To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Nowe emotki?

Marija - Śro 07 Lis, 2007 11:51

Jak się leją torebkami - SUPER :rotfl: :rotfl:
A tu takie bardziej wytworne "mdlecie"
(też ma warkoczyki?)

Alison - Śro 07 Lis, 2007 12:01

\Obrazek

To coś dla mnie...

snowdrop - Śro 07 Lis, 2007 13:12

O co chodzi w tej ostatniej emotce z warkoczykami, jak ona wyprasza .... za drzwi. To jest dziadek, facet, dziecko czy kto?
Marija - Śro 07 Lis, 2007 13:17

:mysle: Ja bym się skłaniała do dziecka w pampersie, albo śliniaku.
Ania1956 - Śro 07 Lis, 2007 16:58

Alison napisał/a:
\Obrazek

To coś dla mnie...

No widzisz Alison, wystarczą dwa słowa i człowiekowi sie humor poprawia :-D . te nowe emotki sa fajnusie.

Pemberley - Śro 07 Lis, 2007 20:45

snowdrop napisał/a:
O co chodzi w tej ostatniej emotce z warkoczykami, jak ona wyprasza .... za drzwi. To jest dziadek, facet, dziecko czy kto?

Jak dla mnie to on( partner) sie ciagle ubiera nie tak ( przebieralnia w sklepie, albo wyjscie wieczorem) zeby jej dogodzic, moze koszula nie lezy, a moze bez krawata...Jak to kobieta, zawsze to trwa i zawsze jakas dziura w calym..

BeeMeR - Śro 07 Lis, 2007 22:14

śliczne te emotki :mrgreen: :kwiatki_wyciaga:
asiek - Śro 07 Lis, 2007 22:21

Emotki cudne, :-D dzięki Pem.
Gunia - Czw 08 Lis, 2007 21:03

Świetne są, szczególnie to czekanie i brawa. :mrgreen:
Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 19:58

takie cuś wyszperałam

a To specjalnie dla Dorfi :D

praedzio - Pon 10 Gru, 2007 20:01

Ta emotka w wannie, to wypisz wymaluj ja... ;)
Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 20:36

więc ze specjalną deykacją for You :D
praedzio - Pon 10 Gru, 2007 20:41

O, żesz... :thud: Dziękuję! :kwiatki_wyciaga:
Marija - Śro 19 Gru, 2007 09:38

Ta mnie dzisiaj do łez rozczula ----> , jakaś taka świąteczna :mrgreen: .
monika29.09 - Śro 19 Gru, 2007 10:56

to jest niezłe ;)

Alison - Śro 19 Gru, 2007 10:59

Czy mogę zapytać skąd Wy bierzecie te emotki? Czy bije gdzieś w internecie jakieś źródełko z nimi, bo ja to tylko te co obok stosuję, a chciałbym sie okresowo jakos odświeżyć.
praedzio - Śro 19 Gru, 2007 11:04

A łazi się po internecie i zbiera różne emotki jak grzyby lub kwiatki, jak kto woli ;) . Zapisuje się je w swoim folderze na twardym dysku i od czasu do czasu wrzuca na photobucket.com lub imageshack.us co by urozmaicić swego posta na salonach na ten przykład. :D
BeeMeR - Śro 19 Gru, 2007 15:11

Marija napisał/a:
Ta mnie dzisiaj do łez rozczula
śliczna! :mrgreen:
Alison - Śro 19 Gru, 2007 19:48

praedzio napisał/a:
A łazi się po internecie i zbiera różne emotki jak grzyby lub kwiatki, jak kto woli ;) . Zapisuje się je w swoim folderze na twardym dysku i od czasu do czasu wrzuca na photobucket.com lub imageshack.us co by urozmaicić swego posta na salonach na ten przykład. :D

No to mi powiedziała... Ale WHERE się zbiera takie emotki, bo ja też łażę i nie znajdywam! :roll:

praedzio - Śro 19 Gru, 2007 21:09

Alison napisał/a:
No to mi powiedziała... Ale WHERE się zbiera takie emotki, bo ja też łażę i nie znajdywam! :roll:

No jak to gdzie?! Na różnych forach i czatach! A gdzie się najczęściej takie emotki przydają? W różnorakiej komunikacji!
Ech, daję tu linka do mojego zbioru: http://rapidshare.com/fil.../emotikonki.zip
Smacznego! :D

Alison - Śro 19 Gru, 2007 21:45

praedzio napisał/a:
Alison napisał/a:

No jak to gdzie?! Na różnych forach i czatach! A gdzie się najczęściej takie emotki przydają? W różnorakiej komunikacji!
Ech, daję tu linka do mojego zbioru: http://rapidshare.com/fil.../emotikonki.zip
Smacznego! :D

Dziękuję Ci uprzejnie, zaraz tam zajrzę, ale właśnie przed kfilą napotknęłam się na taką jedną stronkę i sobie parę nabyłam, co by mi się w przysżłości przydać mogli. Za inspiracją - podziękowanko

BeeMeR - Śro 19 Gru, 2007 22:11

a ja sobie nieraz zdobywam nowe ikonki tutaj :)
Za co ślicznie dziękuję :kwiatki_wyciaga:

Dorfi - Śro 19 Gru, 2007 22:58

lady_kasiek napisał/a:

a To specjalnie dla Dorfi :D Obrazek

A dziękuję bardzo :mrgreen: Kiedyś widziałam jeszcze podobną z maszyną do szycia, ale nie mogę jej znaleźć

Calipso - Wto 26 Sie, 2008 21:15

Jako niemowlak na tym forum mam ogromna prośbę.Czy może mi ktoś wytłumaczyć po polsku i dużymi literami jak wklejać nowe emotki do wiadomości?
praedzio napisał/a:
Zapisuje się je w swoim folderze na twardym dysku i od czasu do czasu wrzuca na photobucket.com lub imageshack.us

To o to chodzi,czy jest jakaś krótsza droga? Próbowałam wklejać przez IMG i URL,ale próby się nie powiodły :wsciekla:

Gunia - Wto 26 Sie, 2008 21:30

Calipso napisał/a:
praedzio napisał/a:
Zapisuje się je w swoim folderze na twardym dysku i od czasu do czasu wrzuca na photobucket.com lub imageshack.us

To o to chodzi,czy jest jakaś krótsza droga? Próbowałam wklejać przez IMG i URL,ale próby się nie powiodły :wsciekla:

Hm.
Tzn. ładowałaś obrazek na Żabę lub kopiowałaś jego adres, wrzucałaś go między znaczniki [img][/img] i nie działało? :mysle: