To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Pierce Brosnan

Alison - Czw 13 Wrz, 2007 14:30

praedzio napisał/a:
Ach, Matulu droga, nie pozbawiaj nas radości czytania Twoich jakże barwnych i nasyconych emocjami postów! Z twoimi zdolnościami literackimi (i nie mam tu na myśli tylko jakoś ostatnio zapomnianych bzyków) mogłabyś książki tonami pisać i znaleźć szerokie grono wiernych czytelników (-czek?). Ja natomiast nadaję się tylko do wypełniania druków urzędowych, a czasem nawet i do tego nie... :zalamka:

No masz, nie dosyć, że lakonicznie umie się wyrażać, to jeszcze ma skłonności do przesady, cóż za pociągająca mieszanka :roll: :wink:
A swoją drogą dobrze, że mi przypomniałaś, bo w czeluściach Puszczy Kampinoskiej, gryziona komarzycami wykonałam jakiś bzyk durniacki. Idę go poszukać w czeluściach moich naukowych notatek :wink:

praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 14:51

Alison napisał/a:
No masz, nie dosyć, że lakonicznie umie się wyrażać, to jeszcze ma skłonności do przesady

Cóż, albo rybka, albo akwarium... ;)

Gosia - Czw 13 Wrz, 2007 18:31

Mnie sie tez troszeczke opatrzyl, choc wcale nie drazni, oj wcale ;)
Ale kiedy dzis otworzylam Neewsweeka, i zobaczylam pewna fotke Pierca w garniturku, to :thud:

Alison - Czw 13 Wrz, 2007 20:08

Gosia napisał/a:
Mnie sie tez troszeczke opatrzyl, choc wcale nie drazni, oj wcale ;)
Ale kiedy dzis otworzylam Neewsweeka, i zobaczylam pewna fotke Pierca w garniturku, to :thud:

Czy to z ręką w kieszeni? Jesli to jest to co na naszej Wólczance, to faktycznie :thud:

Gosia - Czw 13 Wrz, 2007 22:03

Mialam na mysli ta fotke:

P.S. W tym samym numerze jest jeszcze to zdjecie, w sumie go lubie. Zwlaszcza podobal mi sie jak gral ochroniarza jednej pani, byl cudowny :

Alison - Pią 14 Wrz, 2007 08:43

Widziałam film, o którym piszesz, faktycznie fajny był. Ta starsza pani tez była słodka.
A jeżeli chodzi o Pierca to nie znalazłam tego zdjęcia, o którym pisałam ale zestaw ubraniowy jest mniej więcej taki jak tu poniżej.

lizzzi - Pią 14 Wrz, 2007 11:19

Alison napisał/a:
Widziałam film, o którym piszesz, faktycznie fajny był. Ta starsza pani tez była słodka.
A jeżeli chodzi o Pierca to nie znalazłam tego zdjęcia, o którym pisałam ale zestaw ubraniowy jest mniej więcej taki jak tu poniżej.

[url=http://img187.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

Bardzo ładnie sie prezentuje. Pierce jest taki przystojny :slina: mnie się podoba w kazdym ubranku. Czy to koszula Wólczanki?

Marija - Pią 14 Wrz, 2007 11:51

Bez krawata tyz pikny

lizzzi - Pią 14 Wrz, 2007 12:03

Ło matko, okrutnie pikny :rumieniec:
Anonymous - Pią 14 Wrz, 2007 12:29

byłby pikny, gdyby sie otwierał ... :cry2:
Marija - Pią 14 Wrz, 2007 13:40

AineNiRigani napisał/a:
Taaa....Ale nie chce :cry2: ...Cóż za pole dla wyobraźni :serduszkate: .
Alison - Pią 14 Wrz, 2007 13:45

Marija napisał/a:
AineNiRigani napisał/a:
Taaa....Ale nie chce :cry2: ...Cóż za pole dla wyobraźni :serduszkate: .

Być moze tys co uotwiera siem ino wybranym :serduszkate:

A ón i w garniaku i w czarnym luziku pięknym jest. :serce2:

Anonymous - Pią 14 Wrz, 2007 14:05

Alison napisał/a:

Matus, ja oczęta wypatruje, gdzie ón ma tego garnka – na głowie, czy cuś...?
Może na tym zdjeciu, co go nie mogę otworzyć? I gdzie w tym kontekscie jest „to czarne” :rotfl:

Alison - Pią 14 Wrz, 2007 14:36

AineNiRigani napisał/a:
Alison napisał/a:

Matus, ja oczęta wypatruje, gdzie ón ma tego garnka – na głowie, czy cuś...?
Może na tym zdjeciu, co go nie mogę otworzyć? I gdzie w tym kontekscie jest „to czarne” :rotfl:

Uo Jezusku jak cie lutne! Garniak to garniturek pięknościowy, a czarne to ta seksowna koszulka polo, co seksowną być może wiłącznie na Pirsiakowym torsie.

Anonymous - Pią 14 Wrz, 2007 14:52

Matuś, tak przy luidziach kary cielesne? To niewychowawcze
Alison - Pią 14 Wrz, 2007 15:02

Aine! Fuj! Jak możesz?!
przecież jak mówię "lutnę" to wiesz, że zawsze mam na myśli moje zwyczajowe "pyknięcie", które stosowałam jeszcze na niebieskim forum.

Anonymous - Pią 14 Wrz, 2007 15:28

No nie wiem naprawde co lepsze - lodowata woda, czy bacik? Wybór trudny. Niczym ten z majtkami u Bridget... :D
malmik - Sob 15 Wrz, 2007 20:33

Tutaj chyba Pirsik koszulki Vistuli nie nosi bo za ładnie nie wyszedł - ale gra wrednego faceta to pewnie nie może być za ładny. (Butterfly on the wheel)

Alison - Sob 15 Wrz, 2007 20:45

A ja właśnie dostałam smska od Aine, która nareszcie doświadczyła osobistego spotkania z plakatem Pirsa i wymowa tegoż smsa była mniej więcej taka :excited: :slina: :excited:
a potem to już tylko było o majtkach, głowie, czy coś tam takiego :wink:

miłosz - Sob 15 Wrz, 2007 20:48

Alison napisał/a:
A ja właśnie dostałam smska od Aine, która nareszcie doświadczyła osobistego spotkania z plakatem Pirsa i wymowa tegoż smsa była mniej więcej taka :excited: :slina: :excited:
a potem to już tylko było o majtkach, głowie, czy coś tam takiego :wink:

i zapewne pojawiło się słowo klucz czyli ściąganie :rotfl:

malmik - Sob 15 Wrz, 2007 20:49

Pirsik oflagował całą centralną Warszawkę - gdzie się nie spojrzysz tam jego rozbrajający uśmiech...
Alison - Sob 15 Wrz, 2007 20:50

miłosz napisał/a:

i zapewne pojawiło się słowo klucz czyli ściąganie :rotfl:

...które jest na tym forum zabronione. Ze względu na prawo autorskie i w ogóle ...przyzwoitość :wink:

Anonymous - Sob 15 Wrz, 2007 21:06

Już jestem. Ja miałam dodatkowo bodźce wzrokowo-słuchowe
Wyobraźcie sobie - ciemna noc, błyszczą jeno gwiazdy i podświetlona droga, w tle z radia idzie nastrojowy kawałek White satin, czy jakos tak i w tym samym momencie kiedy melodia nabiera mocy do refrenu i padają słowa "Łooooooooo aj low ju" wyłania sie ON !!!! :thud: W tej ciemnej nocy świetnie podświetlony z tym zabójczym uśmiechem. Synchronizacja z ułamkami sekund !!!
No noremalnie wymiekłam. Wymiękłam, majtki i te sprawy ... :thud: :thud:

malmik - Sob 15 Wrz, 2007 21:09

Objawienie jakieś czy cóś?
Alison - Sob 15 Wrz, 2007 21:18

Po perostu Pirs wie jak się kobiecie objawić i sześć :mrgreen: