Literatura - Proza i poezja - Cykl o Ani i inne książki L.M. Montgomery
Harry_the_Cat - Sob 10 Lis, 2007 11:05
Szczerze mówiąc uwazam, że jest sliczna.
Anonymous - Sob 10 Lis, 2007 11:07
Ładniutka
Harry_the_Cat - Sob 10 Lis, 2007 11:27
Znalazłam na YT: alternate ending :
http://www.youtube.com/watch?v=lUHXNOZ-PHE
Pierwsza część bez głosu.
(wolę jednak to, co zostało w filmie)
I kawałki ze starszych wersji:
http://www.youtube.com/watch?v=ytbjaBwe5lU
http://www.youtube.com/watch?v=EyR27DY89lg
Anetam - Sob 10 Lis, 2007 13:01
Widziałam już wcześniej to zakończenie i nie miałabym nic przeciwko temu zakończeniu,ale dobrze jest tak jak jest,a co do "nowej" Ani to zgadzam się z Wami,że Hania jest śliczna
trifle - Sob 10 Lis, 2007 13:41
Fajna mała Ania hej, to ten film naprawdę powstaje? Bo ja tak coś pojęłam, że hipotetycznie tu rozmawiamy A kiedy będzie, coś już wiadomo?
A zakończenie też wolę takie jak zostało w filmie.
Gunia - Sob 10 Lis, 2007 15:21
Śliczna ta Ania! A myślałam, że po Megan nie będzie można znaleźć nikogo odpowiedniego. Zobaczymy jeszcze jak zagra.
Anetam - Sob 10 Lis, 2007 16:00
| trifle napisał/a: | Fajna mała Ania hej, to ten film naprawdę powstaje? Bo ja tak coś pojęłam, że hipotetycznie tu rozmawiamy A kiedy będzie, coś już wiadomo? |
Powstaje,powstaje,ale będzie go można zobaczyć dopiero gdzieś w 2009 roku,a jak wiadomo ta data może się opóźniać .Ja też jestem ciekawa tej produkcji i co najważniejsze"Kto zagra Gilberta i dorosłą Anię ?
Mam nadzieję,że dobiorą kogoś odpowiedniego
Anetam - Sob 10 Lis, 2007 16:02
| Gunia napisał/a: | Śliczna ta Ania! A myślałam, że po Megan nie będzie można znaleźć nikogo odpowiedniego. Zobaczymy jeszcze jak zagra. |
Tego jeszcze nie wiemy Guniu czy Megan była tą "lepszą" Anią,bo Hania ma ja zagrać tylko w "młodzieńczych" latach,a "dorosłych" zagra znów inna,ale jak na razie ta mała mi odpowiada
Gunia - Sob 10 Lis, 2007 16:05
Megan miała inny typ urody, a wydawała mi się idealną Anią. Ta teraz ma inne rysy, odcień włosów itd. a chyba dorosła będzie do niej dopasowana?
Anetam - Sob 10 Lis, 2007 16:16
Miejmy taką nadzieję Guniu.Chciałabym,żeby były tak podobne jak mała i dorosła Fanny w tym nowym Mansfield Park.Z początku myślałam,ze to matka i córka,albo przynajmniej siostry
Anonymous - Sob 10 Lis, 2007 16:17
Aurat Kariolina Bingley z DiU 05 pasuje, bo dorosła Ania może mieć Kasztanowe włosy, i Karolinka powinna pasowac do "małej Ani"
Anetam - Sob 10 Lis, 2007 16:18
No dokładnie Kasiu,dokładnie
MiMi - Sob 10 Lis, 2007 16:22
Nowa Ania jest słodziutka, ale jest jeden minus: gdy ona się uśmiechnie, może mieć dołeczki, a dołeczki miała Diana. Karolna rzeczywiście pasowałaby jako starsza Ania.
Anetam - Sob 10 Lis, 2007 16:26
Ale Megan też miała małe dołeczki
Więc małe dołki zostawmy Ani,a duże Dianie
Harry_the_Cat - Sob 10 Lis, 2007 16:32
| MiMi napisał/a: | | Karolna rzeczywiście pasowałaby jako starsza Ania |
Patrzę na nia przez pryzmat Karoliny B., ale wydaje mi się zbyt chłodna...
Anetam - Sob 10 Lis, 2007 16:35
Nową Anię mamy już jako tako upatrzoną ,a co z naszym Gilbertem?
Kogo widzicie na Gilberta ?
MiMi - Sob 10 Lis, 2007 16:36
| Harry_the_Cat napisał/a: | | MiMi napisał/a: | | Karolna rzeczywiście pasowałaby jako starsza Ania |
Patrzę na nia przez pryzmat Karoliny B., ale wydaje mi się zbyt chłodna... |
Jeżeli jest dobrą aktorką, to nie będzie chłodna.
Harry_the_Cat - Sob 10 Lis, 2007 16:38
| MiMi napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | MiMi napisał/a: | | Karolna rzeczywiście pasowałaby jako starsza Ania |
Patrzę na nia przez pryzmat Karoliny B., ale wydaje mi się zbyt chłodna... |
Jeżeli jest dobrą aktorką, to nie będzie chłodna. |
Niby tak
Tylko ze widziałam ją jeno w tym jednym filmie...
MiMi - Sob 10 Lis, 2007 16:41
| Harry_the_Cat napisał/a: | Niby tak
Tylko ze widziałam ją jeno w tym jednym filmie... |
Ja też. Trzeba będzie się dowiedzieć w czym, gra jakąś pozytywną postać i zaopatrzyć się w film...
Gunia - Sob 10 Lis, 2007 16:47
Ja widziałam ją w dwóch i z drugiego kojarzę, że zagrała dobrze, ale to nie była duża rola.
Trzykrotka - Sob 10 Lis, 2007 16:49
Kelly Reilly grała w Smaku życia. ten film był w naszych kinach, jest na dvd, był w gazecie, Polecam - bo ona tam była wcieleniem uroku i słodyczy! Grala "angielską różę", przemiłą studentkę Wendy, którą wszyscy kochali. To tam widziałam ją po raz pierwszy i byłam potem pod wrażeniem jej kompletnie innej kreacji w DiU. Nie wiem, czy byłaby odpowiednią Anią (Megan pasowała idealnie), ale ma potencjał.
MiMi - Sob 10 Lis, 2007 16:58
| Trzykrotka napisał/a: | | Kelly Reilly grała w Smaku życia. ten film był w naszych kinach, jest na dvd, był w gazecie, Polecam |
Zakodowane, zaczynam szukać
trifle - Sob 10 Lis, 2007 16:58
A miałam właśnie o Smaku życia pisać. Można tanio kupić (choćby tu: http://www.allegro.pl/ite..._tautou_.html). Film ogólnie fajny, o Francuzie, który przyjeżdża do Barcelony na studia z erasmusa. I trafia do mieszkaniowej komuny, międzynarodowej do tego Kelly Reilly, tak jak pisze Trzykrotka, grała tam uroczą dziewczynę.
MiMi - Sob 10 Lis, 2007 17:11
Kupiłam teraz muszę się włamać na pocztę siostry, żeby maila potwierdzającego wysłać...
Harry_the_Cat - Sob 10 Lis, 2007 17:11
Kiedyś to widziałam. I coś przez mgłę pamiętam. Ale mnie nie zachwyciło, więc nie będę się zmuszać
|
|
|