świetnie zagrane i gdyby to był jakiś inny film/serial a nie "Robin Hood", to naprawdę byłabym zachwycona i przede wszystkim zdrowo ubawiona.
Moim zdaniem, jedna z postaci, która świetnie się sprawdziła w komediowej roli, jest Much. Uwielbiam wszystkie sceny, w których występuje, bo u niego komizm jest naprawdę naturalny. Wszystkie kwestie, uśmiechy, miny, gesty - po prostu rewelacja!
Szeryf mnie drażni. Pomimo, że jako aktor również jest niezły i w innej produkcji, jak już mówiłam, byłby jej gwiazdą, o tyle w RH po prostu mi nie pasuje.
A Robin? Podoba mi się jego uśmiech. I to tyle.
| Gosia napisał/a: | | Guy ma swoje wady, ale jedna istotna zalete - jest najprzystojniejszym facetem w tym gronie, o fanstastycznym glosie juz nie wspominajac. |
Podpisuję się pod tym obiema rękami!
Anonymous - Nie 18 Lis, 2007 18:46
Niech tam Marion się odolepi od Uosobienia Boskości w Postaci Ryska. Niech ona się czepi Tego kunusowatego Robina. co ona se imaginuje?? He??
Harry_the_Cat - Nie 18 Lis, 2007 19:07
Marian i Guy - klip zrobiony w ramach akcji charytatywnej "Children in Need"
http://www.youtube.com/watch?v=K8MHK_5HxYg
Caitriona - Nie 18 Lis, 2007 20:37
Czy on chciał powiesić tego misia????
|
|
|