Seriale - Bones (Kości)
Caitriona - Wto 25 Mar, 2008 00:18
Dobre to było!
Wlazła mi ta piosenka do głowy i nie chce wyjść!!... Ma ktoś to moze?
Harry_the_Cat - Wto 25 Mar, 2008 00:20
Cait, w tym wątku to pytasz tylko mnie i Admete...
Harry_the_Cat - Wto 25 Mar, 2008 00:23
Jeśli chodzi o muzykę z Bones, to to też jest fajne: http://www.youtube.com/watch?v=YlcWNf5y58c Patty Griffins - Rain
Caitriona - Wto 25 Mar, 2008 00:29
No, moze ktoś jeszcze to czyta
Harry_the_Cat - Wto 25 Mar, 2008 00:51
Streszczenie sezonu trzeciego:
cz 1:
http://www.youtube.com/watch?v=aGEAg4WhE7M
cz 2:
http://www.youtube.com/watch?v=74ty_yHyjGs
Harry_the_Cat - Wto 25 Mar, 2008 23:28
Zajawki nowych odcinków: http://youtube.com/watch?v=2vKDBbcT0ec
http://youtube.com/watch?v=WewO7JKl2Ws
http://youtube.com/watch?v=Y97Kz7v1L5U
Admete - Wto 25 Mar, 2008 23:39
Z tą linką, narzędziem broni i serem mnie rozśmieszyli I dr Sweets też jest Jak ja za nimi wszystkimi tęsknię
Harry_the_Cat - Śro 26 Mar, 2008 21:12
Obejrzałam drugi odcinek I serii - chyba po raz pierwszy, bo go nie kojarzę (koleś wybucha w samochodzie - wydaje się, że to atak terrorystyczny, a to morderstwo)
Sporo się działo na linii Brennan - Booth jak na drugi odcinek... pojawiła się Tessa, dochodzenie Angeli...
I było parę zabawnych dialogów:
Booth do Hodginsa: You know, I don't enjoy having squints on my team anymore than you like me on yours but we are supposed to be working together, ok?
Hodgins: Sure. So. What do we do? A group hug?
Booth: I need subtitles walking in here.
Booth i Brennan w samochodzie, jadą do mieszkania podejrzanego:
Booth: Bones, we're heading into a very unknown situation. I think it's best that you just stay in the car.
Brennan: ....
Booth: OK. Then if you have to come in with me, you stay behind me.
Brennan: ....
Booth: Fine. Just be careful, all right?
Caitriona - Czw 27 Mar, 2008 14:16
Uwielbiam te ich rozmowy Cudowni są.
Zaczęłam III sezon - w pierwszym odcinku Booth tak fajnie chodzi za Bones i chce ją wyciągnąć z laboratorium... Normalnie sie za nią stęskinł
Admete - Czw 27 Mar, 2008 14:18
On za nią chodzi, popycha ją, podnosi, wpada na nią Nie tylko w III sezonie, w II też. Głodnemu chleb na mysli?
Caitriona - Czw 27 Mar, 2008 16:06
| Admete napisał/a: | | Głodnemu chleb na mysli? |
Zdecydowanie! Z jej strony ten kontakt jest naprawdę sporadyczny, ale on niby nic ale rzeczywiście cały czas ją popycha, odwarca czasmi nawet obejmuje
Brennan za to dziwnie czasami się rzuca ludziom na szyję np gdy Ange poprosiła ją na druhnę
Admete - Czw 27 Mar, 2008 16:26
Jeszcze chwyta ja za rękę, za ramię A Brennan czasami faktycznie rzuca się na szyję także agentowi W sytuacjach kryzysowych na pewno. Mnie zawsze bawi to obejmowanie się przed ołtarzem i to jak Brennnan miętosi marynarkę Booth'a podczas świątecznego pocałunku.
Caitriona - Czw 27 Mar, 2008 17:07
| Admete napisał/a: | | A Brennan czasami faktycznie rzuca się na szyję także agentowi |
Tak, ale tylko w sytuacjach stersowych I dlatego pewnie on ma taką zdiwioną mine, jak Bones go całuje w policzek w ramach podziękowania w odcinku przedświątecznym.
Niedługo dojdę do odcinka świątecznehgo
Admete - Czw 27 Mar, 2008 17:25
Zdziwiona i zakłopotaną Nawet się chyba zaczerwienił
Harry_the_Cat - Czw 27 Mar, 2008 19:01
| Admete napisał/a: | | Głodnemu chleb na mysli? |
Tak a propos, w czwartm odcinku I serii (jak jadą do stanu Waszyngton łapać kanibala) jest taki dialog Goodmana z Brennan:
G: It's time to live a little, Temperance. Connect with other people.
B: Are you suggesting I take this opportunity to have sex with Booth on a field trip?
G: Good God. Where's Dr Freud when you need him?
Harry_the_Cat - Pią 28 Mar, 2008 18:34
Opis odcinka z 14-04:
April 14th Press Release - The Man in the Mud
Air Date: Monday, April 14, 2008
Episode Title: (BON-311) "The Man in the Mud"
Time Slot: 8:00 PM-9:00 PM EST on FOX
MONDAY, APRIL 14
**TIME PERIOD PREMIERE**"BONES"(8:00-9:00 PM ET/PT) CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1
PA: Viewer discretion is advised.
WHEN THE REMAINS OF A FAMOUS MOTORCYCLE RACER ARE FOUND IN A HOT SPRING, BRENNAN AND BOOTH SEARCH FOR HIS KILLER ON "BONES" MONDAY, APRIL 14, ON FOX
First Original Episode Since November
When a young couple decides to go skinny-dipping in a hot spring, their spontaneity is ruined when they find the remains of a skeleton in the mud. Brennan and Booth soon discover the skeleton is that of Tripp Goddard, a professional motorcycle racer who just won the Super Grand Prix. The team immediately suspects Danny Fitz, the runner-up in the race and Tripp's main rival, to be the murderer. But just when Brennan and Booth think they have it solved, a fiery motorcycle crash claims another victim, and the circumstances seem far from accidental. Meanwhile, Dr. Lance Sweets forces Brennan and Booth to join him on a double-date in an effort to encourage them to interact in a social setting, away from any of their cases in "The Man in the Mud" episode of BONES airing Monday, April 14 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. (BON-311) (TV-14 D, L, S, V)
Admete - Pią 28 Mar, 2008 18:42
To mi sie bardzo podoba, powinno byc zabawnie:
Meanwhile, Dr. Lance Sweets forces Brennan and Booth to join him on a double-date in an effort to encourage them to interact in a social setting, away from any of their cases
Harry_the_Cat - Pią 28 Mar, 2008 18:44
Tak, wiedziałam, że to zdanie przykuje najwiecej uwagi...
Caitriona - Pią 28 Mar, 2008 19:07
Ciekawe jak ich zmusił?
Harry_the_Cat - Pią 28 Mar, 2008 19:10
Obiecałam Cait przegląd biżuterii Bones z serii I (nie do końca kompletny, ale i tak sporo wyszło)
Caitriona - Pią 28 Mar, 2008 19:21
Jezu... ile ona ma tych naszyjników?? Wiedziałam że sporo, ale że aż tyle?? Nieźle Ale większość jest do siebie podobna, nie?
Harry_the_Cat - Pią 28 Mar, 2008 19:25
No stylistyka jest ta sama. I jak mówię, to tylko seria I i to też nie w całości....
Generalnie często ma parę w jednym odcinku
Caitriona - Pią 28 Mar, 2008 19:32
Ale kolczyków ma chyba mniej. I większa częsć, jak nie wszystko, jest zdecydowanie etniczna.
Muszę zacząć kupować więcej biżuteri...
Admete - Pią 28 Mar, 2008 19:41
Mnie też się podoba jej bizuteria, choć bardziej kolczyki niż naszyjniki.
Caitriona - Pią 28 Mar, 2008 19:44
Ja tez wolę kolczyki. Bardzo podobają mi się te z odcinka w Nowym Orleanie - te po jej mamie
A naszyjniki ma bardzo ciekawe, przyciągają uwagę
|
|
|