Komunikaty - Panowie i Panie Wroclaw na planie...
BeeMeR - Pią 04 Maj, 2012 21:05
Jak dożyję to kiedyś zobaczę - właśnie kombinuję gdzie by tu na wakacje (a ledwo z jednej wyprawy wróciłam)
Anonymous - Pią 04 Maj, 2012 21:19
Zapraszam do mnie. Aczkolwiek ja na wakacjach to praca, nauka i emogracja na Ziemie Odzyskane. Chwilowa tylko. Bo moja jedyna dłuższa emigracja tam prawie zakonczyła się onegdaj przeniesieniem tam na stałe. Ale jako że zimna sucz jestem nie dałam się omamić
fanturia - Sob 05 Maj, 2012 17:13
| BeeMeR napisał/a: | ślicznie dziękuję wszystkim, którzy znaleźli czas i ochotę na spotkanie ze mną we Wrocławiu - większość udało się spotkać dwukrotnie, więc pozdrawiam i dziękuję podwójnie |
Jak jest ochota to i z reguły czas się jakoś znajdzie
| BeeMeR napisał/a: | Wrocław jest piękny |
Prawda? A przecież tylko kawałek widzieliście. A na całym Śląsku, czy choćby Dolnym Śląsku ile do zobaczenia...
BeeMeR - Pon 07 Maj, 2012 08:36
| fanturia napisał/a: | Jak jest ochota to i z reguły czas się jakoś znajdzie | Nic dodać nic ująć . Tym bardziej doceniam to, że większość była tuż po pracy lub tuż przed wyjazdem
Anonymous - Nie 04 Lis, 2012 20:02
Ja z kilkumiesięcznym opóźnieniem dziękuję Wrocławiankom za spotkanie, za cierpliwość i spotkanie i proszę o przygotowanie się na kolejny najazd. Mogę być regularnym gościem, już zapowiadam się na poczatek nowego roku
Nie wykluczam sama też emigracji, bo chociaż pracę i naukę mam na Wschodzie, ale jak to Brat stwierdził "tylko Ciebie tu do szczęścia brakuje" bo coś wiela ostatnio z Nas tam wyjechało
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 09:55
Jeśli mogę się zapowiedzieć z ogromną pewnością na początku czerwca nawiedzam Zdolny Śląsk.
Będę jechała na prymicje. Tzn. mój Szwagier z ktorym myślę się zabrać, ani mój Brat z którym myślę dojechać do miejsca docelowego jeszcze o tym nie wiedzą. Ale Wy wiedzcie za wczasu
I takie kłeszczyn, gdyby, z powodu zjazdu Rodziny jadącej na prymicje u Brata brakło by podłogi mogę u kogoś zająć fragment tejże? Pasowałby mi jakiś nocleg z Wami, żebym się nagadać mogła
Anaru - Pią 10 Maj, 2013 10:09
A będziesz weekendowo czy jakoś w tygodniu?
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 10:15
Mój Szwagier będzie jechał w piątek, więc ja tez tak pojadę, wracać będzie w poniedziałek. W sobotę, z tego co pamiętam jest prymicja, mówiłam Ci gdzie soł piątek, niedzielę i poniedziałek mam for Was. Trochę głupio mi jechać, ale Piotrek zaprasza... zobaczymy co Gregor na to powie niby Mu zapowiadałam, że jadę. Pamiętam, chociaż wtedy byłam z G.
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 10:15
Fuck, pokiełbasiłam, zerknęłam w kalendarz, impreza jest drugiego, czyli w niedzielę.
Mogę coś upiec:kusi:
Anaru - Pią 10 Maj, 2013 11:07
No to ja się bardzo piszę na spotkanie skoro weekend , przenocować wprawdzie kompletnie nie mam jak, ale może u Agn by się jakoś dało? Ona mieszka po drugiej stronie ulicy, więc dwa kroki ode mnie.
Bo u Cal to już małżonek niewątpliwie będzie.
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 11:11
Ostatecznie zwalę się Bratostwu i Ich Rodzicielstwu i teściostwu. Mam jeszcze chrzestnego, ale na Krzykach. A nie chcę się rozbijać po całym mieście. Wolałabym Was wykorzystać na maksa. | Anaru napisał/a: | | Bo u Cal to już małżonek niewątpliwie będzie. | Absolutnie nie chcę zakłócać małżeńskiej sielanki. Chociaż byłby to dobry moment, aby wyznać, że myliłam się okrutnie i skorzystać z jej wizowo/obywatelskich swatów
Loana - Pią 10 Maj, 2013 16:05
Możesz nocować u mnie Myślę, że nigdzie się w tym terminie nie wybiorę i będę dostępna we Wrocku A 8 czerwca w sobotę rano mój małżonek wyjeżdża na urlop, więc od tego dnia będę sama z babami w domu (chyba, że gdzieś pojadę, ale jeśli już to bliżej 13-14 planuję jechać). Czyli jeśli w tym terminie przyjeżdżasz to możemy zrobić imprezę u mnie, nawet dwudniową, nocną i w ogóle mnóstwo szaleństw
Agn - Pią 10 Maj, 2013 17:45
Czekaj, Kaśku, 2-ego przybywasz? Ja na początku czerwca zaczynam urlop z wyjazdem, ale jakby co to do niedzieli zostaję i widzę cię z bliska!
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 17:47
Przybędę tak konkretnie - zapewne ostatniego maja Więc ywentualnie będę Cię dręczyłą
Agn - Pią 10 Maj, 2013 17:49
Yeah! Dręcz!
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 17:59
To spoko. jesteśmy umówione
Możesz składać zamówienia co Ci Tatuś ma upiec. Kto ma piekarnik?
Anaru - Pią 10 Maj, 2013 18:36
Agn ma piekarnik, Loana ma piekarnik
Barbarella - Pią 10 Maj, 2013 21:16
OOOO! Jak początek czerwca, to ja mogę wpaść w sobotę.
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 21:22
No ja jak najbardziej )
Jutro zadzwonię do brata i ustalę co i jak
Anaru - Pią 10 Maj, 2013 21:42
| Barbarella napisał/a: | | OOOO! Jak początek czerwca, to ja mogę wpaść w sobotę. |
Wpadaj!
Anonymous - Pią 10 Maj, 2013 21:43
Albo lepiej nie. Chociaż podobno ciąże z wpadki nie są złe. Ale jednakowoż odradzam
Barbarella - Sob 11 Maj, 2013 15:26
Pójdę za Twoją radą. Zdecydowanie trudno będzie mi wpaść z dziewczynami...
(A tak w ogóle to uwielbiam Twoje posty )
Anonymous - Sob 11 Maj, 2013 23:34
| lady_kasiek napisał/a: | chociaż byłby to dobry moment, aby wyznać, że myliłam się okrutnie i skorzystać z jej wizowo/obywatelskich swatów |
Byle jak, byleby bylo
Loana - Sob 11 Maj, 2013 23:35
Ejjj, no ale mnie nie będzie 2 czerwca ((( Właśnie kuknęłam na kalendarz i ja mam wtedy wyjazd rodzinny. Nie będzie mnie od 30 maja do 2 czerwca,wtedy wracam wieczorem. Niech to szlag, miałam nadzieję, że będziesz bliżej ósmego (((
EDIT: no normalnie się wkurzyłam, że to ta data (( bo już mi z tej okazji odpada jedno panieńskie (na 1 czerwca planowane). A wyjazd już opłacony, więc nie odwołam. I jeszcze minie mnie impreza babska, no dajcie spokój (( A nie możesz być tego 8? Wolna chata będzie i w ogóle?
Anonymous - Nie 12 Maj, 2013 06:18
| Loana napisał/a: | | A nie możesz być tego 8? Wolna chata będzie i w ogóle? | ?
Że ja?
Czego jak czego prymicji nie przesunę
|
|
|