Komunikaty - Nowe emotki?
Marija - Śro 07 Lis, 2007 11:51
Jak się leją torebkami - SUPER
A tu takie bardziej wytworne "mdlecie"
(też ma warkoczyki?)
Alison - Śro 07 Lis, 2007 12:01
\Obrazek
To coś dla mnie...
snowdrop - Śro 07 Lis, 2007 13:12
O co chodzi w tej ostatniej emotce z warkoczykami, jak ona wyprasza .... za drzwi. To jest dziadek, facet, dziecko czy kto?
Marija - Śro 07 Lis, 2007 13:17
Ja bym się skłaniała do dziecka w pampersie, albo śliniaku.
Ania1956 - Śro 07 Lis, 2007 16:58
| Alison napisał/a: | \Obrazek
To coś dla mnie... |
No widzisz Alison, wystarczą dwa słowa i człowiekowi sie humor poprawia . te nowe emotki sa fajnusie.
Pemberley - Śro 07 Lis, 2007 20:45
| snowdrop napisał/a: | | O co chodzi w tej ostatniej emotce z warkoczykami, jak ona wyprasza .... za drzwi. To jest dziadek, facet, dziecko czy kto? |
Jak dla mnie to on( partner) sie ciagle ubiera nie tak ( przebieralnia w sklepie, albo wyjscie wieczorem) zeby jej dogodzic, moze koszula nie lezy, a moze bez krawata...Jak to kobieta, zawsze to trwa i zawsze jakas dziura w calym..
BeeMeR - Śro 07 Lis, 2007 22:14
śliczne te emotki
asiek - Śro 07 Lis, 2007 22:21
Emotki cudne, dzięki Pem.
Gunia - Czw 08 Lis, 2007 21:03
Świetne są, szczególnie to czekanie i brawa.
Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 19:58
takie cuś wyszperałam
a To specjalnie dla Dorfi
praedzio - Pon 10 Gru, 2007 20:01
Ta emotka w wannie, to wypisz wymaluj ja...
Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 20:36
więc ze specjalną deykacją for You
praedzio - Pon 10 Gru, 2007 20:41
O, żesz... Dziękuję!
Marija - Śro 19 Gru, 2007 09:38
Ta mnie dzisiaj do łez rozczula ----> , jakaś taka świąteczna .
monika29.09 - Śro 19 Gru, 2007 10:56
to jest niezłe
Alison - Śro 19 Gru, 2007 10:59
Czy mogę zapytać skąd Wy bierzecie te emotki? Czy bije gdzieś w internecie jakieś źródełko z nimi, bo ja to tylko te co obok stosuję, a chciałbym sie okresowo jakos odświeżyć.
praedzio - Śro 19 Gru, 2007 11:04
A łazi się po internecie i zbiera różne emotki jak grzyby lub kwiatki, jak kto woli . Zapisuje się je w swoim folderze na twardym dysku i od czasu do czasu wrzuca na photobucket.com lub imageshack.us co by urozmaicić swego posta na salonach na ten przykład.
BeeMeR - Śro 19 Gru, 2007 15:11
| Marija napisał/a: | | Ta mnie dzisiaj do łez rozczula | śliczna!
Alison - Śro 19 Gru, 2007 19:48
| praedzio napisał/a: | A łazi się po internecie i zbiera różne emotki jak grzyby lub kwiatki, jak kto woli . Zapisuje się je w swoim folderze na twardym dysku i od czasu do czasu wrzuca na photobucket.com lub imageshack.us co by urozmaicić swego posta na salonach na ten przykład. |
No to mi powiedziała... Ale WHERE się zbiera takie emotki, bo ja też łażę i nie znajdywam!
praedzio - Śro 19 Gru, 2007 21:09
| Alison napisał/a: | No to mi powiedziała... Ale WHERE się zbiera takie emotki, bo ja też łażę i nie znajdywam! |
No jak to gdzie?! Na różnych forach i czatach! A gdzie się najczęściej takie emotki przydają? W różnorakiej komunikacji!
Ech, daję tu linka do mojego zbioru: http://rapidshare.com/fil.../emotikonki.zip
Smacznego!
Alison - Śro 19 Gru, 2007 21:45
| praedzio napisał/a: | | Alison napisał/a: | No to mi powiedziała... Ale WHERE się zbiera takie emotki, bo ja też łażę i nie znajdywam! |
No jak to gdzie?! Na różnych forach i czatach! A gdzie się najczęściej takie emotki przydają? W różnorakiej komunikacji!
Ech, daję tu linka do mojego zbioru: http://rapidshare.com/fil.../emotikonki.zip
Smacznego! |
Dziękuję Ci uprzejnie, zaraz tam zajrzę, ale właśnie przed kfilą napotknęłam się na taką jedną stronkę i sobie parę nabyłam, co by mi się w przysżłości przydać mogli. Za inspiracją - podziękowanko
BeeMeR - Śro 19 Gru, 2007 22:11
a ja sobie nieraz zdobywam nowe ikonki tutaj
Za co ślicznie dziękuję
Dorfi - Śro 19 Gru, 2007 22:58
| lady_kasiek napisał/a: |
a To specjalnie dla Dorfi Obrazek |
A dziękuję bardzo Kiedyś widziałam jeszcze podobną z maszyną do szycia, ale nie mogę jej znaleźć
Calipso - Wto 26 Sie, 2008 21:15
Jako niemowlak na tym forum mam ogromna prośbę.Czy może mi ktoś wytłumaczyć po polsku i dużymi literami jak wklejać nowe emotki do wiadomości? | praedzio napisał/a: | | Zapisuje się je w swoim folderze na twardym dysku i od czasu do czasu wrzuca na photobucket.com lub imageshack.us |
To o to chodzi,czy jest jakaś krótsza droga? Próbowałam wklejać przez IMG i URL,ale próby się nie powiodły
Gunia - Wto 26 Sie, 2008 21:30
| Calipso napisał/a: | praedzio napisał/a:
Zapisuje się je w swoim folderze na twardym dysku i od czasu do czasu wrzuca na photobucket.com lub imageshack.us
To o to chodzi,czy jest jakaś krótsza droga? Próbowałam wklejać przez IMG i URL,ale próby się nie powiodły |
Hm.
Tzn. ładowałaś obrazek na Żabę lub kopiowałaś jego adres, wrzucałaś go między znaczniki [img][/img] i nie działało?
|
|
|