Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Aragonte - Sob 14 Cze, 2008 20:16
Też jestem gotowa przytaknąć tutaj Deanowi - o dziwo!
Sarah bardzo mi się podobała Ale rozumiem, że jej już więcej nie będzie? Szkoda w sumie... Dość ciekawa była też pani policjant z jednego z wcześniejszych odcinków.
Praedzio, ta końcówka tego odcinka, mmmmmm
praedzio - Sob 14 Cze, 2008 20:19
A, tak! Końcówka!
Mam gdzieś całkiem ładną tapetkę z tym ujęciem.
EDIT: O, proszę!
praedzio - Sob 14 Cze, 2008 20:27
Może już o tym wiecie, ale ja właśnie natrafiłam na ciekawostkę dotyczącą... Beli.
Kojarzycie jej pierwszy pseudonim? Bela Lugosi? Oto, co znalazłam w necie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bela_Lugosi
Admete - Sob 14 Cze, 2008 20:56
Nie wiedziałam, że miała sie tak nazywac, ale czytałam i słyszałam o tym aktorze. Aragonte w Spn jest mnóstwo epizodycznych postaci. W gruncie rzeczy nie wiadome, czy rzeczywiście nigdy więcej sie nie pojawią, ale Sary jak na razie nie było. Chodzi Ci o tę panią policjant z Benders? Bardzo udana postać. Dean przykuty kajdankami do samochodu I jak to leciało? Cos o gryzieniu później
Harry_the_Cat - Sob 14 Cze, 2008 20:57
Aragonte, jestes bezlitosna.... Znowu będę musiała Cię gnic - chyba przez to nie zasnę .. teraz jestem u przyjaciół (pelna kultura - dorwalam ich laptopa i wlazlam na forum :laf: ) i bede musiala nadrabiac, jak wroce do domu.
Caitriona - Sob 14 Cze, 2008 20:59
Hihi! Jaka mała rywalizacja
Harry_the_Cat - Sob 14 Cze, 2008 21:00
| Admete napisał/a: | Nie wiedziałam, że miała sie tak nazywac, ale czytałam i słyszałam o tym aktorze. Aragonte w Spn jest mnóstwo epizodycznych postaci. W gruncie rzeczy nie wiadome, czy rzeczywiście nigdy więcej sie nie pojawią, ale Sary jak na razie nie było. Chodzi Ci o tę panią policjant z Benders? Bardzo udana postać. Dean przykuty kajdankami do samochodu I jak to leciało? Cos o gryzieniu później |
o gryzieniu to bylo przy Meg na pewno - Dean cos gadal o Mag do Sammy'ego, na co Sam "Bite me". I Dean wtedy - "No, bite her!"
Aragonte - Sob 14 Cze, 2008 21:02
Harry, ja bezlitosna? Jaaaaaaaa?
Może nie goniłabym tak z SPN, ale uciekam przez rzeczywistością, a ona mnie wytrwale goooooni... i złapie już w poniedziałek
| praedzio napisał/a: | Może już o tym wiecie, ale ja właśnie natrafiłam na ciekawostkę dotyczącą... Beli.
Kojarzycie jej pierwszy pseudonim? Bela Lugosi? Oto, co znalazłam w necie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bela_Lugosi
|
Bez włażenia w linka - to odtwórca roli Draculi sprzed wieeelu lat, który za bardzo utożsamił się z rolą, spał w trumnie czy cuś?
Admete, o tą panią policjant mi chodziło
No dobra, wracam do "Dead Men's Blood"... To tam będą te kiepskie wampiry, o których wspominałyście?
Harry_the_Cat - Sob 14 Cze, 2008 21:08
Ale nam sie watek rozwija, co?
Uwielbiam takie maratony filmowe, ale troche zlewaja mi sie niektore odcinki. I bede musiala chyba robic powtorke
Admete - Sob 14 Cze, 2008 21:13
| Harry_the_Cat napisał/a: | Ale nam sie watek rozwija, co?
Uwielbiam takie maratony filmowe, ale troche zlewaja mi sie niektore odcinki. I bede musiala chyba robic powtorke |
Każdy powód dobry, żeby zrobić sobie powtórkę
praedzio - Sob 14 Cze, 2008 21:20
| Admete napisał/a: | | Nie wiedziałam, że miała sie tak nazywac, ale czytałam i słyszałam o tym aktorze. |
Ten pseudonim Beli wypływa w Bad Day at Black Rock, kiedy to dziewczyna zwija im króliczą łapkę, a Dean próbuje się czegoś o niej dowiedzieć.
(...)
Dean: - Luigi or something.
Bobby: - Lugosi.
(...)
Bobby: - Oh, crap. It's probably Bela.
Dean: - Bela Lugosi? That's cute.
Bobby: - Bela Talbot's her real name.
(...)
praedzio - Sob 14 Cze, 2008 21:25
| Admete napisał/a: | | Aragonte w Spn jest mnóstwo epizodycznych postaci. |
A, tak. Taki agent Hendrickson na ten przykład... Ale to już w drugim sezonie.
Admete - Sob 14 Cze, 2008 21:41
Nie zapominaj, że pojawia się również w 3. Świetna postac I jak zwykle Kripke jest okrutny...
Aragonte - Sob 14 Cze, 2008 21:49
No dobra, zostały mi dwa odcinki z tego sezonu - ale może powinnam przystopować (w końcu naprawdę nie ścigam się z Harry ) i... puścić sobie np. jakiś fragment dodatków?
Jutro zamierzam naprawdę pracować
Admete - Sob 14 Cze, 2008 21:55
Te dwa ostatnie odcinki stanowią fabularną całość i łączą się z odcinkiem pierwszym 2 serii. Decyduj, bo będziesz musiała obejrzecć od razu trzy.
Aragonte - Sob 14 Cze, 2008 22:00
Na razie puściłam sobie sceny nieudane itpede, żeby zapewnić sobie trochę śmiechu
Po obejrzeniu tych scen nieudanych zrozumiałam, skąd były co poniektóre fotki, m.in. ta z Deanem na rękach Sama
Edit: Ha! Znalazłam tzw. ukryty dodatek
Ale chyba puszczę sobie jeszcze jeden odcinek, a potem biorę się w garść i wracam z Supernaturalności do Normalności
Deanariell - Sob 14 Cze, 2008 22:44
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ale nam sie watek rozwija, co? |
Nioooo... Posty mnożą się jak króliki nie nadążam z czytaniem
| Aragonte napisał/a: | Edit: Ha! Znalazłam tzw. ukryty dodatek |
Tak? I co tam było? Bo ja jeszcze do tych ukrytych nie dotarłam nawet nie wiem jak...
Aragonte - Sob 14 Cze, 2008 22:51
| Deanariell napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Edit: Ha! Znalazłam tzw. ukryty dodatek |
Tak? I co tam było? Bo ja jeszcze do tych ukrytych nie dotarłam nawet nie wiem jak... |
Znalazłam gadającego Kripke'go, ale ponieważ do dodatków napisów nie ma (a nawet kiepskie napisy dla mnie są lepsze niż żadne), to na razie odpuściłam oglądanie tego, na razie były głównie podziękowania czy cuś. Jest to na szóstej płycie, trzeba wejść na najwyższy poziom dodatków i pójśc w prawo - pojawia się tam taka podświetlona kreska jak duże I. Nie szukałam tego specjalnie Myślę, że łatwo to zauważyć.
Włączyłam Salvation... Meg jest opętana przez demona czy jest demonicą? Prawdę mówiąc czytałam już jakieś spoilery, więc nie śledzę tej zagadki z wytrzeszczonymi ślepiami
Deanariell - Sob 14 Cze, 2008 22:57
| Aragonte napisał/a: | | Włączyłam Salvation... Meg jest opętana przez demona czy jest demonicą? |
Meg jest demonem w ciele zwykłej dziewczyny, co uświadomi chłopakom pewną rzecz, o której do tej pory zbyt wiele nie myśleli - że muszą bardziej uważać przy wypędzaniu demonów, bo przy okazji mogą zabić niewinną osobę Niestety czasem nie można inaczej...
Aragonte - Sob 14 Cze, 2008 23:11
No no - Dean zaczyna mówić tatusiowi coś poza "yes, sir!"
Admete - Sob 14 Cze, 2008 23:17
Aragonte co masz w poniedziałek?
Kusisz mnie...Riella chciała wczoraj oglądać końcówkę sezonu 1, ale odmówiłam, bo wiedziałam, że musiałabym potem się czyms odstresować...Było już Carry on my wayward son? Czy to dopiero w ostatnim odcinku?
Aragonte - Sob 14 Cze, 2008 23:55
W poniedziałek wracam do pracy, a poza tym parę innych niemiłych rzeczy przewiduję
Cóż... poniedziałki rzadko kiedy są miłe.
No dobra, obejrzałam Salvation i heroicznie oparłam się pokusie obejrzenia ostatniego odcinka. Twardym trzeba być, a nie miętkim
W dodatku jakoś mi się wydaje, że wcale mi nie będzie weselej, jak obejrzę ten ostatni odcinek i początek nowego sezonu
Admete - Nie 15 Cze, 2008 00:00
Na pewno nie będzie Ci weselej...Niestety...Ja tez nienawidze poniedziałków. Zwykle wstaję wtedy o 5 i mam depresję.
Harry_the_Cat - Nie 15 Cze, 2008 04:17
Nie to, że się ścigam, czy coś.... ale dwa odcinki obejrzalam....
Dean nie czytał Kodu Leonarda Da Vinci - czeka na film
I zdecydowanie popieram Deana "Sam, marry that girl!"
Sarah: You guys are uncomfortabely comfortable with that.... (o kopaniu grobu)
Admete - Nie 15 Cze, 2008 09:19
Siostry na temat dwóch ostatnich odcinków sezonu I prosimy o dłuższe wypowiedzi
|
|
|