To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - George Clooney

Alison - Śro 18 Paź, 2006 12:22

Ja też! Niech sobie kocha wszystkie kobiety, ja też kobieta w końcu, o Boże George Clooney MNIE KOCHA! :lol:
miłosz - Czw 19 Paź, 2006 13:17

Ona też trafiła do łóżka George'a Clooneya

Partnerka George'a Clooneya z planu filmu "Ocean's Thirteen" Ellen Barkin przyznała, że uprawiała seks z uwielbianym przez kobiety aktorem.

- Zawsze słyszałam opowieści o tej niezwykłej chemii jaka wytwarza się między George'em a jego partnerkami filmowymi - stwierdziła 52-letnia Barkin. - Teraz już rozumiem, dlaczego. Jestem prawdopodobnie jedyną z wielu aktorek, która potrafi powiedzieć głośno: "Tak, przespałam się z Clooneyem". I na dodatek jestem z tego dumna.

Julia Roberts także nie kryje słabości do przystojnego gwiazdora. Na wspólnym obiedzie w Los Angeles wyznała 45-letniemu Clooneyowi, że jest jej ulubionym mężczyzną po mężu, operatorze Dannym Moderze.

Agent Ellen Barkin jednak stonował oświadczenie aktorki: "Ona tylko robiła sobie żarty, to taka prowokacja."

Obraz "Ocean's Thirteen" w reżyserii Stevena Soderbergha wejdzie na ekrany polskich kin w czerwcu przyszłego roku.

Przypiliło chłopa :banan: :banan: :banan: :banan:

Alison - Czw 19 Paź, 2006 13:24

Eee tam, przypiliło, po prostu przesłodki jest i kochają go wszystkie niewiasty bez względu na wzrost, wiek, urodę i półkulę, którą zamieszkują! ;-)
Trzykrotka - Czw 19 Paź, 2006 13:24

Oj przypiliło :shock:
monika29.09 - Nie 22 Paź, 2006 13:19

było/nie było (odpowiednie skreślić ;) :

trailery "The Good German" z G.C.

m.

Alison - Pon 23 Paź, 2006 19:13

Nie wiem czy wspominałam, ale chyba nie, że dziś w nocy śnił mi się Dżordżyk, kompletnie nie wiem dlaczego on skoro dwa dni wglapiałam się w Toby'ego, no ale niezbadane są drogi babskiego rozumu...
Sen był cokolwiek idiotyczny, więc za bardzo nie mam Was czym podekscytować, ale fakty są takie, że mieszkałam z nim w takim starym domu, nad wielką rzeką, w pobliżu kamiennego mostu przypominającego most Karola w Pradze. Ze snu wynikało, że od lat przyjeżdżam tam na wakacje z synem. I teraz też chodziliśmy gdzieś po górach, jakąś kolejką gondolową wjeżdżalismy na jakiś szczyt alpejski, a zakończenie było max durne, bo wybraliśmy się na spacer nad tą rzekę i George wpadł na pomysł, zrobić happening i poukładał coś na takim plastikowym ogrodowym krześle, zapalił i puścił na rzekę. Cieszył się jak dziecko jak to tak płynęło i paliło się, dopiero jak się plastik zaczął topić, to się jak dziecko przestraszył i poleciał coś z tym zrobić, że niby się rzeka zanieczyści. Czekaliśmy tam na niego i czekali i d...a jeża, więc się wkurzyłam, poszłam do domu spakować graty do wyjazdu i nawet nie pamiętam czy wrócił i się pożegnaliśmy czy nie. Kurcze myślałam, że mi się jakieś zamczysko przyśni, pan Rochester, a tu takie głupoty. Czas umierać :? ??:

Gosia - Pon 23 Paź, 2006 20:09

No to ci tego snu chyba jednak nie zazdroszcze ;)
Infantylny jakis ten Dzordzyk sie wydal :? ??:

Kaziuta - Pon 23 Paź, 2006 22:43

We wszystkim trzeba znaleźć dobrą stronę. Bądź co bądź to jednak Dżordżik.
A jak wyglądał Alison, tak jak na jawie ?

Alison - Pon 23 Paź, 2006 23:49

Kaziuta napisał/a:
We wszystkim trzeba znaleźć dobrą stronę. Bądź co bądź to jednak Dżordżik.
A jak wyglądał Alison, tak jak na jawie ?

Taak i głos miał taki sam i w ogóle :oops:
ale kurdemoll zachowywał się jak jakiś durny! Co mi się w tej starej łepetynie lęgnie!

miłosz - Śro 25 Paź, 2006 08:30

George Clooney najbardziej męskim mężczyzną

George Clooney: Najbardziej męski z męskich

George Clooney został uznany najbardziej męskim mężczyzną przez panów głosujących na stronie AskMen.com.

Zdobywca Oscara zajął pierwsze miejsce na liście 49 najlepszych reprezentantów płci męskiej. W pierwszej piątce znaleźli się jeszcze raper Jay-Z, podróżnik i przedsiębiorca Richard Branson, kolarz Lance Armstrong oraz projektant Tom Ford.

Lista została ułożona z nazwisk proponowanych przez czytelników magazynu online AskMen. Zostali oni poproszeni o wybranie "ambasadorów męskości". Głosujący mieli zwrócić uwagę na takie cechy, jak prawość, charyzma i inteligencja. Lista zostanie opublikowana w czwartek.

Były prezydent Bill Clinton zajął 10 miejsce, a mistrz gry w golfa Tiger Woods - 13. Na 27 miejscu znalazł się Bono, wokalista U2, a dwa oczka niżej - Steve Jobs, współzałożyciel Apple. 46 pozycję zdobył reżyser Martin Scorsese, natomiast 49 - aktor Jeremy Piven.

Moje damy podkreślam

Przez panów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miłosz - Wto 14 Lis, 2006 14:10

włąsnie mi sie przypomniał jaki Dżordż jest piękny ;)

http://www.youtube.com/wa...related&search=

na TVN7 powtarzaja którąś tam serie i ona się będzie kończyć tą sceną co się nią ten teledysk kończy - bosze jaki on byłdoskonały w tej scenie, pojawił sie w tym odcinku na 20 sekund skasował za to 15 melonów $ i wyglądła tak, że majtki fruwały w powietrzu..............

miłosz - Wto 14 Lis, 2006 14:18

http://www.youtube.com/wa...related&search=
no niech panie powiedzą, no niech panie powiedzą - :thud: :thud: :thud:

Kaziuta - Śro 15 Lis, 2006 21:52

Panie nic nie mówia bo zaniemówiły z wrażenia i oczami wyobraźni widzą się na miejscu tej pani. :wink:
Alison - Śro 15 Lis, 2006 21:58

Miłosz, ale z Ciebie koleżanka, wieesz...
Żeby człowiekowi bez ostrzeżenia i sól trzeźwiących tak po oczach, nie spodziewałam się...
Chcesz mnie zabić, żeby mi w tym wieku, o tej porze, takie rzeczy przed snem?
O Jezusie nazareński, że też takie zmarchy przy oczach mogą być takie....odbierające mowę gadule :razz:

Kaziuta - Śro 15 Lis, 2006 22:01

My tu tony kremu pod oczy, a on ma zmarch i jeszcze nas zachwyca. Ale jak mówiła moja babcia "ładnemu we wszystkim ładnie".
Alison - Śro 15 Lis, 2006 22:04

Kaziuta napisał/a:
My tu tony kremu pod oczy, a on ma zmarch i jeszcze nas zachwyca. Ale jak mówiła moja babcia "ładnemu we wszystkim ładnie".

Pienknym, bogatym i szczensljwym zmarch nie liczą ;-)
Boże jaki ten Dżordżyk śliczny nawet w tej flanelce, i tak mruczy...i jak tu teraz zasnąć? :? ??:

Anonymous - Śro 15 Lis, 2006 22:08

Matenko, najlepiej szybko i skutecznie (i snic...)
miłosz - Śro 15 Lis, 2006 22:11

a tak apropos to Zyta zniesła cło (czy akcyzę) na luksusowe kremy i kosmetyki od 1 grudnia - więc 2 my ndo Sephory czy innych i robiemy sie na bóstwa - wszystkie Dżordże nasze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alison - Śro 15 Lis, 2006 22:44

miłosz napisał/a:
a tak apropos to Zyta zniesła cło (czy akcyzę) na luksusowe kremy i kosmetyki od 1 grudnia - więc 2 my ndo Sephory czy innych i robiemy sie na bóstwa - wszystkie Dżordże nasze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na co komu wszystkie, jeden jautentyk wystyknie. :wink:

Anonymous - Śro 15 Lis, 2006 23:01

no ale bedzie mial z czego harem zalozyc
Gitka - Czw 16 Lis, 2006 08:40

A George podrywa :cool:

George Clooney podrywa prezenterkę telewizyjną
George Clooney zaprosił na obiad prezenterkę telewizyjną Cat Deeley.

Brytyjka przeniosła się do USA i dostała pracę w "The Tonight Show With Jay Leno" gdzie spotkała aktora.

- To był zaawansowany flirt - zdradza informator z otoczenia gwiazdy. - Poprosił ją o numer telefonu i zaprosił na obiad.

Najnowszy film George'a Clooneya, "Ocean's Thirteen", będzie miał premierę w Polsce 22 czerwca przyszłego roku.
http://film.onet.pl/0,0,1434910,plotki.html

Alison - Czw 16 Lis, 2006 08:42

A niech se podrywa, ja tam nie mam czasu się z nim po restauracjach włóczyć. Przynajmniej wiem, że coś chłopak zje dobrego i nie muszę się o niego martwić, że jak sam, to tylko pewnie chipsy piwem popija ;-)
miłosz - Czw 16 Lis, 2006 11:16

Alison napisał/a:
A niech se podrywa, ja tam nie mam czasu się z nim po restauracjach włóczyć. Przynajmniej wiem, że coś chłopak zje dobrego i nie muszę się o niego martwić, że jak sam, to tylko pewnie chipsy piwem popija ;-)

i zagryza hamburgerem :mrgreen:

a tu takie dictum !!

"George Clooney prezydentem
Stephen Frears namawia George'a Clooneya do wystartowania w wyborach prezydenckich.

Zaangażowany politycznie gwiazdor od dawna wyklucza możliwość zrobienia kariery w polityce, jednak zaprzyjaźniony z nim brytyjski reżyser uważa, że Clooney byłby idealnym kandydatem na stanowisko w Białym Domu.

„George byłby wspaniałym prezydentem. Jest bezpośredni i potrafi nawiązywać kontakt z ludźmi”, mówi Frears.

„Byłbym fatalnym kandydatem. Jestem niecierpliwy i nie godzę się na kompromisy. Nigdzie nie znalazłbym lepszej pracy niż ta, którą teraz wykonuję”, zapewnia Clooney.

miłosz - Czw 16 Lis, 2006 11:21

Prosze moje damy jaki z naszego Dżordża figlarz:

" George Clooney nie został wpuszczony do domu spokojnej starości, który znajduje się nieopodal jego włoskiej posiadłości.

Mimo, iż aktor jest jedną z najbardziej znanych postaci w Hollywood ochroniarze z domu dla starców nie rozpoznali i nie wpuścili do środka. Gianbattista Mazzoleni, dyrektor domu spokojnej starości w Dizzasco znajdującym się zaledwie parę kroków od posiadłości Clooneya w Lake Como, potwierdził, że takie wydarzenie miało miejsce.

- Clooney przyjechał na swoim Harleyu Davidsonie ubrany w kombinezon i ochroniarz po prostu go nie wpuścił - przyznał Mazzoleni. - Ponoć powiedział, że nigdy nie słyszał o kimś takim jak George Clooney i w dodatku nikt go nie oczekiwał.

Aktor odwiedzał dom opieki już kilka razy przywożąc kasety video i płyty DVD oraz spędzając czas na rozmowach z pacjentami.

Gwiazdor właśnie skończył zdjęcia do obrazu "Ocean's Thirteen" Stevena Soderbergha. "

a dziadkom pewnie dał dwie pierwsze części na dvd :mrgreen:

Alison - Czw 16 Lis, 2006 18:50

Ale jaki fajny chłopak z niego. Dżordżyk ajlofju :roll: