To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Admete - Wto 04 Sie, 2009 22:37

Słusznie się boisz, bo na pewno będziemy nieszczęśliwe, ale cóż...Tak to juz jest w supernaturalnym świecie.
Agn - Śro 05 Sie, 2009 20:22

Calipso napisał/a:
Caitriona napisał/a:
Najbardziej podoba mi się pierwszy: od razu kojarzy mi się z Rolling Stonesami

Wolę wersję Guns'N'Roses :wink:

Ja też! Aż sobie włączę. :mrgreen:
Btw większość tytułów odcinków SPN (ogólnie, nie tylko 5 seria) pokrywa się z tytułami piosenek. Ciekawi mnie, czy przypadkiem nie wszystkie. Nie jestem aż tak oblatana w rockowych szlagierach, by je wszystkie rozpoznać, ale... jak mnie leń opuści, to może wezmę i sprawdzę. ;)

Calipso - Czw 06 Sie, 2009 22:58

Masz rację.Teraz nie mam czasu na powtórki,ale przynajmniej kilka tytułów odcinków to tytuły klasyków rocka.Np.tytuł ostatniego odcinka z trzeciego sezonu " No Rest For The Wicked" jest jednocześnie tytułem piosenki Ozzy'ego Osbourne.
Harry_the_Cat - Czw 06 Sie, 2009 23:05

Wlasnie w telewizorni u mnie leci Pilot! :mrgreen: (gra slow niezamierzona)
praedzio - Pią 07 Sie, 2009 08:58

A! Przypomniało mi się! W TVN-ie znów zobaczymy SPN. Tym razem trzeci sezon. :D Bodajże od 17 sierpnia.

Eeee... doczytałam się jeszcze jednej ciekawostki, ale jakoś mi się nie chce wierzyć... :confused3:

Spoiler:
Ponoć w odcinku 5x05 gościnnie wystąpi Paris Hilton! :thud:
Ma zagrać rolę demonicznej kreatury, która przyjmuje formę... Paris Hilton. :paddotylu:
Tutaj więcej szczegółów: http://www.aceshowbiz.com/news/view/00026222.html

A tutaj komentarze Erica i Sery:
Eric Kripke: Jeśli kiedykolwiek pragnęliście ujrzeć żądną krwi Paris Hilton, to macie ku temu okazję!
Eric dodał też, że był zszokowany, kiedy Paris się zgodziła.

Sera Gamble: Napisaliśmy rolę specjalnie dla niej. Byliśmy niesamowicie podekscytowani faktem, że się zgodziła. Zagra demoniczną kreaturę, która przyjmuje formę... Paris Hilton! Jak wiecie, dobra zabawa i dystans są w naszym stylu, więc właśnie tego możecie się spodziewać. Fakt, że zechciała zagrać tę rolę, chyba mówi co nieco o jej poczuciu humoru. Zobaczycie, że da z siebie wszystko.

A przy okazji - zmieni się tytuł piątego odcinka. Teraz będzie brzmiał: Celebrity Skin (Skóra gwiazdy).

Agn - Sob 08 Sie, 2009 19:29

praedzio napisał/a:
Spoiler:
Ponoć w odcinku 5x05 gościnnie wystąpi Paris Hilton! :thud:

Błagam, powiedz, że żartujesz... *zonk*

praedzio - Sob 08 Sie, 2009 19:40

Obawiam się, że nie. ;) Producenci/scenarzyści SPN też są w kropce, bo po raz drugi zmienili tytuł odcinka. Według najnowszych wieści ma on teraz brzmieć: American Idol. :lol:

Ciekawe jaka będzie oglądalność. :rotfl:

Agn - Sob 08 Sie, 2009 19:55

Może zagra trupa, którego chłopcy znajdą na samym początku odcinka? *łudzi się* Aczkolwiek uspokajam się. Paris Hilton miała dołączyć do Twilight, Harry'ego Pottera i jeszcze innych hitów. I jakoś się w obsadzie nie zaplątała. Tak więc chyba nie muszę się martwić, że blondzia będzie psuć mi widok na chłopaków. :P
praedzio - Sob 08 Sie, 2009 20:56

... i mamy już tytuł odcinka ósmego. :) Będzie on brzmiał: Are you there God? It's me Sam Winchester (Jesteś tam, Boże? To ja, Sam Winchester).

Mam dziwne uczucie deja vu... :mysle: ;)

Agn - Sob 08 Sie, 2009 21:17

Czy takiego tytułu już nie było w czwórce? Ale to może było z Deanem... :mysle:
Admete - Sob 08 Sie, 2009 22:59

Był juz podobny, robią to nam specjalnie ;)
Agn - Nie 09 Sie, 2009 14:44

I specjalnie dopuszczają ludzi do informacji o tytułach, by ich dręczyć. Gdybym nie znała Kripke, to bym pewnie powiedziała, że jest sadystą. Ale że go znam... to w sumie mogę powiedzieć to samo??? :mysle:
Aragonte - Nie 09 Sie, 2009 15:34

Dręczyć jak dręczyć, podkręcają naszą ciekawość, więc muszą pojawiać się jakieś spoilery i plotki. Norma :wink:
Agn - Nie 09 Sie, 2009 18:54

Zastanawiam się tylko, czy ja muszę być jeszcze bardziej podkręcana, by niecierpliwie oczekiwać piątego sezonu? Ba! Czy ja MOGĘ być bardziej podkręcona? Mniemam, że nie. Pewnych limitów się NIE DA przekroczyć. :lol:
Harry_the_Cat - Wto 11 Sie, 2009 01:18

Czekając na sezon 5 - recap czwóreczki: http://www.youtube.com/watch?v=HHDBpCqy_Ao
aneby - Wto 11 Sie, 2009 07:10

Całkiem fajny filmik :wink: Trzeba jakoś przeżyć do 10.09 ......
Harry_the_Cat - Czw 13 Sie, 2009 00:25

Bardzo mile promo z poczatku sezonu 1 : http://www.youtube.com/watch?v=NdENETRC4gk
Leci u mnie teraz w kolko w TV :)

praedzio - Czw 13 Sie, 2009 05:37

Nooooo..... :serce: Zazdraszczam. ;) Nawet nie wiedziałam, że Placebo przerobiło Kate Bush. :mrgreen:
Jakkolwiek to zabrzmiało... ;)

Agn - Czw 13 Sie, 2009 08:57

A ja się znowu wzruszam, jacy oni słodcy i niewinni wtedy byli. Aww... :serce:
Admete - Czw 13 Sie, 2009 09:17

Tęsknię za nimi...Faktycznie wtedy jeszcze nie wiedzieli, co ich czeka. Ile ich spotka różnych dramatycznych przezyć... Niewinni ...
Harry_the_Cat - Czw 13 Sie, 2009 22:22

Spoiler:
Question: Do you have any spoilers for Supernatural? —Manny
Ausiello: Ever wonder what Sam would be like if he was totally evil? You’ll find out in episode 4.

Caitriona - Czw 13 Sie, 2009 22:27

Harry_the_Cat napisał/a:
Bardzo mile promo z poczatku sezonu 1

O, jakie fajne promo, z Placebo w dodatku :D I jacy chłopcy młodzi byli, Dean taki szczuplutki, a Sammy z grzyweczką. Boziu, ale mi za nimi tęskno... Ku pocieszeniu moje ulubione promo: http://www.youtube.com/wa...feature=related

Harry_the_Cat - Czw 13 Sie, 2009 22:40

taaa, tamto promo jest the best.
Jesli chodzi o to zamieszczone wyzje to akcja jest taka, ze ITV (to od najlepszego promo ever) nie zdecydowało sie pokazywać sezonu 5 w UK, co oczywiście odbiło sie echem wsrod fanow... Prawa do sezonu wykupilo w zwiazku z tym LIVING no i w zeszlym tygodniu zaczeli puszczac sezon. Z tego, co sie orientuje, to zwykle tu od stycznia nadawali nowy sezon, wiec pewnie plan jest taki, zeby do stycznia poleciec z caloscia sezonow 1-4.
I bardzo fajne jest to, ze baaaaaardzo promuje. Praktycznie nie ma przerwy reklamowej, zeby nie bylo Winchesterów. :mrgreen:

Caitriona - Czw 13 Sie, 2009 22:57

Harry_the_Cat napisał/a:
Praktycznie nie ma przerwy reklamowej, zeby nie bylo Winchesterów

Czyli masz ich na okroągło :mrgreen: :mrgreen:

Harry_the_Cat - Czw 13 Sie, 2009 23:10

Da! i wkręciłam już jedna koleżankę :)