Seriale - Wspólne oglądanie koreańskiej twórczości, czyli gorzej mi!
Anaru - Nie 24 Sie, 2014 23:12
| Agn napisał/a: | | Anaru napisał/a: | Li i jedynie pupę czy pupę w kółko? |
Jedno nie wyklucza drugiego. |
No bo jak nie wyszła poza minutę...
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 07:41
| Anaru napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Anaru napisał/a: | Li i jedynie pupę czy pupę w kółko? |
Jedno nie wyklucza drugiego. |
No bo jak nie wyszła poza minutę... | oj baby, baby Tyle obejrzałam, jeszcze nawet żaden dialog nie padł, nie mówiąc o pożarze - kontynuować będę dziś wieczorem, o ile nic nie stanie na przeszkodzie
Ledwo zaczęłam, a Tomek z "Poza światem", na które się dziś nastawiał, a które mnie nie interesuje przełączył na Hidalgo, do którego mam słabość i ja
Jest tak przepięknie kręcone- konie, pustynia, Viggo, że mi nawet liche teksty nie przeszkadzają - w końcu nie ma och wiele
Ja pisałam, że u mnie nigdy nic nie wiadomo na czym stanie - a jak rzuciłam szczątkami o łóżko to można było przypuszczać że się nie podniosę a nawet przysnę w czasie seansu
Agn - Pon 25 Sie, 2014 09:49
Jak raz dziś będę sobie oglądać Libera me, więc bez względu na twe mętne tłumaczenia zgrabną pupę obejrzę. Mniemam też, że i niejeden pożar.
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 09:57
Uff, doczytałam
| Cytat: | | No i nie udało się opylić chałupy, no co za wredny duch - każe się wynosić, a nie pozwoli sprzedać. A poprzednikowi pozwolił. Dupek nie duch! | Wcale nie! Widać duszycy ten klient się spodobał i woli go od nieznanego następnego
Albo wreszcie uznała, że lepsze znane zło niż nieznane
| Cytat: | Z czego jest ta muzyczka? | Obawiam się Aniu, żę nie wiem o którą muzyczkę pytasz, a film już wysiupałam, tak dobry był
| Cytat: | | Teraz, jak już skończył się durnowate akcje ze straszeniem, film się uspokoił, to się nawet lepiej ogląda. Pierwsza połowa to jakaś masakra, ale potem zaczyna się kapkę inna historia. | zgadzam się w całej rozciągłości.
| Cytat: | | Ech Beemer wymiękła. | Ano. Musiałam się zresetować. Jak widać - podziałało i odbiór był lepszy
| Agn napisał/a: | | Jak raz dziś będę sobie oglądać Libera me | To wymienimy spostrzeżenia albo może nawet się zahaczymy trochę? W każdym razie czekam na Wasze opinie bo i Anaru, jeśli dołączy i Zooshe jak dopowie co nieco
Anaru - Pon 25 Sie, 2014 10:02
| Agn napisał/a: | | Jak raz dziś będę sobie oglądać Libera me, więc bez względu na twe mętne tłumaczenia zgrabną pupę obejrzę. Mniemam też, że i niejeden pożar. |
Czuję się skuszona
Tylko o której planujemy? Czy każdy wedle możliwości ? Bo jak po 21 to wiadomo, że nie mogę, mogę wcześniej i później, a później to wymiękam w połowie jak za późno zaczynam
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 10:04
Myślę, że każdy wedle możliwości, tj. nie obrazimy się, jak zaczniesz seans wcześniej (by i dokończyć o bardziej ludzkiej godzinie niż 1-2 w nocy ). Widać, że umawianie się na konkretną godzinę nam nie wychodzi, acz byłoby szalenie miłą sprawą.
W każdym razie liczę na komentarze
Agn - Pon 25 Sie, 2014 10:54
| Anaru napisał/a: | Tylko o której planujemy? Czy każdy wedle możliwości ? Bo jak po 21 to wiadomo, że nie mogę, mogę wcześniej i później, a później to wymiękam w połowie jak za późno zaczynam |
Ja się piszę najwcześniej na 22.00, bo w praktyce tak mniej więcej to wygląda - po pracy zanim zamknę wszystko, dotrę do domu, zjem kolację, wezmę prysznic i odpalę kompa, to się robi 22.00.
I też nie mam nic przeciwko, byś zaczęła wcześniej. To seans filmu, nie wysyłamy rakiety w kosmos, nie musimy synchronizować zegarków i pilnować, by wszystko odpaliło się o odpowiednim czasie.
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 11:21
Właśnie doczytałam podtytuł wątku
brakuje jeszcze tylko "kącik adoracji CSW" albo i nie brakuje bo dla wtajemniczonych to przecież oczywiste
Agn - Pon 25 Sie, 2014 11:31
No właśnie, a poza tym ja wciąż mam nadzieję na wspólne oglądanie np. Tazza, gdzie jest JSW, a CSW nie uświadczysz. Mogę spokojnie adorować wielu koreańskich (oczywiście przypadkowych ) aktorów, nie ma problemu.
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 12:12
| Agn napisał/a: | | ja wciąż mam nadzieję na wspólne oglądanie np. Tazza | ależ piszę się i ja
Agn - Pon 25 Sie, 2014 12:23
Słuchaj, jest to koncept, który warto wdrożyć. Trzeba by zebrać ekipę większą.
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 12:27
| Agn napisał/a: | Trzeba by zebrać ekipę większą. | skię wie - ale wszystko po kolei, dziś Libera mee
(nie cofałam literówki, może wybaczycie )
Agn - Pon 25 Sie, 2014 12:45
Jak zobaczyłam to "mee" to kwiknęłam sobie pod nosem.
Nie wszystko na raz. Ale trzeba zrobić stosowne zawiadomienie!
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 12:50
| Agn napisał/a: | Jak zobaczyłam to "mee" to kwiknęłam sobie pod nosem. | Tja, ja takoż i z tegoż względu nie poprawiałam
zooshe - Pon 25 Sie, 2014 17:31
| BeeMeR napisał/a: | | Agn napisał/a: | | ja wciąż mam nadzieję na wspólne oglądanie np. Tazza | ależ piszę się i ja |
Ja też, to chyba oczywiste.
Jak nie padnę za wcześnie chętnie po komentuję LM.
Agn - Pon 25 Sie, 2014 18:26
Wiedziałam, że się skusisz. W obu przypadkach.
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 19:54
Libera me
zaczęłam ponownie i obejrzałam jakieś 13 min. reszta nie wiedzieć kiedy później.
Wydaje mi się że wspominana pupa zajmująca większość ekranu nie należy do CSW ale znowuż znawcą jego anatomii nie jestem
Po mojemu on albo stoi z tyłu albo zgoła poza kadrem.
Pożar jest zarąbisty
c.d.n.
Agn - Pon 25 Sie, 2014 20:05
Ja jeszcze godzinę w pracy... ok. 22.00 zacznę.
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 20:24
A potem Cię będę gonić tj. oglądać w swoim tempie.
Zapomniałam nadmienić, że CSW tu mi się bardzo podoba
Mówię o scenie, gdzie pokazał twarz, tak dla pewności nadmienię
zooshe - Pon 25 Sie, 2014 20:40
Edit denerwują mnie oddzielne wątki, za każdym razem się mylę i wklejam gdzie nie trzeba.
BeeMeR - Pon 25 Sie, 2014 21:33
cd.
minuta 20 - po spektakularnym pożarze, wszyscy mi się koncerowo pyrtają , zwłaszcza w kaskach i osmoleni, nie mogłam nawet się dorozumieć, czy CSW jest wśród strażaków czy też nie
chyba jednak nie
A jaki on pomocny
Agn - Pon 25 Sie, 2014 22:09
Dołączam! Właśnie odpalam.
Agn - Pon 25 Sie, 2014 22:10
Jaka ładniutka cenzura.
O rany, CSW wygląda po prostu bosko...
Agn - Pon 25 Sie, 2014 22:11
O jasna d.! Zaczęło się od wybuchu - Hitchcock byłby zachwycony.
Agn - Pon 25 Sie, 2014 22:15
Jest pożar. Świetnie nakręcony! Oj, wszelkie znaki na niebie i ziemi pokazują, że to będzie dobry film!
|
|
|